Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

14 dage siden
Drille nisse
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg var en tur i Bilka forleden. Ikke et sted jeg overrender, men nogle gange må man gi sig. Synes at de er blevet vanvittige dyre og det er kun hvis det er noget de ikke har i Netto og 365. Nå men jeg var kommet til julebryggen og parkerede vognen bag mig. Der stod en dame foran mig som var ved at
14 dage siden
14 dage siden
2 halve med remo og ristede løg
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var lige hjemme for at lave mad til min forædre. Min far er hjælpeløs i et køkken. Nu var det så heller ikke den store menu jeg havde gang i, - det ville mor ikke kunne klare at spise. Jeg havde købt de mest fantastiske hotdog brød fra føtex som jeg kunne finde.. mor selv, havde al
14 dage siden
15 dage siden
Hønsegård
JetLi
Jeg har haft en uplanlagt dag på hjemmekontoret da en af drengene er syg. Han hang allerede med næbbet i går morges, og det blev bare værre og værre i løbet dagen, og endte med feber og opkast. Han har sovet det meste af dagen, men nu har jeg da fået lidt toast og en kop te i ham, så forhåbentlig er
15 dage siden
16 dage siden
En dag mere
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Min bror var hjemme ved mine forældre da jeg kom. Det er fint, - Så siger min mor, at jeg ikke kan finde ud af at lave en halv æggemad til hende, - med et smil.. så siger min bror, at så kan han da lave det..så siger min mor, at det var fordi jeg lavede en Hel æggemad til hende.. hehe.
16 dage siden
17 dage siden
æggemad
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var lige hjemme ved mine forældre. Kartoffelmosen var ikke god, men min mor brokkede sig også over, at min far ikke kunne lave mad. Hun har lavet mad til ham siden de var i 20'erne.. og nu er de omkring de 80. Så jeg sagde det til hende. Han var taget afsted for at handle ind. Jeg
17 dage siden
17 dage siden
GNA
HamDenKorte
Kære dagbog, · lørdag elve elve, tyvetreogtyve, · Lin Que Ft. MC Lyte - Let It Fall (High Days Remix), · kliks er ik lig med kiks, det lig med at tal kan lyve, · det lørdag, ork ja, men er tiden et trick, fra en mandlig heks? · En manglende brik til at forstå hinanden; et forkert prik? · Jeg vælter, · og Storeb
17 dage siden
17 dage siden
Et kort dagbog-indlæg.
Jacob1993
Ville lige skrive et kort dagsbog-indlæg. Jeg har en storesøster som bor i USA sammen med hendes mand og min niece og min storesøster er gravid igen og dermed så bliver jeg onkel igen og det sker allerede omkring juleaften. Hvor hun er sat til at føde. Det er derfor dejligt, at jeg kan snakke med he
17 dage siden
17 dage siden
græde sammen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde taget noget pulver kartoffler mos med hjem til min mor, - Det gjorde jeg fordi jeg som altid sidder og lytter på hende, og snakker med hende.. og i går havde hun sagt, at hun godt ville prøve det.. så derfor havde jeg det med hjem. · Min far gik efter noget tid ud i køkkenet o
17 dage siden
18 dage siden
AGF
HamDenKorte
Kære dagbog, · fredag, her blot noget at stene; · rar fordi jeget ikke var alene. · Rar fordi jeg som taber fik ret; · taberen har allerede tabt. · Vinderen ved det blot først forgrædt, · ej i magt eller afmagt, men i skak. · Kina-skak, vel at bemærke, tak. · For 2 tårer, · er rarere end selvpågivet agt. · "Fake it
18 dage siden
19 dage siden
LLP
HamDenKorte
Kære dagbog, · oy, yo, I.Q er dynamisk, · men jo, jeg er ret klog. · Her denne torsdag dog et "d'oh!", · for jeget indser et overset tog, · i sprog manisk. · Det kørte, ad skinner lagt af stjerneglimmer. · Det kørte, med retning panisk imod kvinder. · Det medførte, at stedet jeg mediterer forsvinder, · i binære aut
19 dage siden
19 dage siden
Mens jeg venter på at sove
Peter
Jeg skal se om jeg kan falde tidligt I søvn. · Jeg er græsenke (mand) har jeg fået at vide det hedder, min kæreste er taget i sommerhus med en veninde. · Jeg har været praktisk fået nyt vandrør trukket til håndvask bad. Det gamle rør nedstemt skjult kom der kun en tynd tynd stråle ud af. Nu har jeg så
19 dage siden
20 dage siden
Når de prøver :)
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så var der en religiøs der prøvede igen. En af dem der kom med en masse lort om hvordan det hele må være tilfældig, hvis det ikke er for deres gud! - for de er så hjerne døde, at de ikke kan forstå at der er en 3.ede løsning. Så jeg forklarede det, ud fra skak spillet.. vedkommen de pr
20 dage siden
20 dage siden
RBG
HamDenKorte
Maler, billede malet d. 7/11, 2023 · Tekst, digt af Ansu Orheim= · I rødt: · Farver · går sammen · i ét, som var · alt forbundet · og helt · trods · nuancer. · I gult: · Bobler · der som Solen og Månen · elsker sine grænser · og kortvarigt · føles sprængningens · proces, når Big Bang · indser en anden · Bobbel, · og universet · xpander
20 dage siden
21 dage siden
38 år
Turid Nielsen (Tasma)
Ja det ville min datter kunne have fyldt i dag. Det er lidt over 5 år siden hun er gået bort. Hun er med mig hver dag. Hver evige eneste dag er der et eller andet der kan henledes på hendes person. Det kan være tanker, noget jeg ser eller bare visheden om hun ikke er her mere. Forleden tog jeg mig i
21 dage siden
23 dage siden
Min weekend
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen der var 10 kr. i Tyskland og 10,31 i Danmark og valgte at køre i Bilka i stedet. Når vi kører til Tyskland, er det ikke kun øl og sodavand, men også dag
23 dage siden

