Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

13 dage siden
hvad nu
Ayah
Kender du det.. Følelsen af tankemylder og uro i kroppen. Følelsen af var det nu et rigtigt valg, eller vil jeg fortryde mit valg. Mit valg om at dele, mit valg om at lukke dem ind. Ind igen, efter mange svigt og uroligheder.. Den der usikkerhed om, vil jeg se dem igen.. Eller er denne gang farvel f
13 dage siden
14 dage siden
teater jeg ønske der vil vender til...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
vil elskede at den vil komme i teater igen aldrig fik den set men altid vær en tro i kærlighed til de sange og hele historien var for lille dengang men det vil vær en stor ønske og se den om det er så en børnefilm er ligegyldig smuk · var som sagt for lille dengang men jeg har altid haft filmen på hy
14 dage siden
14 dage siden
Livet efter
Ayah
Jeg ved godt, at der har været stille længe.. Måske nok også for længe.. · Men jeg har haft brug for at tænke.. Et før lukkede kapitel åbnede for ikke så længe siden en port, til et godt sted i mit liv.. Jeg ved godt, det er sjældne ord fra mig.. Men den der varme og glæde ved det kendte, det trygge o
14 dage siden
14 dage siden
Challenge....accepted!
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg er træt.. · Atleten.. Vi har snakket sammen i små to-tre uger efterhånden. Holy moly! Først ville han drifte det sted han arbejder nu. Blive rigtig god til det. Så ville han købe det, selvom det mest af alt ligner en synkende skude. Så var han lige pludselig på vej væk derfra, til de samme job me
14 dage siden
15 dage siden
Loftrum
SeMig
Gulvet synes uendelig blødt under mine hænder. · På loftet ser jeg skygger bevæge sig hen over ubearbejdet træ, duften af indelukket eg og min mors parfume hænger i luften. · Det dunkle lys får min mors ord bragt til livs. · Loftet brænder billeder af hendes historie for mine øjne. · Mænds krigsbrøl og vild
15 dage siden
15 dage siden
Flydende dage
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Jeg har været beskæftiget inden for et andet medie end skrivning, da jeg også maler og bruger mine hænder kreativt. I dag har jeg været i gang med at maleri til min venindes drenge, som jeg ynder at sidde og pusle om. Ligeledes har jeg været ude og hente hindbær i min have, og min fire cider kunne k
15 dage siden
15 dage siden
En kær forfatter blive til en smuk ...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Vita Andersen novelleforfatter læs jeg der er død jeg huske hende for skrivning tryghednarko man jeg fik til opgave i 10 og skrive om vita Andersen test tryghedsnarkoman og vil bruge den her dagbog til og ha en min stilhed og give min medfølelse til familien og vil sige til sidst du blive en smuk so
15 dage siden
16 dage siden
Sommer
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Herude i skoven sidder jeg og funderer over livet. Sover længe, drikker gode mængder af kaffe, maler og læser på livet løs. Inden hverdagen bryder sammen og lader sit lys skinne ind på min bopæl bruger jeg tiden fornuftigt på at lave så lidt som absolut muligt. For at kede sig skaber liv og fantasi.
16 dage siden
16 dage siden
Min indre retfærdighed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg blev vågnet af min indre Jester. Jeg så igår, at nogle stadig var igang med at skrive hade kommentarer til hende den religiøse jeg kender. Hun rager sig ud i disse, fordi hun er villig til at ofre sin menneskelige anstændighed på religionens alter. Dette havde dog intet med religion
16 dage siden
17 dage siden
Så er vi igang
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog..Min indre jester er i gang fra morgenstund..en kvinde på et ellers konservativt dating site, var ude og lave en forside besked om at hun var køn..først..og derefter skrev hun en anden besked som en spørgsmål om, hvorfor mænd altid retter på deres du ved nok, når hun hilser på deres hund.
17 dage siden
17 dage siden
Single-date exit strategi..
Sophie Hatter (Femininum)
Kære single fyr. · Jeg skal bare bruge en af dig. Bare en. En der til gengæld kan rumme mig. En der forstår mig, uden at føle sig utilstrækkelig. En der kan se igennem alt det jeg har og stadig forstår hvad det er jeg mangler i en mand. · Hvorfor er det så umuligt? · Der er godt nok LANGT mellem snapse
17 dage siden
17 dage siden
Jester går til kamp igen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så får jeg anden vaccine sprøjte på tirsdag. · Damn..jeg har haft gang i debatterne..en af mine gamer venner..er en trumper, konspirations nut! Jeg fandt i løbet af få øjeblikke ud af, at hans sind var lukket for at se på fakta..ligesom religiøse tit er det..så sagde jester noget til mig.
17 dage siden
18 dage siden
En skriver drøm del 1
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Kære dagbog måske er jeg i katalogi med de ældste store digter i verden eller som jeg kald det en passion og lidenskab i at man elske drømme og tanken om: · Engelsk / irisk landskab har altid vær en af de smukkeste mest inspirerende landskaber og med slotte i bagrund på enden med dyr går rundt og spis
18 dage siden
19 dage siden
Min egen.
SeMig
Min kæreste ven og elsker, jeg lever med dig igennem alt - liv, håb, lykke, glæde og nød. · Jeg har aldrig drømt om noget så simpelt og stadig fuldstændigt kompliceret. · Mit liv har i mange år med dig handlet om os som ubetvungede venner, én jeg sjældent har været bange for at dele mit indre for. · Et li
19 dage siden
20 dage siden
I varmen kan nætterne noget særligt...
Sophie Hatter (Femininum)
Wauv, det er varmt!! · Grey kommer i morgen tidlig. Jeg kommer til at være så træt. Vækkeuret er sat til kl 6:15, vil gerne lige op, i bad, smøres ind og se lidt pæn ud, inden han tjekker ind. Har støvsuget og vasket gulvet på alle tre etager inkl trapperne her til sen aften, så er det klaret. Det gj
20 dage siden

