11 år siden

Eksen skrev.. dumt dumt!!!

brænde
Peter
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Vågnede i fredags kl.07.58, til en sms som var sent kl.04.28. Selvfølgelig var den fra min eks kæreste, jeg forstod ikke hvorfor, og jeg tænkte med det samme at det var fordi han var fuld.. Han spurgte om vi ikke skulle ses. Dum som jeg var sendte jeg ham 3 beskeder, lige efter hinanden.. Dumt dumt dumt.. Men jeg ville jo gerne ses med ham. - Jeg kommer aldrig videre, jeg ved det. Og jeg skal sikkert igennem det samme fucking følelseskaos en gang til!

Vi skrev sammen et par timer, hvor jeg fik hans grund til at ville ses med mig igen, også selvom han har en kæreste.(Undskyld hvis du læser dette!) Den første grund var at han godt kunne li at have sex med mig, hvilket jeg egentlig ikke helt forstår. Hans andre grunde var at han godt kunne li mit selvskab, at putte med mig, og være sammen med mig. Men hans primære grund var at han godt kunne lide at have sex med mig. Hvor er det fucking fuckt at jeg går tilbage til det!

Han inviterede mig ud til ham senere på dagen, selvom jeg synes det var underligt i det at jeg ikke skulle sove der, fordi at jeg selv skulle noget om aftenen. Men jeg tog så ud til ham. Jeg følte mig en smule utilpas ved at være hjemme ved ham. Alle duftende, indtrykkende og ikke mindst alle minderne. Men alligevel var jeg tryg i hans arme, tryg ved alle hans berøringer, og tryg ved at elske med ham.

Nu er jeg så tilbage i samme onde cirkel, det samme følelses kaos.... Jeg kan bare ikke sige fra..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksen skrev.. dumt dumt!!! er publiceret 23/10-2012 17:06 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.