Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 5 dage siden
Gode karakterer og en forstuvet fod...
Camilla Ahlehuus (HK4ever)
Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet herinde, så jeg tænker - at det er en god idé at gøre det nu. :) · For at starte en del tid tilbage, så gik jeg på uddannelsen som SOSU assistent, men jeg endte med at blive syg og få det dårligt til sidst, så jeg var væk i 3 uger, og så fik jeg lave
5 måneder, 5 dage siden
5 måneder, 6 dage siden
65 kilo smidt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har nu smidt de 65 kilo, vil gerne smide 15 mere..smerterne er måske midlertidig få i min ankel, men lige nu går jeg ok igen, efter sprøjten med binyrebark hormon. Endnu en førtidspensionist skrev til mig i dag, - men jeg har nu højere krav til, hvem jeg vil date. De sidste har vis
5 måneder, 6 dage siden
5 måneder, 8 dage siden
Biluheld....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Her i onsdags var jeg i et ret alvorligt biluheld. · Der sker det, at jeg kommer kørende i Stenlille med min ven i et lille hvid Toyota Aygo. Vi når et lille trevejs kryds, hvor vi kommer fra sidevejen og skal dreje ud på hovedvejen og der er INGEN BILER at se. · Min ven holder helt stil
5 måneder, 8 dage siden
5 måneder, 10 dage siden
Eksploderet spejlæg og 5 kg ekstra
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Mine øjne hænger nede ved patella, OT er vågnet kl. 05.00 hver dag den sidste uge, nogle nætter har hun også været vågen et par eller tre timer om natten. Der har været opkast i hele sengen og jeg har eksamener. Ja det er ikke for sjov at man bliver diagnosticeret med stress, jeg gav det en uge, det
5 måneder, 10 dage siden
5 måneder, 10 dage siden
Brev til dig i himlen 8 ( fødselsd...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · I lørdags havde jeg fødselsdag den 57. i rækken, men den første uden dig. Jeg havde inviteret Nogle venner + familie til middag i byen for ligesom at gøre lidt ud af dagen. Vi blev 8 men jeg havde bestilt til 10 for i skulle jo også været med på dagen, det var en hyggelig aften hvor je
5 måneder, 10 dage siden
5 måneder, 11 dage siden
Min tur gennem portalen
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Efter en Uffe Lorenzen koncert, var der en usynlig pige der hjalp til at få sat alt mit udstyr sammen. Sgu utorligt at der kan eksisterer så mange porte og ledninger. Men da jeg havde vandret rundt i min lejlighed et utal af gange, og lavet brunkål. Da der var helt rent, bankede min kontakt person f
5 måneder, 11 dage siden
5 måneder, 11 dage siden
Verdens mindste violin
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bestilte lige en meget lille violin, som jeg kan tage frem, når folk brokker sig. Jeg ved pædagogerne har en pyt knap, jeg har så om lidt over en måned, en lille violin..der kan lægge i min hånd. · Jeg mærker min vrede vokse, når jeg tænker på folks holdninger omkring det at spille. D
5 måneder, 11 dage siden
5 måneder, 12 dage siden
Det kan godt være jeg er en dør...
Fisk8
... til sociale sammenkomster, men jeg er satme go til mit arbejde! Kanon dag i dag, elsker når der skal handles akut og elsker når mennesker får noget ud af min hjælp føler sig hjulpet godt på vej, selvom det er svært... Det gir da mening hva '! Fuck hoveder! · (ved ikke lige hvem fuck hovederne er,
5 måneder, 12 dage siden
5 måneder, 13 dage siden
Er da bare en dør...
