Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 10 dage siden
Hvem ka, Jeg kan
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har fået løst et par problemer idag, først kunne nogle elever ikke printe, der fandt jeg en arbejdsgang, der løste det problem. Så spurgte min makker mig, om det var muligt at hente den gamle garageband ned på en ipad2'er - han kunne ikke finde ud af det, men det var fordi han ledt
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 11 dage siden
En kvinde?
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . Jeg er så parat til at tale om "tabu emnet "og prøver at gøre det uden stavefejl . · Uden okay godt så!!!. · Her er tabu emner . Har altid følt og føler stadig at jeg tiltrækker af nogle kvinder selvfølgelig ikke dem alle men nogle ja. De tiltrækker mig og det er ikke mænd der kan gøre no
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Digtsamling
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Jeg er lykkelig . Der er flere og flere der faktisk køber min digtsamling . De synes den er flot og positiv . Jeg skriver mere og mere nu. Hver gang det fylder i mit hovedet notere jeg det ogdå er der snart en bog mere . · Det er smukt at tackle sin lidenskab . · Jeg vil give så meget ti
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Her sidder jeg så
Ann R. Sørensen (Savanti)
Hej alle. En udgivelse er en proces men der sker allerede noget nu. Min digtsamling kan købes flere steder. Google mit navn Ann R. Sørensen og i vil så vide hvad jeg taler om. Jeg har lyst til at skrive en bog mere jeg er igang med selvbiografien. Men har lyst til at skrive andre ting også kan man s
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Måske Hacket
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg opdagede et brev i min spam filter, et brev fra en der påstod at han havde hacket mig, og han forlangte penge. Jester, i call up you, aid me. hehehe :) jeg sagde det jo, verden er tit lort. I told you, even in your dreams. Men hvis dette er et poker spil, så trykker jeg Call, and i
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Næste stop: skriverefugium
Syrene Hvid
Sikke et liv der har udspillet sig, siden jeg sidst skrev herinde. · Januar har været lang, men ikke langtrukken. Mere i den forstand, at der er sket enormt meget, så en måned har føltes som en livstid. Jeg startede på arbejde igen, hvilket var rart - at få en smag af normalitet og hverdagsfornemmels
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Brev til dig i himlen 12
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · ja så skriver jeg igen, da jeg nu lige er kommet på biblioteket en tur, og der er nu lidt nemmere at skriv på deres maskiner da det er med tastatur, nu vil jeg jo ikke kun skrive når jeg er her nede, fordi det er nemmer, skal nok også skrive hjemme fra. · Nå men i dag vil jeg fortælle d
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Hvorfor?
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ved ikke hvorfor, men jeg snakkede med en guildleder i et af de spil jeg spiller, og han fremhævede mig som om jeg burde ha en større titel end de andre officere..som om jeg var bedre. Jeg synes ikke jeg har gjort noget, der fortjener det overhovedet, så derfor har jeg nu påtaget m
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 17 dage siden
Sulten
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg er sulten. Jeg skal ha fundet en plan for, hvordan jeg kan undgå at blive alt for sulten, uden at skulle spise alt muligt der ødelægger min kur. Problemet er, at jeg allerede tænker, at jeg spiser nok i forvejen. Jeg havde eksempelvis 2 stykker rugbrød med til min middags mad, og j
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Endnu en ven
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, igår fik jeg endnu en ven på VR. Jeg snakkede lidt med en, som jeg ikke gør så tit, og..ja så blev jeg tilføjet til vennelisten. Jeg plejer som sagt at undgå at snakke alt for meget, for jeg holder meget af, bare at være mig selv og slappe af alene..så jeg ikke skal være på. · Jeg skal ha
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
BØVL
Turid Nielsen (Tasma)
Grundet min MEGET alvorlige sygdom, som der så flot er skrevet, samt at jeg får en mild form for sovepiller som pn, så har jeg fået afslag på et chaufførkort af Trafik-bygge og boligstyrelsen. Før regeringen begyndte at blandede sig, så havde man et erhvervskort, samt et førerkort udstedet af kommun
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Logic er vejen til visdom
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var ude sammen med et par andre fra for at se på det nyeste indenfor skole tavler. Jeg så nogle fede men dyre modeller, som helt klart kunne få et IT hjerte til at smelte. Det er klart, at de andre var ret hooked på det, men så var jeg nød til at bruge min fornuft. Jeg fortalte led
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Saba: 1999 - 2019....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Det er med dyb sorg, at jeg må informere jer om, at Saba, min kat igennem 13 år (adopteret som 7 årig i januar 2006 - adopt, don't shop) krydsede Regnbue broen i dag. Min elskede pige var sund i de fleste af hendes 20 år, men i løbet af de sidste to år begyndte hun at falde af på den (
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Folk...
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg kan ikke lade være, og vil heller. Det er meget muligt, man ikke altid bliver populær på det, men nu er jeg ret ligeglad. Jeg siger tingene som jeg ser dem, og jeg er ikke bange for at give tilbage. Jeg kommentere gerne, f.eks brugte jeg v.c fields citat lidt idag..et partis hovede
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 23 dage siden
Frederiksberg
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Jeg vil kun ses på en betingelse. Du må ikke forelske dig i mig. Vi skal kneppe og kigge på stjerner. Drikke rødvin og kysse. Ved siden af dine opstillede familiefotos i sorthvid. Valser jeg rundt. Nøgen. Og ligeglad. Med dig og med alt andet. Jeg er bamlende stiv. Igen. Da du spreder mine ben og sl
1 måned, 23 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
72/73 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så har jeg næsten smidt 73 kilo. Jeg mangler kun et par hundrede gram. Det gik pludselig fremad igen i denne weekend. Jeg håber at ha sm... [...]
9 dage siden
8 dage siden
Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksu...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har haft en seksuel-orienterings opvågning. · Jeg kom til konklusionen igår, at jeg virkelig er Aseksuel. Takket være en artikel, der d... [...]
8 dage siden
7 dage siden
Status - første år med en adhd-diag...
Tantelillas adhd-dagbog
Det er ca 1 år siden nu, at jeg fandt ud af, at jeg har adhd. Det har været et vildt år på alle måder. · Først kom lettelsen over at opdage, at jeg ikke... [...]
7 dage siden
3 dage siden
Brev til dig i himlen 13
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat i himlen · Klokken er i skrivende stund ca 02:30 og jeg kan ikke sove, jeg er begyndt at vågne meget om natten, fordi når jeg så endelig fa... [...]
3 dage siden
1 dag, 1 time siden
Hvorfor mig?
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Hvorfor mig? Det er et af de mange spørgsmål jeg stiller mig selv hver evig eneste dag, time, minut selv sekund. Jeg er træt af at skal f... [...]
1 dag, 1 time siden