Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 18 dage siden
Dagene flyver
Peter
Dagene flyver lørdag kørte jeg gennem landet, mod det nordjyske. Der er en del glatteveje gennem landet værst mellem Horsens og Randers. Kom i fængsel bag lukkede hegn på aalborg supersygehus, hvor jeg havde et job, der gik godt 1/2 time med at finde en portner der kunne lukke mig ud. · Så et par ærin
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Skriveblokering og psykoser
David Hansen (David H)
Det er 20 dage siden jeg sidst har fået skrevet noget, eftersom jeg gik hen og fik skriveblokering. Måske var det julestress der udløste det eller også var det bare livet der trådte i karakter. · Jeg har på eget initiativ gået op i medicinforbruget hvad antipsykotisk medicin angår her i weekenden, da
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 18 dage siden
skrigende skrig
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg sidder fast i et koldt glasbur og skriger efter varme, velvidende at mine skrig falder på døve øre. De ekkoer tilbage til mig og overfalder mit allerede skrøbelige sind. Jeg gennembores af mine egne skrig der fylder mig til renden. Jeg er på renden til at briste, på renden til at give slip på de
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
svært at forstå
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det jeg tænker mest på lige nu, er hvor svært det er at forstå at min mor er væk! at jeg aldrig skal snakke med hende mere..det gik så hurtigt. Jeg er stadig i sorg over det, og det bliver svært at komme over det. Jeg tog hjem til min far selvfølgelig, - jeg købte noget ris alamande ti
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Kære farmor..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg sidder samme sted, som forleden, da jeg skrev til mormor. · Igen strømmer en uendelig lun varme igennem min krop og mine smilehuller træder frem. · Min farmor. Ingen over, ingen under, hun var på ALLE måder en fuldkommen fantastisk kvinde og hun har om noget præsteret at lære mig meget imens hun l
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
På den anden side
Turid Nielsen (Tasma)
Juleaften med André gik rigtig godt. Vi hyggede og spillede Matador. Maden var gjort klar til tilberedning, så den var lige til at gå til da Claus kom hjem fra endt vagt. Han tog på gaden igen kl. 22.00. Der er desværre ikke det samme run på som der var for år tilbage. Dengang var der rigtig mange u
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Kirken
Kenny Raun (thejester)
Hej Mor, - Hvis det ikke havde været for dig, - så ville jeg ikke af mig selv sætte en fod i kirken! Imodsætning til hvad religiøse tror, så opsøger jeg ikke religiøse for at sørge for, at smadre deres tro.. De stikker selv deres næse frem. Det gør mig vred, når en præst mener at vedkommende skal ha
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 23 dage siden
Hverdag
Kenny Raun (thejester)
Hej Mor, - Så blev det hverdag igen. Det betød at jeg var tilbage på arbejde. De sværeste valg, kræver de stærkeste viljer · Bedemanden er i øvrigt lidt af en "budhead" men ellers frisk. Han kom med den traditionelle om, at ateisme er en tro..pga af at de viser at man kan melde sig ud af folkekirken.
1 måned, 23 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Kære mormor..
Sophie Hatter (Femininum)
Du som er i himmelen, klog som alverdens bøger i din boghandel, elegant som Lise Nørgaard og underfundig som kun du kunne være det. · Jeg har rigtig mange ord, jeg gerne vil dele med dig. Mange tanker, oplevelser, perspektiver, holdninger, eftertænksomheder, hypoteser, sammenligninger, ideer, mål og
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 24 dage siden
I Kisten
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - i dag var jeg hjemme ved min far, da min mors krop blev lagt i kisten. Min bror gik ovenpå, han ville ikke se det. Hvem vil det, - men min sorg er anderledes. Jeg ved ikke hvorfor jeg blev der, - men da jeg blev der, ville min far heller ikke gå op oven på. Så jeg støttede ham lidt. Dø
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Død
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mor døde i dag kl 10 ca. · Mig og min bror sad vagt ved hende i nat. Hun stønnede, og havde det meget dårligt. Hendes organer var ved at lukke ned. Det var forfærdelig, men indtil klokken ca 6 vi var hun omgivet af os.far lå på sofaen og sov lidt i nat, han havde brug for det. · Jeg tog af
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
En sang
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har lige siddet vagt ved min mor, - hun sagde "hvorfor er du her?" til mig.. det gjorde ondt. Jeg sagde, at jeg var der fordi jeg holder af hende. Så kan min far få en pause, og lave nogle af de ting han har behov for.. vaske tøj, købe ind.. checke emails, what nu.. før, var min br
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Årets sidste dag... og jul med kort...
