10 år siden

BREV FRA CHEFEN OG NYT FRA OVERLÆGEN

13.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
8 måneder, 23 dage siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Det måtte jo komme. Har fået brev fra chefen og jeg skal til samtale i morgen. Må gerne medbringe tillidsrepræsentant eller bisidder. Tillidsrepræsentanten er udelukket. Stoler ikke på den kvinde. Bisidder? Ja, hvem? Jeg tager til samtale uden hverken tillidsrepræsentant eller bisidder. Skal man optage samtalen? Og hvad fanden skal jeg sige? Mit liv er kaotisk. Jeg kan ikke klare mere stress!

Jeg bliver vildt stresset over at skulle tale med chefen. Er nærmest panisk. Rolig på overfladen. Men har det helt ad helvede til indeni. Får lyst til at fylde mig med beroligende piller.

Jeg ved, at der hersker en dårlig stemning omkring chefen. Det er vist de færreste af mine kolleger, der bryder sig om hans ledelsesstil. Det vigtigste er, at mine kolleger er enige og står sammen. Ikke at jeg kan bruge det til noget i morgen.

Jeg vil bevare roen. Jeg vil bevare roen. Jeg vil bevare roen.

Overlægen ringede som aftalt. Vi talte om netværksmødet i næste uge. Kommunen SKAL foranstalte 10 timers hjemmeundervisning pr. uge! Og så skal vi sige, hvad vi ønsker. Døgn- eller dagbehandlingstilbud til sønnen. Hun mente, at når det var så svært for os overhovedet at få sønnen ud, så ville det måske være det bedste, at han startede på i et døgnbehandlingssted, og så senere, hvis det gik godt, kom til et dagbehandlingssted og derfra videre til en specialskole eller specialklasse.

Overlægen sagde, at det var skolens opgave at rumme sønnen - også på dårlige dage. (Vi har jo fået at vide, at vi kun skal sende ham i skole, når han har det godt.) Man må sige, at de to specialtilbud kommunen har ikke har magtet opgaven.

Vi talte også om indlæggelse. Fik at vide, at næste gang vi vil tage på psykiatrisk skadestue med sønnen, så skal vi ringe til en af overlægerne først (må håbe, at de så også er der i aftentimerne!), og så vil de sørge for, at han kan blive akut indlagt, så vi ikke bare bliver sendt hjem igen. Men ellers vil han blive indlagt - på et tidspunkt. En læge fra døgnafsnittet vil kontakte os i denne eller næste uge vedrørende en forsamtale.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget BREV FRA CHEFEN OG NYT FRA OVERLÆGEN er publiceret 18/10-2012 12:23 af Lisa Hansen (Urania).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.