Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 dage siden
52 kr
Peter
Dagene fyldte og gået. · I aftes da vi kom hjem. Lå der 52 kr på trappen. · Vi fattede ingenting men har så opdaget at børnescoter købt i genbrug. Som vi satte ved vejkanten for at få biler ned i hastighed. den en er blevet solgt???? · Vi har sikkert ikke taget prismærke af???? vi håber den bringer glæde
5 dage siden
6 dage siden
Bukser og pung
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik købt 2 par bukser. Det ene par er lidt for store.. Men heldigvis kan min livrem klare det. Det er lidt værre med taljen. Det andet par sidder meget bedre... like a glove. Bagefter tog jeg ned i byen, for at købe 2 nøgle punge. Jeg er træt af, at mine nøgler laver huller i mine
6 dage siden
7 dage siden
Fra morgen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg var lige hjemme ved de gamle.. gav min mor et par kram, i mens jeg stadig kan. F... det var hendes første kemo dag idag. · Startede med at læse en af de forvirrede, der mente at kunne trække racisme kortet på religion.. så jeg kommenterede, og brugte min " hvilken race blev jeg, da je
7 dage siden
8 dage siden
Smerte
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det gør ondt, - Jeg har lige fået en dårlig nyhed. Det er en af de værste nyheder jeg kunne få. Pedellen havde i øvrigt spurgt min hjælper, om jeg var ensom. Det kunne hun ikke sige noget om, sagde hun.. ud over, at hun havde hørt mig sige, at jeg har folk på nettet. · Jeg kan mærke, at
8 dage siden
8 dage siden
Hjælper
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - min hjælper var der i dag.. så kom den anden pedel også forbi.. så fik vi os den abort debat. Min hjælper beskyldte mig for, at det blot var fordi jeg var imod kvinder.. Men hvad min motivation er, er irrelevant, - da mine argumenter ikke bygger på følelser. punkt 2, - Det at snakke om
8 dage siden
9 dage siden
Gode nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
Det må være gode nyheder for mange, hvis man kan finde noget som kan helbrede kræft. Millioner af mennesker dør hvert år af den sygdom. Jeg har lige hørt et video på you-tube, om at det er lykkes. · Midical miracle clinical trial managed to free 14 patience of cancer you tube. · I Israel har man en vac
9 dage siden
10 dage siden
Konsekvent
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog :) haha.. Der var lige en der kommenterede på mit svar omkring abort. Hun mente at mænd bare kunne lade være med at ha sex, hvis de ikke vil ha børn. Så jeg svarede, at jeg håbede hun var konsekvent i sin argumentation, for det samme kan sige til kvinder. Jeg har hørt kvinder sige, at sex
10 dage siden
11 dage siden
Kun mig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - skriver på min telefon. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg aldrig har været rigere! Jeg er blevet skarp, og rummer en mængde viden. Troen på at en partner findes er forsvundet, og erstattet af et syn på, at jeg kan gøre hvad jeg vil. · Jeg har nu en del råd til mænd omkring kv
11 dage siden
12 dage siden
Snart mere klarhed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg håber på, at der kommer mere klarhed på tirsdag. Det går ikke så godt, og min hjerne skriger af sorg pga min viden. Der var en lære der fortalte mig, at en kollega var død af kraft, men at vedkommende havde gået længe med mave smerter.. uden at ha gjort noget ved det. Jeg er bange
12 dage siden
14 dage siden
Brugt argumentation
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg stødte lige på De/Dem debatten. Hvor en sagde, at man havde brugt det før, og at folk var hade fulde i deres kommentare. · Jeg satte lige hurtigt Friends in tokyo med "call me devil" over. Så befyndte jeg ellers... · For det er rigtigt at sproget udvikler sig, og man har brugt de ord
14 dage siden
15 dage siden
En Finger
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, Jeg var lige hjemme ved de gamle, - og min fars operation var gået godt. Han havde besluttet sig til, at få fjernet sin lille finger. Han mente, at den kun var i vejen efter den var blevet gjort stiv. Så jeg ringede til ham i går for lige at høre.. og kom så også til dem i dag. Det har a
15 dage siden
16 dage siden
Ingen magt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg havde en ulækker drøm i nat. Den handlede om en eller anden nøgen kvinde, der lagde mig ned. Jeg beholdte mit tøj på, og hun kom ikke videre med mig. Så hun fandt noget klamt at lave med en anden. · Nå, der var i øvrigt en der skrev hej til mig igår, jeg svarede med et hej tilbage..
16 dage siden
17 dage siden
Det er morgen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har sagt det før, men damn.. så snart man kommer ud af sin dør, så bliver man bombet med "god morgen". Jeg har ikke haft en stibe gode morgner i snart 40 år. Hvis de kommer med et udsagn er jeg uenig i dette, og hvis det er et ønske, kunne de så ikke ønske noget mere realistisk.. s
17 dage siden
19 dage siden
Jeg kan ikke tro det.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg kender en der er småt begavet. Jeg kan næsten ikke tro det, men der har været flere tegn på det. Vedkommende tror, at covid ikke var farlig og at det bare var for at skabe angst hos folk. Personlig nød jeg, når religiøse der havde samme holdning, og som mente at deres gud ville hjæ
19 dage siden
20 dage siden
lava
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har lige set nogle afsnit af en netflix serie, hvor 3 grupper skal bevæge sig igennem en forhindringsbane, - men hvis de fejler et hop eller glider.. så kan de ryge ned i "lava'en" slimet. Der er mande hold og der er blandede hold, også er der kvinde hold..der kæmper imod hinanden.
20 dage siden

