Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
2 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
3 år siden
Biluheld....
Kianna Kitte...
1 måned, 3 dage siden
Drømme
Salomon
3 år siden
Gennemskuet
Ida Hansen (...
6 måneder, 12 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
1 år, 3 måneder siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
5 år siden
Her i huset går det rigtig stærkt Lørdag var vi til fødselsdag i Esbjerg, det betød en tur i skøjtehallen, det var dejligt at prøve skøjte rundt som i min ungdom, denne gang med børnebørn i hånden.

Lørdag aften blev jeg ringet op af en frustreret datter Charlotte, de har jo købt hus her d 1. og nu skal det males og gøres klar til indflytning, en af deres biler var gået i stykker her mens de har supertravlt.. så jeg endte med en tur til Pandrup søndag hvor vi så blev 6 med pensler, vi malede lofter og rykkede fodlister af og fik afskalninger muret op bag fodlisterne.

Lofter og vægge håber de bliver færdigt inden onsdag hvor der kommer en tømrer og skifter gulv. de beholdt så min bil for at få dagene til at lykkedes, så jeg kørte hjem med gomore sent søndag, det var første gang jeg prøvede gomore som passager, en rigtig hyggelig tur med en vietnamesisk teknikker, der har boet mange år i dk med sin familie. faktisk en rigtig hyggelig weekend selv om Charlotte tog hele armen :-)

Arbejdsmæssigt føler jeg mig temmelig presset lige nu min makker har ferie og i aften opdager jeg oversete opgaver fra sidste uge, må jo se om jeg kan blive færdig inden julefrokost fredag.

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tog hele armen er publiceret 04/12-2017 22:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.