Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

9 dage siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og søndag er frarøvet alt helligt i dag. · For dette er denne dag, at min mor aldrig vil tro sit eget blik. Denne dag at min mor fralægger sig sit allervigtigs
9 dage siden
10 dage siden
1:20:18
Sophie Hatter (Femininum)
...Så lang blev snakken med Jude her til aften. Det var råhygge, det var rart og det flød bare. Jeg havde ingen anelse om at der var gået så længe, jeg tippede måske en halv time? Snakkede med ham til han gik i seng. · ...For første gang snakkede han om sin far - som åbenbart er en brokkerøv. Der kom
10 dage siden
11 dage siden
Tredje Bog started
JesperSB
Så starter jeg på en ny bog. · Den sidste endte på 57T ord. · Den er online på Amazon, under JesperSB. · (Den er Online fra 7/5, fordi jeg prøvede at pre-launch den..) · Denne gang bliver det en eventyr, om en druide fra Danmark, · som skal bekæmpe the romerske empire. · Jeg vil øve mig i at skrive små histor
11 dage siden
11 dage siden
Godnat
Sophie Hatter (Femininum)
Snakkede med Jude i går. · Han er presset, opfører sig presset, havde spillet en kedelig fodboldkamp og havde fart på. · I dag skulle han starte tidligt på jobbet, fordi han er bagud. · Jeg kan ikke finde ud af hvorfor fokus er så meget på at han har travlt. Jeg ved ikke om at prøver at fortælle mig, at
11 dage siden
12 dage siden
Coeur de lionne
Sophie Hatter (Femininum)
Løvindehjerte. · Direkte fra Løvehjerte, Brødrene Løvehjerte, fortællingen af Astrid Lindgren. · Direkte relateret til min mormor, boghandleren, som langt hen ad vejen åbnede den verden for mig. Viden, fortællinger. Horisonter der strækker sig så langt øjet rækker - faktisk endnu længere. Jorden er ru
12 dage siden
12 dage siden
Stresskvalme
Sophie Hatter (Femininum)
Sikke da en møgdag i dag! · Arbejde gik bare helt af pommeren til og det kørte bare super trægt og besværet. Min trainee kæmpede en brav kamp og gjorde det egentlig bare super godt, men det var godt nok op af bakke, både med kunden og teknikken så vi var mildest talt trætte, da vi endelig nåede til v
12 dage siden
12 dage siden
Slapt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har hjulpet lidt til med at sidde vagt idag ved eksamen, - det halve af dem jeg sad med, smuttede før tid..de mente ikke at de skulle bruge deres karaktere til noget, så dem var de ligeglade med. Slapt! Jeg er typen der ikke mener at man skal gå efter en karakter på forhånd, men at
12 dage siden
13 dage siden
Det skal nok gå
Turid Nielsen (Tasma)
Afvænning, nedtrapning og afgiftning. Alt sammen noget der skal og kan gøres noget ved, og som gerne skulle udmunde sig i et vægttab. Jeg er en lyste, trøste og overspisende kvinde med en BMI på 38. Får medicin for højt kolesterol, og som noget nyt for lav stofskifte! Får direkte og indirekte stikpi
13 dage siden
13 dage siden
Søndag på en mandag - med ro og ove...
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg ELSKER mandag! Fordi jeg har valgt at elske mandage. · Jeg har planlagt denne uge, så jeg har kunne starte blødt op her i dag. Med få til ingen fast planlagte opgaver. Det er fuldkommen genialt, for jeg har så kunne starte dagen med at støvsuge, vaske gulv på alle tre etager. Nåede også at pudse
13 dage siden
13 dage siden
Når hunde snakker med.
Inge Erhard (Inghard)
Vores søn tog på ferie med familien og i mellemtiden skulle vi se efter deres lille hund og kaniner for anden gang. Hunden Quak Quak, kinesisk navn, er importeret fra Kina. · Første gang den var på ferie spiste den ikke om dagen de første to dage og vendte os ryggen meget fornærmet Vi mærkede den spis
13 dage siden
14 dage siden
Brev til dig i himlen 28
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Ja så er det jo i morgen jeg får min nye lejlighed, ja det har jeg jo ikke fortalt dig, men jeg flytter i en større lejlighed så det bliver et værelse til mit Lego. · Jeg har jo også boet i den her lejlighed siden 1994, ja det var før jeg mødte dig ???? så der er mange minder i den her l
14 dage siden
15 dage siden
Gå ikke over sporet, der kommer tog...
Sophie Hatter (Femininum)
..Gentog den slidte, insisterende alvorlige stemme, efterfulgt af et tydeligt "Ding dong", så forfra, indtil godstoget buldrede forbi, med sine mange, mange vogne. · Jeg har altid taget toget i folkeskole og at vente var hverdag. At have stor respekt for togene, var også almindeligt. At være lidt ban
15 dage siden
16 dage siden
Jeg gider dig godt
Sophie Hatter (Femininum)
Tingene...går ikke altid som man kunne håbe eller drømme om.. · Jeg kørte hjemmefra, kursen sat mod Vejle og en snak med kollegaens kone, præsten. Det blev en snak om usikkerhed - det er okay at være usikker, helt okay. Det er også okay at være sårbar og uperfekt. Det var ikke helt den samtale jeg ha
16 dage siden
18 dage siden
Pres på arbejdet..
Sophie Hatter (Femininum)
Snakkede med Jude i går aftes. · Spurgte ind til hans fodboldkamp - det var gået godt - de havde haft et godt hold og vandt. · Vi pludrede i mere end en halv time, før han gik i bad og i seng. · Han er max presset på arbejde og jeg kunne godt høre det på ham. Han er træt, udbrændt, udkørt. · Jeg har bare
18 dage siden
19 dage siden
Where focus goes, energy flows..
Sophie Hatter (Femininum)
..Sagde en klog mentaltræner til mig engang - og det er bare SÅ sandt! · Spurgte Jude om han ikke lige havde et par minutter nu her til frokost. Det havde han og samtalen flød derudaf. · Men! · Fredag er i fare...Eller aflyst... ØV! Han har sagt ja til noget fra kl 16... Jeg ved ikke hvad (og det er eg
19 dage siden

