Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

9 dage siden
Læst op til morgendagens forelæsnin...
Jacob Patrick Poulsen
Mange mennesker har efterårsferie i den kommende uge. Det har jeg ikke. Det er jeg egentlig også glad, fordi jeg ikke har. Så kan jeg være sammen med mine medstuderende og fortsætte den gode stime med forelæsninger på Administrationsbachelor uddannelsen og diskutere de tematikker vi kommer ind på i
9 dage siden
9 dage siden
Nostalgitrip til barndommen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Har i dag genbesøgt min barndom ved, at se en film fra slutningen af 1990'erne. Det er ikke en børnefilm, men dog alligevel en film jeg kan huske jeg så dengang jeg var barn og noget jeg forbinder med noget nostalgisk. Jeg håber i har haft en god weekend og ønsker jer en fortsat dejlig søndag. :)
9 dage siden
10 dage siden
Rosende ord fra en af mine undervis...
Jacob Patrick Poulsen
I formiddags modtog jeg en mail fra en af mine undervisere der roste mit arrangement i de forlæsninger, som han har haft med mig og mine medstuderende på Administrationsbachelor uddannelsen. Det gør bestemt, at min jeg føler, at jeg er havnet på det rette studie. Jeg har fået rosende ord og kommenta
10 dage siden
10 dage siden
Nyt digt om universet
Kenny Raun (thejester)
Jeg sad lige og skrev på et nyt digt om tro og universet. Jeg har fyldt det med fakta om universet, på rim med "det store brag" og galakser der hurtigt bevæger sig væk, og hvordan vi har kunnet set set..og deraf kan slutte det man kalder "the big bang" - så får jeg selvfølgelig også med, at universe
10 dage siden
10 dage siden
tilbage på 2 fødder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - den sidste uge har jeg ikke kunnet stå, eller gå på mine fødder uden at ligne en handicappet. Gigten ramte mig igen, selv om jeg nu har smidt ca 54 kg. var lige oppe at kysse de 55kg smidt. men så ramte gigten og min træning blev ødelagt for en tid. Nu er jeg så næsten på mine ben igen
10 dage siden
11 dage siden
Snakket med min far. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg også lige snakket med min far her til aften over mobilen. Det er noget jeg gør et par gange i ugen, da jeg synes det er vigtigt at holde kontakt med ens forældre og også fordi det er en rutine vi har haft i meget lang tid. Det fungerer meget godt for os og jeg kan godt lide at få ugentlig
11 dage siden
11 dage siden
Ser frem til næste uge. :)
Jacob Patrick Poulsen
Ser frem til den kommende uge hvor det kommer til, at stå i studiets tegn da jeg har en del forelæsninger på Administrationsbachelor studiet. Derudover så skal jeg også være lidt sammen med min mor på tirsdag, så det bliver også hyggeligt. Det er ved, at være næsten to måneder siden jeg har set hend
11 dage siden
11 dage siden
Glæder mig over andres lykke. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg er typen der godt kan glæde mig over andres lykke. For mit vedkommende betyder det meget, at andre folk er glade og tit betyder det faktisk mere for mig, at mine venner og familie er lykkelige end hvordan jeg selv har det. I dag her for en times tid siden, så jeg en Facebook opdatering om, at en
11 dage siden
11 dage siden
Endnu en dag på Administrationsbach...
