Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 9 dage siden
det gode liv
Peter
det gode liv · Har lige holdt ferie i flere dage, tiden er gået med at sidde på terrassen se Rosa (kat) gå rundt i sin snor og indtage verden, afvente hun gang på gang snor linen rundt om træer, stole, badekar mm og så få hende viklet ud. · Nåede også lidt handy ting, har fået net foran dør i udestuen
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Mere motion
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er træt i de her dage, men jeg har brug for at motionere lidt mere igen. Der er tit kvinder der skriver til mig nu, - men jeg må indrømme, jeg er blevet ligeglad. lige før weekenden var der en, der spurgte mig om jeg nogen sinde havde været sammen med en fra afrika..hun bor i en by
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Min roman.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Min roman "Min sorte tvilling" blev udgivet d. 9/12-19. For et par dage siden skrev jeg til forlaget for at høre, hvor mange bøger der er blevet solgt, og fik at vide der er solgt ca. 68 indtil nu. Jeg blev faktisk lidt glad, for jeg synes, det er temmelig mange. Men den ligger måske et godt sted ho
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
Glad
Turid Nielsen (Tasma)
I morges blev Claus farfar for første gang. Sønnike havde ringet og vækket ham med den gode nyhed. Claus var meget bevæget da han fortalte det - hvilket jeg også blev. Pga. tiderne ønsker de ikke besøg den første tid og det må vi respektere, selv om det kribler for at møde hende. Vi har set billeder
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Sørgelig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg oplever igen og igen, at folk tror på alt muligt pis. Hver gang jeg går på et sted, så ser jeg det..elendige holdninger og fordrejede meninger. Ikke nok med, at de religiøse stadig har deres usynlige ven..selv om de ellers er fyldt 8 år..seriøst, folk der er fyldt det burde være ga
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Brev til dig i himlen 21 Tillykke m...
Flemming Trier (Tagmusen)
Tillykke med fødselsedagen i går min skat · I går ville du havde blevet 51 sommer, ikke en alder man kunne ville kunne se på dig, for du havde jo et meget ungt og smukt udsenden. · Jeg var jo ude ved dig med blomster og jeg tænkete på alle de gaver jeg ville havede købt til dig, for ja jeg ved godt a
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 25 dage siden
desillusioneret
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver besøgt en del på dating sitesne. Langt mere nu, end dengang jeg var tyk. Når jeg tænker på det, så sætter det alting i et perspektiv. Jeg har altid gået efter hvad der var inde i folk, altså om jeg kunne mærke at det var et godt menneske..ikke om folk var pæne eller ej. Det
2 måneder, 25 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
chili og debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik plantet nogle af mine chili'er om..også fik jeg også et nyt dansk medlem i min star wars guild. Så nu er vi 50 igen..jeg gør det godt som leder. Jeg har traditionelt ellers altid været ham der rådgav lederne. Jeg er stærkere end nogen sinde. · nå ja, så var der en pige der har t
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Hvis dette er det?
Daniel Nielsen (Daniel-00)
06-04-2020 · Jeg havde lige spist middagsmad inde i kantinen. Var derefter på vej ud på lageret igen og lavede min sædvanlig bevægelse og rakte hånden ned i lommen efter mobilen. Havde fået 3 ubesvaret opkald. Det var privat nummer, men jeg vidste godt hvem der havde ringet. Da jeg stod med mobilen i
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
Journalister
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, journalister, scum of the earth. Jeg fik et brev fra en journalist på et dating site, om at besvare brevet, hvis man ville fortælle hvordan det var at date under corona krisen. · En journalist der er ude for at trawle efter noget, vedkommende kan vække harme over. En journalist der prøver
2 måneder, 28 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
Tiden går
Turid Nielsen (Tasma)
I morgen er det 2 år siden jeg mistede min elskede datter. 2 år med sorg og savn. Jeg har ikke lyst til at slippe hverken det ene eller det andet, selv om man siger at med tiden bliver det lettere at håndtere! Jo jeg har et savn af min far og svigermor, men de var ældre og syge. Det er lives gang og
2 måneder, 28 dage siden
3 måneder, 1 dag siden
Brev til dig i himlen 20
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Hvor er det længe side jeg har skrevet til dig, men frygten ikke jeg har ikke glemt dig, du ved jo at jeg er ude ved dig hver søndag, men tiden går og jeg har ville skrive til dig længe. · Nå men det blev altså nu :-) · Jeg tænker meget på hvordan du ville havde klaret disse corona tide
3 måneder, 1 dag siden
3 måneder, 1 dag siden
Snart ferie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så har jeg snart ferie. Jeg startede selvfølgelig dagen med at besøge face..men f...det skulle jeg ikke ha gjort. Jeg så en humorist's indslags omkring at alle mænd og kvinder er lige dumme. Jeg tænkte, det var en forkert måde at udtrykke sig på. Ja, der er dumme folk inden for begge k
3 måneder, 1 dag siden
3 måneder, 4 dage siden
Pause
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg har sat bilen i garagen og går nu hjemme med Claus. Vi har en nedgang af ture på 75% hvilket får branchen til at bløde. Om det bliver knald eller fald for mit vedkommende er pt. uvis. Vi må holde modet oppe og håbe på det bedste. Det er en underlig følelse at være inaktiv arbejdsmæssig, kontra n
3 måneder, 4 dage siden
3 måneder, 5 dage siden
hvis de nu bare kunne tage sig samm...
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sidder klar ved min computer, - imens har jeg haft kigget på "schrodinger's cat" og den virker til at gå fint i spænd med Niels Bohr's "spooky" atom model. Nu jeg alligevel sidder ved computeren og venter på, at folk har brug for hjælp, kan jeg ligeså godt lave det, som jeg plejer
3 måneder, 5 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

13 dage siden
Styrke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har en inde styrke nu, der hver gang jeg har været nede blot bliver større..hver gang nogen har forsøgt at hakke på mig..så vokser m... [...]
13 dage siden
3 dage siden
200 ord
Carina Malene Rømer (Lillemor)
Du er alene i huset men. Du lukker døren til køleskabet og. Du bliver forstyrret af en lyd fordi. Du synker resten af juicen samt. Du sitrer indvendig... [...]
3 dage siden
2 dage, 1 time siden
Psykopaten
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens skær. Spørger han mig. Om hvilket dyr jeg helst ville være. Hvis jeg selv kunne bestemm... [...]
2 dage, 1 time siden