Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

17 dage siden
Når alt ånder fred i stormvejr
Sophie Hatter (Femininum)
Sikke et vejr! · Et par huse længere nede af vejen, er en palle isoleringsmateriale "eksploderet" og pladerne er fløjet ud over markerne - nogle er så langt væk som en kilometer. Nogen kommer til at stå op til noget af en oprydning. · Hestene klarede nytårsaften uden uventede problemer. Konkurrencehes
17 dage siden
17 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppe Hove-Nyborg (Jeppehn)
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og blåbær. Derefter gik jeg så ovenpå tilbage i min seng og spillede på min PS4 og Nintendo Switch de første 2 timer og da jeg besluttede mig for at det
17 dage siden
18 dage siden
Brev til dig i himlen 11
Flemming Trier (Tagmusen)
Godt nytår min skat · Så sidder jeg her alene og venter på at det bliver 2019, og tænker på hvordan vi holdte nyt år sammen. Jeg havde ellers tænkt på at jeg ville køre ud et sted hvor jeg kunne se ind over byen, men for ikke så længe siden slog det mig at jeg også bare kunne tage en stille aften med
18 dage siden
20 dage siden
God bagjul, kælke skade, lys terapi...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg håber i kom godt igennem julen. · Det gjorde jeg, sådan da. For da sneen ramte mine egne d. 23 december, så blev jeg besat af en barnlig glæde og iver i en sådan grad, at jeg ikke kunne dy mig og absolut skulle ud og finde den stejleste kælkebakke jeg kunne. Med uheldige konsekvense
20 dage siden
20 dage siden
Nytårs tale
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - de sidste 2 år har jeg lavet en nytårs tale..og i år bliver ikke anderledes. Jeg har lige lagt sidste hånd på den. I modsætning til andre folks synes og mener, der står alene, bliver min hjulpet af statestik og når det kommer til den sidste del, - omkring religion, så snupper jeg selvf
20 dage siden
21 dage siden
27 år og voksen?
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg er lige fyldt 27. daaam. Det satte gang i en mindre krise. Jeg bor til leje på et lille værelse i Valby. Jeg har en bachelor i ernæring og sundhed, men har ikke formået at bruge den på arbejdsmarkedet, så jeg er ansat som pædagogmedhjælper. Jeg er single. Jeg er hverken gift, eller har fået børn
21 dage siden
22 dage siden
Ny støvsuger
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Phase 2 af min masterplan er som sagt igang. Det tog mig et halvt år om at lave min plan, hvor jeg i den tid, ikke modtog megen tiltro til, at jeg ville gøre det, jeg var ved at lægge planer om. Jeg er ikke helt i mål endnu, men hey, - min hjælper fra skærbæk er nu tykkere end mig..han
22 dage siden
23 dage siden
Brev til dig i himlen 10
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej smukke · Så er julen, uden dig, over det er dejligt for de sidste dage har været lidt kedelige og meget triste. Jeg gik bare lidt rundt på må og få og kørte en tur i bilen og letbanen bare for at komme lidt ud, jeg kunne ikke lade være med at tænke på de 15 jul vi havde sammen, det var altid skøn
23 dage siden
23 dage siden
Kødet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - 67,5 kilo smidt. - Jeg måtte kommentere på et indlæg på fjæsen omkring at julen skulle være kristen, skrevet af en muslim. Det er vist kun dogmatiske kristne der tror på den, også folk der ikke ved bedre..tag bare selve ordet Jul, - det kommer fra de gamle vikinkers "drikke-jul" en tid
23 dage siden
23 dage siden
26.12.2018
Polina Slosvau (polina s)
Der er noget nyt på vej. · Lige nu sidder jeg stille, fysisk og mentalt, mens jeg afventer verden; der kommer gang i rotationerne til næste år. Mange ændringer. Nye veje. Jeg er ikke så optaget af, hvordan det bliver, ikke lige nu. Lige nu er det stormens øje, og jeg svæver sådan lidt ubesværet i det
23 dage siden
23 dage siden
Nu kommer nytår
Syrene Hvid
Jeg hader nytår. Jeg hader virkeligt nytår. Julen er slem nok i sig selv, men at hele molevitten af en højtid så skal kulminere i nytårsaften, det er... bare for meget? For meget af det gode. Og for meget af det ikke-gode, for meget af angsten og stressen. · Vi skal ellers holde nytår præcis som vi p
23 dage siden
23 dage siden
Jeg er faktisk træt...
Fisk8
... Men skal lige skrive lidt inden jeg sover. Jeg har faktisk ikke overskud til min kæreste. Han tapper mig for energi. Jeg holder fokus et andet sted og det bryder han sig ikke om. Jeg får dårlig samvittighed når jeg ikke tilgodeser hans behov og han bliver ked af det, sur eller hvad han nu kalder
23 dage siden
24 dage siden
Stadig energi via vrede
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bruger stadig min vrede til at komme op hver dag. Jeg bruger den til at ændre mit liv, med alt det jeg ikke er tilfreds med. Jeg bruger min vrede til at stå og kæmpe, når jeg ellers har for ondt i anklen til at gøre noget. Smerten får mig ikke til at gå i stå ret længe, for den min
24 dage siden
24 dage siden
Oprydning
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg er stadig igang med at rydde op, - sådan lidt af gangen. Det fede er, at jo mere jeg kommer igennem, des pænere ser her ud. Lidt ligesom min krop er ved at blive bedre, desmere jeg taber mig. Der er stadig flere der skriver til mig, nu da jeg har tabt mig en del. Jeg gætter på, at
24 dage siden
25 dage siden
Brev til dig i himlen 9
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min elskede · Ja så er det blevet en af de sværeste dage at komme igennem uden dig nemlig julen. Jeg kan huske hvordan vi var sammen hele julen, og hvor vi hyggede os med din mor og Fiona (hunden) med masse af god mad og vin, julen fløj afsted, nu sidder jeg bare her alene og tænker på hvordan je
25 dage siden

Nytilkomne dagbøger

6 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · D... [...]
6 dage siden
6 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
6 dage siden
17 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppe Hove-Nyborg (Jeppehn)
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og... [...]
17 dage siden
4 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt sty... [...]
4 dage siden

Populære dagbøger

4 dage siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, og... [...]
4 dage siden
13 dage siden
Ingen titel
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Så er endnu en dag næsten afrundet i det nye år 2019. Lige for tiden skriver jeg ikke digte for venter på udgivelsen her den 4 februar d... [...]
13 dage siden
12 dage siden
År 2019 har ikke fået en god start....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg synes alting går lidt skævt. Mit venskab med M er mere eller mindre lagt på is, mit knæ gør stadig ondt efter biluheldet d. 13 decemb... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
6 dage siden
4 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit br... [...]
4 dage siden
11 dage siden
Bolig kaos
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg mangler et sted at bo. Siden jeg opsagde min lejlighed i Odense, og rykkede til Kbh, har jeg boet på et værelse hos en anden. Det er gået godt nok... [...]
11 dage siden
2 dage, 22 timer siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at s... [...]
2 dage, 22 timer siden
4 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, en... [...]
4 dage siden