Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

25 dage siden
A hva for noget
Turid Nielsen (Tasma)
Da jeg fredag i sidste uge tømte postkassen, var der et par breve - selvfølgelig rudekuverter- i blandt stakkevis af reklamer. Et af brevene som jeg ikke sendte videre til regnskabschefen (Claus) åbnede jeg selv. I brevet stod : · Hvis du ikke snart går til læge og får gjort noget ved det der skexxxxx
25 dage siden
25 dage siden
Fortiden er hård.
storm89
Når man sidder og tænker tilbage hvad der har været sket og de handlinger der har været hent. Både gode og mindre gode. Og man kan se tilbage på hvad man skulle ha gjort anderledes. Det gør en trist, men samtidig os en stærkere.. man savner visse personer og handlinger men det ligger til fortid og d
25 dage siden
26 dage siden
De undervurdere min vilje
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Min sorte ulv er klar, - mine læger har undervurderet situationen. Jeg har haft en sovende smerte under min venstre arm i snart et år nu. De tror de kan få mig til at opgive at få den knude fjernet der gør ondt..de kender mig bare ikke særlig godt. Jeg gider ikke stupide prøver, åndsva
26 dage siden
27 dage siden
Ingen frygt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Vrede,.min konstante følgesvend. Vrede, giver mig min ukuelige vilje til altid at rejse mig igen, aldrig at give op. Jeg mærker den i mine tanker på dem der stak mig i ryggen, hvad de ikke ved er, at jeg ved hvad de havde gang i..har sat the rasmus over, med "in the shadows" - Fordi vr
27 dage siden
28 dage siden
Var ved lægen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var ved neurolog idag, - jeg har haft ondt i den ene armhule i snart et år nu. Desværre kunne lægen ikke sige så meget. Det var 2 unge piger på 25 og 26. Jeg tror ikke de er så erfaren i den slags, men det er ok, det bliver de nok med tiden. · Jeg læste lige nogle ret fjollede komme
28 dage siden
28 dage siden
frit stillet
Erling Thestrup (ordkløver6)
med den lige overstået køkken vagt , er der kun de ugentlige rutiner at forholde sig til , og det er studiekredsen torsdag , det varme hjørne onsdag , begge dele fra kl 13 - 15 . så nu bliver der bedre tid til fyldepennen , og til at læse op på rygning , saltning , pølse tilvirkning , og andre pålæg
28 dage siden
29 dage siden
haft en stille weekwmd
Martin Michael Jakobsen (Marver)
En helt almindelig stille weekend for nogens øjne · for andres en hektisk weekend · Jeg har måske lavet ca10 video opslag to med noget reklame for poetry Slam · 2 for noget mad · fem for noget musik. · jeg har været oppe i skuret og spille musik to gange. · altså spillet musik · og lave mad, bagt kage og brød · og
29 dage siden
29 dage siden
køkkenvagten
Erling Thestrup (ordkløver6)
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få et stykke bryst hver , silikone fri , så har jeg lårbasserne til at lave hønsesalat af , som tilbehør lavede jeg et forsøg med skiveskråne kartofler o
29 dage siden
1 måned siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opleves. · Og digt oplæsning lyder både tørt og som pladder romantik. · Når der så bliver tilføjet 50 % stand up, charme og selvtillid. · Så har man et forryg
1 måned siden
1 måned, 1 dag siden
navigerer
Erling Thestrup (ordkløver6)
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres tekster , der er jeg ret jomfrulig , lige det at give konstruktive kommentarer , og endnu mere at modtage kommentarer , skræmmer mig ad helvede til , je
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
navigerer
Erling Thestrup (ordkløver6)
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres tekster , der er jeg ret jomfrulig , lige det at give konstruktive kommentarer , og endnu mere at modtage kommentarer , skræmmer mig ad helvede til , je
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
studiekredsmøde
Erling Thestrup (ordkløver6)
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu er det nye horisonter , nu her lørdag skal jeg have min Eks. og et venne par som vi har mødtes med i de sidste tre årtier. og så om mandagen har jeg
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg følte ikke jeg tabte, det var med ære at vige 1 pladsen til Lasse og hans fantastiske fede tekster!!! Jeg vandt! Jeg vandt over mig selv, jeg kom tætt
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 4 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at fanatiske religiøse undertrykte kvinder. Så var der gu hjælpe mig, en kvinde der skrev at han nok var fanatisk..ok..step up, mr Anomi to the stand..r
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Det smukke efterår.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Det er efterår. Jeg elsker når det rusker i vejret. Og når bladene skifter farve, inden de falder af. · Inden de gør det, vil jeg tage en masse billeder af det ,for holder rigtig meget af at tage billeder. · Er begyndt at få respons for mine malerier. Så det kommer også med mine digte . · Det er en proc
1 måned, 4 dage siden

