Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

12 dage siden
utroligt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser noget melodi grandprix, - utroligt, at den ringste sang er ved at vide ved halv tid..israel. en typisk stupid feministisk sang, der har så travlt med at hade mænd. entitled women acting like assholes... · Jeg bør skrive en sang mere, hvor jeg giver dem alle en stor finger..jeg h
12 dage siden
14 dage siden
En god nyhed. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg i går en god nyhed. Det viser sig, at min storsøster (hende jeg skal besøge i USA) og hendes mand kommer hjem til jul. Så det har de allerede planlagt. Så det bliver en mulighed for, at nogle flere fra min familie kan komme til, at kende hendes mand bedre. Jeg mødte for første gang hendes
14 dage siden
14 dage siden
I biffen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var lige i biffen..blev mindet om, at jeg var alene igen. det gør altid ondt, så stakkel vedkommede der engang forventer min hjælp uden for mit arbejde..der vil svaret være, Nej. · Da jeg kom ind i forhallen, var der straks nogle børn der hilste på mig..heldigvis kom de ikke for at
14 dage siden
15 dage siden
nye naboer
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg hørte nabo konen stønne for leden dag..så jeg stønnede selvfølgelig med et par gange..så stoppede det efter 2 minutter..Jeg har ikke kigget efter deres navne på døren..men jeg gætter på, at han hedder minut manden.. · Læste et brev fra en idag, der ville forhindre sin konfirmerede s
15 dage siden
16 dage siden
Jeg kan ikke...
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg kan ikke glemme de gode dage, de gør mig så ked af det nu. Ked af at jeg aldrig får flere af dem. Jeg blev mindet om det idag, da jeg skiftede telefon. · Jeg bliver også vred, vred over at jeg blev alene. At jeg fik et liv, uden at få det jeg ønskede mig..men nok af alt jeg er ligegla
16 dage siden
16 dage siden
Ham og hende
Dansemyg
Jeg har nydt en del af dagen i min kolonihave i dag. Der skal slås græs og luges ukrudt. Sommeren er jo nærmest gået igang! · Min kæreste J er ude at rejse. På fredag besøger jeg hans kæreste P. I går datede jeg L. Og senere på dagen talte jeg i telefon med en virkelig dejligt mand O. Jeg savner ikke
16 dage siden
17 dage siden
Gamle regler
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sad i bussen her til morgen, og tænkte over nogle af de regler der burde være gamle, og ret brugte.. · f.eks, - ingen andre synes virkeligt, at dine børn er kønne eller specielle, spørg dine børn, før du lægger den på fjæs. Intet svar = nej. · Lad være med at kalde dit bryllup for "s
17 dage siden
18 dage siden
Bare en lille 23 km hygge hike...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har haft en aktiv weekend. · Igår var jeg ude og hike med en ven...det blev til 23 km ude i Bidstrup Skovene ved Hvalsø. Det er godt nok et smukt sted og jeg er så stolt af Spookster. Intet klynkeri. Den hund kan hike på sine små poter som en sand badass. · I lørdags var vi også på h
18 dage siden
18 dage siden
Er det mon starten på vores nye eve...
SoffiG
Jeg overvejede meget mine ord da jeg modtog et svar fra mit snap. Du sendte et billede og skrev "ku godt", jeg vidste godt at du refererede til mit billede tidligere den dag. Jeg var let påklædt og havde en trang til dig uden at skrive det. Du har jo en kæreste og jeg har ikke set dig siden septembe
18 dage siden
18 dage siden
Ingen interesse
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Folk kan tænke hvad de vil, men de overvejer åbenbart aldrig, hvad andre tænker om dem. Jeg hader når folk tror, at man skal være på en bestemt måde overfor dem og deres børn. Men jeg er ikke på arbejde, og i min fritid gider jeg ikke børn der tror de skal hilse på mig. jeg må indrømme
18 dage siden
19 dage siden
Tiden går
Turid Nielsen (Tasma)
I nat er det en måned siden min datter forlod denne jord. Lige nu følger en stor tomhed som jeg ikke kan sætte ord på. Det hele er så uvirkelig og fjern. Jeg prøver at mande mig op til at klare hele verdenssituationen - som jeg plejer, men ved at regningen kommer på et tidspunkt. Jeg sygemeldte da d
19 dage siden
21 dage siden
Så kom dagen!
Søren Sørensen (thevoid)
Hvor Jehovas vidne atter mente jeg skulle frelses ... · Min hund gør og jeg lukker den inde i gangen til entreen og åbner døren · "Det er vel nok en fin vagthund du har" · Ja den bedste af slagsen, hvad kan jeg gøre for jer? · "Vi vil høre om du kender vejen til et lykkeligt liv" · JA DET GØR JEG! Og net
21 dage siden
21 dage siden
At rejse sig igen
Iben Kierkegaard (Circle)
Det hele ser ualmindeligt håbløst ud til tider, det kan virkelig se ufattelig sort ud. Det har det gjort i perioder de sidste 10 år. 10 år, som har budt på lidt af hvert - og ikke nogle særlig sjove ting. Årene kan bedst beskrives med ord som sorg, vrede, fortvivlelse, frygt, smerte, afmagt og håblø
21 dage siden
21 dage siden
Behovet
Sophie Hatter (Femininum)
Nogle gange, er det behovet der tager over. · Behovet for at skrive, behovet for at få lukket op for ventilerne og lukke alt det ud, som flyder rundt i systemet. · Vores lange, lange stakit skal rettes op. Det er i langt bedre stand end først antaget, så det bliver ikke revet ned lige nu. Det koster ka
21 dage siden
22 dage siden
Trist
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mine øjne er våde, jeg kan ikke styrer mine tanker. Jeg savner en i mit liv, men jeg ved at det aldrig sker. · Jeg redede udskrivningen i gynnastik 7 salen idag, printeren stoppede og intet kom ud, - jeg hev en løsning ud af røven, som altid. Pludselig spyttede den alt ud. · En anden måtte
22 dage siden