Nytilkomne dagbøger

2 dage, 4 timer siden
Jeg må stramme op
Cloe 03
Kære dagbog · Jeg synes livet er pragtfuldt · Jeg føler mig godt tilpas i tilværelsen i dag · Der er så meget nyt at opleve · At erfare · Så mange skønne mennes... [...]
2 dage, 4 timer siden
19 dage siden
LLP
HamDenKorte
Kære dagbog, · oy, yo, I.Q er dynamisk, · men jo, jeg er ret klog. · Her denne torsdag dog et "d'oh!", · for jeget indser et overset tog, · i sprog manisk. · Det ... [...]
19 dage siden
18 dage siden
AGF
HamDenKorte
Kære dagbog, · fredag, her blot noget at stene; · rar fordi jeget ikke var alene. · Rar fordi jeg som taber fik ret; · taberen har allerede tabt. · Vinderen ved... [...]
18 dage siden
4 dage siden
Endnu en dag i mit magiske liv
Cloe 03
Kan du skabe magi ? · Hverdags magi ! · Kan du fylde dit liv med skægge fornøjlige , finurlige , spændende og kreative ting ? · Kan du omformeden grå hverda... [...]
4 dage siden
20 dage siden
RBG
HamDenKorte
Maler, billede malet d. 7/11, 2023 · Tekst, digt af Ansu Orheim= · I rødt: · Farver · går sammen · i ét, som var · alt forbundet · og helt · trods · nuancer. · I gult: · Bo... [...]
20 dage siden
3 dage siden
Alle disse dage som kaldes livet !
Cloe 03
Kære dagbog · Jeg vågnede med solskin i øjnene i November · Solen strøg min kind og hviskede Godmorgen · Den hviskede Det bliver en pisse lækker dag i dag! · ... [...]
3 dage siden
17 dage siden
GNA
HamDenKorte
Kære dagbog, · lørdag elve elve, tyvetreogtyve, · Lin Que Ft. MC Lyte - Let It Fall (High Days Remix), · kliks er ik lig med kiks, det lig med at tal kan ly... [...]
17 dage siden
2 dage, 23 timer siden
Aften stemning
Cloe 03
Det sner på Fyn · Vi ser ud på de hvide kolde forfriskende dun som langsomt falder ned fra himlen · Åh Ja · Nu kommer Kulden den friske luft · Blidheden · Roen · ... [...]
2 dage, 23 timer siden