JetLi
Godmorgen kære dagbog. · Sidder her tidligt søndag morgen med kaffen, og kigger på silhuettet af skoven. Hmm, det er vidst kun fordi jeg ved det er der, et sted i mørket, at jeg tror jeg kan se det. For det er stadig bævlragende mørkt. · Filosoferer over hvor året dog blev af, og hvad det alt har brag
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 27 dage siden
Forsvundet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg er bange for, at min mor nu helt er forsvundet væk. Det er klart med alt det smerte stillende hun får. Hun sover, vender sig om.. drikker lidt.. jeg holdte den lille drikke dunk med sugerør for hende i dag.. også røg hoved ned på puden igen.. · Hvor ville jeg gerne kunne snakke med
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Afmagt
Kenny Raun (thejester)
Hey dagbog, - jeg har ikke lyst til at se min mor ha det så dårligt. Jeg kan ikke forestille mig en verden, uden min mor.. det bliver slemt. Jeg har tænkt over noget andet, fordi jeg har oplevet at folk sender tanker og bønner.. når jeg har fortalt om det.. jeg er lederen i et spil, og hvis jeg er v
1 måned, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

28 dage siden
2 tændte lys
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Efter at ha været ved min far, - og ja, der er købt mad til imorgen ;) jeg er jo min mors søn. så tog jeg 2 friske gravlys med, og satte... [...]
28 dage siden
29 dage siden
Hygge
Turid Nielsen (Tasma)
I aften skal vi til nytårskur i sportsklubben i firmaet. Claus er lidt syg og jeg regner med at han kun deltager i maden, for at tage hjem under dynen... [...]
29 dage siden
28 dage siden
Omvendt ordstilling og tekst efter ...
David Hansen (David H)
Kæmper i disse dage med omvendt ordstilling i mine tekster og måden, hvorpå jeg former en tekst umiddelbar efter en dialog. Har aldrig opfattet det so... [...]
28 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
Lang uge
Peter
Jeg synes det har været en lang og travl uge. · Jeg jagtede fredagsbrød i morges. Den vanlige bager er gået konkurs. Så var jeg omkring møllebageren. Mo... [...]
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Kommer til at blive en dejlig weeke...
Jacob1993
Ser frem til weekenden fra i morgen eftermiddag efter endnu en dag på kontoruddannelsen på handelsskolen. Efter en forholdsvis god uge og efter en til... [...]
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
overlevelsestilstand, kendt som 'su...
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg hungrer efter at være i live. Hungrer efter følelsen, der giver tegn på at jeg stadig er i live. · Jeg kan ikke mærke mit hjertets banken når jeg tv... [...]
2 måneder, 17 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Kære mormor..
Sophie Hatter (Femininum)
Du som er i himmelen, klog som alverdens bøger i din boghandel, elegant som Lise Nørgaard og underfundig som kun du kunne være det. · Jeg har rigtig man... [...]
1 måned, 24 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Stormen Pia og andet.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Jeg sidder her i en god varme og hører klassisk musik fra mit TV. Jeg fandt pludselig ud af, at der er klassiske musikprogrammer i det TV, jeg købte b... [...]
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Held i uheld.
Inge Erhard (Inghard)
Det er ikke første gang, det sker for Fritz min svejtser mand. Han måtte have en skulder OP i begyndelsen af året, derefter havde han andre smerter et... [...]
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
D. 2 December - 2023
Pernille H. B. Jørgensen (Brammer)
Kære dagbog, hvor er det dog længe siden. · Frygt ej dog! Alt er vel og godt hos mig, dog er disse ord det meste jeg har skrevet i flere måneder, hvilke... [...]
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Mit ønske gik i opfyldelse
Cloe 03
Kære dagbog · jeg bad for mere sne og nu har det sneet hele dagen uden stop . · Gaden er helt dækket med sne og alt er smukt og hvidt · Bilerne kører langso... [...]
2 måneder, 27 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Årets sidste dag... og jul med kort...
JetLi
Godmorgen kære dagbog. · Sidder her tidligt søndag morgen med kaffen, og kigger på silhuettet af skoven. Hmm, det er vidst kun fordi jeg ved det er der,... [...]
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid (DeuceF43)
Et vidunderligt, krøllet, og fedtet, kussehår, sidder på tværs af indgangen, til dit uendeligt, smukke, og frodige paradis. har det den farve? Eller h... [...]
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 2 dage siden
Skillevej
Gro Galena
Jeg står ved en skillevej. En vej hvor bilerne farer forbi så tæt og hurtigt, at det føles farligt at træde ud mellem dem. Men jeg bliver nok nødt til... [...]
1 måned, 2 dage siden
17 dage siden
Original
Ryan Raskolnikov (Deadboy2)
Sidder og spiser Werthers. Er jeg blevet så gammel? Min søn kastede en bamse i køkkenlampen tidligere. Da den faldt ned fra loftet stod en lysbue ud o... [...]
17 dage siden