Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

13 dage siden
Ingen Defination
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - "sjovt" som jeg ser en del kvinder for tiden, der tror de har patent på at definere hvad en rigtig mand er. Ok, well, then let me define af women..ooh you dont want that?! well.. kald mig hvad du vil, men jeg kan gøre det samme den anden vej, men nægter at gøre det, for mit niveau er s
13 dage siden
13 dage siden
Er så inderlig træt
Turid Nielsen (Tasma)
Det har stået på en par uger nu. Det er et meget typisk tegn på at jeg har været hård ved mig selv. Ikke arbejdsmæssigt, men psykisk. Jeg ansøgte for noget tid siden politiet om aktindsigt mht. politirapport, samt obduktionsrapport. Havde for lang tid siden talt med en betjent telefonisk, som gennem
13 dage siden
14 dage siden
Godt Nytår
Hanna Fink (Fink)
Lidt nye ord, i det nye år. · Nytåret er altid hos mig tid til refleksion, hvad bringer det nye år, hvad var højdepunkterne i det gamle år? · Jeg vil bestræbe at holde mig i gang som jeg plejer, sørge for at forkæle mig selv, og give den gas med maleriet. · Sidste år udstillede jeg i alt 3 måneder, med ma
14 dage siden
18 dage siden
Ingen nytårs tale
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har haft travlt med at spille og lave video'er til guilden, over hvad jeg ser vi kan forbedre os inden for..og hvad jeg laver med min alt, i en anden guild. så jeg har ikke fået skrevet min nytårs tale, i en tid hvor folk omkring mig ikke har det så godt. · Jeg gik så ind for at for
18 dage siden
18 dage siden
Pas på postkassen!
Søren Sørensen
Da jeg var en ung knægt... · ...da tømte jeg selv heksehyl og lavede kanonslag ud af krudtet eller slog et søm igennem toppen på 5 skuds romerlys så dette forvandlede sig til et kanonslag, der gik mange postkasser til dengang, specielt postkasser fra skolens lærerer var udsatte, romerlys var også "sj
18 dage siden
20 dage siden
Vandt igen idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg sad imorges og fyldte mit hoved med lidt mere om menneskets evolution. Inden så jeg manden i den sjoveste video, hvor han klipper sig selv ind i en af de samtaler religiøse tror de kan vinde..og svare så videnskabelig på det, at det får den religiøse til at lige et uoplyst fjols. Der
20 dage siden
22 dage siden
juledage 2019
Peter
Glædelig jul til jer alle. lyder til julefreden er ved at sænke sig. · Jeg har vanen tro været hos mine børn juleaften der samles hos Charlotte og Rene i Pandrup, så 6 voksne og 2 børnebørn Luna på 9 md og Liam på 3 år. jeg var så snot og tung i hovedet, men fik mig en eftermiddagslur, mens næste gen
22 dage siden
22 dage siden
Du vil være savnet.
