Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

21 dage siden
Flugt over vand.
SeMig
Små vinger flakser febrilsk frem over stille vand. · "Stille vand har dybe grunde", stemmen leder sig igennem mit sind, finder en krog og bider sig fast. · Men vingerne må frem. · Budskabet må ikke gå tabt i afgrunden af ingenting. · I intetheden findes allerede for mange forvildede skikkelser. · Fortabte v
21 dage siden
22 dage siden
Jester, du har ret.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jester advarede mig, men jeg lyttede ikke efter..det var en fornemmelse, en måde hvorpå jeg kunne spotte noget dårligt, nærmest pr genkendelse af en speciel måde. Det er nok den eneste måde at beskrive det på, ud over hvis man tror på en overnaturlig fornemmelse..en slags "spider sence
22 dage siden
23 dage siden
Når jeg går i stå /jeg står i skriv...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Jeg sidder her med en blyant og notebook i hånden og ender altid med og sidde langt tid for det meste med blues eller jazz soul musik i ørene kan Bedste ha det med hørebøffer på ved ikke hvad jeg skal skrive så når jeg så skriver 3 forskelig løsning · 1 skrive jeg mange af mine gamle digte om · 2 ser fi
23 dage siden
24 dage siden
På med tema Sangen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - først, fik et like på en af mine små taler..Den med at ytringsfriheden kun betyder noget, hvis man tør give den til dem, man ikke er enige med...Kenny Raun ;) - Så kunne jeg ikke nære mig,..der var en der begyndte med noget om, at kvinder blev slået af mænd i england..pga fodbold kampe
24 dage siden
24 dage siden
Gode Nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
Jeg har abonneret på ( Verdens Bedste Nyheder ) hele verden er indbegrebet, jeg får det tilsendt hver mandag per e-mail. Det handler, som teksten siger om verdens bedste nyheder. For eksempel Scotland har næsten opnået at køre udelukkende på grøn energi, men der er også mange andre temaer. · Vi har en
24 dage siden
25 dage siden
Hvad sker der?
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er åbenbart begyndt at få annoncer fra kristne foreninger på fjæsen..Fra en Skalde fra 0 - 10..hvor dumt er det så, at sende en dum annonce ud til en ateist? en der er klar til at svare..okey, jeg gav dem bølle tæsk, ikke fysisk men retorisk at nakkeskyde 3-4 af de mest gængse argu
25 dage siden
26 dage siden
Brev til dig i himlen 29, tillykke ...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min ven · Først vil jeg ønske far tillykke med dagen han ville havde blevet 91år i dag · Ja der er et stykke tid siden jeg skrev sidst, men der har også været meget at se til, men nu er faldet lidt ro på den Og hverdagen er ligesom ved at komme tilbage igen. · Jeg er kommet på plads i min nye lejli
26 dage siden
26 dage siden
Livet gåde? Min synspunkt
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Ensomhed/ livet gåde · Ser jeg som 2 ting der høre sammen fordi for mig er gåden i livet at man skal lad være med og gå og tænke for meget over det jeg har. Brugt stort set min teenage år indtil nu for og ha en mening med livet men hvad nu vores mening med livet faktisk er mere sørgelig og få svar op
26 dage siden
27 dage siden
Nye eventyr og mere accept..
Sophie Hatter (Femininum)
Den første psykolog jeg talte med, havde travlt med at sige til mig, at jeg skulle acceptere min situation, for bagefter at kunne handle. Når jeg sætter mig ned og gør det - trækker vejret, jamen så rykker verden også lige pludselig for mig. · Lige nu, er jeg i fuld gang med at lære Sales bedre at ke
27 dage siden
27 dage siden
Jeg er ung men jeg er retro
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Mere snak om passion for 1950-1970 jeg så på en tidspunkt en postkort der stod I am not Old I am retro (birthdaycard) · Og føles den tales til mig udover gamle er 26 år født i 1994 men så længe jeg kan huske har min stor passion især inde for musik og historier vær alt fra 1940 1950 1960 1970 det har
27 dage siden
27 dage siden
Drømme kan vidst jeg har passion fo...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Har altid haft en forkærlighed til jazz blues soul jive musik altid haft en stor inspiretion til kvinde stilen fra 1950 som Monroe og hepburn og den women with work tøj stil men sammen sæt med lidt motorcykel band style læder jakke og læder støvler krøllet hår med bandana bånd men samtidig med femni
27 dage siden
28 dage siden
En gammel Serie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er gået i gang med at se de gamle afsnit af boston legal som jeg kan. Jeg kan huske, at jeg nød at se det show, for det havde næsten alt. Jeg husker især "the witty banter" der var super langt ude, og morsom. Samtidig havde det lidt af det jeg ellers elsker, debat. Der hvor man prø
28 dage siden
28 dage siden
Fjerde bog færdig, femte startet
JesperSB
Den nemme er at skrive bøgerne. · Det svære er den engelsk grammatik, og nogle enkle ord. · Åbenbart er Decease og Desease to forskellige ting. · Den sidste var om en rumskib, som møder en Alien race i rummet. · Og deres kamp for at overleve. · Den endte på 480 sider, og 70.000 ord, og tog lige under en må
28 dage siden
1 måned siden
Farvel og goddag...
Sophie Hatter (Femininum)
Mit guld flyver fra reden i dag. Min guldklump gennem de sidste 8 år er solgt og skal videre. Hold nu kajetrækker det bliver en hård køretur. · Oveni, bliver det regnvejr. Det skriger langt væk af skader simpelthen. Skriger! Men okay, det er ikke min hest længere. Han er købt og betalt. Jeg skal bare
1 måned siden
1 måned, 1 dag siden
Morgen Træning
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg startet min morgen med 40 minutters træning, så sveden dryppede af mig. Bagefter var det ind på fjæsen, og hvad skuer mit øje..en virus benægter.. Time to go Savage, Jester style. Der var en der lavede den sædvanlige "i er alle får" stick..hehehehe...Så lavede jeg denne komm
1 måned, 1 dag siden