Populære dagbøger

2 måneder, 26 dage siden
Jeg kan svaret selv i søvne.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog,- Den Tv station, nyheds center min bror arbejder på, kom ud med en forfærdlig artikel, der virkelig var var vinklet sådan, så dens sande n... [...]
2 måneder, 26 dage siden
23 dage siden
Min weekend
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen de... [...]
23 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
En rigtig god nyhed. Perfekt start ...
Jacob1993
Så det er ved at være lidt længe siden at jeg sidst har skrevet et dagbogsindlæg, men vil gerne dele en rigtig god nyhed, som kom igår. Efter den sids... [...]
2 måneder, 6 dage siden
23 dage siden
Min uge
Peter
Tidlig morgen dagene flyver let fra mig.kan jeg overhovedet huske dagene der er gået? · Tirsdag var jeg nordpå ud over arbejdet fik jeg besøgt min søste... [...]
23 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Feminisme
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, · jeg oprettede forleden en profil på Scor dot DK, den mest sjofle og grænseoverskridende datingside tilgængelig, tror jeg - men det er ogs... [...]
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Weekenden
Ann R. Sørensen (Savanti)
Håber i har haft en god weekend, det har jeg. · Så fik man lige købt nivea soft igen. Det er uundværlig for mig bruger ikke make up. Til gengæld bruger ... [...]
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
Jurrasic Park
JetLi
Så er det heldigvis snart weekend. Jeg sidder på hjemmekontoret i dag, og dagens teams møder er vel overstået. · Som regel har jeg svært ved at sove nat... [...]
2 måneder, 28 dage siden
2 måneder, 21 dage siden
Verdens bedste Nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
En undersøgelse har vist, at hver femte dansker lukker helt eller delvis for nyhedsstrømmen, fordi man fokusere udelukkende på skræmmende, dårlige nyh... [...]
2 måneder, 21 dage siden
20 dage siden
RBG
HamDenKorte
Maler, billede malet d. 7/11, 2023 · Tekst, digt af Ansu Orheim= · I rødt: · Farver · går sammen · i ét, som var · alt forbundet · og helt · trods · nuancer. · I gult: · Bo... [...]
20 dage siden
4 dage siden
Endnu en dag i mit magiske liv
Cloe 03
Kan du skabe magi ? · Hverdags magi ! · Kan du fylde dit liv med skægge fornøjlige , finurlige , spændende og kreative ting ? · Kan du omformeden grå hverda... [...]
4 dage siden
1 måned, 27 dage siden
klokken slår snart 01:00
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg bryder mig om mørke, og jeg frygter den samtidig. · Jeg bryder mig om stilheden; tanken om at alle er svundet ind i deres trygge madrasser, mens jeg... [...]
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Stilhed efter storm
Nomi Tusindfryd (Nomi på vrangen)
Vejret blev lige præcis det jeg har gået og ventet og håbet på. Måske ikke al den sol jeg var stillet i udsigt, men ok jeg nød min tur i skoven. · Jeg l... [...]
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Tiden går, men jeg kommer ingen veg...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Tiden går, men jeg kommer ingen vegne · Tager den samme opvask i børnehaven igen og igen · Hvér dag en 1,5 time kan jeg tage ud af dagen med dette job. · De... [...]
1 måned, 4 dage siden
1 måned siden
Tiden der suser fra en og alle ople...
Skriverkunstner
Jeg vil begynde med at fortælle om mit nye kapitel i eventyret uden ende, den kender vi jo nok alle sammen et eller andet sted og det er jo meget pass... [...]
1 måned siden