Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

18 dage siden
Boxning
Ida Hansen (Kajaki)
Vi er igang med at øve fodarbejde til boxning. Træneren har placeret os på en lang række, og vi går fremad hver især, på den måde han har vist os. · Han står foran mig, og vil have at jeg skal gå frem imod ham. Men jeg bliver ved med at gå i stå. Jeg vil ikke for tæt på ham, og han flytter sig ikke.
18 dage siden
19 dage siden
Soulmaten min
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog 12/10-2011 · For tiden er min soulmate og jeg · Ikke så soulagtige, at det gør noget. · Der står skilsmisse på begge vores · frontallapper. · Vi mangler sådan set bare, at en siger det højt, så kører bussen · Men når det så er sagt, så ligger jeg med mit hoved på din nøgne mave. · Du er ikke min soulmate.
19 dage siden
21 dage siden
Mor
Peter
Må jo se om jeg kan komme med en tanke, livet blæser af sted på fuld kraft. · Fredag var jeg til fredagsbar i firmaet efter fyraften vinsmagning pizza og hygge, kom også til at bestille et par flasker. · Lørdag fødselsdag hos min datter Louise kl 12 hun fyldte 29, en dejlig dag med tur på legpladsen e
21 dage siden
22 dage siden
Date
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har måske en date om et stykke tid. Jeg vil ikke fortælle så meget om det endnu, for jeg ved ikke hvordan det kommer til at gå, og om det bliver til noget, før dagen. · Jeg går som sagt, mere og mere i kødet på folk der skriver deres holdninger til forskellige ting. Jeg er tit ikke
22 dage siden
24 dage siden
Poetiske kvindestemmer
Syrene Hvid
Jeg har ikke skrevet herinde i lang tid, så meget er foregået i mellemtiden og så mange ting er blevet sat i værk, så mange ting er blevet skrevet, at jeg slet ikke vil til at remse det hele op, men et meget spændende program jeg har gang i, er noget kaldet Skriverum gennem CSV Aarhus, et tilbud til
24 dage siden
24 dage siden
Kontakt med eks'en...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Idag snakkede jeg i telefon med min eks. · Det var meget mærkeligt. Vi har ikke rigtig snakket sammen i 7 år, siden vi gik fra hinanden, udover on and off på messenger - og første gang jeg så hende IRL var til Gay Pride sidste år, hvor vi ikke udvekslede et ord og faktisk ikke var i nær
24 dage siden
25 dage siden
De evige tal og størrelser
kaotiskkaos
Kære "dagbog" · Lad os tage endnu en "walk down memory lane". Vi skruer nu tiden tilbage til da jeg gik i 8. klasse, og hvor jeg ikke var nær så ødelagt, som nu. · Jeg er femten år gammel, sund at kigge på og med en forholdsvis sund tankegang. Vi sidder samlet i klassen, fordi vi har haft projektuge, o
25 dage siden
25 dage siden
Øver mester
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Heh, jeg elsker at debattere. Jeg er begyndt at svare på adskillige debat tråde, - jeg ved lige hvad jeg skal svare, og sørger altid for at holde det i en god tone. Dvs, jeg udråber aldrig folk til idioter, - jeg sætter spørgsmålstegn ved deres holdninger, så de selv kan se den er gal.
25 dage siden
26 dage siden
Tanker
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Nogle gange er det fedt at tage chancer og møde nye mennesker, andre gange giver det resultater der er farlige eller, resultater du måske ville have fortrudt hvis du vidste på forhånd hvad de ville være. At møde mennesker på nettet du hverken kan se eller høre, men som efterlader et eller andet alli
26 dage siden
27 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
Kære dagbog. · Her sidder jeg, og skriver i dig for første gang - og forhåbentlig ikke den sidste, for din rolle bliver at være en ventil for mig; et sted, hvor jeg kan lukke op for min finurlige hjernes mystiske skævheder. Lad os begynde med det, som har floreret rundt i mine tanker i dag; et lille
27 dage siden
28 dage siden
Dagen tiltaget med 1 time og 4 min
Hanna Fink (Fink)
Tænker lige, at man fornemmer også at lyset kommer nærmere. · Jeg var på cykeltur i går efter influenzaen fra nytår. Det var hårdt at køre de 26 km. Men efter jeg stod af cyklen var det dejlig og at opdage at kadaveret holdt til turen. · Så er året begyndt og ser frem til at foråret og lyset er foran os
28 dage siden
28 dage siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
Halløjsa, · Jeg ved ikke om her stadig er nogen af dem tilbage herinde som plejede at læse mig, dengang jeg skrev flittigt og hele tiden. · Men jeg har det godt, er stadig i Australien, nu med to børn (Mon jeg har fortalt det?) · Jeg har skrevet en bog, der ligger som ebog på saxo. Gratis. Det er ikke s
28 dage siden
28 dage siden
Moral
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det lykkes mig at løse et par problemer idag, - og fik den der hvisken af mit navn på børnenes læber, som om de så en kendt person. · Jeg har tænkt over noget idag, - grunden til at jeg ikke ser nogle folk som onde, som andre gør. f.eks en historisk person som hitler. Jeg ser hans probl
28 dage siden
28 dage siden
Følelsen af at tilfredsstille..
Sophie Hatter (Femininum)
Mmm.. Ingen følelse stikker den i øjeblikket. · Efter at have skrevet et langt, tankefuldt indlæg som endte i skraldespanden fordi hverken edge, explorer eller chrome kunne få gang i "Gem dagbogsindlæg"-knappen, sidder jeg tilbage og føler at jeg mangler at fortælle. Ikke fortælle jeg ikke har fået f
28 dage siden
29 dage siden
Inspirerende læsning
Akita
Er netop blevet færdig med at læse Søren og Morten Ellemoses bog "Fra ord til bog". Den bør enhver dansk forfatter læse. Der er både noget konkret om de forskellige faser i at skrive en bog, men de sidste kapitler henvender sig på markedsføring og kontakt til forlag. Det er et MUST READ guys ! Super
29 dage siden