Jacob Patrick Poulsen
Så er endnu en dag afsluttet på Administrationsbachelor studiet, hvor vi havde en forelæsning fra klokken 12:15-15:30 om velfærdssamfundet, hvilket var meget spændende. Vores første forelæsning om morgenen blev aflyst pga. at underviseren var syg. Så jeg tror den forelæsning bliver rykket over til e
11 dage siden
11 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malene Rømer (Lillemor)
...at jeg egentlig var betaget af at skulle have uniform på i jobbet som museumsbetjent. Skal man skrive det i en ansøgning eller kommer man så til at fremstå komplet ubrugelig? Altså jeg bliver helt høj ved tanken om ikke at skulle bruge krudt på at finde passende tøj frem. Dernæst bliver jeg høj v
11 dage siden
11 dage siden
Haiku digte skrives i nutid
Syrene Hvid
På vej hjem fra arbejde stak jeg forbi DOKK1, fordi jeg skulle have fat i nogle haiku-samlinger. Jeg hev ned fra hylderne og fik samlet lidt forskelligt. Klassiske japanske mestre (især en masse Shiki) og moderne dansk nyfortolkning (Tafdrup og Brøgger). · Jeg skriver stadig på Alexas digtsamling. Ny
11 dage siden
12 dage siden
Sandheden Om Livet
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Jeg er ved at være så træt af livet, træt af at være den der skal føle sig som en fejl, føle sig som om man ikke hører til. Jeg tager altid "skraldet" for folk som man nu siger, eller som andre kalder det, tager skylden også selvom jeg ikke har gjort noget, eller fortjent det. Det er l
12 dage siden
12 dage siden
Snakket med min mentor i dag. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg her til eftermiddags været ovre og snakke med min mentor. Det gør jeg hver anden uge. Vi fik vendt hvordan tingene indtil nu er gået på Administrationsbachelor uddannelsen. Jeg har læst på Administrationsbachelor uddannelsen i en måneds tid og der er jo stadigvæk lidt over 3 år til, at je
12 dage siden
12 dage siden
Studiepraktik og ting jeg tænker på...
Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Jeg har befundet mig i studiepraktik i Valby. Nærmere sagt på Valby Tingsted. Jeg har været i praktikken siden slutningen af august og er først fri igen (blink, blink) i januar måned. Indtil videre er det spændende, men jeg har mange grænser som skal brydes. · Jeg har aldrig været den store til at tag
12 dage siden
12 dage siden
Bragte følelserne frem
Turid Nielsen (Tasma)
Hendes afhængelighed var ikke til at skjule, og hendes reaktion derpå kender jeg til hudløshed. Så som værende sløv, fjern og usammenhængende. Svævende et sted hvor livet ikke føles uoverskuelig, men mere som en flugt fra det som gør ondt. Her kan man få ro og fred for en stund. Tænkte på hvordan hu
12 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
Hvorfor uploader jeg ikke så mange ...
Jacob Patrick Poulsen
Beklager, at jeg ikke har uploadet digte eller andre tekster herinde på det seneste. For, at skrive digte eller andre tekster synes jeg det er vigtigt... [...]
9 dage siden
10 dage siden
tilbage på 2 fødder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - den sidste uge har jeg ikke kunnet stå, eller gå på mine fødder uden at ligne en handicappet. Gigten ramte mig igen, selv om jeg nu har ... [...]
10 dage siden
5 dage siden
Blæksprutte arme og mange titler
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Når man som mor har skide travlt og gerne vil nå det hele, og samtidigt have det skide skægt og være den bedste mor i hele verden. · I dag tænkte jeg at... [...]
5 dage siden
11 dage siden
Haiku digte skrives i nutid
Syrene Hvid
På vej hjem fra arbejde stak jeg forbi DOKK1, fordi jeg skulle have fat i nogle haiku-samlinger. Jeg hev ned fra hylderne og fik samlet lidt forskelli... [...]
11 dage siden
11 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malene Rømer (Lillemor)
...at jeg egentlig var betaget af at skulle have uniform på i jobbet som museumsbetjent. Skal man skrive det i en ansøgning eller kommer man så til at... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Bragte følelserne frem
Turid Nielsen (Tasma)
Hendes afhængelighed var ikke til at skjule, og hendes reaktion derpå kender jeg til hudløshed. Så som værende sløv, fjern og usammenhængende. Svævend... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Sandheden Om Livet
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Jeg er ved at være så træt af livet, træt af at være den der skal føle sig som en fejl, føle sig som om man ikke hører til. Jeg tager alt... [...]
12 dage siden
2 dage, 22 timer siden
Drømmwn
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Det var en mørk stormfuld aften medio oktober. Der var ingen problem med, at falde i søvn. Trods susen fra vinden og den kulde der langsomt kravlede i... [...]
2 dage, 22 timer siden
12 dage siden
Studiepraktik og ting jeg tænker på...
Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Jeg har befundet mig i studiepraktik i Valby. Nærmere sagt på Valby Tingsted. Jeg har været i praktikken siden slutningen af august og er først fri ig... [...]
12 dage siden
8 dage siden
Reception
Sandy Destiny Valentin
Jeg er såååå glad. Inden længe er der reception for mit digt "Tomme ord" der fremføres i en lyrisk video, som er klippet sammen af en Tine Holm - og i... [...]
8 dage siden