Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

25 dage siden
Et kort dagbog-indlæg.
Jacob1993
Ville lige skrive et kort dagsbog-indlæg. Jeg har en storesøster som bor i USA sammen med hendes mand og min niece og min storesøster er gravid igen og dermed så bliver jeg onkel igen og det sker allerede omkring juleaften. Hvor hun er sat til at føde. Det er derfor dejligt, at jeg kan snakke med he
25 dage siden
25 dage siden
græde sammen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde taget noget pulver kartoffler mos med hjem til min mor, - Det gjorde jeg fordi jeg som altid sidder og lytter på hende, og snakker med hende.. og i går havde hun sagt, at hun godt ville prøve det.. så derfor havde jeg det med hjem. · Min far gik efter noget tid ud i køkkenet o
25 dage siden
27 dage siden
Mens jeg venter på at sove
Peter
Jeg skal se om jeg kan falde tidligt I søvn. · Jeg er græsenke (mand) har jeg fået at vide det hedder, min kæreste er taget i sommerhus med en veninde. · Jeg har været praktisk fået nyt vandrør trukket til håndvask bad. Det gamle rør nedstemt skjult kom der kun en tynd tynd stråle ud af. Nu har jeg så
27 dage siden
28 dage siden
Når de prøver :)
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så var der en religiøs der prøvede igen. En af dem der kom med en masse lort om hvordan det hele må være tilfældig, hvis det ikke er for deres gud! - for de er så hjerne døde, at de ikke kan forstå at der er en 3.ede løsning. Så jeg forklarede det, ud fra skak spillet.. vedkommen de pr
28 dage siden
28 dage siden
38 år
Turid Nielsen (Tasma)
Ja det ville min datter kunne have fyldt i dag. Det er lidt over 5 år siden hun er gået bort. Hun er med mig hver dag. Hver evige eneste dag er der et eller andet der kan henledes på hendes person. Det kan være tanker, noget jeg ser eller bare visheden om hun ikke er her mere. Forleden tog jeg mig i
28 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Min weekend
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen der var 10 kr. i Tyskland og 10,31 i Danmark og valgte at køre i Bilka i stedet. Når vi kører til Tyskland, er det ikke kun øl og sodavand, men også dag
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
Min uge
Peter
Tidlig morgen dagene flyver let fra mig.kan jeg overhovedet huske dagene der er gået? · Tirsdag var jeg nordpå ud over arbejdet fik jeg besøgt min søster og svoger til sen frokost tid. Jeg har det jo.med bare at dumpe ind uden varsel, hmmm det er altså sådan jeg har det med at gøre. Ikke meget planlæ
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
Forleden
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, · jeg mistede fodfæstet forleden, da en jeg skrev meget kort med, som gav en skøn vibe, pludselig, kort efter at jeg havde delt et link til Fyldepennen og teksten "Superman findes sgu da ikke" (under kortprosa herinde) pludselig, efter at vi havde udvekslet numre og skrevet om at mødes e
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, d. 3/11, 2023, · jeg delte for et par timer siden et indlæg på scor dot dk, og besvarede mange kommentarer trods jeg ved at jeg ikke burde gøre det, interagere med de andre på forum, fordi at jeg nu engang er nærtagende. Indlægget med samme overskrift som her lød = · "Chokér > væk symp
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Enden er nær og Jeppe på bjerget
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, lad mig starte med at sætte noget musik over til teksten. "Creedence Clearwater Revival: Fortunate Son" En dagbog, bør altid skrives til musik. · Enden er som sagt nær, - Min mor kom på hospitalet, hendes energi er så meget væk, at hun ikke kan gå selv mere. Hendes krafttal er stigende, o
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Generation Identitær 2 1/2
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, kl. xx-xx, dag xxx d. xx/xx, xxxx, · engang sad en halvskør ensom mand og søgte online på sit eget navn. En side på deviantart dot com kom frem, og tog opmærksomheden væk fra Guerilla News Network-siden (GNN), og chatten om at træde ind i den 4. dimension. Siden på deviantart vidste sig
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Hvad som sker her i den kommende pe...
Jacob1993
Jeg ser meget frem til at jeg (udover de kommende dage på kontoruddannelsen på Aalborg handelsskole) kommer til, at få besøg af min mor i morgen eftermiddag, hvor vi er sammen i nogle timer. Samt også, at jeg besøger en kammerat på torsdag, som jeg også ses med meget ofte. I den kommende weekend tag
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Blinklys freak
Turid Nielsen (Tasma)
Er jeg blevet syg af ikke at være på arbejde? Er blevet ramt af en god gammeldags forkølelse. Det første år jeg kørte var jeg syg hele tiden. Kontakt og berøring med mange mennesker, samt vejr og vind svækkede mit immunforsvar. Senere blev den styrket deraf og jeg var/er sjælden syg. Har prøvet det
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Hvis jeg har lyst kan jeg
Peter
Godmorgen jeg er ski ikke så god til at få skrevet, flere dage har jeg startet på det, ike blevet færdig, andre ting har larmet og pludselig er alt borte. · Det har været fyldte dage, sikkert for fyldte mon egentlig jeg trænger til helt ro, har jeg glemt "hvis jeg har lyst kan jeg" I stedet for er de
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Hvis jeg har lyst kan jeg
Peter
Godmorgen jeg er ski ikke så god til at få skrevet, flere dage har jeg startet på det, ike blevet færdig, andre ting har larmet og pludselig er alt borte. · Det har været fyldte dage, sikkert for fyldte mon egentlig jeg trænger til helt ro, har jeg glemt "hvis jeg har lyst kan jeg" I stedet for er de
1 måned, 6 dage siden

