Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 18 dage siden
På snarest gensyn
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · En behagelig dag blev til aften. Dog stadig behagelig. Det regner stille udenfor. Jeg er alene og har været det, det meste af dagen. Det har været rart bare at flyde helt ud i rummet og samtidig ind i sig selv. Dagen er gået med et nyt spil jeg har downloadet. Anno 2205. Fint spil at l
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Dagen i dag, kort og godt (1)
Johannes Hansen (svævende-sind)
kære dagbog. · Det har været en ganske fin dag. Stod op kl. 13:00, fik et par rugbrødsmadder og tog mod Roskilde. Skulle mødes med min far omkring kl. 15:00. Vi startede med at købe en fransk hotdog i 7, eleven og gik herefter i føtex for at købe en kop kaffe i deres bistro. Vi hyggede os og jeg tog
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Sommerferie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så har jeg sommerferie. Jeg sagde farvel til en, der var glad for at ha haft mig som støtte til dit it. · Nå, men det bliver en ferie i VR land, fyldt med debat på facen. Alt for længe har jeg set på jobcentrets ofres ekkokammer af debat tråde. Jeg læste deres orakel skrive, med andre ord
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 21 dage siden
kram
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har ordnet en del problemer idag. En lærer, havde brugt lang tid på en ugeplan..også var den væk fra hendes computer. hun sagde at den hed noget med uge 33..og den ene af disse kunne jeg først ikke åbne..det lykkes mig dog at få den gendannet, men det var ikke den. Der havde kun væ
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Samhørighed
Turid Nielsen (Tasma)
I forbindelse med Michelles bisættelse og nu min tidl. svigermor, har jeg oplevet en form for et bånd imellem Michelles far og mig. Et bånd der tager os tilbage til tiden hvor det der var engang, og som var fælles. Vi var hinandens første store kærlighed -hvilket er noget man sent glemmer. Men vi va
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Fremtiden lysner + lidt flere tanke...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Over de sidste par dage er min kæreste blevet mere og mere involveret i min gældssituation. Hun vidste godt jeg havde gæld og at det var slemt. Hun var dog ikke glad for at jeg i fremtiden ville skulle forhandle med mine kreditore og stå med en milliongæld. Det har været smerteligt at
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Under det kolde vand
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Under det kolde vand. · Jeg var lige kommet hjem fra arbejdet og sat mig på toilettet. Det første jeg måtte af med var tøjet. For søren en hede i denne her taglejlighed. Mens jeg sad der begyndte roen at falde på og jeg kunne høre samfundets evige hamsterhjul udenfor. Det var så min led
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Udredning af mig selv (1)
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Udredning af mig selv (1). · Jeg føler ikke at jeg har kontakt med mig selv. Mit indre. Den der fornemmelse som fortæller mig hvad jeg burde gøre og ikke gøre er meget svag. Jeg har problemer med at mærke hvad jeg har lyst til. Jeg kan godt mærke nogle små glimt eller knister engang imel
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 27 dage siden
uddannelse
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Dagen er gået med oprydning og et besøg hos den gamle. Det har alt sammen været meget fint. Fik da udrettet lidt i dag. · På vejen hjem fra mit besøg, hos min far, stødte jeg ind i en masse nye glade studenter. Det burde egentlig have gjort mig glad, men blev faktisk rigtig trist til mod
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Jeg vil starte en gruppe for ludoma...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Jeg går med tankerne om at starte en gruppe for ludomaner, på facebook. · ' if not gambling - what then?' · Dette betyder jo så igen en udstilling af sig selv og sine "dæmoner", men ikke destu mindre tror jeg faktisk der vil komme noget godt ud af det. · Hele meningen med gruppen skal vær
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Konklusion vakget 2019
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Dit valg konklusion · I forbindelse med valget 2019 havde jeg skrevet et brev til samtlige byrådsmedlemmer i Sønderborg og tilmed lagt frem i Folketinget ( som almindeligt brev). · hvori jeg pointeres at jeg godt kunne bruge valgplakaterne og at de kunne bruges til meget forskelligt end bare at blive
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Sønderborg ugeavis ultimo naj
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Avis artikel ang. Valgolakater og mig · Cykelture og likes er Martins nye narko · Skæbne · Sønderborg: Martin Michael Jakobsen kan godt lide at cykle, og han har endelig fået mulighed for at skifte den gamle damecykel ud med en rigtig cykel med mange gear. Nyanskaffelsen giver den tidligere stofmisbru
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Træt - og dagen fuld af muligheder
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Er lige vågnet. · Kunne ikke sove i nat. · Har det som om at mit hoved er ved at springe. 2 timers søvn måske. Det var i dag jeg skulle have haft ringet til mine kreditore og forklaret dem situationen. Det var også i dag jeg havde planlagt en kæmpe oprydning af hele lejligheden. Men hold
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Valg 2019
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Et brev jeg skrev op til valget 2019 om miljø og genbrug af valgplakater. · Dit valg · Kære kandidat · Vi er over den tid hvor vi bør tænke · på miljø og klima. · Vi skal genbrug og være bæredygtig og hvorfor ikke starte lokalt. · Jeg maler bla. på valgplakater og tager gerne imod når valget er ovre. · Og me
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Bon jovi
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Et brev jeg skrev op til en koncert den 11 juni 2019 · " Hvis man ikke spørger får man ikke noget svar" · Hej Bon Jovi · Jeg skriver til dig på vegne af en gruppering af mennesker der lever nederst i hierarkiet i samfundet. · Alle hver især med deres fysiske eller psykiske lidelse, uarbejdsdygtige tidliger
1 måned, 29 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

11 dage siden
Det lykkes
Turid Nielsen (Tasma)
Og så helt uden stige og grensaks. · Det er ved at være 3 uger siden at vi hentede lille Emma. Selv om Claus var i tvivl om at det var for tidlig for ha... [...]
11 dage siden
5 dage siden
It ain't 'till the fat lady sings
Dus
I sensommeren 2017 - få måneder efter min far døde -tog min mor og jeg til Prag. En tur hun skulle have haft med min far. Nu blev det så med mig isted... [...]
5 dage siden
12 dage siden
Drømme
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har efter min psykose sidste sommer været i behandling i et lille årstid nu og jeg har det i dag så godt at jeg er begyndt at spekulere igen på om... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Intet andet end arvæv her - brev ti...
Casper Gyrup Wiedenbein (Cranker)
Den er virkelig ikke god I knolden i nat Alex.. ved ikke j hvem fanden jeg kan snakke bare LIDT med om det her.. Undskyld, du har ikke bedt om at høre... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg har hos de lokale søgt om sponsorat til en grillfest som jeg /vi afholder den 25/8 da det er den sidste officielle Søndagsjam. 13 stk jam blev det... [...]
6 dage siden
2 dage, 20 timer siden
Droppede wow
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - længe siden sidst, - men jeg har droppet WoW spillet. Jeg har droppet alle mine venner derfra, - jeg tænker stadig på spillet, min figur... [...]
2 dage, 20 timer siden
4 dage siden
Brev til dig i himlen 17
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Jeg vil lige fortælle dig hvad jeg oplevede for et par uger siden ude ved din grav der var jeg helt sikker på at du sommetider kommer og ... [...]
4 dage siden