Nytilkomne dagbøger

15 dage siden
Surkål
Vina Frank (Vina)
Så skal det prøves. Jeg har sat et glas hvidkål til fermentering, og om 21 dage er det forhåbentligt blevet til surkål. Nu må vi se, om jeg har gjort ... [...]
15 dage siden
13 dage siden
I malerens fodspor
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Tju hej, hvor det går. Jeg er helt stolt af mig selv. Jeg har igennem længere tid haft et værelse som godt kunne trænge til en farveopfriskning. · For i... [...]
13 dage siden
19 dage siden
Om at savne
Vina Frank (Vina)
Jeg savner min far i dag. Det er snart 5 måneder siden han døde af en blodprop, og det er gået op for mig, at sorgen og savnet kommer i bølger. I går ... [...]
19 dage siden
1 dag, 13 timer siden
For meget arbejde
Vina Frank (Vina)
Den sidste uge har været helt tosset travl på arbejdet. Vi er i gang med at implementere et nyt ERP-system; et projekt, som jeg er tovholder på. Det k... [...]
1 dag, 13 timer siden
17 dage siden
Flagermusvingerne
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg vågnede med et spjæt her til morgen ved at telefonen ringede. Hallo, sagde jeg søvndrukkent, og en meget glad stemme fra min ene datter svarede i ... [...]
17 dage siden
17 dage siden
Livstilsmesse og Halloween
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Min veninde Lajse og jeg var til Livstilsmesse i Forum idag. Vi blev enige om at starte på balkonen, hvor der var fyldt op med smagsprøver over det he... [...]
17 dage siden
18 dage siden
Mit dukkehus projekt
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Hurra, så blev jeg endelig færdig. · Jeg er jo sådan lidt af en dukkehus nørd, der også er vild med miniaturer i størrelse 1:12 · Da jeg startede for ca. ... [...]
18 dage siden
19 dage siden
Projekt hobbyrum
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Nu kunne jeg ikke vente længere. To Billy reoler, den slags man kan købe i Ikea, skulle flyttes fra et rum til et andet. · Jeg havde ellers lovet mig se... [...]
19 dage siden
18 dage siden
En overspringshandling
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Skal jeg, eller skal jeg ikke. Det var det første jeg tænkte da jeg vågnede her til morgen. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at det skulle jeg i... [...]
18 dage siden
15 dage siden
Kaninen Mini`s fødselsdag
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Denne Weekend har stået i fødselsdagens tegn, for igår fyldte mit barnebarn Isabel 11 år og der var jeg selvfølgelig samlet med hele familien til boll... [...]
15 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Efter argument
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - når jeg har debateret, så gennemgår jeg gerne "slagets gang" nogle gange, for at gøre mig mere skarp på diverse dårlige argumenter næste... [...]
12 dage siden
7 dage siden
Noget om at stoppe med overfladisk ...
Kirstine Asbøl (lope)
Nå, kære Fyldepen. Her har i mig tilbage for en stund. Det er vist noget i retning af 3 år siden sidst. Jeg ved ikke helt hvorfor...måske er min tid b... [...]
7 dage siden
7 dage siden
Ambivalent følelse
Turid Nielsen (Tasma)
Er jeg glad ja. Er jeg en smule ked af det ja. · Jeg har i mange år haft det med sådan at, jeg håbede ikke at mine børn fik børn. Det lyder måske lidt h... [...]
7 dage siden
12 dage siden
Forandringer
Amalie S. Hjarsen (Malle2684)
Kære dagbog · Meget er sket det sidste stykke tid. · For det første mødte jeg en... En som viste mig en mulig fremtid. En som så mig og fik mig til at gri... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Min roman.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
I dag fik jeg en presse meddelelse om, at min roman udkommer d. 9/12-19. I sidste øjeblik fandt grafikeren ud af, at billedet af mig selv der skal på ... [...]
6 dage siden
13 dage siden
I malerens fodspor
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Tju hej, hvor det går. Jeg er helt stolt af mig selv. Jeg har igennem længere tid haft et værelse som godt kunne trænge til en farveopfriskning. · For i... [...]
13 dage siden
4 dage siden
svinenakken
Erling Thestrup (ordkløver6)
tiden går , nu kommer køkkenvagten igen . · krydderierne er fyldt i glas , og det er blevet firs gange mere overskueligt , man kan rimeligt hurtigt find... [...]
4 dage siden
1 dag, 13 timer siden
For meget arbejde
Vina Frank (Vina)
Den sidste uge har været helt tosset travl på arbejdet. Vi er i gang med at implementere et nyt ERP-system; et projekt, som jeg er tovholder på. Det k... [...]
1 dag, 13 timer siden