10 år siden

myter om årstiderne

Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Holddaop hvor det hjælper med sol! Gik i seng i går med tanker om, at dagen er etårsdagen for den værste tur i en kirke og om, at både den græske og nordiske mytologi har fortællinger om, hvordan årstiderne opstod: En gud for lys og / eller vækst vikles ind i et større spil, der resulterer i, at vedkommende ender i dødsriget. En forbøn gør, at den samme gud benådes halvvejs og kun behøver tilbringe en del af året i dødsriget = den del af året, hvor markerne ligger stille.
Tankerne meldte sig helt klart som efterklang af andre tanker eller ønske om at bytte plads. Dog ikke om at genfinde, for det kan jeg ikke gøre mod de piger, der også i høj grad er hans.
Og så vågner man til en dag, der bare bliver smukkere og varmere for hver time! Hvor opmuntrende skrivefæller har sendt virtuelle skulderklap, og man kan unde sig selv fornøjelsen af at svare på dem. Jeg har "altid" været "ond mor" og kun accepteret rigtige ord som svar fra den dag, mine børn kunne tale. Ikke nik / hovedrysten eller m'er med intonation. Jeg holder fast i min grund til det: Sprog og ord er det største, mennesket har. Tak for ord fra fæller.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget myter om årstiderne er publiceret 06/07-2013 15:32 af Maria Bache Andersen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.