Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

25 dage siden
Hjælpe video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik lavet nogle hold til det star wars spil jeg spiller,. - også lavede jeg en video, hvor jeg brugte et af de anbefalede hold til den fase. Jeg lavede godt med skade, og næsten på en gang fordoblede jeg den skade, jeg allerede havde lavet..jeg lå på første pladsen som altid inden,
25 dage siden
27 dage siden
Dødsspiral og lidt om Reese Withers...
tcbk
Som alle mennesker, men for mig mere og mere synligt, er jeg fanget i en dødsspiral. Man starter højt oppe og cirklerne er store og langsomme og afløbet synes uendeligt langt væk. Nu ved jeg sgu ikke - har lige læst Serotonin af Houellebecq og det fik mig til at indse, at jeg er langt over halvvejs!
27 dage siden
28 dage siden
Lige meget hvem
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kunne ikke nære mig for, at smadre en jeg kenders fjæs post. Han skrev, at en jeg ikke bryder mig om, er en klaphat fordi han koster penge, og ytre sig om noget en gruppe ikke kan lide. Problemet er bare, at det jo ikke er ham der koster penge,..men dem der udøver eller truer med v
28 dage siden
1 måned siden
Ny Mail i Indbakken
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Så kom der en mail fra virksomheden Meat Market. Virksomheden hvor jeg for en kort periode på knap 2 måneder fungerede som marketings og eventmedarbejder. Meddelelsen kom egentlig ikke som nogen overraskelse, da jeg allerede for en måned siden gjorde det helt klart, at jeg ikke ville f
1 måned siden
1 måned siden
10 minutter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg havde lige til skønne minutter, - 10 minutter hvor jeg ikke tænkte på de problemer jeg ser ude i fremtiden. 10 minutter, hvor jeg i VR stod i Darth Vaders dojo, men hans lyssværd. Foran mig var kun de droids der skulle nakkes i tide, for at jeg kunne vinde en 3 stjerne i det niveau
1 måned siden
1 måned, 1 dag siden
Et langt og godt liv.
N. Damgaard
Så oprandt dagen med sol og varme.Hvad ellers. Nu har jeg levet i 86år, med op og ned turer. Ma må undres at jeg har overlevet alt det jeg har oplevet. · Det er sket meget i de 86år. Overlevet krigen .Og oplevet den fremgang der kom, og været en del af. Her i landet er tuberkulose afskaffet,og mange a
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 5 dage siden
Projekter
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · I dag har jeg hjulpet en kamerat med at flytte nogle sager. Det blev lidt af en dag. 12 timer hvor vi både kørte lange strækninger i bil og ordnede nogle ting i hans/deres nye lejlighed. Fik ikke sovet så meget op til i dag, så jeg er super træt mens jeg skriver ordene her. · På det mer
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Lyssky element
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg ved godt at man ikke kan tillade at brokke sig om vejret, men jeg synes dæleme at det er varmt at arbejde i haven med den temperatur Men som jeg plejer at sige " hvis man KUN har vejret at brokke sig over, så har man det i bund og grund godt." · Vi er langt om længe kommet i gang i haven. Overordn
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Af jord er du kommet, af jord skal ...
Poul Brasch (Blækhuset)
Jeg har gjort en - Dagbogs illustration - som jeg stort set gør hver dag. Jeg holder af planter, så mit indlæg handlede om min kærlighed til mine planter. Nogle er meget gamle, jeg har slæbt dem rundt i verden i min verden, hvor jeg end har bevæget mig hen. Jeg taler med mine planter når jeg vander,
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Vandt over spilletrangen.
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Jeg har i de sidste par dage kæmpet med spillelyst. Trangen til at spille. Jeg var faktisk gået så vidt, at jeg havde hævet 500 kr. og var på vej ned på den lokale spillehal. Jeg vidste godt det var dumt... Jeg vidste også godt at jeg ville have svært ved at se mig selv i spejlet igen
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Bogen - vejen til psykose eller gen...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Så er jeg begyndt på bogen. Den handler om en person som er på rejse ind i sig selv. Spørgsmålet er så hvad han finder der, og om han overhovedet finder noget. · På nuværende tidspunkt har jeg ikke den store ide om hvad der kommer til at ske. Rejsen er nemlig samtidig min egen rejse og på denne måde
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Sjældent indspark
Per Jørgensen (Hellerhigh)
Er sgu sjældent jeg føler behov for at ytre mig efterhånden! · Der var dog en "kæk" kunstner fra samme årgang som mig, der reklamerede med at han allerede havde købt sin gravsten/gravsted...med inskription og livsmotto og hele pivtøjet...det eneste der manglede var "sidste udløbsdato" · Jeg kommenterede
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Min hudløse ærlige erkendelse
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har haft mange planer for mit liv samt idéer til hvad jeg kunne blive til. Jeg har søgt ind på arkitektskolen, været optaget på læreruddannelsen, gået på kunstdaghøjskole i et år med henblik på at søge ind på kunstakademier, men fortrød lige i sidste øjeblik. Jeg har også gået på en film daghøjs
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Der hvor der handles
Turid Nielsen (Tasma)
Da var barn, boede der en kvinde i det samme område som jeg. Hun blev kaldt Dullermaren - af hvilken grund jeg ikke husker. Denne kvinde havde ry for at rode i div. container. Og hvorfor kom jeg til at tænke på hende? · Jo i min iver for køb og salg bruger jeg meget det at komme i genbrugsbutikker, hv
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Sæt dit mærke i livet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - noget af familien var hjemme ved mine forældre. Der blev snakket om en af min mors brødre der var død. Hun så billederne af ham i hans syge seng, og efter han var død. Det skulle hun ikke ha gjort, det vidste jeg. Da de tog afsted, kunne hun ikke holde sine tåre tilbage. Jeg forstår he
1 måned, 16 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

11 dage siden
Det lykkes
Turid Nielsen (Tasma)
Og så helt uden stige og grensaks. · Det er ved at være 3 uger siden at vi hentede lille Emma. Selv om Claus var i tvivl om at det var for tidlig for ha... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Drømme
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har efter min psykose sidste sommer været i behandling i et lille årstid nu og jeg har det i dag så godt at jeg er begyndt at spekulere igen på om... [...]
12 dage siden
5 dage siden
It ain't 'till the fat lady sings
Dus
I sensommeren 2017 - få måneder efter min far døde -tog min mor og jeg til Prag. En tur hun skulle have haft med min far. Nu blev det så med mig isted... [...]
5 dage siden
11 dage siden
Intet andet end arvæv her - brev ti...
Casper Gyrup Wiedenbein (Cranker)
Den er virkelig ikke god I knolden i nat Alex.. ved ikke j hvem fanden jeg kan snakke bare LIDT med om det her.. Undskyld, du har ikke bedt om at høre... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg har hos de lokale søgt om sponsorat til en grillfest som jeg /vi afholder den 25/8 da det er den sidste officielle Søndagsjam. 13 stk jam blev det... [...]
6 dage siden
4 dage siden
Brev til dig i himlen 17
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Jeg vil lige fortælle dig hvad jeg oplevede for et par uger siden ude ved din grav der var jeg helt sikker på at du sommetider kommer og ... [...]
4 dage siden
2 dage, 19 timer siden
Droppede wow
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - længe siden sidst, - men jeg har droppet WoW spillet. Jeg har droppet alle mine venner derfra, - jeg tænker stadig på spillet, min figur... [...]
2 dage, 19 timer siden