Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 17 dage siden
Spilder tiden med debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg kan ikke lade være, - hver gang jeg ser en eller anden skrive noget pis, så må jeg skrive et svar til det. Jeg ved godt, at jeg aldrig nogen sinde vil kunne få folk til at tænke fornuftigt over tingene, og derfor kan det synes som spild af min ferie. Jeg har dog et lille svagt håb
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Dejligt vejr idag .
Ann R. Sørensen (Savanti)
Dejligt vejr her til morgen. Nu tror jeg på sommeren er på vej:). Kan råde dem der har tiden til at give sig selv lov til at nyde solen når den atter skinner. · Hvis du sidder i naturen så træk vejret godt ind for der er virkelig noget værdi i det. · God dag til jer alle.
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Hvis jeg elskede nok
Peter
Hvis jeg elskede nok, kunne jeg leve i dit tempo. · Jeg er bare ikke god til det, du bliver så hurtig træt. så jeg bevæger mig alene ud, afsted på hurtige gåture og til dans, møder mennesker som får et smil, men trods det at jeg tager afsted på oplevelser på egen hånd, ja så savner jeg at have dig me
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Når lyset bryder frem
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ved ikke hvorfor, men så mange alt for unge piger kigger efter mig. Jeg tænker det måske er fordi jeg ser yngre ud, men jeg har ingen interesse, Ja, det kan godt være jeg ser ung ud, - men indvendig har jeg altid været en gammel mand. Efter jeg har tabt mig, er der virkelig sket no
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Gamle brændeovne.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Jeg hørte i nyhederne i går, at alle gamle brændeovne skal skiftes ud til nye. Nogle gange kan man altså godt blive sur på regeringen. Jeg tror nok, jeg er een af dem der forurener mindst her i landet med CO2. Jeg har f.eks. ingen bil, men gåben og en cykel. Jeg har plantet træer rundt omkring på mi
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Slutning inden det ender... Eller n...
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Hold da op en hektisk uge. Jeg er jo nærmest mentalt forpustet, nu da jeg skriver dette. Siden jeg mødte på arbejde i mandags har der været fart over feltet og jeg har nærmest ikke fået et ben til jorden. Og det er endda selv om jeg holdt fri mandag og torsdag. Mandag gik med lægeerklæring og køreti
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 25 dage siden
At være eller ikke være forfattter
Ida Pedersen (Anita A)
Jeg kaldte mig aldrig for forfatter, da jeg bare skrev for mig selv eller da jeg begyndte at dele på fyldepennen. Men nu har jeg udgivet min første bog, men kalder mig stadig ikke forfatter. Det er en bog jeg kan holde den i hånden og glædes over den, men så er den ikke længere for jeg får kun tilba
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
kort influenza
Kenny Raun (thejester)
Hej, dagbog, - jeg var kort nede med lidt feber de sidste par dage. Så jeg har ikke kunnet besøge min mor. Jeg har så været hjemme ved dem idag..og været i kontakt med hende via telefonen..for at sikre mig, at hun tog den læge tid, og kom afsted. Hun føler sig stadig svimmel. · har selvfølgelig sat n
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Pas på livet
Turid Nielsen (Tasma)
For ca. en uge siden var min svigerinde på vej til arbejde fra Horsens til Århus på motorvejen. Undervejs følte hun ubehag, samt snurren i kroppen. Hun formåede at ringe 112 og blev hastekørt til Skejby sygehus. Hun havde fået en hjerneblødning. Som jeg har forstået, så går det alt i alt stille og r
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Hjemme
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har været ret nervøs idag. Nervøs for min mor, - jeg skrev nogle sms'er til hende, imens hun var på syghuset. hendes svar var alle fyldt med stave fejl, - i et større omfang end normalt. Jeg lægger altid mærke til folk, folk tror det nok ikke om mig, men jeg analysere alt. Ord, er
1 måned, 29 dage siden
2 måneder siden
Idag og på besøg
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg mødte en i fakta idag, - som jeg plejer at køre i samme bus med. Jeg plejer aldrig at snakke med hende, for hun ligner ikke et godt menneske. Jeg ved hvad du tænker, - men hvorfor tror du jeg helst går med hat på, når jeg kan? så folk ikke kan se mine øjne..hvorfor tror du, at jeg
2 måneder siden
2 måneder, 1 dag siden
Udrykning
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kom hjem til min far, og han sagde med det samme, at den var gal med min mor. Vi tog afsted til hospitalet, og kom efter en lille køretur frem. Min far går ikke så godt, og jeg er nok ekstrem hurtig gående nu..nu da jeg er i form, går jeg næsten i andres løbe hastighed. Jeg kunne f
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 1 dag siden
Fødelsdag
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Den 1/2-79 blev jeg født. Det er 41år siden i dag. Jeg holder ikke fødselsdag. Som i slet ikke. Jeg gør det alligevel, kun for mine børns skyld, for de vil gerne fejre mig, så det får de lov til. Min ex troppede også op med kage og havde taget min bedste ven med. Senere kom min kæreste og så var det
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 5 dage siden
Jeg går mine egne veje
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - som du ved, har jeg stoppet min søgning..og er istedet gået i angrebs mode. Hej, if you got nothing to lose..you get the fuck time, of kicking ass... · rengørings damen, der havde chili med til mig igår, - tja..jeg tog så chili med til hende idag...hun troede hendes var stærkere end min
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Tirsdag. Den langsomste dag i unive...
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Møder ind på job og er lidt uklar på hvad jeg skal lave i dag. Starter med et morgenmøde efterfulgt af et kort projektmøde over mobilen om en prototype der skal sættes i værk. Done. Klokken er nu 08:30 og efter 15 minutter der går med at besvare mails og læse op på hvad der ellers røre sig i virksom
2 måneder, 5 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

12 dage siden
Så mange
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu et par kvinder har henvendt sig til mig..men ja, må indrømmen, at jeg er mere ligeglad nu. I used to care but, things have changed..... [...]
12 dage siden
8 dage siden
Tankemylder og afledning
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg sidder her sat godt til rette med mit eget selskab, mens jeg beskuer verden uden for min rude. Når jeg kigger ud af mit vindue ser alt helt normal... [...]
8 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Pause
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg har sat bilen i garagen og går nu hjemme med Claus. Vi har en nedgang af ture på 75% hvilket får branchen til at bløde. Om det bliver knald eller ... [...]
2 dage, 12 timer siden