Nytilkomne dagbøger

10 dage siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
10 dage siden
10 dage siden
Samlebåndsmenneske i et senmoderne ...
nn20
Grib dagen! Bidrag til samfundet. Tag dig en uddannelse. Få dig et job. Bevæg dig fremad. Tag ansvar for dit liv. Ask not what your country can do for... [...]
10 dage siden

Populære dagbøger

13 dage siden
Mellowness
Sophie Hatter (Femininum)
..Lige nu, er jeg træt. Jeg har ondt i halsen, min airconditionforkølelse driller, så derfor hoster jeg lidt og det er på godt gammeldags dansk, pænt ... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Jeg har smågrint hele dagen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - okey, der sker det der somme tider sker..jeg kigger efter de debatter der er i gang på fjæsen. Der var en der skrev noget om, at journal... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
10 dage siden
9 dage siden
Ferien er forbi og mere om Sarah Si...
tcbk
Ferien er forbi. Vesterhav, Randers regnskov, famile og det hele har egentlig været meget godt. De stridende parter har indgået våbenhvile. For nu. · Me... [...]
9 dage siden
13 dage siden
hvad nu
Ayah
Kender du det.. Følelsen af tankemylder og uro i kroppen. Følelsen af var det nu et rigtigt valg, eller vil jeg fortryde mit valg. Mit valg om at dele... [...]
13 dage siden
7 dage siden
Skriv dagbog, sjæl skriv
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Insta skrivedagbog med med billede for en visuel overskigt om skrivning inden færdig produktb ideen starte da jeg skrev om skriveøvlese dracula og syn... [...]
7 dage siden
14 timer siden
Forventninger
Peter
En fødselsdagshilsen førte til disse tanker. · Susanne tak livet er godt hvis det lever op til forventningerne, forventninger skaber vi jo selv SÅ ?????... [...]
14 timer siden