Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

23 dage siden
Det usynlige glas af Corona
Daniel Nielsen (Daniel-00)
I dag fik vi det at vide på arbejdet. Der starter en ny mand mandag morgen. En ny elev altså. Nu har jeg heller ikke dårlig samvittighed mere og kan sagtens flytte når jeg har lært ham op. Jeg har også gjort et godt stykke arbejde for min arbejdsplads og de har altid kunne regne med mig, men jeg er
23 dage siden
23 dage siden
jeg vidste det inden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det sker engang imellem, at jeg pludselig får nogle tanker omkring noget, som jeg senere finder ud af, var rigtig. Idag, til pause kiggede jeg på en af de kvindelige lærere og tænkte, hun er da vist blevet gravid. Nå ja, men hun var også lige blevet gift for et par måneder siden..var m
23 dage siden
24 dage siden
Søvn? Aldrig i livet!
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Sov! Ark. Ja umuligt? · Jeg kan ikke sove. Løgnen i mit hovede holder mig vågen. Trætheden holdes tilbage. Livets kilde tom. Hjertet knust. Længsen er lang og kærligheden er tabt. · Ælder men klogere? Klogere ja, men smerten større nu. Fri mig fra den lidelse jeg bærer. Sorgen er størst, når stilheden
24 dage siden
25 dage siden
100 på et døgn
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg læste lige, at der i italien er 100 der er døde på et døgn. Jeg håber folk læser de artikler, så de måske kan begynde at forstå, at de skal tage den slags virus seriøs. Måske dør de ikke selv, man vi er mange der har pårørende, der hvis de bliver ramt, er i en noget værre situation
25 dage siden
27 dage siden
frihed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - har sat "the force is with me" sangen over..jeg ser en del ting nu jeg ikke før så..nu jeg er blevet en af de mænd der går sine egne veje..jeg sov engang, - dengang jeg troede på kærlighed, på at det var det vigtigste i verden. Jeg er fri, - nu ser jeg en del kvinder som de er,..og jeg
27 dage siden
27 dage siden
Drømte om Dig. Rejse væk
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Drømte. · Vågnede i en seng. Tog dynen af. Den var dækket til med is. Stod op. Var fuldstændig nøgen fra top til tå. Jeg befandt mig inde i en gammel træhytte. Der var et tykt lag is overalt. Ned af væggene og op langs siderne. Der var så koldt. Jeg måtte udenfor. · Fandt døren og gik ud. Da jeg var k
27 dage siden
28 dage siden
Fyldt med fejllogik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser fejllogik alle vegne. F.eks folk der sammenligner andre sygdomme med corvid, - og lader som om, at den ikke er så farlig..fordi der er færre der er døde af den..De har ikke fattet noget som helst af, hvad der foregår i verden. Jeg har været nød til at diskutere det med en del,
28 dage siden
29 dage siden
Endnu en dag er gået...
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Jeg er så glad for, at jeg har et arbejde. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden det i denne svære tid for mig lige nu. Det for tankerne på afstand, men ikke helt. Der er gået 2 uger nu.17 dage for at være helt præcis. Der blev livet godt nok vendt op og ned for mig. · Er rigtig glad for at jeg
29 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Mærkværdige sammenfald.
Johannes Hansen (svævende-sind)
10 minutters skriv... · For nogle måneder siden fødte min kæreste en super dejlig pige. · Bortset fra at hun (kæresten) mistede en masse blod, fik infektion og at hele barslen foregik på sygehuset, var det meget stort. Lægen havde glemt en serviet oppe i hende og dette udløste infektionen. Nuvel... det
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
End og week
Martin Michael Jakobsen (Marver)
En lang, men alligevel kort weekend. For den er allerede over · For den har bestået af ikke kun det vildeste, men også det mærkeligste. · Lige fra stille til nærmest kaotisk. · I dag søndag da jeg var ude og cykle mødte jeg en ven, en gamle en og stadigvæk · Vi gik til spejder fra 1979 - 1985 ca · Og gik D
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 2 dage siden
Ingen humor
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var lige til noget standup show, igennem VR. Det var comedy central i usa jeg så, igennem VR. Desværre var det ikke sjovt, - den ene efter den anden kommer på, i et 10 minutters forløb. Men intet af det de sagde, var sjovt. Jeg sprang over alle kvinderne, - deres tema'er er gerne s
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Den Dovne Stratek
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har nok altid været doven, og jeg forbliver altid doven. Der er en del Shikamaru Nara i mig, - for dem der har set Naruto. jeg husker da jeg var barn, og vi ikke længere måtte løbe de 3 kilometer til den afslutningsdag vi havde hvert år, inden en uges ferie. Alle de andre var helt
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Ung
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu en alt for ung pige begyndte at skrive til mig. Jeg har ikke nogen interesse i dem, - de viser sig altid som værende umodne, også selv om de selv tror noget andet. Det værste er, at folk jeg er på alder med, ikke er interesseret i mig så, for de tror ikke på min alder. Endnu en ida
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
En hverdag i brænd
Johannekjeldbjerg
Mit liv har det med noglegange at stå stille. Ikke sådan helt stille, fordi jeg har det med at ville alting på samme tid. Men jeg mener stille på en Tom måde. Selvom jeg er omringet af mennekser hele tiden, kan mine tanker godt tage over. Det er næsten som om de får lov til at bestemme mit humør og
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 16 dage siden
bedre humør
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Nu der ikke længere er noget der holder mig tilbage. Nu hvor jeg har droppet mine gamle drømme til fordel for single livet. Nu behøver jeg ikke længere lægge fingre imellem når jeg angriber folk og deres elendige holdninger, - og jeg kan verbalt tæske på de kvinder, der tror de er mere
1 måned, 16 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

12 dage siden
Så mange
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu et par kvinder har henvendt sig til mig..men ja, må indrømmen, at jeg er mere ligeglad nu. I used to care but, things have changed..... [...]
12 dage siden
8 dage siden
Tankemylder og afledning
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg sidder her sat godt til rette med mit eget selskab, mens jeg beskuer verden uden for min rude. Når jeg kigger ud af mit vindue ser alt helt normal... [...]
8 dage siden
2 dage, 17 timer siden
Pause
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg har sat bilen i garagen og går nu hjemme med Claus. Vi har en nedgang af ture på 75% hvilket får branchen til at bløde. Om det bliver knald eller ... [...]
2 dage, 17 timer siden