Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

4 dage siden
Er meget lykkelig. :)
Jacob Patrick Poulsen
Vil sige, at jeg er lykkelig for de ting jeg er igang med i mit liv lige nu. Meget af tiden går med Administrationsbachelor studiet og det vil det gøre igennem de næste 3 års tid. Men jeg er også faldet meget på plads og synes jeg gør de ting jeg synes er spændende. Jeg gør de ting Administrationsba
4 dage siden
5 dage siden
Bog-liste til 2. semester på studie...
Jacob Patrick Poulsen
Så skal jeg mødes med to piger/damer på mandag ude på UCN inden jeg skal have min forelæsning på Administrationsbachelor studiet. Så nu er der definitivt HELT STYR på bøgerne til Modul 2 (som starter i November og som markerer den anden halvdel af 1. semester). :)
5 dage siden
5 dage siden
Bog-liste til 2. semester på studie...
Jacob Patrick Poulsen
Så er boglisten allerede kommet for det næste semester på Administrationsbachelor studiet. Jeg skal til en eksamen her den 2. November og indtil da har jeg endnu et par ugers forelæsninger tilbage før jeg skal afslutte det første semester på Administrationsbachelor studiet. Den 5. November skal jeg
5 dage siden
5 dage siden
Forelæsningsfri-dag. :)
Jacob Patrick Poulsen
I dag har jeg ingen forelæsninger på Administrationsbachelor studiet. I dag har jeg tænkt mig, at læse op til forelæsningen i morgen og hvis jeg får lyst til det få læst en bog jeg købte for en uges tid siden. Jeg håber i får en dejlig torsdag både til dem der skal på arbejde og til dem der igennem
5 dage siden
5 dage siden
Min holdning til livet. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg tror på, at der er en mening med mange af de ting der sker i mit liv. Jeg tror på, at man får erfaring fra mange dele af livet, igennem ens fravalg og ens tilvalg. Af større beslutninger i mit liv jeg har skullet træffe, så fortryder jeg stort set intet. Netop, fordi jeg synes, at der er en meni
5 dage siden
5 dage siden
Blæksprutte arme og mange titler
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Når man som mor har skide travlt og gerne vil nå det hele, og samtidigt have det skide skægt og være den bedste mor i hele verden. · I dag tænkte jeg at vi skulle ned i Hobbycenteret inde i Horsens, og finde nogle ting vi kunne lege med og lave julegaver ud af. Jeg syntes det er hyggeligt at være akt
5 dage siden
6 dage siden
Dagens forelæsning på Administratio...
Jacob Patrick Poulsen
I dagens forelæsning på Administrationsbachelor studiet havde vi b.l.a om kildehenvisning. Kilders troværdighed. Hvordan man citerer korrekt i en opgave. Laver en helt korrekt litteraturliste samt hvornår noget er plagiat eller ej i forhold til skolens regler. Altid godt at få styr på en masse prakt
6 dage siden
6 dage siden
Dagens forelæsning på Administratio...
Jacob Patrick Poulsen
I dag skal jeg først have forelæsning/time lidt over 12:00. I dag skal forelæsningen/timen handle om hvordan vi søger efter kilder og hvordan vi kan analysere kilderne kritisk i forhold til hvilke fejl og mangler kilder kan have og hvad der gør dem troværdige eller mindre troværdige. Det ser jeg fre
6 dage siden
8 dage siden
Mit mål med Administrationsbachelor...
Jacob Patrick Poulsen
Jeg tænker, at jeg vil give lidt information om hvad jeg tænker, at jeg vil bruge Administrationsbachelor studiet til når jeg bliver færdig med studiet om 3 års tid. Jeg kunne godt tænke mig, at hjælpe mennesker grundlæggende set. Jeg vil gerne være erhvervsvejleder eller uddannelsesvejleder. Jeg hå
8 dage siden
8 dage siden
Status på livet lige nu og her. :)
Jacob Patrick Poulsen
I og med, at jeg har været igang på Administrationsbachelor studiet i over en måned. Så synes jeg det er på tide, at give en form for status på hvordan jeg helt reelt går rundt og har det. Jeg har det meget godt og kan godt mærke, at jeg er meget glad for tiden og har et stort overskud til, at gøre
8 dage siden
8 dage siden
Reception
Sandy Destiny Valentin
Jeg er såååå glad. Inden længe er der reception for mit digt "Tomme ord" der fremføres i en lyrisk video, som er klippet sammen af en Tine Holm - og idémand bag dette: Finn Ihlemann. · Videoen er blevet til som en del af Velux Fondens 3-årige udviklingsprojekt "Del din passion med andre", der kort sag
8 dage siden
8 dage siden
Være sammen med min mor i morgen ef...
