Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

17 dage siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg stødte på en pædago på Facebook forleden og det fremkaldte en periode i mit liv med store valg og store følelser · Groft sagt · min vrede · var ved at ødelægge mit liv · som jeg for dagen havde lagt · Uden at vide det havde jeg følelsen af at jeg var blevet gjort fortræd · mit tilhørsforhold var svækket au
17 dage siden
17 dage siden
75 kilo smidt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog,m- så nåede jeg at smide de 75 kilo. Det går fremad omend meget langsomt nu. Det gør så ikke noget, så længe det ikke går tilbage. Jeg ser nu ret fit ud..men jeg har også dyrket en del fitness i VR her i weekenden..lige nu står den på beatsaber..og køre melodien fra Mortal kombat - elsker
17 dage siden
19 dage siden
4 Maj.
N. Damgaard
Det er nu 74 år siden jeg oplevede det bedste jeg har oplevet. Alle vidste at krigen snart var ovre og at Nazisterne havde tabt. Vi var ved at forberede os på at krigen kunne komme til Danmark. Der var pakket en kuffert ,taske med det meste nødvendige hvis vi skulle flygte. Min far Knud Christensen,
19 dage siden
20 dage siden
Jeg finder en måde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så længe jeg lever, giver jeg ikke op. Jeg kan opgive mennesker, der er for onde..men jeg opgiver ikke en sag. Igår sagde jeg til min guild, at hvis de ville slå hinandens figur ihjel, i stedet for at nakke fælles fjenderne, - så ville jeg vente udenfor, til de kunne være seriøse. Sene
20 dage siden
21 dage siden
Nyt headset
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - en gammel lære der var på besøg kiggede noget efter mig..han kunne se forandringen på mig..de 74 kg der er forsvundet :) på vej mod de 75, Jeg har sat "Call me Devil" på..Lucifer musik. Jeg hjalp en anden idag, med at få sat en printer på..hun sagde, at jeg altid virkede så ydmyg,- det
21 dage siden
22 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over telefonen, inden jeg skulle sove. Det havde jeg virkelig brug for. Vi vendte de problemer vi har med nogle fyre lige nu. · Jeg har været oppe i en time
22 dage siden
24 dage siden
Poetry slam
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg gjorde det igen - stilte op for 3 gang 24/04 2019 på Sønderborg hus til poetry slam. · 1 er, at skrive en tekst men, at præsentere for et publikum på en scene er meget angstproverkerende for mig. · Min sejr ligger i det personlige. · Min stærke side er, at skabe og de svage er præsentation, der udadve
24 dage siden
24 dage siden
Ændring af mit setup
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg stod ved busstoppestedet og tænkte over, hvor meget jeg havde ændret mig de sidste par år. Fysisk har jeg smidt 74 kilo, men inden da..ændrede jeg mig mentalt på et punkt. Det kom med forståelsen af de mange logiske fejlslutninger. Jeg husker for år tilbage, hvordan jeg stadig var mo
24 dage siden
25 dage siden
Fremtiden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var nede for at se avengers filmen i biffen idag. Den var god, men som jeg sad der fik jeg en fremtids tanke..en af dem der bunder i logik, jeg så mig selv i fremtiden..døende, uden at være død. Jeg ved hvorfor tanken kom..min hals snurre sig sammen, og jeg har svært ved at tale me
25 dage siden
27 dage siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (Fink)
Min gave fra min søn var en tur til NewYork som jeg nu er kommet hjem fra. · En rigtig god oplevelse, med mange indtryk, som lige skal fordøjes. · Spist god mad, set på masser af kunst, bygninger, broer og ikke mindst Ground Zoro som var en overvældende oplevelse. · Nu kan jeg ikke sætte foto ind her, men
27 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Hold nu kæft...
Ann R. Sørensen (Savanti)
Hold nu jeres kæft med den der jordens undergang tone. · Et godt råd til alle mennesker. Sørg for at få det bedste ud af jeres liv. Lyt ikke til den slags og stræb efter jeres lykke. · I er jeres egen lykke smede.!.og I må det godt!. · Gå efter jeres mål og drømme nyd livet. Vær ikke konstant bange , det
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Aldrig rigtig glad
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har smidt alle de kilo, men jeg er ikke glad. Min mor næsten tuder over det, så stolt er hun. Jeg ville ønske jeg kunne rejse tilbage i tiden, ikke fordi jeg ville kunne ændre noget godt for mig selv. Jeg ville rejse tilbage til en ferie for længe side..nyde de dage med mine forældre
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 2 dage siden
Det nye tøj
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog. Jeg har fundet de t-shirts frem, som jeg købte sidste år, men som jeg dengang ikke kunne passe. Nu er de nærmest lidt store i det..jeg købte dem med næste sommer i tankerne..den sommer som snart begynder. Jeg havde i morges smidt 73.5 kilo siden jeg begyndte..jeg ser nu næsten helt slank
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 4 dage siden
ide til eventyr
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - efter jeg har diskuteret med en politiker de seneste par dage, slog et eventyr ligepludselig ned i mit hoved. Desværre ville jeg ikke kunne poste den her, så vidt jeg ved..da man jo skal komme med kommentarer til andre, for at det kan lade sig gøre. Men hovedtrækning i min tanke er, at
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 5 dage siden
De sorte
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har diskuteret politik med en af de sorte, en del af dagen idag. Når jeg siger sorte, har det selvfølgelig ikke noget med hudfarven at gøre. Når det gælder religion er vi nogenlunde enige, men når det gælder socialpolitikken, så er manden til syvende og sidst en " man er sin egen lyk
1 måned, 5 dage siden

Nytilkomne dagbøger

22 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over t... [...]
22 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
første debat video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg endelige taget mig sammen til at få lavet mig min første debat video til min nye side kanal. Jeg skal prøve at lave mine vide... [...]
9 dage siden
12 dage siden
Brev til dig i himlen 15
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære .. · Nu skriver jeg lige igen for fortide har det meget træls, ikke mindst fordi jeg savner dig, men på Tirsdag skal jeg havde lave en kolo... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Romanskibet.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
For over to måneder siden blev jeg færdig med en roman (troede jeg), men efterhånden som tiden gik, blev jeg klar over, at der var vigtige ting der sk... [...]
9 dage siden
2 dage, 16 timer siden
Fabelagtige mandag..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har svært ved at få armene ned - weekenden har været god ved mig, og sørme ikke om det fortsætter hele vejen ind i mandagen også. · Kom en kende sen... [...]
2 dage, 16 timer siden
4 dage siden
Er du gal jeg fortryder
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Det kan godt være at biblens ord ikke stemmer overens med mine egne værdier, men det er fuldstændig ligegyldigt, for det er ikke mig der bestemmer hva... [...]
4 dage siden
12 dage siden
Længe siden.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære venner . Længe siden sidst jeg har skrevet dagbog. Nu er det på tide for nu er der i det mindste sket noget. · I næste uge skal jeg holde kunst uds... [...]
12 dage siden