Nytilkomne dagbøger

5 dage siden
Skammen
Ayah
Onsdag d. 12 maj 00.37.. · Jeg kan ikke finde ro.. hverken i min seng, i min højtelskede vindueskarm eller i mit sind.. Mareridtet fra i onsdags vælder ... [...]
5 dage siden
6 dage siden
Brændemærket
Ayah
Onsdag d.5/5-2021 · I dag, er en af de der helt iddyliske fantastiske morgenen.. Jeg sidder på min tagterasse, og nyder en kop frisk brygget kaffe, mens... [...]
6 dage siden
21 timer siden
Flugten
Ayah
Jeg ved godt, at der har været stille længe.. Måske lidt for længe.. Men jeg kunne ikke være her, her i smilets by. Uden at smile, uden at være glad, ... [...]
21 timer siden
9 dage siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
9 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Stresskvalme
Sophie Hatter (Femininum)
Sikke da en møgdag i dag! · Arbejde gik bare helt af pommeren til og det kørte bare super trægt og besværet. Min trainee kæmpede en brav kamp og gjorde ... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Slapt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har hjulpet lidt til med at sidde vagt idag ved eksamen, - det halve af dem jeg sad med, smuttede før tid..de mente ikke at de skull... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Brændemærket
Ayah
Onsdag d.5/5-2021 · I dag, er en af de der helt iddyliske fantastiske morgenen.. Jeg sidder på min tagterasse, og nyder en kop frisk brygget kaffe, mens... [...]
6 dage siden
8 dage siden
Mors dag
Peter
Sidder her på mors dag. I dag er det et 1/2 år siden Karen wildrosen gik bort. · I disse minutter kørte jeg mod Hospice fuldkommen klar over det sikkert... [...]
8 dage siden
13 dage siden
Det skal nok gå
Turid Nielsen (Tasma)
Afvænning, nedtrapning og afgiftning. Alt sammen noget der skal og kan gøres noget ved, og som gerne skulle udmunde sig i et vægttab. Jeg er en lyste,... [...]
13 dage siden
11 dage siden
Tredje Bog started
JesperSB
Så starter jeg på en ny bog. · Den sidste endte på 57T ord. · Den er online på Amazon, under JesperSB. · (Den er Online fra 7/5, fordi jeg prøvede at pre-la... [...]
11 dage siden
9 dage siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
9 dage siden
5 dage siden
Nyder det naturen byder.
Inge Erhard (Inghard)
På min tur langs åen gik jeg forbi et hus med en stor græsplæne foran. En kat kom springende og hoppede op på en sten alt imens den højlydt jamrede og... [...]
5 dage siden