Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

12 dage siden
Et billede
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var lige hjemme ved mine forældre. Min far spurgte mig om hvordan man reducere størrelsen på et billede. Hans telefon kunne ikke klare det, - så jeg sagde paint på computeren. Så tog han ellers over for at købe nogle flere små desserter. Jeg fik givet min mor et par kram, - Hun vis
12 dage siden
13 dage siden
En fredag med krea og træthed
Bipoliv
Siden sidst... jeg fik klaret mine 2 daglige opgaver. Det er en god struktur for mig, at planlægge dagen før. · Torsdag, igår, lavede jeg ikke noget, udover gåtur, fordi jeg ville lade op til krea i dag. Da det blev morgen trak jeg i land igen, jeg var træt, hunden havde vækket mig tidligt pga. han h
13 dage siden
15 dage siden
Kreative Løsninger
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Først på med Lady gaga's bloody mary. Jeg har brug for lidt musik at skrive til.. Nå, så var der en der kom og sagde, at printeren spyttede blå blæk.. suk, - det kan en printer ikke, men eleverne har nok fået hende overbevist. Nå men hun troede at jeg ville gøre rent, - en fin lærer ha
15 dage siden
16 dage siden
Jeg, en kvinde, godt slidt i kanter...
Bipoliv
Dette er starten på min dagbog, som jeg har lovet min jobkonsulent at lave så tit jeg orker det. Jeg er fleksjobber og har gennem de senere år haft stigende svært ved at klare selv få timer. Min diagnose er bipolar type 2, og det har jeg haft i mange år, hvilket har gjort skader på min hjerne i form
16 dage siden
16 dage siden
En Bog
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Min hjælper sagde, at jeg burde skrive en bog, omkring alle de ting religiøse siger, og hvad svaret på det er, som et opslagsværk. Vi kom til at snakke om det,da jeg sagde at min nye leder også var ateist. Hun spurgte hvordan jeg vidste det, - så jeg fortalte hende hvordan jeg vidste d
16 dage siden
17 dage siden
D 13 marts. 2023
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Vinden blæser stadig i min retning, på så mange fronter også i min karriere. Så meget nyt og nye tilbud kommer ind, at jeg virkelig værdsætter roen. · Lige så udadvendt og social jeg er, lige så meget har jeg også brug for roen og lade op. · Jeg gør aldrig noget fordi jeg skal, der er heller ingen jeg s
17 dage siden
17 dage siden
En stjerne. Fuck...!!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kan fornemme, og en sagde det også til mig, at min nye leder ser mig som en stjerne. Det må jeg indrømme, at jeg ikke bryder mig så meget om, men samarbejdet er i top. · Hvis man er favorit, er der kun en vej.. nedad. Hun ser mig som klog indenfor IT, fuck.. men det har jeg aldrig p
17 dage siden
18 dage siden
Helbredt.
Inge Erhard (Inghard)
Kirken har en gang om måneden en aften med sang og bøn for alt og alle. Præsten fortalte følgende i dag til gudstjenesten, at en person var blevet helbredt a long covid. Symptomerne havde ligget på skala 10 med mange smerter og et meget svært liv. Han opfordrede alle til at stå op og bede for hende,
18 dage siden
18 dage siden
Lad mig i det mindste, have min drø...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har altid haft høje forventninger til mig selv - både før og efter min psykose. · Måske derfor, at jeg fik det dårligt i denne uge. Who knows? Men det er ikke altid en dårlig ting, at have høje forventninger til én selv. Jeg forbinder høje forventninger med drømme - og med drømme er der håb. · Jeg
18 dage siden
18 dage siden
12-3-23
Laura Hegelund
Jeg tænker på en drøm, hvor du stadig ser forelsket på mig. Jeg tænker på en fugl som vibrerer under dit blik og sender bølger i blodet. Jeg tænker på dit blik og jeg tænker på alle dem det falder på. · Alba siger, hun ikke tror, du vil svare på min besked. jeg bliver syg ved tanken.
18 dage siden
19 dage siden
Er det noget eller det for tomt skr...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Universet sorte hul. Jeg stå her uden nogen underlag midt i den sorte hul. Skygger af noget der komme nærmere · Skygge forme sig som stjerner danner sig stjerner der danser rundt om mig. Vil gribe ud efter dem for det lyse så smuk de Danser væk svæver efter dem i den sorte hul lyset fra stjerne blive
19 dage siden
21 dage siden
Fred. 10 marts 2023
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Det var nok den sjoveste opgave fotograf og jeg kom på i går. · Vi skulle konstruere et Titanic lign. Foto, hvor jeg skal stå i samme positur men med et 6 meter langt cifon klæde snoet omkring mig. Det skulle så blafre i vinden. · Jeg havde forberedt mig og havde sådan noget tape med man sætter på huden
21 dage siden
22 dage siden
Kragen er ikke bare sort
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg sad en dag, nærmere sagt en tidlig morgen, på stationen og ventede på togets ankomst. Omverdenen virkede til at være øde og efterladt. Trods solens stråler var luften kold og forfriskende, et eller andet sted betryggende. Og mens jeg sad i min egen verden af kulde og tomhed, svøbt i mine tanker
22 dage siden
22 dage siden
Er kreativt værksteder mental fitne...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har længe gået og følt mig frustreret. Syntes, at der mangler noget i min hverdag. · "I tried to drink it away · I tried to put one in the air · I tried to dance it away · I tried to change it with my hair · I ran my credit card bill up · Thought a new dress make it better · I tried to work it away · But that
22 dage siden
23 dage siden
Long time, no see
Sofie Fahl
I dag gik det pludselig op for mig at selv om jeg har genoptaget mine skriverier på Instagram, så er jeg aldrig kommet i gang herinde igen. · Så nu tror jeg at jeg vil begynde at fylde lidt op igen - der er sket en del siden sidst kan jeg se. · Jeg burde nok også opdatere min profil. Det må blive i morg
23 dage siden

