Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 28 dage siden
Flimmer
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har lidt hjerte flimmer lige nu..det gør altid at jeg skal hoste. Det går heldigvis altid over. · Jeg fik sat computerne op idag, testet systemet af..så jeg ved de kan printe på mandag. På mandag begynder eksamen, også skal jeg være klar til at hjælpe eleverne. · Hørte den bedste i dag
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Jeg er her for at skrive
Bjørn Langkilde
Jeg er ikke på de asociale medier. Vi kan ikke blive enige om sprog og tone. Jeg har et behov for at skrive og mest for at have et "safe-haven" hvor det jeg digter, mener og ikke mener, i første omgang, er ligegyldigt i forhold til teknik, flow og skriveevne (eller mangel på samme). Det har jeg kunn
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Min dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - min hjælper var der i dag. En af lærerne kom forbi i dag, og jeg ved ikke hvordan vi kom ind på det. Men min hjælper sagde, at han ikke skulle nævne religion for mig.. for jeg kan snakke om det i timevis. Heh, sikkert. Jeg kunne nok lave et foredrag om det, med indbygget tissepause.. D
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langkilde
Jeg synes at jeg venter. Jeg venter hele tiden på noget eller nogen. Det er ikke forfærdeligt, men grunden til min undren og jeg er jo nok en sand grubler, når det kommer til stykket. Undren er min superkraft. Jo, jeg venter hele tiden på noget nogen siger skal ske... liiiiige om lidt! Lige om et øj
1 måned, 29 dage siden
2 måneder siden
Ukendt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, en ukendt kom forbi min gamle dating profil. Spurgte om jeg kom et sted i min by. Jesters advarsels lamper lyste.. de fornemmede en dårlig person. Så jeg gjorde det, enhver bør gøre.. undgå videre kommunikation med vedkommende. Kort svar, hvis det ikke er nok..bloker. · Der er få menneske
2 måneder siden
2 måneder, 1 dag siden
Ukrainisk påske.
Inge Erhard (Inghard)
I dag have vi påske gudstjeneste for flygtninge fra Ukrainien i kirken. Gudstjenesten blev fejret efter ortodokse traditioner, det var både festlig og berørende. · Mange måtte tørre øjnene da et budskab fra Ukraine blev sagt over højtaleren. · Det er et modigt folk, man må bede og håbe på, at Rusland ik
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 3 dage siden
Kram
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg fik hjulpet den ukrainske elev idag med chromebooken. Brugernavn og password..også fik jeg den også lavet om, så han kan læse det på hans sprog. En normal arbejdsdag, at hjælpe folk..men denne gut gav pludselig hånd, men også et kram. Han blev glad over hjælpen. Og vi snakkede lidt p
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
NU
Bjørn Langkilde
Putin vil juble hvis Le Pen vinder og Danmark stemmer nej d.1. juni. Overskriften er en af de få jeg har tilladt mig at læse i nyhederne her til morgen. · Jeg tillader mig også at tænke at det ikke sker lige nu, men om lidt... endnu skinner solen og det gør den lige nu. Jeg er blevet god til at leve N
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Hul i hovedet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik lavet en god besvarelse på et brev omkring, at nogle medarbejdere kunne bruge de gamle telefoner fra 1980erne. Jeg fik skrevet den med en lille sarkasme, - hvor jeg skriver, at de med de telefoner vil få rig lejlighed for at bruge de mange opladere til dem. · Min hjælper var der
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Kompliment
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - efter endnu en arbejdsdag, er jeg kommet hjem til et brev fra en ældre kvinde. Hun skrev at jeg ser sød ud. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til den slags. Jeg er ret sikker på, at hvis en mand skrev det til en kvinde, så vil han i 99% af tilfælde ikke komme langt med he
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Lykke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så er jeg tilbage på arbejdet. Jeg fik hjulpet et par stykker, - i min pause. Næste gang må jeg hellere stjæle en joke, når de siger jeg er god.. Ja, -. nærmest guddommelig... eller i hvert fald bedre end Jesus.. du ved, jeg møder i det mindste op hver dag for at hjælpe. · Any way, - Je
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Jeg, et r**hul....!
Dus
Suk... · 54 år og stadig ikke klogere på andet end den lærdom jeg får banket ind i skolen. Jeg ved ikke rigtigt hvor jeg skal kanalisere alle mine ærgrelser over stupiditet og dumhed hen. Mine venner og familie har efterhånden fuld konto i deres ører og hoveder, så nu holder dette forum lidt for - i
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
Påske
Bjørn Langkilde
Orj hvor er det påske... Jeg nyder mest vejret og har taget teen med udenfor i kulden. · Jeg er opvokset i et hjem, hvor påsken blev taget meget alvorligt... hvilket har gjort at jeg (som nu er sidst i 50'erne) ikke lægger meget i påsken eller nogen anden religiøs fridag, for det er jo det at det er e
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Fra drøm
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde en dårlig drøm i nat. Jeg drømte, at jeg var tilbage på mit gamle barndoms værelse, at det var nat og at jeg skulle sove. I mine drømme er mit barndoms værelse altid fyldt med spøgelser. Når jeg siger spøgelser er det ikke bare et par, nej.. det er fyldt med spøgelser. Jeg tæ
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Elsker det
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sad lige og tænkte på, hvor fedt det er, lige at kunne hive viden frem omkring big bang, når nogle skriver at de tror universet enten må komme af ingenting eller deres gud, imens de overser at der kan være en anden mulighed. Noget der har været en lille interesse for mig, siden jeg
2 måneder, 10 dage siden

Nytilkomne dagbøger

4 dage siden
Morfar
Resa
I dag havde været din fødselsdag. I dag ér din fødselsdag. Sådan er jeg i hvert fald nået frem til at ville se på dagen i dag, på trods af du ikke er ... [...]
4 dage siden

Populære dagbøger

15 timer siden
Lidt bedre + lidt extra
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mor havde det lidt bedre igår, heldigvis for de dage. Alle de dage jeg ser hende, får hun et kram. Før kraft og stadig. · Så var der en ældr... [...]
15 timer siden
5 dage siden
52 kr
Peter
Dagene fyldte og gået. · I aftes da vi kom hjem. Lå der 52 kr på trappen. · Vi fattede ingenting men har så opdaget at børnescoter købt i genbrug. Som vi ... [...]
5 dage siden
9 dage siden
Gode nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
Det må være gode nyheder for mange, hvis man kan finde noget som kan helbrede kræft. Millioner af mennesker dør hvert år af den sygdom. Jeg har lige h... [...]
9 dage siden
1 dag, 4 timer siden
Noget om kærlighed og krummer
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Det sidste år især, har mine skriverier virkeligt fået fart på. · Jeg arbejder i perioder på min Bio roman, det er benhårdt og trækker tænder ud, men er... [...]
1 dag, 4 timer siden
4 dage siden
Fuck 12 og 10 når det er shots + vo...
Siri Løhr (S. L. Andersen)
Folkeskolen er snart slut... Nu venter gymnasiet. I dag har jeg malet bannere til sidste skoledag, som falder på fredag - så er det slut. Bannerne ble... [...]
4 dage siden
4 dage siden
Morfar
Resa
I dag havde været din fødselsdag. I dag ér din fødselsdag. Sådan er jeg i hvert fald nået frem til at ville se på dagen i dag, på trods af du ikke er ... [...]
4 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Dit sprog, kære ven... dit sprog!
Bjørn Langkilde
Jeg undres over den karske, nedladende og unødvendige måde man kommunikerer på i dagens Danmark. Måske er jeg gammel, men min opdragelse indbefattede ... [...]
2 dage, 12 timer siden