Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

19 dage siden
Når man bare ikke kan lade være..!
Sophie Hatter (Femininum)
..med at arbejde, jamen så bliver der bare arbejdet derudaf! · Det er vildt rart bare at kunne give den gas og få produceret arbejde derudaf. Der bliver ordnet papirer, økonomi, sat i system, registreret - osv osv.. Det føles bare sååå godt altså! Så godt! · ..Og bare lige for at gøre ondt værre, så b
19 dage siden
20 dage siden
Køber, køber og sælger..
Sophie Hatter (Femininum)
Har købt en solid bunke tøj. Det begynder at spille meget godt i klædeskabet. Antallet af bukser er fordoblet, bluser ligeså og i morgen kommer der en bunke sko og så er jeg vist med igen. · Har købt en tid hos psykologen. Knap to uger, så snakker vi. · Går lidt i panik over de ting jeg indser. Mine f
20 dage siden
21 dage siden
Jeg har lige brug for at sidde her ...
Sophie Hatter (Femininum)
Mine øjne svier og min sygdom er på tilbagetog. Jeg er absolut KUN tung i hovedet nu, præcis som jeg plejer at være hvert forår, når allergien sætter ind. Øv! · Prøver alligevel med en løbetur i aften tænker jeg, bare hurtige fem km, trænger til at få mig rørt og trænger til få sparket min vægt nedad
21 dage siden
21 dage siden
Sokratisk
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg fandt en corona benægter i dag. De er tit ligeså troende som religiøse. Anyway, de få folk der havde svaret på det hun skrev, skrev bare på forskellige måder, at hun var dum. Det er ikke en måde at henvende sig til folk på, og det er aldrig en måde man får noget ud af det på. Det s
21 dage siden
21 dage siden
Motivation!
Sophie Hatter (Femininum)
..SÅ kom skrivebordet! Og spisebordet! · Jeg er tom for ord. · Wauv wauv wauv! · Det er så fedt! Jeg er SÅ glad for det! · Har lige pakket højtalerne ud, sat dem op, sat dem til og startet Youtube - Carpool Karaoke med James og Britney. Hylende morsomt. · Havde en gigantisk nedtur tidligere. Min mor skre
21 dage siden
22 dage siden
Tanker om at turde tale..
Sophie Hatter (Femininum)
..tale og snakke og stille de spørgsmål der betyder noget.. · Jeg råhygger mig i hans selskab. Han lader til også at hygge sig i mit. Jeg undrer mig over at han er så træt, men ved nærmere eftertanke, så undrer det mig ikke. Han sover kun let når han har datteren, lytter efter hende. Bliver ofte fors
22 dage siden
23 dage siden
Ser verden fra min stue
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde nogle muslibar med på arbejde..man kunne få 24 stk for 24 kr. så jeg tog en kasse med til personalet. Der var ikke rigtig nogen der vidste, at det var mig der kom med dem..men hey, gode gerninger kan også kun gøres, hvis man ikke søger anerkendelse eller ros for det man gør. ·
23 dage siden
24 dage siden
Fredagsfjer i hatten
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har lukket hjernen for arbejde i denne omgang. · Jeg fik ros af min kollega i går, ros af min kunde her i dag og også af min PA lige før. · Jeg sidder og smiler og glæder mig over det. Fedeste følelse og jeg under alle at prøve det - det er især godt hvis man knokler på og prøver at laver et godt
24 dage siden
24 dage siden
Hitting close to home..
Sophie Hatter (Femininum)
Teaks nye dame.. · Det slår mig. Hun er årgang 1989. Tre år yngre end mig. Sikkert total klar til at føde hans børn. · Han får så - alligevel - det jeg ikke fik. · Han får muligheden for familie og får det sikkert også. · Hvad har jeg udsigt til? Ingenting lige nu, fordi jeg er for bange for at spørge el
24 dage siden
24 dage siden
Det havde jeg bare IKKE brug for at...
Sophie Hatter (Femininum)
Onsdag eftermiddag. Sad og arbejdede på mit budget med min mor. · Hun skal så se et eller andet dokument fra Tinglysningsretten og jeg finder det til hende, men gør det samtidig klart at jeg ikke har kigget i det, for jeg har ikke lyst til at se hvad der står. · Så! · Hun bladrer det igennem, og jeg kig
24 dage siden
24 dage siden
Lidt brugt
Turid Nielsen (Tasma)
Der blev som forudsagt travlt i går. Tre af dem havde løftet armen mere end godt var. Holdt øje med den ene af dem da jeg satte ham af. Havde ikke regnet med at han nåede hoveddøren uden at falde, men det gjorde han heldigvis. Sidste gang de åbnede, kom der også mange efterfester da div. værtshuse l
24 dage siden
25 dage siden
Du skal kende din Star Wars
tcbk
Dette giver kun mening, hvis du kan din Star Wars...den oprindelige trilogi, altså før Jar Jar Binks og teenagekærlighed på en rumknallert. But why? · Et gennemgående tema er, ja du er ond, Darth Vader, men der er stadig godhed i dig. Jeg kan føle konflikten i dig, far, som Luke Skywalker vist siger.
25 dage siden
26 dage siden
Hård dag på en rigtig træls måde.
Neola
Hej. · Jeg slæber mig gennem denne dag. Jeg var igen på kontoret lidt over syv, fordi jeg havde en lorte nat og lige nu er arbejde faktisk noget af det som jeg elsker at gøre. Lige nu bliver det min måde at få tankerne væk. Jeg kørte dog også en halv time tidligere i dag, så er kun en halv time foran
26 dage siden
27 dage siden
Borebiller mm
Peter
Foråret er kommet i dag er det 4 md siden jeg mødte Birthe og det føles meget længere og mere og mere trygt og godt. ny kærlighed blander sig stadig med savn, kigger ofte i billeder om hvad der skete i livet for et år eller 2 siden. · Savner også Kor der er Corona lukket åå så sad jeg og så en video
27 dage siden
27 dage siden
Hey, happy..
Sophie Hatter (Femininum)
Har fået W hjem. Min far skal til røntgen, så jeg har fået lov til at passe min egen hund i et par dage. · Det er så SKØNT at have ham i huset, men sikke et svineri.. · Det koster en tur med støvsugeren hver dag og en hurtig gulvvask, men pyt med det for jeg elsker det. · Vi har løbet tur de sidste to da
27 dage siden

