EN STOR MISFORSTÅELSE

Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
4 år siden
brænde
Peter
5 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
4 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Eksamen
RachelBlack
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
7 år siden
Lidt kulturel har man vel...
Kianna Kitte...
3 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Gud taler til alle
Salomon
6 år siden
Min mor ringede lige og spurgte, om jeg havde hørt fra hendes søster på Facebook. Og så fortalte jeg, at det havde jeg jo. Jeg havde accepteret en venneanmodning fra hendes søster, men at hun åbenbart havde fortrudt og bedt mig om at slette hende, og det havde jeg så gjort.

Nu viser det sig, at min mors søster har misforstået en opdatering på min profil pga. en navneforveksling.

Min mors søster har to fornavne. Lad os sige "A" og "B".

Jeg er venner med nogle af mine gamle klassekammerater fra folkeskolen. Vi har i lang tid ledt efter en kammerat fra dengang. Hun hedder også "B". Efternavn "C".

Jeg fandt engang en person på Facebook med navnet "B C". Tænkte, at det var min gamle skolekammerat og sendte en venneanmodning. Personen svarede tilbage, at hun ikke var den jeg ledte efter, og hun havde fået andre henvendelser fra personer, der ledte efter hendes navnesøster.

I en statusopdatering skriver jeg så forleden, at jeg kommet til at acceptere en venneanmodning fra en person, der hedder "B C", og at jeg skulle have opfordret andre til at blive venner med vedkommende. Jeg opfordrer derfor til, at man sletter profilen, da det ikke er vores gamle skolekammerat. Det viser sig nemlig efterfølgende, at "B C" (ikke-skolekammeraten) har oprettet en ny profil - ved en fejl.

Af en eller anden grund har min mors søster åbenbart kun bidt mærke i fornavnet "B" og hun må have tænkt, at min opdatering drejede sig om hende.

Nå, min mor ville så lige ringe til sin søster og forklare hende sammenhængen.

Sagsbehandler har sendt en mail. Jeg får bevilget tabt arbejdsfortjeneste for december og januar måned. Dog kan TA blive nedtrappet, såfremt sønnike bliver i stand til i et eller andet omfang at starte i skole allerede til januar.

Der skal indkaldes til (endnu) et netværksmøde for at finde ud af, hvor sønnike skal gå i skole. Jeg håber virkelig, at der bliver lyttet til vores ønsker, og at der bliver taget hensyn til sønnikes behov for socialt samvær med jævnaldrende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget EN STOR MISFORSTÅELSE er publiceret 22/11-2012 18:28 af Lisa Hansen (Urania).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.