Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

10 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu er det nye horisonter , nu her lørdag skal jeg have min Eks. og et venne par som vi har mødtes med i de sidste tre årtier. og så om mandagen har jeg
10 dage siden
10 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg følte ikke jeg tabte, det var med ære at vige 1 pladsen til Lasse og hans fantastiske fede tekster!!! Jeg vandt! Jeg vandt over mig selv, jeg kom tætt
10 dage siden
13 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at fanatiske religiøse undertrykte kvinder. Så var der gu hjælpe mig, en kvinde der skrev at han nok var fanatisk..ok..step up, mr Anomi to the stand..r
13 dage siden
13 dage siden
Det smukke efterår.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Det er efterår. Jeg elsker når det rusker i vejret. Og når bladene skifter farve, inden de falder af. · Inden de gør det, vil jeg tage en masse billeder af det ,for holder rigtig meget af at tage billeder. · Er begyndt at få respons for mine malerier. Så det kommer også med mine digte . · Det er en proc
13 dage siden
14 dage siden
Kære Læsere:)
Ann R. Sørensen (Savanti)
Jeg havde en instragram profil det hed. kunstforfatterenann.dk jeg var oppe på 1000 følgere. Jeg går meget op i det. Det vil sige bruger meget tid på det. Sagen er den , jeg ville gerne give mine følgere så kom til at krænke instragram . Jeg har sagt undskyld med min nye profil og ligger ikke nøgen
14 dage siden
16 dage siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere indhold . Nu holder jeg kunst udstilling på Juelsmine bibliotek helt indtil den 11/11-2019. · Jeg er et meget kreativt væsen. Og min digtsamling kan ogs
16 dage siden
17 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - For som han, sikkert velmenende, sagde så er jeg jo en trophy wife og hvem vil ikke have det? · Han mente det sikkert som et kompliment, men det er jo a
17 dage siden
18 dage siden
Strukturjunkie
Tantelillas adhd-dagbog
Det her diagnosticering af mandens arbejds-narkomani har kastet mig ud i en krise jeg kun delvist forstår. · Jeg er stresset, grådlabil, orker ikke at omgås eller snakke med andre (og det ligner mig virkelig ikke!) - energiniveauet er i bund og jeg misrøgter mit arbejde en smule. · Der er mange temaer p
18 dage siden
19 dage siden
Dykker under, med drømme om at få l...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Jeg har i et stykke tid ikke berettet om mine dage. Du har været efterladt i uvished og mange detaljer er gået tabt. En status skal du dog have: · *Jeg har fået et midlertidig vikariat som vikar. Her vasker jeg op hos et firma der hedder Atea · *Jeg har startet ny virksomhed: Altmulighjælp
19 dage siden
22 dage siden
Hvis jeg skulle skrive en bog.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg fik snakket en del om mit vægttab ved klassefesten. En sagde, at jeg burde skrive en bog om det, fordi jeg havde nogle gode tanker på det. Jeg tænker hvis jeg skrev en bog om det, skulle der i forordet stå, at det ikke var en guide i, hvordan man kan tabe sig, blot en beretning om hv
22 dage siden
25 dage siden
Glo begravelse
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - suk, indtil videre har jeg været forskånet imod de værste nyheder der kan ske. Jeg har respektfuld ventet på den anden side, ved busstoppestedet på bussen. Imens har jeg set folk komme ud af kirken med en kiste. Jeg har været forskånet, - Mørke skyer har varslet regn, - den værste skyl
25 dage siden
26 dage siden
ressourceforløb the end
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Møde den 2509 ressourceforløb · Dette er ikke digt · Ej en historie · Men 80 min skreven stand · Af tanker der er friskbrygget men også nogle med mos på. · Jeg prøver, at være nøgtern. · Men uanset hvordan jeg vender og drejer det så er der 2 sider af mig og det menneske jeg prøver, at være i og lære om. · Jeg
26 dage siden
26 dage siden
En lykkelig dag.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Nu blev min roman færdig til at gå i trykken. Den er utrolig smukt sat op af en grafiker, blev til 220 sider, og omslaget har jeg selv bestemt. Der er ca. et digt for hvert kapitel, og de bliver liggende der, hvor de skal være. Hvad angår omslaget havde de egentlig placeret en mand og en kvinde i de
26 dage siden
1 måned siden
Heroic nede
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik løftet et par øjenbryn idag. Du ved, jeg er ikke den stærkeste i guilden, men jeg er ham der laver mest skade på vores fjender. Det lykkes mig at solo cleare phase 3 af 4 på vores heroic sith..det gjorde at vi alle fik loot. Folk sagde " holy cow" da de så det jeg havde gjort..
1 måned siden
1 måned, 1 dag siden
Diskusion og Dating sted
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg hoppede på et nyt dating sted med et nyt billede..fik hurtigt 4 likes med mit nye billede. · Anyway..så har jeg gang i facebook debatterne igen..med hende jeg plejer at diskutere med. Hun lavde et post om, at hun håbede hende der ikke ville i moske med det tøj de har på der..at hun fi
1 måned, 1 dag siden

Nytilkomne dagbøger

10 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
10 dage siden
10 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
10 dage siden
7 dage siden
frit stillet
ordkløver6
med den lige overstået køkken vagt , er der kun de ugentlige rutiner at forholde sig til , og det er studiekredsen torsdag , det varme hjørne onsdag ,... [...]
7 dage siden
10 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
10 dage siden
3 dage siden
gennemført
ordkløver6
så blev det hf dag "herlig fredag" tilbage blikket strækker sig til mandag , noget så kedeligt ,at det hele gik efter planen , det viser at forberedel... [...]
3 dage siden
8 dage siden
køkkenvagten
ordkløver6
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få ... [...]
8 dage siden
1 dag, 10 timer siden
sundet mig lidt
ordkløver6
Oven på den mandag , hvor det slap ud , hvor service indstillet jeg er , så følte, at jeg var nødt til at tilbyde studiegruppen, de samme præmisser. .... [...]
1 dag, 10 timer siden
10 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
10 dage siden

Populære dagbøger

7 dage siden
Var ved lægen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var ved neurolog idag, - jeg har haft ondt i den ene armhule i snart et år nu. Desværre kunne lægen ikke sige så meget. Det var 2 un... [...]
7 dage siden
10 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
10 dage siden
9 dage siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opl... [...]
9 dage siden
4 dage siden
A hva for noget
Turid Nielsen (Tasma)
Da jeg fredag i sidste uge tømte postkassen, var der et par breve - selvfølgelig rudekuverter- i blandt stakkevis af reklamer. Et af brevene som jeg i... [...]
4 dage siden
10 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
10 dage siden
4 dage siden
Fortiden er hård.
storm89
Når man sidder og tænker tilbage hvad der har været sket og de handlinger der har været hent. Både gode og mindre gode. Og man kan se tilbage på hvad ... [...]
4 dage siden