Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 27 dage siden
Hundige Storcenter
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi drikker kaffe i Hundige Storcenter. Sammen med resten af pøblen. Hælder du dine dagpenge ned i halsen. Jeg hader Hundige Storcenter. Jeg hader Hundige og hele proletariatet. Og Bilka. Gud hvor jeg dog hader Bilka. Vi køber billigt hakket kød og frostkartofler. Ligesom alle bistandsklienterne. Ing
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Marmelade
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde lige en uåbnet marmelade med hjem til mine forældre. Jeg spiser det ikke, men en pige jeg datede havde den med. Jeg ser hende nok ikke igen, og da jeg aldrig smider noget der er helt nyt ud, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne give den væk. Heldigvis havde jeg da en af af
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 29 dage siden
70 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så nåede jeg de 70 kilo's målet, for min livsstilsændring. Jeg regner med at sidde lidt fast der, men ville gerne lige smide 5 kilo mere. Det eneste er, at jeg ikke længere ser tyk ud overhovedet, fordi de mange kilo jeg stadig har for meget sidder så godt fordelt. 10 kilo mere ville ikk
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Digtsamling
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog · Min digtsamling er kommet med posten idag så den kan også købes hos mig. Den koster 149,95 . Der er flere , så kan købes bestilles hvis det har interesse . Den kan også bestilles ved Forlaget mellemgaard . · Den er blevet rigtig flot og er mega stolt og vil gerne takke Forlaget mellemgaar
1 måned, 29 dage siden
2 måneder siden
debat kanal
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har igår oprettet en subkanal under min youtube kanal. En debat kanal, hvor jeg vil tage fat i ateisme, og andet der trænger til at blive taget op. F.eks hvordan man debatere uden logiske fejlslutninger. Jeg blev inspireret til et lille emne gående på håbet. Er håbet godt? jeg ved
2 måneder siden
2 måneder, 2 dage siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at sagen sandsynligvis ikke falder ud til egen fordel · - At sige til pågældende samlivspartner, at han selvfølgelig skal tage sig tid til at overveje sage
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 2 dage siden
Min arena
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg læste noget om, at det ville være en god ide, at beskatte de ringeste der tjener over 3 mill, med 70% efter de 3 millioner. Så, jeg gjode det, der altid gør mig stærkere, jeg gik til en der var imod ideen, for at høre, om der var nogle ordentlige argumenter imod det. Jeg fandt en vid
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, også tilføjer de gerne, at de blot mangler at få smidt et par kilo, men at de har svært ved at føle sig motiveret til det. Jeg forstår dem godt, - Jeg v
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit bryst, kan jeg mærke dit bankende hjerte - så stærkt, så tungt. · Sørgmodigt opdager jeg, at vores hjerter længere ikke slår i takt. Jeg føler, hvordan e
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, end at "ride it out"? · Det gør så ondt i min sjæl, når dem, man faktisk forsøger at finde godt ud af det med, tager alting ilde op. Og jeg forstår det i
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt styr på det. · Mit hoved har dog de sidste par dage været alle andre steder end på at læse op, hvilket gør at jeg ikke føler mig så forberedt som jeg KUN
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
træt igen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er træt igen, energien har forladt mig. Der er så meget jeg skulle gøre, som jeg ikke får gjort. Jeg har gjort noget, men ikke meget. Jeg holder nogen lunde min slanke linje, selv om jeg får drukket lidt for meget..så er det ikke noget der feder. Jeg har haft en der har fulgt med i
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Min eventyr prinsesse hvor er du?
Romeo Must Die
KOM! · Bevæg dig bare ind i mine ord, sæt dig stille og læn din nysgerrighed op af mine sætninger. · Klar? · Historien er ganske enkel, ønsket om en varm, levende kærlighed, en boblende fornemmelse af vores samhørighed. Et autentisk hverdags eventyr, som er en forløsning af vores drømme...dine øjne at fo
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · Det er bare så svært! Jeg føler virkelig jeg er dobbeltmoralsk! · Jeg elsker at spadsere ned af gaden i en high brand grøn leopard jakke, men samtidig
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Lørdag .
Ann R. Sørensen (Savanti)
Nu er det ved at være aften . For et stykke tid siden , bortskaffede jeg mit fjernsyn . · Det har givet mig meget tid, og tid til egne tanker . Det blev for meget af genudsendelser og reklamer efterhånden og synes det var spild af penge . Jeg har stadig ikke fortrudt min beslutning . Jeg håber jeg vil
2 måneder, 5 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

7 dage siden
72/73 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så har jeg næsten smidt 73 kilo. Jeg mangler kun et par hundrede gram. Det gik pludselig fremad igen i denne weekend. Jeg håber at ha sm... [...]
7 dage siden
6 dage siden
Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksu...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har haft en seksuel-orienterings opvågning. · Jeg kom til konklusionen igår, at jeg virkelig er Aseksuel. Takket være en artikel, der d... [...]
6 dage siden
5 dage siden
Status - første år med en adhd-diag...
Tantelillas adhd-dagbog
Det er ca 1 år siden nu, at jeg fandt ud af, at jeg har adhd. Det har været et vildt år på alle måder. · Først kom lettelsen over at opdage, at jeg ikke... [...]
5 dage siden
1 dag, 23 timer siden
Brev til dig i himlen 13
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat i himlen · Klokken er i skrivende stund ca 02:30 og jeg kan ikke sove, jeg er begyndt at vågne meget om natten, fordi når jeg så endelig fa... [...]
1 dag, 23 timer siden