Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

12 dage siden
Føler mig godt tilpas. :)
Jacob Patrick Poulsen
Tænker, at jeg er rimelig godt tilpas lige nu. Jeg synes, at tingene går i fin symbiose med hinanden. Kan mærke, at jeg har det godt og mit humør er i top. Kort sagt (eller skrevet): Jeg ved at det går så godt som det kan og at det hele er helt perfekt. Både med sommerjobbet jeg er igang med i hverd
12 dage siden
12 dage siden
Dagens og (måske) weekendens begive...
Jacob Patrick Poulsen
Ønsker jer alle en fortsat dejlig fredag og weekend. I dag var det en kortere dag på mit arbejde end hvad jeg har været vant til. Men jeg skal dog være med til nogle møder med min chefs kontakter/samarbejdspartnere i den kommende uge. Så det ser jeg frem til. Ellers så har jeg lånt bøger som jeg har
12 dage siden
13 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg bor i Forks hvilke er en kanon oplevelse, Da jeg er giga fan af Twilight. · Jeg ville gerne skrive mere, men jeg skal have eftermiddagskaffe. Bagefter s
13 dage siden
13 dage siden
Mine tanker om det at skrive digte....
Jacob Patrick Poulsen
Jeg kan godt lide, at skrive digte i min fritid og det er noget jeg er begyndt at tage op igen tidligere i år (efter jeg oprindeligt skrev digte da jeg var teenager). Jeg vil sige, at ofte så omhandler digtene ikke mig, som menneske eller mine egne erfaringer med forskellige ting. I virkeligheden så
13 dage siden
13 dage siden
Dagens begivenheder. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag først og fremmest været på arbejde på Hall & Partners, som er mit sommerjob. Efter jeg fik fri fra arbejde fik jeg også snakket med min kontaktperson. Alt i alt går det meget godt, synes jeg, hvis jeg skal være ærlig. Har fuld gang i sommerjobbet og så venter studiestarten på Admini
13 dage siden
13 dage siden
Er meget lykkelig. :)
Jacob Patrick Poulsen
Føler mig meget lykkelig i denne periode. Da der er flere ting går op i en højere enhed i mit liv lige netop her henover sommeren. Jeg tror på, at det er den gode karma der rammer mig i denne peirode. Jeg ønsker jer allesammen en dejlig torsdag aften. :)
13 dage siden
13 dage siden
En betragtning.
Jacob Patrick Poulsen
Jeg tror på, at du ofte får hvad du giver til andre mennesker. Hvis du er tarvelig overfor andre mennesker, så kan du heller ikke forvente, at andre mennesker skal være søde overfor dig. Alle mennesker har dårlige dage (mig selv heriblandt, da jeg ikke er perfekt). Men jeg tror på, at hvis du er sød
13 dage siden
14 dage siden
Fået anbefalet nye bøger.
Jacob Patrick Poulsen
Jeg har netop skrevet sammen med en af mine gamle lærere jeg havde dengang hvor jeg var 14-15 år gammel. Dengang gik jeg på efterskole og jeg har altid set op til hende og vi har skrevet sammen med jævne mellemrum siden dengang for, at høre hvordan det går i vores liv. Jeg spurgte hende også efter o
14 dage siden
14 dage siden
Morgendagens begivenheder. :)
Jacob Patrick Poulsen
I morgen skal jeg på arbejde fra om morgenen af og jeg skal gå fra arbejde klokken 13:00, fordi jeg skal snakke med min kontaktperson. Det ser jeg meget frem til. Så skal vi vende de aktuelle ting i mit liv; mit aktuelle og meget spændende sommerjob samt den kommende studiestart på Administrationsba
14 dage siden
14 dage siden
Taget hul på den sidste måned på mi...
Jacob Patrick Poulsen
I dag har jeg taget hul på den sidste måned af mit sommerjob. Med en chef og de samarbejdspartnere jeg har haft indtil nu, så tegner August til at blive en fremragende måned og så glæder jeg mig til, at begynde med Administrationsbachelor studiet bagefter. :)
14 dage siden
14 dage siden
Kommet hjem fra arbejde. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg lige kommet hjem fra mit sommerjob. I morgen bliver min dag på arbejde kort fordi jeg skal snakke med min kontaktperson. Dagen på arbejde bliver kort, fordi min arbejdsplads ligger inde i centrum af Aalborg og det sted jeg skal snakke med min kontaktperson ligger ude i Aalborg Øst, hvor je
14 dage siden
14 dage siden
40.5 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog ja de 40.5 kilo er nu smidt..man kan tydelig se det på mit nye billede..som jeg ikke har på her. · Engang imellem bliver jeg spurgt om, hvordan man gør..ikke at jeg er færdig med at smide kilo endnu. Jeg mangler stadig at lægge mindst 30 kilo. · Som jeg ser det, skal man ikke følge andres s
14 dage siden
15 dage siden
På torsdag. :)
Jacob Patrick Poulsen
På torsdag skal jeg snakke med en kontaktperson jeg har om eftermiddagen efter jeg har været på arbejde. Det ser jeg frem til og jeg ved også, at jeg igennem en lang periode har været på den rette vej. Nu hvor jeg har mit sommerjob og ved, at jeg skal starte på Administrationsbacheloren til septembe
15 dage siden
15 dage siden
Køb af skoleartikler.
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg allerede begyndt at planlægge tingene til mit kommende studie (Administrationsbacheloren på UCN). Så i dag var jeg i Bog og Idé og købe blyanter, kuglepenne og også et nyt pennalhus. Så nu skal jeg bare have styr på de allersidste småting til, at jeg kan starte på Administrationsbacheloren
15 dage siden
15 dage siden
Selvtillidsboost. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg får meget ros af min chef og ham jeg hjælper med at lave hans hjemmeside og få den mere op og køre. Det er jeg meget glad for. Fordi ikke alene er det job jeg har henover sommeren en god forberedelse til Administrationsbachelor-uddannelsen jeg skal begynde på den 3. september. Men det, at få ros
15 dage siden