Nytilkomne dagbøger

10 dage siden
Samlebåndsmenneske i et senmoderne ...
nn20
Grib dagen! Bidrag til samfundet. Tag dig en uddannelse. Få dig et job. Bevæg dig fremad. Tag ansvar for dit liv. Ask not what your country can do for... [...]
10 dage siden
10 dage siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
10 dage siden

Populære dagbøger

13 dage siden
Mellowness
Sophie Hatter (Femininum)
..Lige nu, er jeg træt. Jeg har ondt i halsen, min airconditionforkølelse driller, så derfor hoster jeg lidt og det er på godt gammeldags dansk, pænt ... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Jeg har smågrint hele dagen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - okey, der sker det der somme tider sker..jeg kigger efter de debatter der er i gang på fjæsen. Der var en der skrev noget om, at journal... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
10 dage siden
10 dage siden
Ferien er forbi og mere om Sarah Si...
tcbk
Ferien er forbi. Vesterhav, Randers regnskov, famile og det hele har egentlig været meget godt. De stridende parter har indgået våbenhvile. For nu. · Me... [...]
10 dage siden
13 dage siden
hvad nu
Ayah
Kender du det.. Følelsen af tankemylder og uro i kroppen. Følelsen af var det nu et rigtigt valg, eller vil jeg fortryde mit valg. Mit valg om at dele... [...]
13 dage siden
7 dage siden
Skriv dagbog, sjæl skriv
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Insta skrivedagbog med med billede for en visuel overskigt om skrivning inden færdig produktb ideen starte da jeg skrev om skriveøvlese dracula og syn... [...]
7 dage siden
15 timer siden
Forventninger
Peter
En fødselsdagshilsen førte til disse tanker. · Susanne tak livet er godt hvis det lever op til forventningerne, forventninger skaber vi jo selv SÅ ?????... [...]
15 timer siden