Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

22 dage siden
stadig intet svar
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har stadig ikke modtaget noget svar fra ham muslimen, der lige troede at det hjalp ham, at kalde sig selv for høj intellektuel :) hehe.. get wrecked. En anden forsøge i dag at lade som om, at kristne og jøder var værre end muslimer.. okey,- så måtte jeg minde ham om, at selv om kri
22 dage siden
22 dage siden
Blodtryksmåler og Pet Shop Boys
David Hansen (David H)
Bestilte i går en blodtryksmåler hos AV-Cables, og den er lige kommet med posten her i dag klokken ni. Så er jeg fri for at låne et apparat hos sygeplejersken, når blodtrykket er for højt i forbindelse med langtidsmåling for diabetes 2 hver tredje måned. Har snart lånt en blodtryksmåler en del gange
22 dage siden
23 dage siden
Elsker folks hovmod
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Idag hjalp jeg med at få eksamen til at fungere. Så nu slapper jeg af med at jagte en religiøs. Han er selv ude om det, - han er muslim også startede han med at skrive, at jeg ikke ville kunne klare en høj intellektuel som ham :) hah, - Dunning Kruger, - det er de dummeste og letteste.
23 dage siden
23 dage siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim (AnsuLa)
Kære dagbog, torsdag d. 2/5 2024, · jeg kommer lige nu direkte fra mit værested, et safespace for voksne overlevere af overgreb i barndommen. De har haft lukket den seneste måned fordi at de flyttede lokaler, og inden da havde jeg været på en tvungen "time-out" dernedefra, pga en konflikt jeg havde m
23 dage siden
24 dage siden
imponeret
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg snakkede med en af de kloge elever i dag. Jeg ved ikke, om voksne omkring ham forstår at han faktisk er klogere videnskabelig end mange andre. Jeg blev imponeret over, at han vidste at energi ikke kunne forgå men blev omdannet i universet. Da han begyndte at snakke om, at man kunne
24 dage siden
25 dage siden
han forsvandt
Kenny Raun (thejester)
hej dagbog, i går aftes var der en engelsk talene religiøs, der forsøgte sig med de åndsvage orden aka entropi argument. Heldigvis kan jeg huske alle de samtaler andre har haft, og dermed også hvad der skal svares på det. for entropy argumentet snakker om et lukket system, og ikke et åbent system. H
25 dage siden
25 dage siden
Håb er altid ledsaget af fantasien
Ansu Orheim (AnsuLa)
Kære dagbog, tirsdag d. 30/4, 2024, · "Håb er altid ledsaget af fantasien, af viljen til at se hvad vor fysiske miljø dømmer umuligt. Kun det kreative sind kan bruge håb. Kun et kreativt folk kan udøve det" - Jericho Brown. · Jeg er ikke spor kreativ for tiden - det er cirka 2 og en halv måned siden,
25 dage siden
26 dage siden
prisen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det kostede lidt over 1500 kr at være ved tandlæge. Jeg fik så lavet den ene tand, - den der var gået i stykker. Jeg har ikke haft overskud til det de sidste par år.. og jeg har ikke så meget overskud til det nu heller, - men det skulle gøres.. alt min energi gik med at bekymre mig om
26 dage siden
26 dage siden
Dyrenes livet
Halina Abramava (JaGalina)
Det var en overraskelse -foran mig ser jeg ven lille rev · Vi mødes på skovens sti og begge to forbavsende kikker på hinanden.Jeg begynder at tale søde russiske og danske ord, har fundet nye kun mine egne ord til lille væsen som tydeligt glad at mødes.
26 dage siden
27 dage siden
tandlæge og kamp
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg skal til tandlæge i dag, så jeg møder senere på arbejde.. også blev der blæst til kamp på face.. En kvinde var i gang med at brokke sig over sin eks, der ikke havde taget del i det huslige.. så jeg sagde sarkastisk, at det var synd at hun var blevet tvags gift, - så hun ikke selv b
27 dage siden
27 dage siden
Operation
Halina Abramava (JaGalina)
Snart jeg skal opereres.Jeg mærker ikke angst,det er noget andet, jeg mærker ikke tiden efter operationen,som om de findes ikke.Det er ikke tomhed eller mørke,det er ingen og intet.Nye følelser uden navn,men de er mine og jeg vil finde ord til dem.