Nytilkomne dagbøger

21 timer siden
Flugten
Ayah
Jeg ved godt, at der har været stille længe.. Måske lidt for længe.. Men jeg kunne ikke være her, her i smilets by. Uden at smile, uden at være glad, ... [...]
21 timer siden
9 dage siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
9 dage siden
5 dage siden
Skammen
Ayah
Onsdag d. 12 maj 00.37.. · Jeg kan ikke finde ro.. hverken i min seng, i min højtelskede vindueskarm eller i mit sind.. Mareridtet fra i onsdags vælder ... [...]
5 dage siden
6 dage siden
Brændemærket
Ayah
Onsdag d.5/5-2021 · I dag, er en af de der helt iddyliske fantastiske morgenen.. Jeg sidder på min tagterasse, og nyder en kop frisk brygget kaffe, mens... [...]
6 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Stresskvalme
Sophie Hatter (Femininum)
Sikke da en møgdag i dag! · Arbejde gik bare helt af pommeren til og det kørte bare super trægt og besværet. Min trainee kæmpede en brav kamp og gjorde ... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Slapt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har hjulpet lidt til med at sidde vagt idag ved eksamen, - det halve af dem jeg sad med, smuttede før tid..de mente ikke at de skull... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Brændemærket
Ayah
Onsdag d.5/5-2021 · I dag, er en af de der helt iddyliske fantastiske morgenen.. Jeg sidder på min tagterasse, og nyder en kop frisk brygget kaffe, mens... [...]
6 dage siden
8 dage siden
Mors dag
Peter
Sidder her på mors dag. I dag er det et 1/2 år siden Karen wildrosen gik bort. · I disse minutter kørte jeg mod Hospice fuldkommen klar over det sikkert... [...]
8 dage siden
13 dage siden
Det skal nok gå
Turid Nielsen (Tasma)
Afvænning, nedtrapning og afgiftning. Alt sammen noget der skal og kan gøres noget ved, og som gerne skulle udmunde sig i et vægttab. Jeg er en lyste,... [...]
13 dage siden
11 dage siden
Tredje Bog started
JesperSB
Så starter jeg på en ny bog. · Den sidste endte på 57T ord. · Den er online på Amazon, under JesperSB. · (Den er Online fra 7/5, fordi jeg prøvede at pre-la... [...]
11 dage siden
9 dage siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
9 dage siden
5 dage siden
Nyder det naturen byder.
Inge Erhard (Inghard)
På min tur langs åen gik jeg forbi et hus med en stor græsplæne foran. En kat kom springende og hoppede op på en sten alt imens den højlydt jamrede og... [...]
5 dage siden