Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 7 dage siden
Reese Witherspoon revisited
tcbk
Kære læser · Du har ventet på svaret. Hvis du orker at læse videre får du det her! · Konelækker - helt sikkert. Bevares, der er sgu et eller andet underligt ved det fjæs men det ændrer ikke min helhedsvurdering. · Mommyboobs (lidt tunge, som vi hylder i min alder), levende mås og greens i banken. Jeg vil
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Endnu en troende
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - som alle de andre dage, så kom rengørings damen fordi, - men hun havde taget en ældre kollega med, og hende fortalte hun så igen, at jeg ikke troede på nogen gud. Veninden kunne heller ikke komme med nogen grund til det..det var noget man bare skulle..ok, sagde jeg til hende..jeg har e
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
jeg talte med en kvinde
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg er ret imponeret, - jeg talte med en kvinde, der kendte til schrødingers cat teorien. ok, hun er så også ateist som jeg...hun kaldte sig så selv for agnostisk, hvilket er en misforståelse..da, gnostik og agnostik handler om hvad du ved, hvor teisme og ateisme handler om hvad du tro
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Hvad siger man til døden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg snakkede om døden med et par stykker. Begge mente, at døden er bedre end smerte hvis det kommer dertil. Det er jeg dog ikke helt enig i, - da der ikke er noget efter livet. Selv om alt håb er væk, og der ikke er noget der bringer en glæde, så er noget altid bedre end ingenting som
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Brev til dig i himlen 22
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Så er dagen ved at slutte og det er jeg glad for da det har været en dag hvor jeg ikke været uden for min dør, ikke fordi jeg er syg men jeg kunne ikke rigtig finde på noget at tage ud til og det var også svært at få mig taget sammen, det sidste er nok det værste for der var jo nok ste
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 16 dage siden
En lille historie
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg hørte en fed historie idag, på den mande kanal jeg er begyndt at lytte til. Den var ret simpel, men havde et godt budskab. Kort fortalt, handler den om en rig mand, som en kvinde var forelsket i. Manden ville dog ikke ha kvinden, for hun var ikke lige den model han søgte. Manden fa
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 19 dage siden
pedel og rengøring
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - som altid, kommer fredags pedellen og rengørings damen ned på mit værksted om fredagen, for en lille snak...bare for at klare verdens situationen. Rengørings damen, har altid travlt med at fortælle alt muligt om mig, når andre kommer forbi. En anden fra rengørings holdet kom forbi, ogs
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Morgen sang
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Starter dagen idag med Robbie Williams "Love Supreme" - Den har hæng i mit hoved de sidste mange dage.Især linjen om, at all the best women are married. Jeg har lyst til at gå og danse lidt til den sang..føler mig fri, - fuck verden, fuck kærlighed, - carpe diem..gør hvad du har lyst t
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Dagens Ord
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg vil prøve at få de vigtigste ting med for dagen..Det bliver ikke nødvendigvis i den rigtige rækkefølge, men mere et forsøg på at gøre historierne færdig. Jeg ser stadig flere og flere tåbelige argumenter rundt omkring, og det skræmmer mig. Det skræmmer mig, fordi hvordan i ,...skal
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 24 dage siden
på den lange bane
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Meget af det jeg gør, gør jeg for en fremtid jeg kan se på den lange bane. Når jeg f.eks bygger en alt konto op i et spil, og joiner en anden guild med den, end den hoved guild jeg selv er i og styre..så gør jeg det med fremtiden i sigte..få venner, når de så kommer i krise engang..kan
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 24 dage siden
lyspunkt i det syge liv
Peter
Lyspunkt i det syge liv. · Min kæreste har været helt i bund, mistet appetit besvær med at synke, det har faktisk ført til hun har tabt sig ca 13 kg, uden dog maven er væk, men kræfter og humør er i bund, hver gang hun spiser har det bare gjort ondt, med synke opkastningsfornemmelser, selv suppe og k
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Motion
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Tid til at gå i krig igen,- inden det går galt. Jeg må hellere igang med at motionere igen, - jeg er bange for, at jeg har taget et par kilo på..på med "the phoenix - fall out boy" og ja, I am still wearing my vintage misery..jeg hader stadig ligegyldig snak..du ved "hvordan går det" o
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 27 dage siden
Rød v Blå
Kenny Raun (thejester)
¨Hej dagbog, - Jeg sidder og skriver på en engelsk "red pill" sang. Rengørings damen fra tailand, nævner konstant at jeg er single, når hun har en af de andre rengørings damer med nede, - og at jeg mangler en kvinde..hvortil jeg kun kan sige, at jeg ikke behøver finde noget som helst. Jeg nyder min
1 måned, 27 dage siden
2 måneder siden
Lidt underholdning
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så fik jeg lige taget pusten af den ballon, som en kvinde havde pustet i den. Små fornøjelser, - when your not playing for love, you are FREE! Ud over religiøse, er feminister der snakker om "lige stilling" min yndlings gruppe at hakke på. Idag, kom den så..buhu, de amerikanske kvindel
2 måneder siden
2 måneder, 9 dage siden
Verden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Min bror har lige fået fat i en computer, men hans skærm passer ikke..jeg har heldigvis en adapter han kan låne. Anyway , - Jeg ser så meget idioti i verden, det er helt vildt. Det er som om, at verden omkring mig er fyldt med idioter. Jeg har lyst til at skrive et længere stykker omkr
2 måneder, 9 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

13 dage siden
Styrke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har en inde styrke nu, der hver gang jeg har været nede blot bliver større..hver gang nogen har forsøgt at hakke på mig..så vokser m... [...]
13 dage siden
3 dage siden
200 ord
Carina Malene Rømer (Lillemor)
Du er alene i huset men. Du lukker døren til køleskabet og. Du bliver forstyrret af en lyd fordi. Du synker resten af juicen samt. Du sitrer indvendig... [...]
3 dage siden
2 dage, 1 time siden
Psykopaten
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens skær. Spørger han mig. Om hvilket dyr jeg helst ville være. Hvis jeg selv kunne bestemm... [...]
2 dage, 1 time siden