Daniella Helvant (Eddie)
Læææænge siden jeg har skrevet et dagbogsindlæg herinde, men NU er det tid. · Mest fordi jeg ikke rigtigt synes at jeg kan tude over det til andre end netop en dagbog. · Juleaftensdag mistede jeg en virkelig elsket ven. · Politiet er lige nu i gang med at opklare hvad der er sket, og en kvinde er varetæg
22 dage siden
23 dage siden
Brev til dig i himlen 19
Flemming Trier (Tagmusen)
God jul min ven · Ja så er det i denne tid hvor vi var sammen for at holde jul, og i dag ville vi skulle havde julefrokost sammen, og jeg tænker på hvor hyggeligt det var når vi sad sammen og fik god mad, og lidt våde vare, det var jo ikke fordi vi blev vildt beruste, det var jo over hele dagen, men
23 dage siden
25 dage siden
Arrrg skulle jeg have valgt at tie
Turid Nielsen (Tasma)
Nej fandme nej. · Jeg har aldrig været i tvivl om jeg ikke var hendes øjesten, men fair nok! Men derfra og til at komme med de udtagelser om mine børn. Ikke nok med det hun sagde, så sad svigerfar bare der uden at fortrække en mine. Jeg ved at de holder juleaften her i byen, men håber ikke at de komm
25 dage siden
27 dage siden
Brev til dig i himlen 18 ( julehils...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Ja så er det solhverv fest tid, men jeg er sådan set lige glad for jeg har det svært i denne tid, jeg tænker på dig og alle de gaver jeg skulle nå at købe, for du ønskede dig jo en masse gode ting og det skulle du jo havde for du var jo den eneste jeg kunne købe til. Det savner jeg meg
27 dage siden
28 dage siden
Altid logik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, idag snakkede jeg blandt andet med hende der gør rent, det gør jeg tit. Jeg forstår ikke altid hvad hun siger, og det ærger mig lidt. Hun er ret spændende at snakke med, fordi hun tror på det overnaturlige, og det ved du som sagt, at jeg ikke gør..ud over som humor. · Anyway, så snakkede
28 dage siden
29 dage siden
Kirurg
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg så en Kirurg idag, for at høre om det kunne fjernes den knold der er i armhulen. Jeg blev så undersøgt, - og spurgt en del spørgsmål, - jeg brugte min benhårde logik til at svare med. f.eks "føler du dig mere træt end du plejer at være" - Ja, men ville det ikke være mere underligt
29 dage siden
1 måned siden
men ikke mig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Dette indlæg bliver kryptisk, det er i sagens natur ikke så underligt. Det sorte er rundt om mig, the force, hvis man skal sige noget uden at sige det lige ud. Alle mænd i min familie, har det, - men ikke mig. Måske er jeg ikke gammel nok endnu, eller også er mine gener forskånet. Måsk
1 måned siden
1 måned, 3 dage siden
Røre i andedammen
Turid Nielsen (Tasma)
Hej · Jeg føler mig chokeret og ked af din holdning til mine børn. Forrige gang du/i var her, fortalte jeg at, det var min overbevisning at Michelle havde en eller anden form for psykisk lidelse, som ikke var udredt. Dertil sagde du " så var det måske godt nok." Underforstået at hun ikke er her mere.
1 måned, 3 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

12 dage siden
Leder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - bruger en del tid på at lede min guild. folk laver lort de ikke skal, og kan ikke fatte at de skal lade være med at gøre det. De tror de... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Når du føler dig som en prinsesse o...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Når du føler dig som en prinsesse ude på dansegulvet og der så kommer en fyr hen og spørger dig om du ikke har lyst til en trekant med ham og hans ven... [...]
6 dage siden
10 dage siden
3 Leve regler
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg lyver ikke, stjæler og eller tager røven på folk (I hvert fald ikke med vilje.) · Jeg har indtil for et par mdr. siden haft 2 reoler, og en gulvplad... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørensen
Jeg har det med at samle på "skæve" ting og sager · her til morgen hentede jeg et stykke kunst lavet af egnens graffiti guru L:Ron Harald, jeg husker je... [...]
8 dage siden
1 dag, 16 timer siden
Xhristmas fxxx special
Martin Michael Jakobsen (Marver)
1. December 2019 · Søndagsjam · Hip Hop / Techno · Xhristmas fxxx special · Skuret kl. 13 - 17 · Jeg elsker musik og techno og hip hop er nok de genre jeg minds... [...]
1 dag, 16 timer siden
4 dage siden
Det nye år. 2020.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Så sker det. Det jeg havde lovet mig selv. · En ny kunst udstilling kommer op i formiddag , og den kan ses på Uldum bibliotek. Malerierne kan selvfølgel... [...]
4 dage siden
51 minutter siden
Min sorte tvilling.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Min roman "Min sorte tvilling" blev udgivet d. 9/12-19, og for nogle dage siden fik jeg en lektørudtalelse fra DBC. Jeg blev glædeligt overrasket, for... [...]
51 minutter siden