Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

7 dage siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Som faldskærmsudspringer er der nogle helt basale regler, der sørger for at du kommer ned på jorden i live, så snart du træder ud af de komfortable zoner; flyet. At være og have en klippe du kan læne dig opad, der kontrollere dit udstyr, inden du sætter dig op i flyet. At have øjenkontakt mindst én
7 dage siden
8 dage siden
natten hviler sig
Peter
Det med at sove gik ikke så godt sååå nu sidder jeg her et øjeblik. · Det har været en lang arbejdsdag først på kontoret mails mails mails. så læssede jeg traileren fuld af p automater. kørte hjem. · Fik kl 17 besøg af min sjællandske kollega Halil. lidt kaffe og et kig på hus og byggeprojekt - han ha
8 dage siden
8 dage siden
Login
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg og min hjælper hjulpet den klasse der manglede deres uni-login..med at få dem lavet. Hun var som forventer ovenud glad for det. heh, min hjælper kom ud for en mor situation i dag..Hendes knægt var ikke kommet til time, så hun gik den ene vej for at lede.. imens kom knægten i
8 dage siden
8 dage siden
Tanker fra foran fjernsynet..
Sophie Hatter (Femininum)
Ligger på maven efter en velfortjent omgang aftensmad i selskab med en god kollega. Bedre end ventet. · Vi fik snakket. · Han er god. · Handlede blandt andet om, at jeg nu har støvet noget op, som er godt for mig, men også at jeg så brændt så det er svært at overgive mig. · Han må træde i karakter still
8 dage siden
10 dage siden
Fra morgen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, dagen er startet. Jeg læste i nyhederne om en kvinde der mener hun er clavoyant. Et eksempel var, at hun så skilsmisser. Problemet med den er, at omkring 50% af alle der bliver gift også bliver skilt. Det vil sige, at sandsynligheden for at ramme rigtig, når man har alt tid tilrådighed,
10 dage siden
10 dage siden
En ny måde at bevæge sig på...
Sophie Hatter (Femininum)
...BUM! · JC...! · Jooooo, han skulle da vist være kommet for at blive..! · Lørdagsdaten med håndboldkamp, stjernefletteri (wtf, manden lykkedes med at flette stjerner helt uden at gå fuldkommen rabundus over det!), aftensmad tilberedt nogenlunde i fælleskab efterfulgt af hygge på sofaen indtil klokken
10 dage siden
11 dage siden
Likes
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, igår blev jeg bombet med likes på et par af mine kommentarer, på noget af det folk har sagt i debat trådene. · På en af dem, har jeg fået 25 likes. I am not in it for that! Hver eneste like popper op på min computer skærm 2 gange, og forstyrre mig i mine spil. Jeg tror det var min komment
11 dage siden
12 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu du er væk...
PernilleBB
Mit hav er fyldt af tanker · Jeg har mistet dig, som ikke skulle smutte NU. Vi skulle være blevet gamle sammen, drikke kaffe og the og spise småkager som skulle dyppes i vores drik. Vi skulle have talt om gamle dage, om den gang, og kan du huske det, og grine sammen. · Alt det vi har oplevet sammen og
12 dage siden
13 dage siden
Intet svar
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, dagen startede med, at ham knægten der plejer at gå hurtig, blev sænket af en pige fra hans klasse..hun holdt fat i ham, og sørgede for, at han ikke kunne gå hurtig. Så for en gang skyld overhalede jeg også ham..han plejer at være den eneste jeg ikke går hurtigere end. · Så var der en deb
13 dage siden
13 dage siden
Torsdagsdate..
Sophie Hatter (Femininum)
..I bedste, mig-stil, lykkes det mig at komme 6 minutter for sent på date. · ..I det mindste var det meldt ud på forhånd og no hard feelings - i hvert fald ikke som han sagde noget om.. · Han virkede stille og rolig, han vil gerne fortælle, jeg vil gerne lytte og han er høflig og ikke den anmasende ty
13 dage siden
13 dage siden
Bidt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kom naturligvis til at tænke på noget negativt i dag.Som barn blev jeg bidt af en hund, - den hang fast i mit arm, og jeg fik et hul helt ind til knoglen.. Der er ikke så meget at se i dag. Jeg forstod at hunden var syg, og kunne stadigvæk godt lide hunde. · Men hvad nu hvis, at hve
13 dage siden
14 dage siden
Bare.....helt rolig..
Sophie Hatter (Femininum)
Sidder i en lufthavn i Oslo og slår tiden ihjel inden jeg boarder det næste fly.. · Jeg sidder og smiler.. · Ham der faren har underholdt mig på hele turen.. · Han skriver om morgenen, i løbet af dagen, om aftenen - og lige nu, imens jeg venter på flyet.. · Vi har snakket om alting og ingenting og jeg k
14 dage siden
14 dage siden
Ikke flere dates
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er som sagt færdig med at date, - men jeg har noget jeg gerne vil sige omkring det. En kvinde skrev at hun ikke ville folk, hun ikke tændte på. Så skrev jeg min forside besked. Jeg datede engang en dværg, men da hun tog afsted virkede hun 20cm højere?! Hvad tror du moralen er på mi
14 dage siden
14 dage siden
Jeg ser dig, men du er der ikke
PernilleBB
Inde bage mine øjne kan jeg se dig. · Se dig, du er smuk selvom du er syg. · Du har altid været smuk · Vil helst bare lukke mine øjne · Det føles mere trygt · For her kan jeg vælge hvad jeg ser · Når jeg åbner mine øjne er verden helt anderledes · Grum, ikke pæn · Jeg kan se du lider · Er stærk · Siger stærke
14 dage siden
15 dage siden
Prøver stadig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Hende der kommer og fejer på mit kontor, prøver stadig at gøre mig positiv. Det er ret belastende. Det er åndsvagt at prøve, - · En anden kom ind og var lige så frustrerende. Vedkommende kom med et par billeder af strøm hullet på en computer, og troede at jeg ud fra et billede kunne se
15 dage siden

