11 år siden

Eksen er blevet single.

Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Ja, så holdte eksen og hans kæreste ikke mere. Hun slog op. Ikke fordi hun fandt ud af at jeg lå og elskede med ham, men fordi hun ikke følte at hun gav nok i deres forhold. Et eller andet sted, er jeg egentlig fucking ligeglad med hvorfor de slog, jeg er bare glad for de gjorde det!
Så slipper jeg for at føle mig svinsk, og lumsk!
Jeg var glad da han kom hjem til mig igår, og jeg smilede bare over hele femøren, for min veninde havde sagt, at hun havde set på facebook, at de var slået op.Men eksen havde ikke sagt noget, før han spurgte om han ikke måtte komme og besøge mig igår. Svarede selvfølgelig ja, uden tøven. - Men så er jeg alligevel så utålmodig at jeg svarede hvornår han havde tænkt sig, at fortælle mig at han var blevet single. Han skrev tilbage at han ville have haft fortalt mig det, når han kom hjem til mig.
Skrev tilbage til ham, at jeg var så glad for ham. Han svarede I lige måde frække. Jeg smilede som en lille pige der skal til at åbne sin julegaver.

Nu er der ingen imellem os! Ingen dum kæreste.. Og der er slet ikke nogle skænderier mere. Jeg nyder hvert øjeblik med ham. Jeg nyder hans duft, hans tryghed. Jeg nyder bare at det er ham&mig, mig&ham. Jeg er stadig ligeså idiotisk forelsket, som da vi var kærester.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksen er blevet single. er publiceret 08/11-2012 21:24 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.