Nytilkomne dagbøger

27 dage siden
Skyernes drømmeverden
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 29 september 2017 kl. 18:43 · Jeg drømte om at falde, ned i skyerne. Røre ved ingenting. Alt i slowmotion og i regnbuens skær. Der var helt st... [...]
27 dage siden
6 dage siden
Mit elskede barnebarn.
Charlotte Hope
Et par store brune øjne, som nysgerrigt følger med i alt. Et dejligt sortbrunt hår og et smil, der smelter mit hjerte. Ja, hvem andre kan det være end... [...]
6 dage siden
26 dage siden
Kom hjem
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 17/5 kl. 18:41 · Jeg sidder på højen. Spottet. Det er aften og solen maler himmelrummet med sine røde, gyldne og violette farver. Jeg giver s... [...]
26 dage siden
26 dage siden
Tårer på mine kinder
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 22/06-18 kl. 23:37 · ​Mine øjne er røde og hævede. Mine kinder er våde og der er dråber på mit tøj fra mine tårer. Min næse er fyldt med snot ... [...]
26 dage siden
11 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
11 dage siden
13 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg b... [...]
13 dage siden
27 dage siden
Dans, smøger og alkohol
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Søndag d. 15/4-18 kl. 21:04 · Jeg kan mærke alkohollet flyde i min krop. Jeg kan mærke røgen i mine lunger, der gør mine led afslappede og mit sind tilf... [...]
27 dage siden
26 dage siden
Dagdrømmeri
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdags.19/4-18 kl. 22:34 · Jeg sidder i klassen. Læren snakker. Folk lytter, med undtagelse fra en lille gruppe, der hvisker om noget på en computer. ... [...]
26 dage siden
26 dage siden
En livsnydende destination
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 14/6-18 kl. 21:53 · Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinationen. En destination fyldt med mennesker man kender og ik... [...]
26 dage siden
23 dage siden
Smertehelvedet
Charlotte Hope
Endelig kan jeg komme videre i mit liv. Energien er vendt tilbage og vokser nu frem som et frø, der spirer i det tidlige forår. Snart vil det blive ti... [...]
23 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Føler mig godt tilpas. :)
Jacob Patrick Poulsen
Tænker, at jeg er rimelig godt tilpas lige nu. Jeg synes, at tingene går i fin symbiose med hinanden. Kan mærke, at jeg har det godt og mit humør er i... [...]
12 dage siden
9 dage siden
når indbakken er tom
jebomik
hmmm sider og kikke på en blank skærm, min indre indbakke er tom for ideer. Hvordan dælen kommer man af ude dette, det ville være nemt og bare falde t... [...]
9 dage siden
11 dage siden
Ét forhold blev smidt ud og et ande...
SoffiG
Jeg har i mange år vidst at jeg ikke skulle have været gift med min eksmand, jeg har ligeledes vidst at jeg nok aldrig rigtig har elsket ham, men mere... [...]
11 dage siden
11 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok e... [...]
6 dage siden
8 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en d... [...]
8 dage siden
13 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg b... [...]
13 dage siden
3 dage siden
Gerd
Peter
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove. · Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget t... [...]
3 dage siden
13 timer siden
Alene
krebsen81
37 år, 3 år til jeg er 40, mor til 3, single 4,5 år. Jeg er alene, alene om morgenen når børnene skal op, have morgenmad, i tøjet og sendes afsted til... [...]
13 timer siden
1 dag, 4 timer siden
Den dag hun opgav kærligheden.
karlaskvadrater
De sagde hun var smuk. De sagde hun var sød og det var alt sammen meget godt. Men kærligheden kunne hun ikke finde. Igen og igen blev hun gjort forker... [...]
1 dag, 4 timer siden