Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 12 dage siden
Nyt digt om universet
Kenny Raun (thejester)
Jeg sad lige og skrev på et nyt digt om tro og universet. Jeg har fyldt det med fakta om universet, på rim med "det store brag" og galakser der hurtigt bevæger sig væk, og hvordan vi har kunnet set set..og deraf kan slutte det man kalder "the big bang" - så får jeg selvfølgelig også med, at universe
5 måneder, 12 dage siden
5 måneder, 12 dage siden
tilbage på 2 fødder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - den sidste uge har jeg ikke kunnet stå, eller gå på mine fødder uden at ligne en handicappet. Gigten ramte mig igen, selv om jeg nu har smidt ca 54 kg. var lige oppe at kysse de 55kg smidt. men så ramte gigten og min træning blev ødelagt for en tid. Nu er jeg så næsten på mine ben igen
5 måneder, 12 dage siden
5 måneder, 13 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malene Rømer (Lillemor)
...at jeg egentlig var betaget af at skulle have uniform på i jobbet som museumsbetjent. Skal man skrive det i en ansøgning eller kommer man så til at fremstå komplet ubrugelig? Altså jeg bliver helt høj ved tanken om ikke at skulle bruge krudt på at finde passende tøj frem. Dernæst bliver jeg høj v
5 måneder, 13 dage siden
5 måneder, 13 dage siden
Haiku digte skrives i nutid
Syrene Hvid
På vej hjem fra arbejde stak jeg forbi DOKK1, fordi jeg skulle have fat i nogle haiku-samlinger. Jeg hev ned fra hylderne og fik samlet lidt forskelligt. Klassiske japanske mestre (især en masse Shiki) og moderne dansk nyfortolkning (Tafdrup og Brøgger). · Jeg skriver stadig på Alexas digtsamling. Ny
5 måneder, 13 dage siden
5 måneder, 14 dage siden
Sandheden Om Livet
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Jeg er ved at være så træt af livet, træt af at være den der skal føle sig som en fejl, føle sig som om man ikke hører til. Jeg tager altid "skraldet" for folk som man nu siger, eller som andre kalder det, tager skylden også selvom jeg ikke har gjort noget, eller fortjent det. Det er l
5 måneder, 14 dage siden
5 måneder, 14 dage siden
Studiepraktik og ting jeg tænker på...
Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Jeg har befundet mig i studiepraktik i Valby. Nærmere sagt på Valby Tingsted. Jeg har været i praktikken siden slutningen af august og er først fri igen (blink, blink) i januar måned. Indtil videre er det spændende, men jeg har mange grænser som skal brydes. · Jeg har aldrig været den store til at tag
5 måneder, 14 dage siden
5 måneder, 14 dage siden
Bragte følelserne frem
Turid Nielsen (Tasma)
Hendes afhængelighed var ikke til at skjule, og hendes reaktion derpå kender jeg til hudløshed. Så som værende sløv, fjern og usammenhængende. Svævende et sted hvor livet ikke føles uoverskuelig, men mere som en flugt fra det som gør ondt. Her kan man få ro og fred for en stund. Tænkte på hvordan hu
5 måneder, 14 dage siden
5 måneder, 15 dage siden
Kære psykolog
SoffiG
Depression, angst, umættelig trang til at føle kærlighed og tryghed. · Omsorg? Nærvær? · Jeg mangler det, samtidigt med at jeg får det hele på en gang. · Var det forkert at gå? Var det forkert at blive skilt? · Hvorfor fortryder jeg? · Jeg har en ny, jeg er forelsket, jeg er lykkelig - jeg er angst. · Er jeg i
5 måneder, 15 dage siden
5 måneder, 15 dage siden
10.000
Pernille Rosenberg Wesselink (nillepoulsen)
Jeg er oppe på ca. 10.000 ord i min historie. Det kører derudaf, og jeg nyder virkelig at skrive. Det gør mig så glad. Har en veninde til at læse med undervejs når jeg skriver, og hun er ret oppe at kører over historien, og det gør mig bare så glad. · Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at tænke
5 måneder, 15 dage siden
5 måneder, 17 dage siden
Det var en gang
Halina Abramava (JaGalina)