Nytilkomne dagbøger

4 dage siden
Morfar
Resa
I dag havde været din fødselsdag. I dag ér din fødselsdag. Sådan er jeg i hvert fald nået frem til at ville se på dagen i dag, på trods af du ikke er ... [...]
4 dage siden

Populære dagbøger

15 timer siden
Lidt bedre + lidt extra
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mor havde det lidt bedre igår, heldigvis for de dage. Alle de dage jeg ser hende, får hun et kram. Før kraft og stadig. · Så var der en ældr... [...]
15 timer siden
5 dage siden
52 kr
Peter
Dagene fyldte og gået. · I aftes da vi kom hjem. Lå der 52 kr på trappen. · Vi fattede ingenting men har så opdaget at børnescoter købt i genbrug. Som vi ... [...]
5 dage siden
9 dage siden
Gode nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
Det må være gode nyheder for mange, hvis man kan finde noget som kan helbrede kræft. Millioner af mennesker dør hvert år af den sygdom. Jeg har lige h... [...]
9 dage siden
4 dage siden
Fuck 12 og 10 når det er shots + vo...
Siri Løhr (S. L. Andersen)
Folkeskolen er snart slut... Nu venter gymnasiet. I dag har jeg malet bannere til sidste skoledag, som falder på fredag - så er det slut. Bannerne ble... [...]
4 dage siden
1 dag, 4 timer siden
Noget om kærlighed og krummer
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Det sidste år især, har mine skriverier virkeligt fået fart på. · Jeg arbejder i perioder på min Bio roman, det er benhårdt og trækker tænder ud, men er... [...]
1 dag, 4 timer siden
4 dage siden
Morfar
Resa
I dag havde været din fødselsdag. I dag ér din fødselsdag. Sådan er jeg i hvert fald nået frem til at ville se på dagen i dag, på trods af du ikke er ... [...]
4 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Dit sprog, kære ven... dit sprog!
Bjørn Langkilde
Jeg undres over den karske, nedladende og unødvendige måde man kommunikerer på i dagens Danmark. Måske er jeg gammel, men min opdragelse indbefattede ... [...]
2 dage, 12 timer siden