3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej dagbog, - I fredags var der en fuld mand med i bussen, som havde travlt med at tale negativt til folk. så begyndte han at tale højlydt om, at vi alle bare var på fjæsen, i stedet for at snakke med hinanden..haha. Jeg har hørt den historie før fra andre folk, der også skyder helt forbi. Sagen er den, hvis vi ikke sad med vores telefoner, og lavede det vi har lyst til, så ville vi stadig ikke sige et ord til andre..for vi kunne ikke være mere ligeglade.

senere stopper buschaufføren bussen for at smide den fulde mand af, - godt nok, hvis han var blevet voldelig ville jeg ha været nød til at rejse mig op, og bruge min styrke..ikke så meget for at hjælpe chaufføren, men fordi der er brug for ham, så jeg kan komme til min destination.

lørdag ringer en kvinde som jeg ikke har hørt fra i månedsvis, - hun ville bare ha lidt hjælp til noget IT..folk ved hvor jeg er, når de har brug for hjælp. Jeg har bare ikke længere lyst til at hjælpe mere, hvorfor skulle jeg?

Jeg kommenterede på endnu en politikers facebook ting, - han var en af dem, der havde sendt mig en reklame..jeg er ellers selv rød, men når det kommet til ham, så var hævnens time inde..intet andet at brænde for, end at give folk det tilbage de fortjener..og den bedste måde at gøre det på, er via en venlig lussing..håber han mister stemmer..og ja, jeg kunne give et par andre partier stikpiller, som jeg aldrig ville stemme på alligevel..men jeg regner dem ikke for noget..så de er ikke min tid værd..and these, needed to taste my revange..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget folk er publiceret 19/11-2017 18:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.