Hvor mange gange har jeg skrevet denne ordene på dansk og på russisk..Hvis jeg skriver at det var 100 gange bliv på den måde beskrevet kun en del af min "produktion". I dag flyver mine tanker omkring talene,fordi jeg var nødt at tænke om min økonomien og det er ikke den historie,hvor lykkelige perso
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Endelig
Halina Abramava (JaGalina)
Jegvil gerne skrive på dansk, men ..denne "men" er desværre i flertal og jeg havde ikke nok energien til alle ønskede sager.Jeg starter på ny og ,håber ,håber,håber... det efterår,det er min tiden til inspiration og til nye side i mit liv,hvor farver aldrig er grå..Mine farver er lysene og ingen og
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Trist
Kenny Raun (thejester)
Stod og ventede på bussen, flaget var til tops overfor ved kirken. Trætheden meldte sig, den har sat sig i mit bryst. Inden for snakker de stadig om mig, omkring mit vægttab. En elev havde fødselsdag, og kom med en slikkepind til mig, - fordi jeg var en god IT mand. Jeg har hjulpet løs i dag, brugt
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Mine underbukser matcher min bluse ...
Carina Malene Rømer (Lillemor)
Zebrastriber. · Jeg fandt et interessant job som jeg tænkte jeg ville søge. Eneste kriterie jeg ikke opfylder er, at man skal have været patient i psykiatrien. Altså jeg har jo nok været tæt på flere gange med den bunke lort mit hoved ind imellem indeholder, men jeg tror ligesom ikke det er nok at sk
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg sad ude i badet og blev meget filosofisk denne aften, mens jeg prøvede at vaske tonsvis af eyeliner af mit fjæs efter jeg gik lidt krea og tja...this happened: <--- marker og åben i nyt vindue. Jeg sværger at jeg kun havde tænkt mig at tage no
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Dage på Skagen. 10/6 2018
Søren Yssing (Per Nilen)
Jeg sov rimeligt, men ikke dybt, og vågnede ved syvtiden og kastede et blik ud mod den skyede himmel. Temperaturen var faldende. Manden følte sig lidt klarere i hovedet i forhold til i går --Han fik børstet gebisset og nettet frisuren og satte vand over til kaffe. Der var jo vandretur fra det Hvide
5 måneder, 21 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

12 dage siden
Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksu...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har haft en seksuel-orienterings opvågning. · Jeg kom til konklusionen igår, at jeg virkelig er Aseksuel. Takket være en artikel, der d... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Status - første år med en adhd-diag...
Tantelillas adhd-dagbog
Det er ca 1 år siden nu, at jeg fandt ud af, at jeg har adhd. Det har været et vildt år på alle måder. · Først kom lettelsen over at opdage, at jeg ikke... [...]
11 dage siden
1 dag, 22 timer siden
Den Logiske Vej
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - hvad laver jeg i¨øjeblikket? Jeg diskutere Brexit med hende fra england, hun er for, og jeg er logiker. Hun diskutere ud fra et holdepun... [...]
1 dag, 22 timer siden
5 dage siden
Hvorfor mig?
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Hvorfor mig? Det er et af de mange spørgsmål jeg stiller mig selv hver evig eneste dag, time, minut selv sekund. Jeg er træt af at skal f... [...]
5 dage siden
8 dage siden
Brev til dig i himlen 13
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat i himlen · Klokken er i skrivende stund ca 02:30 og jeg kan ikke sove, jeg er begyndt at vågne meget om natten, fordi når jeg så endelig fa... [...]
8 dage siden
1 dag, 12 timer siden
Springhesten, unghesten og modet..
Sophie Hatter (Femininum)
De heste altså.. De giver både, grå hår, rynker og glædestårer! · Unghesten har udviklet sig helt fantastisk.. Hvad jeg købte som foldbums har forvandle... [...]
1 dag, 12 timer siden