Den elektriske skraldebil..

Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
10 år siden
1-09
Halina Abram...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
8 år siden
Julen bliver hostet, godt...
Susann Kokan...
3 måneder, 3 dage siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 måned, 28 dage siden
Der er endnu en gang dømt nattearbejde til mig på Frederiksberg.. Vågnede ved lyden af den elektriske skraldebil, der kørte ned af vejen med sin helt særlige summende lyd.. Lidt hyggeligt..
Det er det første motoriserede køretøj på vejen om morgen og før elektriciteten kom i bilerne, var det umuligt at sove fra den.. Nu er det bare en svag summen, der tilfældigvis lyder på samme tid som vækkeuret.. Oppe i mit hoved stinker el-skraldebilen mindre end den klassiske.. Tosset, og lidt sjovt..

Havde mig en lille snak med Teak i går.. Om at hygge os sammen.. Jeg blev ked af det midt i stuen da han sad og legede med kamera, og måtte lige dreje rundt på stolen, så han ikke kunne fange mig med linsen.. Lullede ud på toilettet og pudsede næsen, tørrede øjnene og gjorde klar til at tage på job..

Han havde lagt sig på sengen da jeg kom ud igen. Gik ind og hentede det jeg havde glemt og blev indfanget af armene og et spørgsmål om hvorfor jeg reagerede sådan.. Så vi fik os lige en lille snak.. Om arbejdsbyrde, mest.. Om energi..

For første gang i nat jeg har drømt noget normalt unormalt - i forhold til at jeg efterhånden plejer at drømme om netop skævt forhold.. I nat har jeg sovet smadder godt - desværre har jeg også ligget på min knold i nakken, så jeg har godt og grundigt ondt i nakken.. Hehe..

Det endte med at Teak tilbød at han kunne køre mig herind, så vi kunne ligge sammen lidt længere.. Bare pludre.. Bare hygge.. To sovende hund - hvoraf den ene som rolig gæst..

Nederen at skulle på arbejde, lige præcis i går..! Men jeg kom afsted, og GC var ekstra glad for at jeg kom.. Har fri kl 9, så går turen ud til biksen, hvor dagen ender med at blive brugt..

Det bliver hyggeligt.. Der er kun os to.. Og hundene.. Og alle kunderne, forhåbentlig..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den elektriske skraldebil.. er publiceret 18/11-2013 07:18 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.