27 dage siden
28 dage siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abramava (JaGalina)
Jeg hører tit musik, næsten hver dag.Det sket faktisk ufrivilligt , denne musik hurtigt går væk fra min hjerne,men jeg skal ikke klæge at min hjerne er ikke i orden,den kan bruges til alting,men musik... Musik lever i noget større end hjernen,den lever i hele min verden, hvor kroppen er kun en del a
28 dage siden
28 dage siden
Tidlig morgen fb og tube
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Der var en der likede en post jeg havde skrevet for nogle dage siden, - om at hvis religiøse tænkte logisk, så ville de ikke være religiøse.. han skrev at det var godt at se, at der endelig var en person der var fornuftig. Så skrev jeg et længere svar til ham om, at jeg selvfølgelig ik
28 dage siden
29 dage siden
Danmarks skønhed
Halina Abramava (JaGalina)
Ser her på Danmarks skønhed og det er en af mange tusinde grunden til mine tekster, hvis har jeg skrevet på dansk. Jeg kan ikke undgå grammatiske fejl i min, jeg kan godt lige at skrive og mærke at nogle har interesse at læse og vudere mine tekster
29 dage siden
29 dage siden
Vaskedage og bagetid
David Hansen (David H)
Her går det meget godt. Dagen i går gik hurtigt for sig selv om jeg stod op klokken otte. Fik vasket tøj og bagt banankage. Det må være over et år siden jeg sidst har bagt kage eller noget andet bage relateret. · I dag er jeg stået en tøddel tidligere op, klokken 7:35, og skal have vasket sengetøj, f
29 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

1 måned, 4 dage siden
Minder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg ser forskellige videoer på nettet, og de minder mig alle om min mor. Det at bruge datid om hende føles uvirkeligt.. jeg ved hun var ... [...]
1 måned, 4 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
Skizofreni, en status efter 14 år.
David Hansen (David H)
Hvis jeg ikke har fået det skrevet et eller sted, så har jeg diagnosen paranoid skizofren og kender efterhånden dannet mig et indtryk af sygdommen eft... [...]
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim (AnsuLa)
Kære dagbog, mandag d. 11/3, 2024, · mens jeg skriver dette, lytter jeg til Goapele - hun er en sydafrikansk neo-soul-sangerinde, som jeg først hørte fo... [...]
2 måneder, 15 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Scheisse
Turid Nielsen (Tasma)
Hvorfor gøre ting halvt når man kan gøre det helt? · Fredag i sidste uge kom jeg i vores rundkørsel, for at dreje fra ind på en tankstation. Når jeg kom... [...]
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Fest igår og afslapning resten af w...
Jacob1993
Har her i går været til fest det sted hvor jeg bor. Da jeg bor i min egen lejlighed, men hvor det er en del af et større kollegie måde da jeg er stude... [...]
1 måned, 5 dage siden
2 måneder, 25 dage siden
Europa
Ryan Raskolnikov (Deadboy2)
Prøv at forestille Jer, at være Yazidi pige, og blive taget til fange af ISIS, holdt som sexslave, blive befriet, for derefter at møde sin voldtægtsma... [...]
2 måneder, 25 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Symptomer i alderen.
Inge Erhard (Inghard)
En læge finder årsagen og behandler symptomerne. · I alderen ( 83 år ) sker det at symptomerne ikke forsvinder lige med det samme. · Derfor gik jeg et skr... [...]
2 måneder, 17 dage siden
29 dage siden
Danmarks skønhed
Halina Abramava (JaGalina)
Ser her på Danmarks skønhed og det er en af mange tusinde grunden til mine tekster, hvis har jeg skrevet på dansk. Jeg kan ikke undgå grammatiske fejl... [...]
29 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Sur gammel mand
Thor Rosenblume (JetLi)
Så kom vi i gang med 2024, og faktisk fået overstået en stor bid af året. Jeg synes tiden er flyver, men det hele startede også temmelig kaotisk, med ... [...]
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Gro, lille liv
Gro Galena
Hej lille liv · I dag er det fire uger siden jeg sad med tårer i øjnene og kiggede på en positiv test. · Jeg havde på fornemmelsen, at du var her, derfor ... [...]
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Lige pludselig, kan man se sig tryg...
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg ligger på en hotelseng i Trondheim. · Vejret er fantastisk. · Solen skinner stadig - og himlen er bare blå så langt øjet rækker. Jovist - små skyer hi... [...]
1 måned, 16 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Tanker
Peter
Jeg synes det er svært at finde overskud i disse dage. Det er som om dagene flyver og jeg mangler ord. · Der er masser af oplevelser og tanker jeg s,et ... [...]
2 måneder, 7 dage siden
22 dage siden
Forår
str-ponzz
Så er det for alvor forår og i indeværende år har jeg kværnet ikke færre end 38 bøger! · Jeg er det sted, hvor jeg åbenbart hører til. Meget er sket sid... [...]
22 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Føler mig røvrendt.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Jeg har aldrig før i mit liv modtaget sådan en opgørelse fra skat som for et par dage siden. Jeg skal betale 3.401 kr. i restskat lige pludselig. Og d... [...]
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Inspiration til digte (jeg har læst...
Julie Gry Carstensen (digterinden)
1. Sonetternes vingestøv - Morten Ellemose & Søren Ellemose · 2. Teenagetanker - Liv Marie Ruben · 3. Ulrike Marie Meinhof - Klaus Høeck · 4. Din krop - Ang... [...]
1 måned, 6 dage siden