Nytilkomne dagbøger

16 dage siden
Jeg, en kvinde, godt slidt i kanter...
Bipoliv
Dette er starten på min dagbog, som jeg har lovet min jobkonsulent at lave så tit jeg orker det. Jeg er fleksjobber og har gennem de senere år haft st... [...]
16 dage siden
11 dage siden
Mandag med stress og angst
Bipoliv
Så gik den weekend. Jeg har gået tur og vinterbadet 2 gange. Trods dèt, vågner jeg op med stress og angst i kroppen i dag. Hader det. Vi har også prob... [...]
11 dage siden
13 dage siden
En fredag med krea og træthed
Bipoliv
Siden sidst... jeg fik klaret mine 2 daglige opgaver. Det er en god struktur for mig, at planlægge dagen før. · Torsdag, igår, lavede jeg ikke noget, ud... [...]
13 dage siden
3 dage siden
Som at være i en orkan
Bipoliv
I weekenden blev jeg ramt af fullblown stress og angst anfald. Det blev så slemt at jeg måtte ty til angst medicin, og min krop reagerede fysisk ved a... [...]
3 dage siden
6 dage siden
Fredag igen med krea
Bipoliv
De sidste par dage har været ret gode, synes jeg. Jeg kan mærke at jeg stille og roligt får det bedre, efter jeg er stoppet med arbejde. Men jeg sover... [...]
6 dage siden
18 dage siden
12-3-23
Laura Hegelund
Jeg tænker på en drøm, hvor du stadig ser forelsket på mig. Jeg tænker på en fugl som vibrerer under dit blik og sender bølger i blodet. Jeg tænker på... [...]
18 dage siden
1 dag, 11 timer siden
De bedste venner og bedste fjender
Bipoliv
Til møde igår med sagsbehandler på jobcenteret. Jeg var så nervøs og angst inden. Ikke fordi jeg skulle møde hende, men fordi jeg havde hovedet fuld a... [...]
1 dag, 11 timer siden

