9 år siden

den anden kvinde og en skuffet mor.

Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
9 år siden
Plan B
Dus
6 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
6 år siden
Smiler
Bjørn Langki...
3 måneder, 4 dage siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 4 måneder siden
Som jeg skrev sidst, havde eksen skrevet, og jeg tog ud til ham, og elskede med ham. Efterfølgende så vi hinanden om onsdagen, hvor vi tog ud og spiste på restaurant og tog hjem til mig og elskede, slappede af, putede og han passede på mig. Fredag nat ringede han og spurgte om han ikke måtte komme og sove, han skulle bare lige hjem fra byen af, og så vile han tage ud til mig, det endte så med at jeg bare hentede ham, det var så meget nemmere. Igen havde vi det dejligt sammen, elskede kl. lort om morgenen, puttede, spiste pizza og igen passede han på mig.
Jeg havde ike fortalt min mor, at eksen lå og sov ved os, og jeg har ikke haft fortalt hende, at vi har været ude og spise og været sammen. Så da hun åbnede døren lørdag morgen, og så mig ligge på hans brystkasse, fik hun en klumb galt i halsen.. Det var ikke det syn hun havde håbet på at se, da hun kom hjem fra sommerhus, det er da helt sikkert.
Jeg turde ikke fortælle hende at jeg tog ud til eksen igår og sov, så jeg skrev en fin sms til hende. Jeg kom så hjem fra skole i dag, og så kiggede hun bare på mig, og spurgte mig om han ikke stadig havde en kæreste. Jo det har han, men hvad fanden rager det egentlig dig!

Jeg ved godt, at jeg skuffer min mor. Jeg ved godt at hun bliver skuffet hver gang, jjeg går tilbage til det samme pis hver gang. Men jeg bliver stærkere og stærkere for hver gang han forlader mig. Men jeg går tilbage til det, fordi jeg elsker ham.
Jeg er stadig den anden kvinde, ja. Jeg er stadig elskeren. Jeg er hende han har en affære mig.
Men lige nu genere det mig ikke.. - Jeg har det godt med ham i øjeblikket. Vi skændes ikke, som vi plejede at gøre. Jeg er dog stadig jaloux, men jeg skjuler det. Jeg er bare så glad i hans nærvær, - og så er vi mere sammen end han er med kæresten.(Undskyld hvis du læser det)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget den anden kvinde og en skuffet mor. er publiceret 31/10-2012 18:41 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.