Stadig træt

14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hjem igen
Salomon
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
1 år, 11 måneder siden
Spejle
Marie Martin...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
6 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
7 år siden
Hey dagbog, - har haft endnu en dag, hvor jeg bare føler mig nedtrykt. Der er så meget jeg har lyst til at sige, så meget vrede i mig...over uretfærdigheder! på tirsdag ændre jeg måske et par lærers måde at undervise på..sker det, - er jeg sikker på, at enkelte vil få mere ud af undervisningen..og jeg vil have sat et positivt præg på nogle igen..ikke direkte, altid indirekte.. idag har jeg hørt "breaking benjamin" med "Dance with the devil" - en sang der kunne være mit tema, -

tænkte på den gang jeg mødte hende den 3. dame fra centeret..hun virkede som en smilende men kold afmålt fisk..imens hun fortalte mig de gode nyheder..da jeg ikke har hørt fra hende endnu..sagde min chef, at han da kunne ringe til hende..for at lægge pres på hende..med hensyn til info, om jeg kan for lov at arbejde der..selv om jeg studere.

fik sat krone på en tand i torsdags, - endte med at sig ja til at komme til eftersyn...dammit.."hvorfor har du ikke været det længe" - burde have sagt, at jeg ikke stoler på det smil, tandlægerne har..hvergang de kigger mig i munden..det er som om de tænker på, hvad de nu kan købe for det de vil bilde mig ind..der skal laves...men næste gang, de tror de kan få lov til at lave noget..kommer den anden side frem af mig...ham man ikke tager numsen på..ham der kan sige nej, så folk forstår det..og ved at skifte tandlæger konstant..kan jeg sikre mig, at det ikke kan betale sig at prøve på noget..for dem der siger "krone" får aldrig lov til at lave den..og dem der siger "hul" får det samme problem..that way, they cant take advantage of me...jeg undre mig stadig over, hvor tandlæger kan have priser..der er så ens.

var hjemme ved de gamle i dag,..min far fortalte mig, at han ikke kunne se reklamer på den bærbar de "låner" af mig..om jeg ikke kunne se på den, og ordne den så man kunne..jeg tænkte det nok var noget Adobe den manglede..og da jeg havde installeret det..så virkede de sider han ikke kunne få til at virke...heh, i make this look good..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig træt er publiceret 18/05-2013 23:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.