Nytilkomne dagbøger

21 dage siden
At rejse sig igen
Iben Kierkegaard (Circle)
Det hele ser ualmindeligt håbløst ud til tider, det kan virkelig se ufattelig sort ud. Det har det gjort i perioder de sidste 10 år. 10 år, som har bu... [...]
21 dage siden

Populære dagbøger

8 dage siden
Spillet basketball og købt en gave ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i slutningen af eftermiddagen spillet basketball med en del kammerater. Vi var omkring 10 mennesker og nok til at danne to hold. Synes bask... [...]
8 dage siden
11 dage siden
Et visit til Danmark's Stonehenge.....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke om i ved dette, men på Lolland ligger der sådan et sten figur kunstværk ved navn Dodekalitten, som de betegner som Danmarks ... [...]
11 dage siden
12 dage siden
utroligt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser noget melodi grandprix, - utroligt, at den ringste sang er ved at vide ved halv tid..israel. en typisk stupid feministisk sang, ... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Når enden er go
Søren Sørensen (thevoid)
Idag har jeg været hos tandlægen og blive undersøgt i kæften, de har haft et hårdt liv, det er aldrig rart at være ved tandlægen når man er mig, ikke ... [...]
9 dage siden
9 dage siden
To dødsboer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde ta... [...]
9 dage siden
6 dage siden
Solen skinner på den anden side
Tukanen
Udefrakommende påvirkning kan medføre lidt af hvert. I dette tilfælde et lille skriv inspireret af andres skriblerier... med en efterfølgende lyst til... [...]
6 dage siden
1 dag, 18 timer siden
Efterløn nej tak
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Så er det bestemt ... jeg bliver på arbejdsmarkedet til jeg er 67 år, jeg har fået udbetalt min efterløn.. · Så spøger du måske hvorfor ? ? J... [...]
1 dag, 18 timer siden
3 dage siden
Det går faktisk ret godt
nillepoulsen
Okay. Det går faktisk ret godt i mit lille, rodede hoved for tiden. Eller det vil sige, tankerne flyver, som altid, men føler i det mindste, de er mer... [...]
3 dage siden