Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Jeg er kommet oven på igen fra sidste indlæg. Jeg er ok. Det er ingen fest, men det går ok.

Arbejdet er ikke lykken for tiden, men det går ok.

Jeg er meget in sync med Bobben , som fortalte om sit arbejde således: "Inde i mit hoved tager jeg dagligt mit lille rejsekomfur frem, pisser i en gryde, varmer det op og smider det i hovedet på min chef."

Sidste weekend var jeg sammen med For Bekendt igen. Denne gang hjemme hos ham, hvilket var en udvikling - i hvilken retning ved jeg ikke. Jeg drømte en drøm, og da jeg fortalte om den næste morgen, mens vi lå dovent udstrakte i sengen fik jeg ham til at grine højt og længe.

Drømmen:
Jeg løber efter en lille hund inde i et stort hus. Eller huset er faktisk ikke stort sådan ved første øjekast, men rummene folder sig ud, efterhånden som jeg løber igennem det. Hele tiden lige i hælene på den lille hund. Hver gang jeg næsten når frem, ser jeg halespidsen forsvinde om et hjørne og poternes tap-tap kan jeg høre inde fra det næste rum. Jeg løber op af en trappe, og stopper op, da jeg ser den lille hund sidde for enden af trappen og kigge ned på mig, med hovedet lidt på skrå. "Jeg hedder også Neon", siger den med en tynd lille hundestemme og blinker med det hvide øje i det sorte og det sorte øje i det hvide. (I drømmen siger hunden mit fulde navn, mit rigtige navn).

Bagefter havde vi en konkurrence om, hvem der har den kedeligste kollega. For Bekendt vandt. Med en hentehårskollega, der skal høre Zididada i Slagelse Indkøbscenter, når ham og konen på lørdag alligevel skal ind og se på dørstoppere.

Weird shit. Jeg har en lørdagsbillet til Roskilde, som jeg har fået foræret af en kollega, (en af de få gode) som vil sige tak for godt samarbejde og tak for at jeg med jævne mellemrum rager kastanjer ud af ilden for ham. Billetten er med backstage-medieby and all that jazz. Jeg har ikke lyst. Er så pisse allergisk og semi-depri. Lort.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Misfit er publiceret 06/07-2013 00:25 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.