Nytilkomne dagbøger

12 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu du er væk...
PernilleBB
Mit hav er fyldt af tanker · Jeg har mistet dig, som ikke skulle smutte NU. Vi skulle være blevet gamle sammen, drikke kaffe og the og spise småkager so... [...]
12 dage siden
19 dage siden
Lørdag
Lahan
Kære dagbog,lørdag morgen stilheden er rar,de andre sover endnu,jeg har tænkt på en gåtur her til formiddag eller lidt i haven,det kommer nok an på ve... [...]
19 dage siden
14 dage siden
Jeg ser dig, men du er der ikke
PernilleBB
Inde bage mine øjne kan jeg se dig. · Se dig, du er smuk selvom du er syg. · Du har altid været smuk · Vil helst bare lukke mine øjne · Det føles mere trygt · F... [...]
14 dage siden
17 dage siden
På hospice
PernilleBB
Jeg vil hjem · Sidder her og kigger på vores nye hjem · Ingen ved hvor længe · For det bestemmer du · Men her vi · Plantet af systemet · Godt, fornuftigt · Hyggelig... [...]
17 dage siden
18 dage siden
Lørdag
Lahan
Kære dagbog · Lørdag blev en god dag,haven fik en tiltrængt tur,jeg fik cyklet en kort tur,og gået en lang tur,vi så en god film,det er en hyggelig afsl... [...]
18 dage siden

Populære dagbøger

13 dage siden
Torsdagsdate..
Sophie Hatter (Femininum)
..I bedste, mig-stil, lykkes det mig at komme 6 minutter for sent på date. · ..I det mindste var det meldt ud på forhånd og no hard feelings - i hvert f... [...]
13 dage siden
13 dage siden
Intet svar
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, dagen startede med, at ham knægten der plejer at gå hurtig, blev sænket af en pige fra hans klasse..hun holdt fat i ham, og sørgede for, a... [...]
13 dage siden
8 dage siden
natten hviler sig
Peter
Det med at sove gik ikke så godt sååå nu sidder jeg her et øjeblik. · Det har været en lang arbejdsdag først på kontoret mails mails mails. så læssede j... [...]
8 dage siden
12 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu du er væk...
PernilleBB
Mit hav er fyldt af tanker · Jeg har mistet dig, som ikke skulle smutte NU. Vi skulle være blevet gamle sammen, drikke kaffe og the og spise småkager so... [...]
12 dage siden
7 dage siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Som faldskærmsudspringer er der nogle helt basale regler, der sørger for at du kommer ned på jorden i live, så snart du træder ud af de komfortable zo... [...]
7 dage siden
3 dage siden
Fred på jorden.
Inge Erhard (Inghard)
Bliver der krig før jul i mellem Israel og Iran - hørte i Israel nyheder, at man i Israel forbereder sig til krig. Befolkningen har gentagne gange vær... [...]
3 dage siden
3 dage siden
Et status præg - et tone lag
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Variablerne river og flår i mig. Usikkerheden om sikkerheden. Tvivlen på det der skulle være konstanter. Ringe hukommelse får verden til a... [...]
3 dage siden
1 dag, 2 timer siden
Brev til dig i himlen 30
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min ven · Ja så er det jo gået hen og blevet den 1. december, og jeg må sige, at nogle synes nok at det er den bedste måned på året, men jeg synes n... [...]
1 dag, 2 timer siden
9 timer, 42 minutter siden
Værk uden skaber
Munira Ali (nn20)
Er et stykke kunst. · Udpenslet med intention. · Er en ide. · Blev en ide · så skyggefigur · Må blive et individ. · Et værk uden skaber. · Ideen tog bolig · i himlen · ... [...]
9 timer, 42 minutter siden