Jacob Patrick Poulsen
Så får jeg besøg af min mor i morgen eftermiddag. Det bliver meget hyggeligt. Jeg har ikke set min mor i godt og vel 2 måneder nu. Jeg er den type der ikke behøver, at se min familie så ofte. Jeg kan godt lide, at holde kontakt med dem via. Facetime eller når jeg snakker med dem i mobilen, eller skr
8 dage siden
8 dage siden
En kort dag på Administrationsbache...
Jacob Patrick Poulsen
Dagen i dag på Administrationsbachelor studiet bød kun på en forelæsning/time om morgenen, så det betød at jeg og mine medstuderende fik fri allerede lidt i 12:00. Normalt plejer jeg, at være på UCN fra klokken 8:30-15:30. Så det var dejligt, at der var en lidt kortere dag, nu hvor jeg og mine medst
8 dage siden
8 dage siden
Ser godt ud?
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg er begyndt at se, at flere og flere kigger på mine profiler. Tja, så meget for at kvinder ikke er overfladiske. Ja, mænd er det også på en måde, når det gælder dybere forhold. Jeg har stadig smidt de 55 kg ca..men jeg mangler stadig en del, før jeg når min ideal vægt. · For lidt ove
8 dage siden
9 dage siden
Hvorfor uploader jeg ikke så mange ...
Jacob Patrick Poulsen
Beklager, at jeg ikke har uploadet digte eller andre tekster herinde på det seneste. For, at skrive digte eller andre tekster synes jeg det er vigtigt, at inspirationen er tilstede og, at man har nogle gode ideer til de digte eller andre litterære tekster man uploader. Det har jeg ikke haft på det s
9 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
Hvorfor uploader jeg ikke så mange ...
Jacob Patrick Poulsen
Beklager, at jeg ikke har uploadet digte eller andre tekster herinde på det seneste. For, at skrive digte eller andre tekster synes jeg det er vigtigt... [...]
9 dage siden
10 dage siden
tilbage på 2 fødder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - den sidste uge har jeg ikke kunnet stå, eller gå på mine fødder uden at ligne en handicappet. Gigten ramte mig igen, selv om jeg nu har ... [...]
10 dage siden
5 dage siden
Blæksprutte arme og mange titler
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Når man som mor har skide travlt og gerne vil nå det hele, og samtidigt have det skide skægt og være den bedste mor i hele verden. · I dag tænkte jeg at... [...]
5 dage siden
11 dage siden
Haiku digte skrives i nutid
Syrene Hvid
På vej hjem fra arbejde stak jeg forbi DOKK1, fordi jeg skulle have fat i nogle haiku-samlinger. Jeg hev ned fra hylderne og fik samlet lidt forskelli... [...]
11 dage siden
11 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malene Rømer (Lillemor)
...at jeg egentlig var betaget af at skulle have uniform på i jobbet som museumsbetjent. Skal man skrive det i en ansøgning eller kommer man så til at... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Bragte følelserne frem
Turid Nielsen (Tasma)
Hendes afhængelighed var ikke til at skjule, og hendes reaktion derpå kender jeg til hudløshed. Så som værende sløv, fjern og usammenhængende. Svævend... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Sandheden Om Livet
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Jeg er ved at være så træt af livet, træt af at være den der skal føle sig som en fejl, føle sig som om man ikke hører til. Jeg tager alt... [...]
12 dage siden
2 dage, 21 timer siden
Drømmwn
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Det var en mørk stormfuld aften medio oktober. Der var ingen problem med, at falde i søvn. Trods susen fra vinden og den kulde der langsomt kravlede i... [...]
2 dage, 21 timer siden
12 dage siden
Studiepraktik og ting jeg tænker på...
Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Jeg har befundet mig i studiepraktik i Valby. Nærmere sagt på Valby Tingsted. Jeg har været i praktikken siden slutningen af august og er først fri ig... [...]
12 dage siden
8 dage siden
Reception
Sandy Destiny Valentin
Jeg er såååå glad. Inden længe er der reception for mit digt "Tomme ord" der fremføres i en lyrisk video, som er klippet sammen af en Tine Holm - og i... [...]
8 dage siden