Nytilkomne dagbøger

5 dage siden
Mit ønske gik i opfyldelse
Cloe 03
Kære dagbog · jeg bad for mere sne og nu har det sneet hele dagen uden stop . · Gaden er helt dækket med sne og alt er smukt og hvidt · Bilerne kører langso... [...]
5 dage siden
10 dage siden
Aften stemning
Cloe 03
Det sner på Fyn · Vi ser ud på de hvide kolde forfriskende dun som langsomt falder ned fra himlen · Åh Ja · Nu kommer Kulden den friske luft · Blidheden · Roen · ... [...]
10 dage siden
9 dage siden
Jeg må stramme op
Cloe 03
Kære dagbog · Jeg synes livet er pragtfuldt · Jeg føler mig godt tilpas i tilværelsen i dag · Der er så meget nyt at opleve · At erfare · Så mange skønne mennes... [...]
9 dage siden
10 dage siden
Alle disse dage som kaldes livet !
Cloe 03
Kære dagbog · Jeg vågnede med solskin i øjnene i November · Solen strøg min kind og hviskede Godmorgen · Den hviskede Det bliver en pisse lækker dag i dag! · ... [...]
10 dage siden
11 dage siden
Endnu en dag i mit magiske liv
Cloe 03
Kan du skabe magi ? · Hverdags magi ! · Kan du fylde dit liv med skægge fornøjlige , finurlige , spændende og kreative ting ? · Kan du omformeden grå hverda... [...]
11 dage siden

Populære dagbøger

2 måneder, 27 dage siden
Sidste dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har måske sidste dag på mandag, men indrømmet jeg bliver ikke længere ked af det. Jeg har ledere der ikke kan finde ud af, at man ik... [...]
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
En rigtig god nyhed. Perfekt start ...
Jacob1993
Så det er ved at være lidt længe siden at jeg sidst har skrevet et dagbogsindlæg, men vil gerne dele en rigtig god nyhed, som kom igår. Efter den sids... [...]
2 måneder, 14 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Min weekend
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen de... [...]
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 22 dage siden
Fjolsets fodspor, 1000 år senere
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, lørdag d. 15 oktober 2023, · jeg loggede første gang ind på Fyldepennen i vistnok 2019 - jeg havde ellers i mange år holdt mig fra alt der ... [...]
1 måned, 22 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Weekenden
Ann R. Sørensen (Savanti)
Håber i har haft en god weekend, det har jeg. · Så fik man lige købt nivea soft igen. Det er uundværlig for mig bruger ikke make up. Til gengæld bruger ... [...]
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 29 dage siden
Verdens bedste Nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
En undersøgelse har vist, at hver femte dansker lukker helt eller delvis for nyhedsstrømmen, fordi man fokusere udelukkende på skræmmende, dårlige nyh... [...]
2 måneder, 29 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Min uge
Peter
Tidlig morgen dagene flyver let fra mig.kan jeg overhovedet huske dagene der er gået? · Tirsdag var jeg nordpå ud over arbejdet fik jeg besøgt min søste... [...]
1 måned, 1 dag siden
2 måneder, 19 dage siden
Bedre sent end aldrig.
JetLi
Så er weekenden ved at være passeret. Hold fast der har været tryk på det sidste par uger. Men vi har da været heldige med det herlige sensommervejr. ... [...]
2 måneder, 19 dage siden
11 dage siden
Endnu en dag i mit magiske liv
Cloe 03
Kan du skabe magi ? · Hverdags magi ! · Kan du fylde dit liv med skægge fornøjlige , finurlige , spændende og kreative ting ? · Kan du omformeden grå hverda... [...]
11 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
klokken slår snart 01:00
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg bryder mig om mørke, og jeg frygter den samtidig. · Jeg bryder mig om stilheden; tanken om at alle er svundet ind i deres trygge madrasser, mens jeg... [...]
2 måneder, 5 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Stilhed efter storm
Nomi Tusindfryd (Nomi på vrangen)
Vejret blev lige præcis det jeg har gået og ventet og håbet på. Måske ikke al den sol jeg var stillet i udsigt, men ok jeg nød min tur i skoven. · Jeg l... [...]
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Tiden går, men jeg kommer ingen veg...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Tiden går, men jeg kommer ingen vegne · Tager den samme opvask i børnehaven igen og igen · Hvér dag en 1,5 time kan jeg tage ud af dagen med dette job. · De... [...]
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Tiden der suser fra en og alle ople...
Skriverkunstner
Jeg vil begynde med at fortælle om mit nye kapitel i eventyret uden ende, den kender vi jo nok alle sammen et eller andet sted og det er jo meget pass... [...]
1 måned, 8 dage siden
4 dage siden
D. 2 December - 2023
Pernille H. B. Jørgensen (Brammer)
Kære dagbog, hvor er det dog længe siden. · Frygt ej dog! Alt er vel og godt hos mig, dog er disse ord det meste jeg har skrevet i flere måneder, hvilke... [...]
4 dage siden