Populære dagbøger

25 dage siden
Flere sodavand
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har haft super ondt i hovedet i dag. Jeg var dog nød til lige at tage hjem til mine forældre, så de kunne tage min brors fødselsdags... [...]
25 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Jeg ser dig, og du fascinerer mig
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, · jeg skriver i dyyb afmagt - og depression. Så, du ved, triggerwarning. Virkelig. Løb. Dette er ikke for børn og barnlige sjæle, og ej hel... [...]
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
D. 7 jan. 2023
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Jeg kan li at konkurrere mest med mig selv, kontra den verden jeg lever i. Det har jeg virkeligt udlevet de sidste 8 år. · Kender I det, når man/du ser ... [...]
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 12 dage siden
En teenagers dagbog - Hold ud
Sibylle
8-2-2020 · Kære dagbog · Hvorfor giver man ikke bare op? Det er så hårdt at være stærk hele tiden. Hver gang nogen spørg mig om jeg er okay så smiler jeg ... [...]
2 måneder, 12 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Venneanmodning på Facebook.
Jacob1993
Kender i det med, at få en venneanmodning inde på Facebook fra en person, som man åbenbart har mødt et sted for lang tid siden, men som man ikke kan h... [...]
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
Fra gammelt til nyt
Turid Nielsen (Tasma)
Så er alt den jule hurlumhej endelig overstået. Det som jeg har det lidt ambivalent med, er at nu er det jul og så skal vi være så søde, rare og hjælp... [...]
2 måneder, 24 dage siden
16 dage siden
Jeg, en kvinde, godt slidt i kanter...
Bipoliv
Dette er starten på min dagbog, som jeg har lovet min jobkonsulent at lave så tit jeg orker det. Jeg er fleksjobber og har gennem de senere år haft st... [...]
16 dage siden
1 måned, 8 dage siden
og hvad er glæden egentlig?
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Rent principalt vil jeg gerne være glad, og det er jo også så nemt... at finde glæden. · For spørg man religionen er der meget at glæde sig over, og hvi... [...]
1 måned, 8 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Nej
Poul Brasch (Blækhuset)
Jeg var lige inde og se om nogen har kommenteret noget af mit... det var der ikke... heller ikke i dag. · Så lukkede jeg ned igen. · Jeg var lige inde og ... [...]
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
2023 : Dag 1
Anna Gammelgaard (SpacyHarry)
Årsskifte, tidspunktet hvor et kalenderår slutter og et nyt begynder. En tid hvor vi reflekterer og mindes det forgangne år, så vi kan forberede os på... [...]
2 måneder, 28 dage siden
19 dage siden
Er det noget eller det for tomt skr...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Universet sorte hul. Jeg stå her uden nogen underlag midt i den sorte hul. Skygger af noget der komme nærmere · Skygge forme sig som stjerner danner sig... [...]
19 dage siden
22 dage siden
Er kreativt værksteder mental fitne...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har længe gået og følt mig frustreret. Syntes, at der mangler noget i min hverdag. · "I tried to drink it away · I tried to put one in the air · I tried... [...]
22 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Omtumlet weekend
Peter
Godmorgen · Må hellere fortælle lidt fra min omtumlede weekend · Fredag ugen er slut vi tog på tur i genbruges vi skal have pakkespil pakker til årets 1. ... [...]
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 23 dage siden
Fredagstanker
Eva340
Kære dagbog · Først og fremmest vil jeg lige starte med at sige TAK til jer der kommenterer på mine indlæg. Det er ikke altid jeg får skrevet tilbage, m... [...]
2 måneder, 23 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Ensomhed?
Heidi Jakobsen (yakkaburu)
Idag er det lørdag. · Jeg har lige haft næsten en hel dag alene. Simon og jeg spiste morgenmad sammen men derefter tog han på fugletur med sin far og ko... [...]
1 måned, 3 dage siden