9 år siden

Daniels fanklub

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Onsdag hentede jeg min mor på plejehjemmet vi kørte til bageren købte eftermiddagskage og lige der i døren ved bageren mødte jeg min skønne kusine Jannie har ikke set hende de sidste år mennn rigtig dejligt at snakke med hende satte lidt lys op ved hende i 2008 da hun og hendes søn flyttede til Vestbjerg..

Snakken kom til at gå på den store flok fætre og kusiner som vi jo stort set aldrig ser. det meste af kontakten stoppede i 1981 da min mormor døde.. snakkede såom jeg jo havde fundet en del fra min skoleklasse på FB og vi rent faktisk havde mødtes hos mig sidste sommer.. Tankerne fløj og nu har jeg lavet en FB gruppe til Mormors efterkommere, gad vide hvor mange jeg så får fundet af alle de der familiemedlemmer:-)

Nå vi kørte jo ud til mit skovhus fik lavet eftermiddagskaffe ååå sent kom kæresten træt ind af døren efter køreturen fra vejle og udbrød jeg gør et aldrig mere, totalt udmattet af køreturen..

Fik en smule Kaffe og så afsted til min søster se hendes nye barnebarn Daniel der jo så rigtig dejlig ud der med vores opmærksomhed rettet mod sig der var jo en hel fanklub for den Daniel der havde sine forældre Farmor og farfar 2 oldeforældre en faster ååå ja så mig og kæresten sååå han var under konstant observation :-)

Torsdag arbejde så ud pakke sammen med min kæreste til turen sydpå til kærlighedens hus her i Vejle kæresten havde stort set sovet hele torsdagen hmm køretur og fremmede mennesker slider altså hårdt på hende..

Idag har jeg så savet en rest paller til brænde, fik også hentet et læs træ til Annie og Peters sommerhus så de ikke skal fryse..

Til aftensmad dukkede en træt børnefamile Benthe Jesper op med deres 2 piger så sammen fik vi aftensmad, jeg hjalp jesper med at sparke dæk på masser af biler på nettet .. de ønsker sig en nyere stationcar..

Hmm weekend skal altså have klaget over de der nye briller som jeg ikke kan bruge liver svimmel og dårlig hver gang..

Hyg jer derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Daniels fanklub er publiceret 26/09-2014 22:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.