Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

29 dage siden
Løsning fundet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Idioten er begyndt igen om morgnen..der må være en løsning på det problem..så jeg kan få ham til at holde kæft, og indse det falske i hans udsagn. · Jeg var så til aften nød til at tilbage stille et node program på min fars computer, han kunne ikke finde ud af, hvor hans værktøjslinje v
29 dage siden
1 måned, 2 dage siden
Min novelle er blevet printet....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg var på posthuset idag og hente en pakke. En helt særlig pakke. Jeg har nemlig fået min novelle Matheo's Muse printet. Det er en rigtig bog. EN RIGTIG BOG!!! Og den er så smuk. Jeg kan holde den i min hånd, jeg kan bladre siderne igennem, jeg kan beundre coveret. Det her er stort, w
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Weekend
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Han har sgu lært, at han bare skal holde mund overfor mig. Desvære minder han mig stadig om det endnu, blot ved at jeg ser ham. · Jeg fik så hjulpet en dreng med en engelsk tekst han ikke kunne få åbnet, fordi den var zippet. Nogle lærere med at finde ud af et optage program til chromeb
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
På Bibliotek med Letbanen
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Ja nu er jeg så igen på biblioteket, jeg er lige nede og hente en DVD jeg har bestilt, og jeg er ikke selv kørt nææ jeg er med LETBANEN ha den åbnede jo for offenteligheden den 21/12 2017 og den er bare så dejlig at køre med så jeg tager de hver gang jeg skal i byen, det er både nemmer o
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Brudstykker
Tenna Hermansen (Tenna)
Jeg prøver sådan at samle og samle og samle ind, alle historierne om ham. Men istedet har jeg bare en million brudstykker... ville så gerne have dem til at være det fulde billede, men det ender nok bare med at jeg poster korte stykker istedet. · Jeg har for mange brudstykker. Drukner i dem.
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Ville en vinder gøre det her?
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg stod overfor et valg. · Max eller rigtig Pepsi. · Jeg valgte Max'en og gik derfra med et smil på læben. Spiste ikke for meget kage den dag - men spiste noget. Brugte kun den sædvanlige sukkerknald i hver anden kop te, i stedet for i samtlige kopper, som jeg ellers plejer. Jeg har udfordret min søde
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Min mentale matrix martrer mig
Freema
Min mentale matrix er en spændetrøje og på samme vis var min fars . Den genetiske disposition hvad angår mentale evner var forudbestemt til at blive plovfurer af intellektualiseringer og tilbøjelighed for at interessere sig for det ikke personlige og mere med et fokus på det globale ... Af uudgrunde
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 5 dage siden
11.111.111 fucking får
Freema
Øv kan ikke sove ...skal sove .. kunne skrive rim hvis jeg ikke var så træt elller spise et bjerg lakrids hvis jeg ikke var på kur · Hvad pokker er Gud ? og må man overhovedet stille spørgsmålet eller står man så til øretæver oppe på syvende ... Egentligt er jeg glad for ikke at have opdraget min datt
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Din egne vilje
Ming Ling Nielsen (Ling Angeline)
I dag er det en af de dage, hvor mor skal juble. Min skat pige, du har skrevet dit navn for første gang:) Mor er så stolt af dig. · Mange gange har mor spurgt dig at lære at skrive dit navn, du har nægtet gang på gang. · I søndags har du spurgt selv, hvordan man skriver dit navn og mors navn, og vi ha
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Tætte, lidt for tætte (lyd)bøger...
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg lytter til lydbøger. På med head-settet og så ellers bare ud i stalden. Eller igang med rengøringen. Eller igang med arbejde. Det giver frihed til at få mere med. · Lige indtil jeg ramlede ind i den her åndssvage lydbog, der får alt til at ramle sammen. Historien ligner ikke mig, hovedpersonerne
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Kære dagbog, · Så er det tid igen, der har været en længere pause. Jeg har været gravid, født, fået endnu en hue og nu har jeg tilmed holdt barsel i 10 måneder. · Det har også været jul og nytår, som alle andre har jeg mig nogle nytårs fortsæt det første måtte være at komme i form, jeg har startet en
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Lille sejr
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, manden der plejer at sige godmorgen til mig, er endelig stoppet med det! God morgen minder mig altid om, hvor god morgnerne var, da jeg havde min x, hun sov godt nok når jeg stod op, men blot det at hun var der, gjorde min morgen god. #aldriggodmorgenmere.
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 6 dage siden
lektion 9 af 10
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - idag fik jeg taget et batteri ud af en ipad air. Jeg fik selvfølgelig også hjulpet et par stykker. · Nu har jeg så været igennem lektion 9 i VR's guided meditation, mindfullness. Det må være den værste af dem alle. Jeg ved godt der har været andre lektioner, der også kunne tage den pris
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Lidt nye ambitioner for 2018
Sandy Destiny Valentin
Slutningen af sidste år tænkte jeg, at jeg ville gøre noget mere nyttigt for mig selv i 2018. · 2017 var ikke andet end langttrukken og rigtig kedelig. Ikke andet end i venteposition det meste af al min tid. Jeg er dog pt fortsat i denne position, da jeg stadig afventer arbejdsprøvning. Og derfor skal
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 6 dage siden
halvdement..
Freema
øv glemte at gå i biffen i går til Per Fly's "Backstabbing"... havde købt billetter til forpremieren til min datter og jeg selv... øvøvøvøv for en hullet hjerne jeg har , og hun glemte det også fuldstændigt fordi hunvar blevet inviteret til et observatorium.. i det mindste fik hun så den oplevelse..
1 måned, 6 dage siden

