Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 15 dage siden
Refleksioner om alder.
Hanna Fink (Fink)
Først godt nytår, og jeg kom ind i året med en virus der åbenbart havde besluttet sig til at blive i min krop indtill nu. · Der er noget særligt ved nytår, som en kladdehæfte i skolen, der er endnu ikke visket på siderne, og ikke skrevet noget man kan misforstå. · 1 januar er som et uskrevet blad, hvor
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasmussen (II) (Camra)
Hyl, mine online-ulve! Har I fattet min forkærlighed for mørket, herinde i mine dagbøger? · Det handler ikke om at flashe mørket. Heller ikke om at se lyset i mørket. Ved Prometheus! Skab selv lyset, stjæl ilden fra guderne! · Så J's tvillingebror hængte sig selv for 17 år siden i håndtaget på døren i
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Min indre Qasimodo
Freema
Min pukkel som jeg bærer med mig er i mit indre den er en klump levende smertende kræftagtig ond barndoms traumatisk stress ... ikke et øgenavn ikke et åbent navn men alligevel en evig dom indgroet i min sjæl; et deformerende begrænsende smertende sorgfyldt onde en ramme som jeg ikke kan komme ud ov
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Shopping
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var lige ovre for at handle ind. På vej ud, var der heldigvis et par foran mig, de blev stoppet af en meget ung pige, der ville høre dem om de vidste et eller andet om butikken. Jeg er glad for, at hun ikke placerede sig foran mig..for jeg ville ha brugt mit onde ego..jeg ville ha
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 18 dage siden
ide til en film..
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Da jeg vågnede i morges og var på vej på arbejde, så fik jeg en ide til en film. Den er et svar på den bevidste feministiske ødelæggelse, af mandlige symboler. Her er et par notater til den, og det skal lige siges..at jeg regner med at de fleste kvinder vil hade den..anyway, her er de
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Sidste Chili
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Så fik jeg en hydrator. Det betyder, at jeg lige har gjort noget så dumt, som at snitte mine allemest modne chili, for at lægge dem i den..den bager dem så, så vandet forsvinder..tilbage står man med noget, der kan laves til pulver. Det dumme var, at jeg ikke har handsker..og nu brænde
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 21 dage siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er medlem af en gruppe på Facebook, der hedder "Betalingshjælpen kun for piger." Det er et sted hvor kvinder, der kæmper økonomisk kan få hjælp af andre til regninger eller fødselsdagsgaver til deres børn eller noget helt tredje. Man må bede om økonomisk hjælp til alting derinde. ·
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 22 dage siden
debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg havde lige en lille debat med en så kaldt kvinde. Det kan man jo så diskutere om vedkommede var..men det var ikke det, det handlede om. Hun begyndte at skrive ret negativt til mig, - hvor jeg stolt må sige, at ikke gik i angrebs mode..jeg forholdt mig faktisk pænt til alt det lort
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Godt nytår, velkommen 2018!
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Godt nytår, jeg håber i kom helskindet ind i 2018. · Jeg havde en god dag og aften igår. Det er jo som altid søsters fødselsdag denne dato og vi mødtes til den traditionelle morgen brunch for at fejre hende. Hun blev 30. Tillykke søs, du er nu officielt en gammel kælling, ligesom os and
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 23 dage siden
Godt nytår
Emilie Zielke (Kekko)
Så står man i et nyt år. Velkommen til 2018, siger de. Godt nytår, siger de. Og jeg siger det tilbage. · Jeg havde et relativt hårdt og stressende år, så nu håber jeg på fremgang. Der er blevet ryddet op og smidt ud i huset, og nye ting er købt ind. Så kan man starte forfra med en ren tavle. · Jeg glæ
1 måned, 23 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Kære fyldepennen
Søren Sørensen (thevoid)
til trods for i højst sandsynlig ikke holder jeres nytårs fortsæt, at politikere ikke holder ord, at bådflygtninge stadig vil drukne, at vi alle uhæmmet fortsætter forureningen af vores jord og kører vores helt eget egoistiske race...ønsker jeg jer og jeres familie et sundt helbred i 2018, som egent
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Verdens bedste familie
Peter
Jeg føler mig bare så privilegeret i denne juletid. · Juleaften blev holdt hos min datter og svigersøn i Pandrup de har jo lige overtaget huset så det er fantastisk de overhovedet har nået at få malet og møbler og endda et juletræ pyntet. · Juleaftensdag gik jeg tur med Barnebarnet Liam på 20 md det v
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Jeg spiser aldrig røget laks igen!
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Og glædelig bagjul. Håber i havde en god aften og fik mange gode gaver. Det var det for mig. Dagene efter med familie julefrokost 2 juledag var lidt stressende; 36 mennesker, men jeg overlevede da. · Det gjorde jeg til gengæld næsten ikke igår. Madforgiftning x 5000. Jeg havde bestilt e
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Katastrofe
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - af frygt for at sige noget der kan bruges af folk der ikke skal bruge det, så siger jeg det ikke ligeud endnu, - om 2 uger. Men jeg hørte ikke min telefon ringe, det var lidt noget lort. Det er ikke fordi der blev ringet til mig først, og jeg fik først besked da det næsten var forbi. J
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Alle de forkerte
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Alle de forkerte har kigget forbi. Jeg ved ikke hvad jeg skal kalde dem her,..måske kan jeg definere dem ud fra et par ord, hvad deres person gik ud på...så jeg kan holde den lidt stuerent. En ret...øøh bestemmede kvinde, kiggede forbi et par gange. så var der nogle gutter der gik mig
1 måned, 26 dage siden

Nytilkomne dagbøger

28 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
Kære dagbog. · Her sidder jeg, og skriver i dig for første gang - og forhåbentlig ikke den sidste, for din rolle bliver at være en ventil for mig; et st... [...]
28 dage siden
26 dage siden
De evige tal og størrelser
kaotiskkaos
Kære "dagbog" · Lad os tage endnu en "walk down memory lane". Vi skruer nu tiden tilbage til da jeg gik i 8. klasse, og hvor jeg ikke var nær så ødelagt... [...]
26 dage siden

Populære dagbøger

10 dage siden
Vikinge Power til Melodi Grand Prix...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke hvor mange herinde der følger Eurovision, men det er nærmest tradition at se det sammen i min familie. Vi har haft nogle vir... [...]
10 dage siden
3 dage siden
Alene
Kenny Raun (thejester)
Jeg så lige en sørgelig film, der sluttede med den traditionelle sang der bruges til formålet. Den er ikke beregnet til det, men den bliver alligevel ... [...]
3 dage siden
3 dage siden
Hvordan tager man godt imod en iret...
Sophie Hatter (Femininum)
..jeg er blevet irettesat på jobbet. · Irettesættelsen var fin nok, jeg havde lavet en fejl, som blev påtalt. Chefen var helt tydeligt oppe og ringe og ... [...]
3 dage siden
5 dage siden
En forsinket julehilsen.
Kirstine Enevold (kirstine12)
Det er blevet sagt før. Julen ser pænest ud pænest på TV, og nisserne indtænker happy endings i alle historierne, det ved du godt, ik'? De er iøvrigt ... [...]
5 dage siden
2 dage, 23 timer siden
Et heldagsarbejde
Syrene Hvid
Så bliver der ellers sat gang i arbejdet med mine tre Napoli-noveller. Jeg har sendt dem afsted til min tidligere lærer, som har lovet at kigge på dem... [...]
2 dage, 23 timer siden