Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 dage siden
God weekend og nogle mere generelle...
Jacob Patrick Poulsen
Vil gerne ønske jer allesammen en dejlig weekend og jeg håber i har det fremragende. Jeg bruger en del tid i hverdagene på at arbejde på mit sommerjob (hos Hall & Partners i Aalborg), som jeg afslutter her om et par uger, da jeg skal begynde på Administrationsbacheloren på UCN den 3. september. · Jeg
5 dage siden
6 dage siden
Arbejde og lidt tid sammen med min ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været på arbejde og jeg har også fået tilbragt nogle timer med min mor i eftermiddag. Det var meget hyggeligt, da det er et par måneder siden jeg sidst har været sammen med min mor pga. travlhed med mit arbejde og også fordi min mor arbejder rigtig meget. :)
6 dage siden
6 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok en del af grunden. Og så kom den her Fjæsbog, som har overtaget en masse.. Den er nu ikke at sammenligne med Fyldepennen, men alligevel gled Fyldepenne
6 dage siden
6 dage siden
Mit elskede barnebarn.
Charlotte Hope
Et par store brune øjne, som nysgerrigt følger med i alt. Et dejligt sortbrunt hår og et smil, der smelter mit hjerte. Ja, hvem andre kan det være end mit første barnebarn på 8 mdr. Min mand og jeg har ventet med længsel på ham. Netop da vi var ved at opgive tanken om at få børnebørn, lå han pludsel
6 dage siden
7 dage siden
Dagens begivenheder.
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været på arbejde (som jeg gør i alle hverdagene igennem sommeren). Efter arbejde har jeg været inde og snakke med min mentor og vi har sammen fået ordnet de sidste praktiske informationer til mit kommende studie (Administrationsbacheloren inde på UCN). Jeg har også været sammen med
7 dage siden
7 dage siden
En stor nyhed. :)
Jacob Patrick Poulsen
SÅ kommer der endnu en stor nyhed. Så er der nemlig kommet styr på de helt sidste praktiske ting vedrørende Administrationsbachelor uddannelsen, som jeg skal starte på den 3. september, på UCN her i Aalborg. Så lige nu er jeg meget lykkelig. Håber i alle har haft en dejlig dag. Det har jeg i hvertfa
7 dage siden
8 dage siden
En samlet livs-update. :)
Jacob Patrick Poulsen
Det er lidt mærkeligt synes jeg når jeg tænker på, at der allerede er gået (næsten) et år siden sidst. Men i morgen er der præcis en måned til, at jeg har fødselsdag igen. Hvis jeg tænker over hvad der er sket siden sidste år. Så kan jeg sige (skrive), at der næsten kun er sket positive ting, hvilke
8 dage siden
8 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en del kilo fra mig..men jeg er som sagt ikke færdig. · Jeg skrev om det et sted, også var der en der skrev, at man kan meget når man finder kærligheden ti
8 dage siden
8 dage siden
Planer for i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så i morgen bliver en lidt travl dag. Først og fremmest så har jeg et sommerjob jeg passer i hverdagene, hvor jeg arbejder hos et konsulentfirma der hedder Hall & Partners her i Aalborg. Der har jeg arbejdet siden slutningen af juni efter jeg var på min uges ferie i USA. Mit sommerjob fortsætter nog
8 dage siden
9 dage siden
Fortæl andre mennesker, at du elske...
Jacob Patrick Poulsen
Før var jeg ikke så god til at være åben omkring mine følelser og jeg var meget indelukket omkring mine egne tanker. Det var mest af alt, fordi jeg gerne ville være "perfekt" overfor andre mennesker og ikke vise folk min sårbare side. Men nu har jeg nedbrudt min facade og det virker også til at være
9 dage siden
9 dage siden
Rosende ord og kommentarer fra min ...
Jacob Patrick Poulsen
Jeg ved også allerede nu efter gentagne samtaler med min chef fra mit sommerjob, at den anbefaling jeg får mht. mit sommerjob bliver meget positiv, når jeg om ikke så lang tid er færdig med mit sommerjob og den periode jeg har aftalt med min chef om, at jeg arbejder for ham og en af hans samarbejdsp
9 dage siden
9 dage siden
når indbakken er tom
jebomik
hmmm sider og kikke på en blank skærm, min indre indbakke er tom for ideer. Hvordan dælen kommer man af ude dette, det ville være nemt og bare falde til patten, og skrive det jeg alt tid gør, holding til dit og dat måske noget om film, men det ville være for nemt jeg kan jo skive det med bind for øj
9 dage siden
9 dage siden
Venskaber. :)
Jacob Patrick Poulsen
Har en tanke jeg gerne vil dele med jer. Jeg synes at venskaber på ingen måde kommer af sig selv. Venskaber skabes for mit vedkommende, som regel, når man har noget tilfælles med andre mennesker. Venskaber kommer på forskellige stadier i ens liv. Venskaber kan komme via. ens skolekammerater, kollega
9 dage siden
11 dage siden
Ét forhold blev smidt ud og et ande...
