Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

21 dage siden
Jeg kan ikke tro det.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg kender en der er småt begavet. Jeg kan næsten ikke tro det, men der har været flere tegn på det. Vedkommende tror, at covid ikke var farlig og at det bare var for at skabe angst hos folk. Personlig nød jeg, når religiøse der havde samme holdning, og som mente at deres gud ville hjæ
21 dage siden
22 dage siden
lava
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har lige set nogle afsnit af en netflix serie, hvor 3 grupper skal bevæge sig igennem en forhindringsbane, - men hvis de fejler et hop eller glider.. så kan de ryge ned i "lava'en" slimet. Der er mande hold og der er blandede hold, også er der kvinde hold..der kæmper imod hinanden.
22 dage siden
23 dage siden
Jeg forstår ikke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg starter denne morgen med at undre mig over, hvorfor folk invitere mig til at synes godt om dem eller deres klub?! Vi har sikkert været allieret på et spørgsmål, en ide om hvordan tingene hænger sammen, og de har nok synes godt om det jeg skrev. Det virker som om det er tilfældet i hv
23 dage siden
24 dage siden
vafler
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde købt nogle vafler til mine forældre for et par dage siden, - nu havde de så prøvet en af dem i går.. og de kunne godt lide dem. Jeg føler det stadig lidt som om at hun har opgivet kampen på forhånd, bare fordi det ser slemt ud. Jeg ville ønske alle var mere som mig, - selv om
24 dage siden
24 dage siden
Blæverværk
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg deltog tidl. på året i et forløb på Syddansk overvægtsinitiativ på sygehuset. Der blev bla. taget blodprøver, samt scanning af min mave mht. fedt på og i maven. Heldigvis var midt placeret om maven, og ikke om sådan i organerne. Undersøgelsen viste dog fedtlever, men talende er så små, at der pt
24 dage siden
25 dage siden
At føle sig låst i systemet
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
FØLELSEN AT AT VÆRE LÅST I SYSTEMET OG SAMTIDIGT SKULLE FØLE SIG PRIVILIGERET · går ikke op i en højere enhed, vis du spørger mig... · Jeg er så heldig at bo i Danmark med en velfærdsstat til at passe på os psykisk sårbare med f.eks. flexjob, førtidspension, kontanthjælp etc. Men alligevel er der alli
25 dage siden
25 dage siden
øvelse gør mester
Kenny Raun (thejester)
hej dagbog, jeg plejer at sige tingene lige ud, men jeg skal ha øvet mig i at snakke dobbelt..og pudset mine fraser af. lad mig prøve, - F.eks var der en kvinde med mange suboptimale kvaliteter, vis interesse for mig blev vist. Det var en kvinde med nærmest grænseløse muligheder ud i værdi optimerin
25 dage siden
26 dage siden
Venter stadig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg venter stadig på, at min mor skal begynde på kemo. En af lærerne, hende som kan læse mit ansigt.. som kan se smerten hos, fik jeg i øvrigt en snak med. Hun havde selv mistet sin gode mor til kraft for nogle år siden, så hun forstod mig. Hun forstod hvor ondt det gør, når man er pår
26 dage siden
28 dage siden
Venter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - nu har hun fået taget en prøve af en kraftknude. Nu skal de så finde ud af, hvad det er for en type. Min bror var der også i dag, - han har sgu fået en tattoo. Det er ikke en særlig køn en, bare nogle stjerner og en eller anden kasse, eller sådan noget. Jeg tænker det kommer fra hans k
28 dage siden
1 måned, 2 dage siden
Dårligt nyt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg vidste det ville blive sådan, - som at skulle trække en hest igennem sumpen, forsøge at muntre den op, så den ikke synker ned. · Det viser sig, at der er kræft 2 steder.. og hun virker til, at ha mistet modet. Ja, det er let at sige, at man skal holde hovedet oppe.. men det er vigti
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 3 dage siden
en lille svada til vennerne
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så fik jeg mulighed for, at være afsender af en lille svade til "vennerne" - sagen er, at jeg har venner. Der er ikke nogen der skal være sikker på min støtte, heller ikke dem jeg er på samme side med på andre spørgsmål. jeg skrev mit svar til dem, inden jeg tog hjem til min mor og far
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Med halen imellem
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var så heldig at komme forbi et ateistisk opslag idag, som en præst havde svaret på :) så jeg spurgte ham efter et godt argument for hans tro på en gud. Han svarede at han ikke ville debatere over nettet.. hahs, hvorfor stikker manden så næsen frem? :) jeg svarede, at det var synd.
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Livet er godt
Peter
Livet er godt, trods det vi kæmper med forkølelse, i har lige haft familien til, se vi er flyttet sammen fest, og ja de er sku alle så vildt søde. · Birthe har stort set sovet fra gæsterne tog hjem, hun holdt sig virkelig sig selv oppe til festen var slut ååå så skvattede hun helt sammen. Måske er de
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 5 dage siden
scanning, dom onsdag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - først onsdag får min mor at vide, hvor galt det ser ud, og hvad planen er. Imens brokker min far sig over sit hjerte. Jeg hader det, - jeg kan ikke gøre så meget, andet end at håbe at de klare sig. · Fik postet 2 posts på FB i dag. En artikel omkring fremtidens atomkraft, der er langt m
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Skulle jeg begynde at skrive igen?
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog - til offentlig skue · Skulle jeg begynde at skrive igen? · Jeg er begyndt at overveje om det er værd at få skrevet lidt igen. Giver det nogen mening? · For tiden oplever jeg hårde perioder i mit liv. Jeg oplever at min indre kunstner hiver i mig og vil have fred til at gøre sine ting. Samt
1 måned, 8 dage siden

