10 senge et poolbord og et bordtennisbord

STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
I dag bar vi ti senge op på første sal. Derefter skruede min mand ben på og jeg lagde dyner og puder frem, og vip's, så var vores 5 soveværelser klar til gæster. Nu skal de sidste sengelamper sættes op, et par malerier hænges på plads, og så bliver vi snart færdige med at indrette det hjem, vi rejser fra. Imens maler malerne i København, hvor vi flytter ind, i hvert fald med møblerne i slutningen af uge fire. Jeg er slet ikke begyndt at tænke på alt det nye og spændende endnu, for vi er fuldt optaget af at indrette det hele her.
Imens vi havde travlt med at holde møde med Dansommers repræsentant, kom fragtmanden med et poolbord og et bordtennisbord til gæsternes fornøjelse.
Men om lidt må jeg få lov at tænke på det nye.
Vi begynder med en et års fødselsdag, og det glæder vi os til.
Har du lyst at se, hvordan det kommer til at se ud, kan du finde huset under Dansommer.dk. Skriv Kjellerup i rubrikken til højre. Der kommer to feriesteder frem, vores hedder Hellehave. Det er den nederste af de to.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10 senge et poolbord og et bordtennisbord er publiceret 07/01-2014 18:46 af Ragnhild Bach Ølgaard (eventyr).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.