Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

7 dage siden
Min hverdag
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . Jeg er begyndt at øve mig i at tegne nøgne kvinder . · Det kan blive bedre men det er godt klaret af en ny prøvet synes jeg selv!!!. Den der før har sagt til mig du er ikke god nok skal ikke have den magt mere over mig!. Nu vil jeg samle på positive mennesker og jeg kan lyn hurtig mærke
7 dage siden
7 dage siden
Said Mansour...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er træt af at høre om Said Mansour. · "Han er mistænkt for at være indblandet i terrorangrebene i den marokkanske by Casablanca i 2003. Angrebene kostede 41 mennesker livet og sårede flere end hundrede." · Og så sidder hans advokat, diverse menneskerettighedsforkæmpere og Amnesty Int
7 dage siden
11 dage siden
Bolig kaos
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg mangler et sted at bo. Siden jeg opsagde min lejlighed i Odense, og rykkede til Kbh, har jeg boet på et værelse hos en anden. Det er gået godt nok, og vi har haft det godt sammen. Men min kontrakt udløber til 1. marts, og jeg vil for alt i verden undgå at måtte flytte tilbage hos mine forældre.
11 dage siden
11 dage siden
skepsis
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så læste jeg det igen idag, - endnu en, der mente at kristendom, kun var den tro's retning han selv tilhørte. Desværre, slå det op..Kristendom er et paraply ord, der blandt andet dækker over katolisismen, protestanterne, jv, pinse og apostolsk osv osv osv..listen er for lang til at næv
11 dage siden
11 dage siden
Ingen titel
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Jeg elsker naturen og friheden . Da jeg gik tur med min hund idag var det endnu mere skønt at komme hjem . For jeg bor alene det er så dejligt. Jeg er afklaret med, at jeg aldrig skal stifte familie , og har det rigtig godt med min beslutning . · Skal heller aldrig giftes , og den slags
11 dage siden
12 dage siden
Kanal
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg får mere og mere lyst til at bruge min kanal til min ateisme. Hver gang jeg ser nogle der bruger tro, til at øve indflydelse over andre. Tro, som var det noget godt at efter tragte. Tro, er i bedste fald ubruglig, i værste fald kan folk komme til skade med det..Tro, kan få folk til
12 dage siden
12 dage siden
Ingen titel
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Så er der startet en ny dag i 2019. Før man får set sig om , er den første måned rundet af. Denne gang kan jeg glæde mig over det . For jeg får snart min digtsamling leveret jeg glæder mig til at se resultatet af hårdt arbejde . Og godt samarbejde med Forlaget mellemgaard . · Hvis i har
12 dage siden
12 dage siden
År 2019 har ikke fået en god start....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg synes alting går lidt skævt. Mit venskab med M er mere eller mindre lagt på is, mit knæ gør stadig ondt efter biluheldet d. 13 december, jeg kan stadig ikke ligge på venstre side efter kælkeulykken d. 23 december og jeg er blevet en smule forkølet - men kun i det ene næsebor. · Plus
12 dage siden
13 dage siden
Ingen titel
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Så er endnu en dag næsten afrundet i det nye år 2019. Lige for tiden skriver jeg ikke digte for venter på udgivelsen her den 4 februar det optager mig meget. · Jeg glæder mig og er spændt. Det bliver rart at der sker noget nyt i mit liv, for man kan roligt sige at mine dage har været me
13 dage siden
14 dage siden
Dans
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . Nu skriver jeg for anden gang denne gang bliver meget skriveri for har fået god feed back så tak for det. I dag har jeg danset til instragram. For det er jeg god til og er ret lækker. Det kan lyde selvfed men ikke i mit tilfælde hvis i kendte til min fortid og det jeg er oppe i nu vill
14 dage siden
14 dage siden
Dans
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . Nu skriver jeg for anden gang denne gang bliver meget skriveri for har fået god feed back så tak for det. I dag har jeg danset til instragram. For det er jeg god til og er ret lækker. Det kan lyde selvfed men ikke i mit tilfælde hvis i kendte til min fortid og det jeg er oppe i nu vill
14 dage siden
14 dage siden
Eftersidning
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog · Har tit tænkt på om der overhovedet er nogle der gider læse min dagbog herinde hvis jeg opretter en. Men nu gør jeg det derfor kalder jeg den eftersidning . · Jeg er 38. · Hvem vil læse om mine tanker jeg har lært opdraget til at du skal ikke sige noget om noget hav din egen mening for dig
14 dage siden
14 dage siden
Træning phase 2
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - nu begynder jeg med min vægttræning i weekenden. Der skal bygges nogle muskler op, som har taget lidt skade under vægttabet. Muskler vil også hjælpe med min løse hud. Jeg ved godt, der allerede er mange der synes jeg er blevet en flot mand, men jeg er ikke tilfreds endnu..og min vrede
14 dage siden
16 dage siden
Unghesten, træneren og telepatien.
Sophie Hatter (Femininum)
Først og fremmest! Jeg tror ikke på den slags. Det giver ingen mening i mit overvejende videnskabeligt tænkende hoved, at det skulle kunne lade sig gøre. Omvendt har jeg haft nok videnskabsteori til at vide, at ikke alt kan sættes op og af- eller bevises gennem hypoteser. · Jeg har to heste. Konkurre
16 dage siden
16 dage siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
Jeg overlevede. · Faktisk har jeg haft et dejligt nytår, langt bedre end forventet. Ingen angstanfald eller uendelige, søvnløse nætter. Bare stille og roligt, min kæreste og jeg (samt en lækker lammeculotte med panna cotta til dessert). Vi hyggede os med at gøre klar, havde sjove hatte på og truttede
16 dage siden

Nytilkomne dagbøger

6 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · D... [...]
6 dage siden
17 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppe Hove-Nyborg (Jeppehn)
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og... [...]
17 dage siden
4 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt sty... [...]
4 dage siden
6 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
6 dage siden

Populære dagbøger

4 dage siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, og... [...]
4 dage siden
13 dage siden
Ingen titel
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Så er endnu en dag næsten afrundet i det nye år 2019. Lige for tiden skriver jeg ikke digte for venter på udgivelsen her den 4 februar d... [...]
13 dage siden
12 dage siden
År 2019 har ikke fået en god start....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg synes alting går lidt skævt. Mit venskab med M er mere eller mindre lagt på is, mit knæ gør stadig ondt efter biluheldet d. 13 decemb... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
6 dage siden
4 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit br... [...]
4 dage siden
11 dage siden
Bolig kaos
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg mangler et sted at bo. Siden jeg opsagde min lejlighed i Odense, og rykkede til Kbh, har jeg boet på et værelse hos en anden. Det er gået godt nok... [...]
11 dage siden
2 dage, 21 timer siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at s... [...]
2 dage, 21 timer siden
4 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, en... [...]
4 dage siden