9 år siden

Bilen kør

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 1 måned siden
MIN BIL KØR tror det er lykkedes at lave den, den har kørt 250 km uden nedbrud, umidelbart plejer den at have nedbrud hver 90 km, og man kunne næsten sige at jeg får nedbrud mellem de 2 motorvejs afkørseler, hver dag på den daglige rute. den må have været utæt i brændstofsystemet så når der ikke var plads til mere gik den ud. nu har jeg så selv lavet en ny udluftningsprop og det ser ud til at have hjupet :-)

Min kæreste er taget i genbrugsen så jeg kan nusse rundt herhjemme, i eftermiddag Har Annie (kærestens datter) og Peter inviteret hele den pukkelryggede, det skal nok blive hyggeligt..

Pinsedag skal jeg være hundedommer i kjelllerrup

2 Pinsedag har min kæreste inviteret familien til havedag, hmm hun føller ikke hun selv har kunnet klare den i år, med dårligt knæ og psyke, nu skal der så hjælp til, og så kømmer børn og børnebørn, mit gæt er nu det bliver mere en belastning end en hjælp.. Hvis nu min kæreste kunne begrændse sig lidt plante ting mæssigt ville det sikkert blive ikke så lidt lettere.. Men lider jo selv af den samme samlemani bare ikke med de samme ting :-)Nå god dag til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bilen kør er publiceret 18/05-2013 09:42 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.