Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

3 dage siden
Kan (måske) afsløre en stor nyhed i...
Jacob Patrick Poulsen
Hvis alt går efter planen i morgen, så kan jeg der afsløre en god nyhed. Denne nyhed er dog lidt afhængig af et andet menneske, så jeg håber at han kommer med den nyhed jeg regner med, at få. Jeg vil ikke lyde alt for selvglad, men efter hvordan vores samtale gik i fredags, så regner jeg med, at det
3 dage siden
3 dage siden
Et digt jeg overvejer at uploade.
Jacob Patrick Poulsen
Under en af dine negle: · Kryber ind under en af dine negle, · trækker din kropsvarme · som et tæppe omkring mig. · Lytter til musikken i din puls · og vrikker med øjnene. · Indtil du tilfældigt · svinger hånden hen over dit hår, · og jeg i en nænsom bue · svæver tilbage i Hverdagen.
3 dage siden
3 dage siden
Uden nåde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, kilo'ene ryger stadig af mig, en efter en. Jeg er opsat på det, sammen med min nye doktrin "if you cant join them, beat them" - jeg går uden nåde efter at give folk smæk i diskusioner, ved at tage folks svage argumenter og sætte det op imod videnskabelig fakta. · Jeg er klar til at give a
3 dage siden
3 dage siden
En hel sindssyg travl weekend...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg er smadret og min krop føles som en gammel kones. Jeg er øm øm øm. Jeg er også rød som en reje, men mere om det senere. · Det har været en LANG weekend. Lørdag var jeg med M i Jylland, vi kørte klokken 7.30 om morgenen og var først hjemme ig
3 dage siden
4 dage siden
Tanker. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg må indrømme, at jeg ofte tænker på hvad andre mennesker, må tænke om mig. Jeg har dog taget en del rigtige skridt hen mod det mål, at jeg gerne vil føle mig tilpas med de ting jeg foretager mig og hvor jeg ønsker, at være i fremtiden. Det kan naturligvis være fint, at man tænker en del over ting
4 dage siden
4 dage siden
Store øjne
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg var ovre for at købe ind igår, men blev spottet af især en lille dreng på taulov, du skulle ha set ham da han så mig..han gjorde store øjne, og tabte næsten munden. Ken, kalder han mig..you know, i have so many names.. · Han gjorde sin mor opmærksom på mig, - det er ham der laver ipad
4 dage siden
6 dage siden
Solen skinner på den anden side
Tukanen
Udefrakommende påvirkning kan medføre lidt af hvert. I dette tilfælde et lille skriv inspireret af andres skriblerier... med en efterfølgende lyst til at vise at der også er en anden side... Nyd lyset! · Kom, tag min hånd... gå med mig. · Kom, lad mig tage dig hen... hvor lyset finder vej.
6 dage siden
6 dage siden
hvis man ikke kan vinde.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik en tegning idag, af en af de små piger på skolen. Hun fik selvfølgelig selv lov til at hænge den op på min hvide væg. Jeg har tænkt på den hvide væg før, at jeg kunne bruge den til tegninger hvis det var. Det vil give mit kontor noget, alle lederne ikke har. · Jeg har givet op o
6 dage siden
7 dage siden
Der er bare noget med naturen...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg elsker naturen. Alt slags natur. De grønne og gule bølgende marker, de frodige bøgeskove, de blå kyster; alt slags natur. · Det er derfor jeg hiker så meget som jeg gør. Og jeg kan godt mærke at de sidste par dages hedebølge og gåture har gjort meget godt for mit humør. Jeg føler mi
7 dage siden
8 dage siden
Spillet basketball og købt en gave ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i slutningen af eftermiddagen spillet basketball med en del kammerater. Vi var omkring 10 mennesker og nok til at danne to hold. Synes basketball er en underholdende sport, at spille. Den perfekte kombination for mig, af motion og socialt samvær. Især nu hvor vejret tillader det. · Derudov
8 dage siden
9 dage siden
To dødsboer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde taget med til England, og der var rigtig var rigtig meget tilbage. På et tidspunkt skal der også sorteres i det som hun havde med derover. Er mest stemt
9 dage siden
9 dage siden
Got mit uns
Kenny Raun (thejester)
Jeg havde en stor debat med en jeg ikke hader, jeg synes hun er fin på mange punkter, og vi er tit politisk enig..men hun er troede..jeg fortalte hende om en veninde jeg har i england, der spurgte mig, om hun måtte komme til mig, hvis hun havde behov for at flygte..ooh, hun har giftet sig med en mus
9 dage siden
9 dage siden
Når enden er go
Søren Sørensen (thevoid)
Idag har jeg været hos tandlægen og blive undersøgt i kæften, de har haft et hårdt liv, det er aldrig rart at være ved tandlægen når man er mig, ikke fordi jeg er bange men fordi jeg er nærig, nærig nok til at takke nej til bedøvelse ved tand udtrækning...det knaser bare lidt mere i kraniet! · Igår v
9 dage siden
11 dage siden
Et visit til Danmark's Stonehenge.....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke om i ved dette, men på Lolland ligger der sådan et sten figur kunstværk ved navn Dodekalitten, som de betegner som Danmarks svar på Stonehenge. · Jeg havde aldrig hørt om det før min ven nævnte det, sådan synes jeg det er med ret mange af Danmarks attraktioner. Der reklamer
11 dage siden
12 dage siden
Ingen sejr til vikingerne...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har, som mange andre nok også har, siddet oppe i 3 stive timer og se Eurovision på DR1. · Jeg havde håbet det var året for Viking Power, men det var det ikke. Faktisk så det temmelig forfærdeligt ud ret længe. Den skide fag jury SLAGTEDE os totalt og fik hevet os næsten helt i bund,
12 dage siden

