Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 7 dage siden
Tragik komisk
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg ved godt at det bestemt ikke er noget at grine af, men jeg kunne ikke lade være. · André ringede i går og var meget usammenhængende. Jeg lovede at hente ham ved en ven og køre ham til refugiet. Da han kom i bilen, fortalte han at han havde været anholdt og det nok kom i avisen. Jeg er vant til at
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Endnu en af de dage
Musenmia
Kære dagbog. · Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre, idag fik jeg af vide at jeg bliver smidt ud af min lejlighed på grund af jeg ikke kunne betale huslejen, hvilket også er fair nok. Men det går mig også rigtigt ked af det for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre nu. Det er som om at hver gan
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 7 dage siden
I redigeringen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Igår fik jeg tilsendt 2 video'er fra det raid jeg selv optog. Det var 2 af mine guild venner, der sendte hver deres optagelse. Det var så min opgave at redigere videoerne sammen, - så der af de 3 vidoe'er kun var 1, med intro og outro. Jeg fik lavet min nok bedste video til dato. Folk
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Kaotisk
Turid Nielsen (Tasma)
Der har været sprunget en bombe i mit køkken, spisestue og stue. Er ved at have rimeligt styr på det, men hold da op. Er rigtig hoppet med på bølgeren af loppefund køb og salg. Havde ellers en reol her i byen, men det var mildest talt en fiasko. Fokuserede for meget på mine sten, og prissatte dem no
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Brev til dig i himlen 14 .. tillykk...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej smukke · Tillykke med dagen i dag, ja for i dag ville du havde rundet et skarp hjørne i livet, ja og selve om man ikke kunne se det på at du var så tæt på det hjørne da du levede så ville du altså havde blevet 50 år i dag. · Jeg var en tur ude ved dig på kirkegården, ja der er jeg jo hver søndag,
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Energi..
Sophie Hatter (Femininum)
Den unge.. · Jeg kom aldrig op og ride, som ellers var planlagt, og nu kommer han hjem på fredag. · Jeg når at få EN, som i EN ridetur med hjælp, og så er jeg ellers på egen hånd. · Det bliver den største udfordring nogensinde, han er SÅ ekstremt sensitiv og bliver forskrækket helt vildt nemt også over
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Skriver på noget
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg tænkte jeg ville skrive noget. Jeg fik en ide til et par vers, men jeg mangler stadig nogle linjer. Det jeg har indtil videre er "jeg står her helt alene, men ser rester af din skygge. en kold og voldsom scene. Epilog, mørk uhygge. Skyggen lagde hånd, hørte min stemme kalde, men st
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Dagen derpå
Turid Nielsen (Tasma)
Det var en hård dag at komme igennem i går. For et år siden var det chok og lammelse der fyldte, men i år er det savnet og sorgen. Jeg har ikke lyst til at slippe hende fri, og acceptere at hun ikke kommer tilbage. Noget jeg skal arbejde med fremadrettet, så jeg ikke ender i et sort hul jeg ikke kan
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Fugle hviskeren til undsætning....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg passer fugle. Mere specifikt, så passer jeg 4 undulater ved navn Paxton, Hugo, Athena og Venus. De blev smidt af her i søndags, i et gigantisk bur der nu fylder halvdelen af mit spisebord. Og de har kvidret non stop i en uge nu og absolut svinet overalt. Så hyggeligt, jeg har støvs
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Længslen efter noget simplere.
Tenna Hermansen (Tenna)
Jeg har lyst til: · - at pakke en rygsæk · - med min Bibel · - en notesbog · - nogle blyanter · - nogle stykker tøj · og ikke meget andet end det, og så begive mig afsted. · Bo et sted, hvor sengebordet er en mælkekasse, hvor sengen er en madras på gulvet. Hvor det vigtigste rum, er altanen der vender mod solen. ·
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 17 dage siden
En dag tilbage
Turid Nielsen (Tasma)
I dag er det et år siden min datter tog det dratiske valg, at indtage det som i sidste ende med at koste hende livet i løbet af natten. Jeg bæger rundt på en træls følese af jeg brændte hende af to gange. Første gang var ca. 14 dage før - hvor hun blev sur på mig fordi jeg ikke ville smide en ud fra
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Uden Tro
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - wow, - jeg har lige været i VR, og set hvordan universet hænger sammen, fra start til mennesket. WOW, hvor ville jeg ønske, at alle kunne se hvad jeg lige har set. Det er bare så godt forklaret, og især hvordan solen eller sole fungere, er et stort knudepunkt, i fortællingen. Det er sv
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Smil
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Når jeg går ind, ser jeg et skilt hvorpå der står "tak fordi du smiler" - det er et udtryk for den verden vi lever i. People want you to smile, even though your heart is breaking. Jeg har det nok lidt som jokeren i den nye film der er på vej. Having to put my jester mask on.. · Jeg hade
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Den om sko i en lufthavn..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg i sidder i Tegel i Berlin. På vej hjem efter en... træls dag! · Ankom til Kastrup i morges, parkerede bilen, gik igennem security, fandt min destination, mit flytidspunkt og min gate. Alt var godt. Rejser mig for at boarde - og indser, at jeg er ved den forkerte gate. Pis pis pis! Især fordi den
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Dovenskab er roden til alt godt.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, dagens opgave stod på at fjerne omkring 1200 brugere fra et system vi ikke længere bruger. Desværre kunne man kun fjerne 1 og 1 og man skulle igennem flere click, bare for at fjerne 1 person. Så kom min dovenskab op i mig..jeg gad simpelthen ikke sidde og spilde min tid med det..så jeg t
1 måned, 21 dage siden

Nytilkomne dagbøger

22 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over t... [...]
22 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
første debat video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg endelige taget mig sammen til at få lavet mig min første debat video til min nye side kanal. Jeg skal prøve at lave mine vide... [...]
9 dage siden
12 dage siden
Brev til dig i himlen 15
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære .. · Nu skriver jeg lige igen for fortide har det meget træls, ikke mindst fordi jeg savner dig, men på Tirsdag skal jeg havde lave en kolo... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Romanskibet.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
For over to måneder siden blev jeg færdig med en roman (troede jeg), men efterhånden som tiden gik, blev jeg klar over, at der var vigtige ting der sk... [...]
9 dage siden
2 dage, 16 timer siden
Fabelagtige mandag..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har svært ved at få armene ned - weekenden har været god ved mig, og sørme ikke om det fortsætter hele vejen ind i mandagen også. · Kom en kende sen... [...]
2 dage, 16 timer siden
4 dage siden
Er du gal jeg fortryder
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Det kan godt være at biblens ord ikke stemmer overens med mine egne værdier, men det er fuldstændig ligegyldigt, for det er ikke mig der bestemmer hva... [...]
4 dage siden
12 dage siden
Længe siden.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære venner . Længe siden sidst jeg har skrevet dagbog. Nu er det på tide for nu er der i det mindste sket noget. · I næste uge skal jeg holde kunst uds... [...]
12 dage siden