SoffiG
Jeg har i mange år vidst at jeg ikke skulle have været gift med min eksmand, jeg har ligeledes vidst at jeg nok aldrig rigtig har elsket ham, men mere at han var der på det rigtige tidspunkt og hjalp mig igennem det. Ikke desto mindre gav han mig to dejlige børn, som jeg aldrig ville have været foru
11 dage siden
11 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang tid siden, jeg skrev første kapitel, men så gik jeg i stå. Nu ser jeg både plot, scener og replikker i mit hoved. Jeg har fundet en rigtig god måde at b
11 dage siden

Nytilkomne dagbøger

23 dage siden
Smertehelvedet
Charlotte Hope
Endelig kan jeg komme videre i mit liv. Energien er vendt tilbage og vokser nu frem som et frø, der spirer i det tidlige forår. Snart vil det blive ti... [...]
23 dage siden
27 dage siden
Dans, smøger og alkohol
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Søndag d. 15/4-18 kl. 21:04 · Jeg kan mærke alkohollet flyde i min krop. Jeg kan mærke røgen i mine lunger, der gør mine led afslappede og mit sind tilf... [...]
27 dage siden
26 dage siden
Tårer på mine kinder
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 22/06-18 kl. 23:37 · ​Mine øjne er røde og hævede. Mine kinder er våde og der er dråber på mit tøj fra mine tårer. Min næse er fyldt med snot ... [...]
26 dage siden
27 dage siden
Er det kærlighed?
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Mandag d. 29/1-18 kl. 12:48 · Hun er giftig, en sygdom. En man aldrig kan komme af med. Ligesom kræft har hun spredt sig til hver en celle i min krop og... [...]
27 dage siden
26 dage siden
En livsnydende destination
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 14/6-18 kl. 21:53 · Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinationen. En destination fyldt med mennesker man kender og ik... [...]
26 dage siden
27 dage siden
Skyernes drømmeverden
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 29 september 2017 kl. 18:43 · Jeg drømte om at falde, ned i skyerne. Røre ved ingenting. Alt i slowmotion og i regnbuens skær. Der var helt st... [...]
27 dage siden
26 dage siden
Dagdrømmeri
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdags.19/4-18 kl. 22:34 · Jeg sidder i klassen. Læren snakker. Folk lytter, med undtagelse fra en lille gruppe, der hvisker om noget på en computer. ... [...]
26 dage siden
13 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg b... [...]
13 dage siden
11 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
11 dage siden
26 dage siden
Kom hjem
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 17/5 kl. 18:41 · Jeg sidder på højen. Spottet. Det er aften og solen maler himmelrummet med sine røde, gyldne og violette farver. Jeg giver s... [...]
26 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Føler mig godt tilpas. :)
Jacob Patrick Poulsen
Tænker, at jeg er rimelig godt tilpas lige nu. Jeg synes, at tingene går i fin symbiose med hinanden. Kan mærke, at jeg har det godt og mit humør er i... [...]
12 dage siden
9 dage siden
når indbakken er tom
jebomik
hmmm sider og kikke på en blank skærm, min indre indbakke er tom for ideer. Hvordan dælen kommer man af ude dette, det ville være nemt og bare falde t... [...]
9 dage siden
11 dage siden
Ét forhold blev smidt ud og et ande...
SoffiG
Jeg har i mange år vidst at jeg ikke skulle have været gift med min eksmand, jeg har ligeledes vidst at jeg nok aldrig rigtig har elsket ham, men mere... [...]
11 dage siden
11 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok e... [...]
6 dage siden
8 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en d... [...]
8 dage siden
13 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg b... [...]
13 dage siden
3 dage siden
Gerd
Peter
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove. · Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget t... [...]
3 dage siden
13 timer siden
Alene
krebsen81
37 år, 3 år til jeg er 40, mor til 3, single 4,5 år. Jeg er alene, alene om morgenen når børnene skal op, have morgenmad, i tøjet og sendes afsted til... [...]
13 timer siden
1 dag, 4 timer siden
Den dag hun opgav kærligheden.
karlaskvadrater
De sagde hun var smuk. De sagde hun var sød og det var alt sammen meget godt. Men kærligheden kunne hun ikke finde. Igen og igen blev hun gjort forker... [...]
1 dag, 4 timer siden