Nytilkomne dagbøger

6 dage siden
Morfar
Resa
I dag havde været din fødselsdag. I dag ér din fødselsdag. Sådan er jeg i hvert fald nået frem til at ville se på dagen i dag, på trods af du ikke er ... [...]
6 dage siden

Populære dagbøger

2 dage, 22 timer siden
Lidt bedre + lidt extra
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mor havde det lidt bedre igår, heldigvis for de dage. Alle de dage jeg ser hende, får hun et kram. Før kraft og stadig. · Så var der en ældr... [...]
2 dage, 22 timer siden
10 timer, 2 minutter siden
Street art
Peter
Weekend godt brugt. · Lørdag var vi til åben have hos Ege Bech i Aalborg + en anden Aalborg have. · Hos Ege fik v en god kaffesnak med Sanne det var godt ... [...]
10 timer, 2 minutter siden
11 dage siden
Gode nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
Det må være gode nyheder for mange, hvis man kan finde noget som kan helbrede kræft. Millioner af mennesker dør hvert år af den sygdom. Jeg har lige h... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Fuck 12 og 10 når det er shots + vo...
Siri Løhr (S. L. Andersen)
Folkeskolen er snart slut... Nu venter gymnasiet. I dag har jeg malet bannere til sidste skoledag, som falder på fredag - så er det slut. Bannerne ble... [...]
6 dage siden
3 dage siden
Noget om kærlighed og krummer
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Det sidste år især, har mine skriverier virkeligt fået fart på. · Jeg arbejder i perioder på min Bio roman, det er benhårdt og trækker tænder ud, men er... [...]
3 dage siden
4 dage siden
Dit sprog, kære ven... dit sprog!
Bjørn Langkilde
Jeg undres over den karske, nedladende og unødvendige måde man kommunikerer på i dagens Danmark. Måske er jeg gammel, men min opdragelse indbefattede ... [...]
4 dage siden
6 dage siden
Morfar
Resa
I dag havde været din fødselsdag. I dag ér din fødselsdag. Sådan er jeg i hvert fald nået frem til at ville se på dagen i dag, på trods af du ikke er ... [...]
6 dage siden