Nytilkomne dagbøger

21 dage siden
At rejse sig igen
Iben Kierkegaard (Circle)
Det hele ser ualmindeligt håbløst ud til tider, det kan virkelig se ufattelig sort ud. Det har det gjort i perioder de sidste 10 år. 10 år, som har bu... [...]
21 dage siden

Populære dagbøger

8 dage siden
Spillet basketball og købt en gave ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i slutningen af eftermiddagen spillet basketball med en del kammerater. Vi var omkring 10 mennesker og nok til at danne to hold. Synes bask... [...]
8 dage siden
11 dage siden
Et visit til Danmark's Stonehenge.....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke om i ved dette, men på Lolland ligger der sådan et sten figur kunstværk ved navn Dodekalitten, som de betegner som Danmarks ... [...]
11 dage siden
12 dage siden
utroligt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser noget melodi grandprix, - utroligt, at den ringste sang er ved at vide ved halv tid..israel. en typisk stupid feministisk sang, ... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Når enden er go
Søren Sørensen (thevoid)
Idag har jeg været hos tandlægen og blive undersøgt i kæften, de har haft et hårdt liv, det er aldrig rart at være ved tandlægen når man er mig, ikke ... [...]
9 dage siden
9 dage siden
To dødsboer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde ta... [...]
9 dage siden
6 dage siden
Solen skinner på den anden side
Tukanen
Udefrakommende påvirkning kan medføre lidt af hvert. I dette tilfælde et lille skriv inspireret af andres skriblerier... med en efterfølgende lyst til... [...]
6 dage siden
1 dag, 18 timer siden
Efterløn nej tak
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Så er det bestemt ... jeg bliver på arbejdsmarkedet til jeg er 67 år, jeg har fået udbetalt min efterløn.. · Så spøger du måske hvorfor ? ? J... [...]
1 dag, 18 timer siden
3 dage siden
Det går faktisk ret godt
nillepoulsen
Okay. Det går faktisk ret godt i mit lille, rodede hoved for tiden. Eller det vil sige, tankerne flyver, som altid, men føler i det mindste, de er mer... [...]
3 dage siden