Nytilkomne dagbøger

29 dage siden
Inspirerende læsning
Akita
Er netop blevet færdig med at læse Søren og Morten Ellemoses bog "Fra ord til bog". Den bør enhver dansk forfatter læse. Der er både noget konkret om ... [...]
29 dage siden
16 dage siden
Længes hjem
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog Helmand · 02/03-2004 · Jeg står på taget af et hus, eller rettere nogle mure hvor der ovenpå er lagt et tag. Det er lavet i ler. · Der er ikke vindue... [...]
16 dage siden
20 dage siden
Soulmaten min
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog 12/10-2011 · For tiden er min soulmate og jeg · Ikke så soulagtige, at det gør noget. · Der står skilsmisse på begge vores · frontallapper. · Vi mangler ... [...]
20 dage siden
27 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
Kære dagbog. · Her sidder jeg, og skriver i dig for første gang - og forhåbentlig ikke den sidste, for din rolle bliver at være en ventil for mig; et st... [...]
27 dage siden
25 dage siden
De evige tal og størrelser
kaotiskkaos
Kære "dagbog" · Lad os tage endnu en "walk down memory lane". Vi skruer nu tiden tilbage til da jeg gik i 8. klasse, og hvor jeg ikke var nær så ødelagt... [...]
25 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
Vikinge Power til Melodi Grand Prix...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke hvor mange herinde der følger Eurovision, men det er nærmest tradition at se det sammen i min familie. Vi har haft nogle vir... [...]
9 dage siden
12 dage siden
tæt på
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Mit hjerte har det ikke godt. Jeg ved, at jeg snart kommer til at få en dårlig dag, - men jeg er også ret sikker på, at når det sker, vi... [...]
12 dage siden
2 dage, 4 timer siden
Hvordan tager man godt imod en iret...
Sophie Hatter (Femininum)
..jeg er blevet irettesat på jobbet. · Irettesættelsen var fin nok, jeg havde lavet en fejl, som blev påtalt. Chefen var helt tydeligt oppe og ringe og ... [...]
2 dage, 4 timer siden
4 dage siden
En forsinket julehilsen.
Kirstine Enevold (kirstine12)
Det er blevet sagt før. Julen ser pænest ud pænest på TV, og nisserne indtænker happy endings i alle historierne, det ved du godt, ik'? De er iøvrigt ... [...]
4 dage siden
2 dage, 4 timer siden
Et heldagsarbejde
Syrene Hvid
Så bliver der ellers sat gang i arbejdet med mine tre Napoli-noveller. Jeg har sendt dem afsted til min tidligere lærer, som har lovet at kigge på dem... [...]
2 dage, 4 timer siden