Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 24 dage siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opleves. · Og digt oplæsning lyder både tørt og som pladder romantik. · Når der så bliver tilføjet 50 % stand up, charme og selvtillid. · Så har man et forryg
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
navigerer
Erling Thestrup (ordkløver6)
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres tekster , der er jeg ret jomfrulig , lige det at give konstruktive kommentarer , og endnu mere at modtage kommentarer , skræmmer mig ad helvede til , je
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 25 dage siden
navigerer
Erling Thestrup (ordkløver6)
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres tekster , der er jeg ret jomfrulig , lige det at give konstruktive kommentarer , og endnu mere at modtage kommentarer , skræmmer mig ad helvede til , je
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 25 dage siden
studiekredsmøde
Erling Thestrup (ordkløver6)
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu er det nye horisonter , nu her lørdag skal jeg have min Eks. og et venne par som vi har mødtes med i de sidste tre årtier. og så om mandagen har jeg
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg følte ikke jeg tabte, det var med ære at vige 1 pladsen til Lasse og hans fantastiske fede tekster!!! Jeg vandt! Jeg vandt over mig selv, jeg kom tætt
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 27 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at fanatiske religiøse undertrykte kvinder. Så var der gu hjælpe mig, en kvinde der skrev at han nok var fanatisk..ok..step up, mr Anomi to the stand..r
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 27 dage siden
Det smukke efterår.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Det er efterår. Jeg elsker når det rusker i vejret. Og når bladene skifter farve, inden de falder af. · Inden de gør det, vil jeg tage en masse billeder af det ,for holder rigtig meget af at tage billeder. · Er begyndt at få respons for mine malerier. Så det kommer også med mine digte . · Det er en proc
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Kære Læsere:)
Ann R. Sørensen (Savanti)
Jeg havde en instragram profil det hed. kunstforfatterenann.dk jeg var oppe på 1000 følgere. Jeg går meget op i det. Det vil sige bruger meget tid på det. Sagen er den , jeg ville gerne give mine følgere så kom til at krænke instragram . Jeg har sagt undskyld med min nye profil og ligger ikke nøgen
1 måned, 29 dage siden
2 måneder, 1 dag siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere indhold . Nu holder jeg kunst udstilling på Juelsmine bibliotek helt indtil den 11/11-2019. · Jeg er et meget kreativt væsen. Og min digtsamling kan ogs
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 2 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - For som han, sikkert velmenende, sagde så er jeg jo en trophy wife og hvem vil ikke have det? · Han mente det sikkert som et kompliment, men det er jo a
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
Strukturjunkie
Tantelillas adhd-dagbog
Det her diagnosticering af mandens arbejds-narkomani har kastet mig ud i en krise jeg kun delvist forstår. · Jeg er stresset, grådlabil, orker ikke at omgås eller snakke med andre (og det ligner mig virkelig ikke!) - energiniveauet er i bund og jeg misrøgter mit arbejde en smule. · Der er mange temaer p
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
Dykker under, med drømme om at få l...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Jeg har i et stykke tid ikke berettet om mine dage. Du har været efterladt i uvished og mange detaljer er gået tabt. En status skal du dog have: · *Jeg har fået et midlertidig vikariat som vikar. Her vasker jeg op hos et firma der hedder Atea · *Jeg har startet ny virksomhed: Altmulighjælp
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Hvis jeg skulle skrive en bog.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg fik snakket en del om mit vægttab ved klassefesten. En sagde, at jeg burde skrive en bog om det, fordi jeg havde nogle gode tanker på det. Jeg tænker hvis jeg skrev en bog om det, skulle der i forordet stå, at det ikke var en guide i, hvordan man kan tabe sig, blot en beretning om hv
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Glo begravelse
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - suk, indtil videre har jeg været forskånet imod de værste nyheder der kan ske. Jeg har respektfuld ventet på den anden side, ved busstoppestedet på bussen. Imens har jeg set folk komme ud af kirken med en kiste. Jeg har været forskånet, - Mørke skyer har varslet regn, - den værste skyl
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
ressourceforløb the end
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Møde den 2509 ressourceforløb · Dette er ikke digt · Ej en historie · Men 80 min skreven stand · Af tanker der er friskbrygget men også nogle med mos på. · Jeg prøver, at være nøgtern. · Men uanset hvordan jeg vender og drejer det så er der 2 sider af mig og det menneske jeg prøver, at være i og lære om. · Jeg
2 måneder, 10 dage siden

Nytilkomne dagbøger

21 dage siden
En ny udfordring
Eldgrímur Úlfsson (Træt)
Jeg vågnede i morges med den samme følelse som jeg har haft det sidste år - halvandet. · Jeg var lidt ligeglad. Tanken om at jeg skulle op til lægen gjo... [...]
21 dage siden
2 dage, 1 time siden
Min far er barnemorder.
Catrin Sandberg (Cattieeee)
Hvordan kan man egentlig leve et normalt liv nu? Trække vejret? Stå op om morgenen? Gå på arbejde? Skole? Smile til verden, som om intet var hændt. Væ... [...]
2 dage, 1 time siden
1 dag, 23 timer siden
Min søgen efter mig selv
Eldgrímur Úlfsson (Træt)
Jeg tog i dag den beslutning at skrive til en gammel flirt. · Det var ikke fordi jeg havde lyst til at hooke up med hende. · Det var fordi jeg ville give ... [...]
1 dag, 23 timer siden

Populære dagbøger

10 dage siden
Kejseren
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så lykkes det min guild at opnå en stjerne mere. Hver gang jeg leder dem, får vi en stjerne mere end sidste gang jeg ledte dem..og 2 stjer... [...]
10 dage siden
5 dage siden
Roman og brænde.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Onsdag fik jeg et godt læs vinter brænde, så jeg skulle have temmelig meget kørt ind i brændeskuret på trillebøren med det samme. Først sent kiggede j... [...]
5 dage siden
13 dage siden
Samtalegruppe
Ida Pedersen (Anita A)
I går var jeg i selvhjælpsgruppe for folk med depression. Den må så ikke hedde selvhjælpsgruppe mere, fordi en af de nye medlemmer, synes det er forke... [...]
13 dage siden
10 dage siden
kors i himlen
Erling Thestrup (ordkløver6)
det er eddermanme tungt at navigere rundt her inde. · nu kan jeg ikke huske hvad jeg skrev sidst, og det ville være rart at vide for ikke at gentage sig... [...]
10 dage siden
2 dage, 1 time siden
Min far er barnemorder.
Catrin Sandberg (Cattieeee)
Hvordan kan man egentlig leve et normalt liv nu? Trække vejret? Stå op om morgenen? Gå på arbejde? Skole? Smile til verden, som om intet var hændt. Væ... [...]
2 dage, 1 time siden
1 dag, 23 timer siden
Min søgen efter mig selv
Eldgrímur Úlfsson (Træt)
Jeg tog i dag den beslutning at skrive til en gammel flirt. · Det var ikke fordi jeg havde lyst til at hooke up med hende. · Det var fordi jeg ville give ... [...]
1 dag, 23 timer siden
7 timer, 39 minutter siden
Kære læsere .
Ann R. Sørensen (Savanti)
Så er det igen ved at være tid til at skrive til jer. Jeg håber I vil læse det:). · Tak fordi jeg overtalte mig til at blive på fyldepennen. ⭐️. · Springe... [...]
7 timer, 39 minutter siden