Nytilkomne dagbøger

19 dage siden
Soulmaten min
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog 12/10-2011 · For tiden er min soulmate og jeg · Ikke så soulagtige, at det gør noget. · Der står skilsmisse på begge vores · frontallapper. · Vi mangler ... [...]
19 dage siden
29 dage siden
Inspirerende læsning
Akita
Er netop blevet færdig med at læse Søren og Morten Ellemoses bog "Fra ord til bog". Den bør enhver dansk forfatter læse. Der er både noget konkret om ... [...]
29 dage siden
25 dage siden
De evige tal og størrelser
kaotiskkaos
Kære "dagbog" · Lad os tage endnu en "walk down memory lane". Vi skruer nu tiden tilbage til da jeg gik i 8. klasse, og hvor jeg ikke var nær så ødelagt... [...]
25 dage siden
15 dage siden
Længes hjem
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog Helmand · 02/03-2004 · Jeg står på taget af et hus, eller rettere nogle mure hvor der ovenpå er lagt et tag. Det er lavet i ler. · Der er ikke vindue... [...]
15 dage siden
27 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
Kære dagbog. · Her sidder jeg, og skriver i dig for første gang - og forhåbentlig ikke den sidste, for din rolle bliver at være en ventil for mig; et st... [...]
27 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
Vikinge Power til Melodi Grand Prix...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke hvor mange herinde der følger Eurovision, men det er nærmest tradition at se det sammen i min familie. Vi har haft nogle vir... [...]
9 dage siden
12 dage siden
tæt på
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Mit hjerte har det ikke godt. Jeg ved, at jeg snart kommer til at få en dårlig dag, - men jeg er også ret sikker på, at når det sker, vi... [...]
12 dage siden
1 dag, 22 timer siden
Hvordan tager man godt imod en iret...
Sophie Hatter (Femininum)
..jeg er blevet irettesat på jobbet. · Irettesættelsen var fin nok, jeg havde lavet en fejl, som blev påtalt. Chefen var helt tydeligt oppe og ringe og ... [...]
1 dag, 22 timer siden
4 dage siden
En forsinket julehilsen.
Kirstine Enevold (kirstine12)
Det er blevet sagt før. Julen ser pænest ud pænest på TV, og nisserne indtænker happy endings i alle historierne, det ved du godt, ik'? De er iøvrigt ... [...]
4 dage siden
1 dag, 22 timer siden
Et heldagsarbejde
Syrene Hvid
Så bliver der ellers sat gang i arbejdet med mine tre Napoli-noveller. Jeg har sendt dem afsted til min tidligere lærer, som har lovet at kigge på dem... [...]
1 dag, 22 timer siden