Fisk8
... Når det gælder at small talke med 2.generations, måske 3. Generations bekendte-langt ude mennesker! Jeg går helt i baglås. Og det kan tydelig vis ses. Sikken en 40 års fødselsdag. Ingen alkohol til mig, men en masse smart i en fart typer, jeg slet ikke snupper! De var på hjemmebane og det var je
5 måneder, 13 dage siden
5 måneder, 18 dage siden
Hvorfor føler jeg mig så nedern
Fisk8
En fin begravelse, som egentlig var en bisættelse. Bagefter suppe kage og kaffe. Fint nok. Præsten kom. Fin fyr, lidt den nervøse type. Jeg ved ikke om han forstod min humor, men han kunne godt lide suppen. Barnet opførte sig pænt og var det smukkeste menneske tilstede. Han græd da han skulle puttes
5 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 18 dage siden
Giver aldrig op!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog,- Idag var der termins prøve, så jeg hjalp med det. Så var jeg også til møde med den nye leder, sammen med de andre. · Så til pausen var der en af de der "vi skal da ikke kunne argumentere for vores påstande" pædagoger, der mente at børn ikke skulle ha lov til at sidde og lege med deres ip
5 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 19 dage siden
I morgen begravelse, fredag julefro...
Fisk8
En bedre uge findes ikke... · Nå ja og lørdag 40 års abefest, som han så fint skriver i indbydelsen. Det stikker helt af for mig, og så med æggeløsning - what a party! · Min muslim kollega kom ind og viste mig sit nye sår på læben i dag og talte om kaffemaskine... Ja jeg ku tage ham lige der. Men selvfø
5 måneder, 19 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Note til mig selv
Fisk8
Jeg får det dårligt når jeg er for længe sammen med min familie af gangen. · Det er råddent. Jeg har lyst til at slette dem fra min hukommelse. Når en dør, så blir jeg lige lidt mere let omkring hjertet. En mindre at bekymre sig om. Det lyder du mærkeligt.
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Brev til dig i himlen 7
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære. · Ja så er vi gået ind i december, og nu kan jeg rigtig mærke hvor meget jeg savner dig, og min første fødselsdag nu på søndag, vil jeg nok rigtig meget tænker på dig, For vi var jo altid sammen på den dag, og det var rigtig hyggeligt. Især husker jeg min fødselsdag, som vi fejrede saml
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Træning gennemført
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg gennemført 30 minutters træning..jeg håber jeg stadig har det ok imorgen. så jeg kan fortsætte min træning. Da jeg var inde i VR verdnen, tænkte jeg over hvor meget godt der er sket siden jeg sidst var der inde..jeg er sluppet af med nogle flere kilo, men jeg har også sluppe
5 måneder, 20 dage siden

Nytilkomne dagbøger

20 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over t... [...]
20 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Ingen tro
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - flere har indrømmet, at de ikke havde troet at jeg kunne tabe mig de 75 kilo på et år. jeg fortalte det til min mor, hvortil hun sagde, ... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Brev til dig i himlen 15
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære .. · Nu skriver jeg lige igen for fortide har det meget træls, ikke mindst fordi jeg savner dig, men på Tirsdag skal jeg havde lave en kolo... [...]
10 dage siden
3 dage siden
Er du gal jeg fortryder
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Det kan godt være at biblens ord ikke stemmer overens med mine egne værdier, men det er fuldstændig ligegyldigt, for det er ikke mig der bestemmer hva... [...]
3 dage siden
8 dage siden
Romanskibet.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
For over to måneder siden blev jeg færdig med en roman (troede jeg), men efterhånden som tiden gik, blev jeg klar over, at der var vigtige ting der sk... [...]
8 dage siden
1 dag, 12 timer siden
Fabelagtige mandag..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har svært ved at få armene ned - weekenden har været god ved mig, og sørme ikke om det fortsætter hele vejen ind i mandagen også. · Kom en kende sen... [...]
1 dag, 12 timer siden
12 dage siden
Mandagstanker
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Vigtigheden af at føle sig vigtig er enorm vigtig. I dag har jeg gjort mig en tanke som blev til en refleksion som blev til en association om kapitali... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Længe siden.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære venner . Længe siden sidst jeg har skrevet dagbog. Nu er det på tide for nu er der i det mindste sket noget. · I næste uge skal jeg holde kunst uds... [...]
11 dage siden