Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 1 dag siden
Rettigheder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så fik jeg mig taget sammen..jeg har set nok på, hvordan kvinder mener, at det er mænd der skal skrive først..så jeg satte en lille tekst op.."at imponere en kvinde kræver en del, - at imponere en mand, - Sig Hej. Tænker desværre ikke de helt forstår den.. Men min indre Andy er gået i
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Udvalget..
Sophie Hatter (Femininum)
..består i øjeblikket af: · - 50-årig (!) mand, styr på karriere, økonomi, masser af omløb i pæren, lader til at have forståelse for mit vanvittige liv og giver åbenlyst udtryk for at han er betaget af mig. Almindelig af udseende, lidt til den buttede side, hvilket hiver gevaldigt ned.. 15 år ældre e
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 3 dage siden
samler mani.. eller bare manglende ...
JetLi
Så er efterårsferien ved at være slut. Men efter en børnefødselsdag og en lille uge i sommerhus med familien trænger jeg mere til ferie nu, end for en uge siden. Drengene sidder på værelserne og spiller fifa, og jeg har sat mig ved computeren for at tjekke op på en uges e-mails, i selskab med Bruce
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Sidste dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så mange politiske reklamer kommer op i mit feed, - Hvor ville jeg gerne ha en debat i gang med en politiker...min indre Jester, vil så gerne vise sin styrke. Der er i sær en jeg går efter at give et par ord med på hans valg. Jeg sagde engang til ham, at jeg ikke gider ha hans politisk
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Familiefest...
Sophie Hatter (Femininum)
Dagen startede ellers godt.. · Kom op i morges, afsted til Fys, var der til tiden og for dælen han kunne da godt nok tage ved! Stakkels min balle, der garanteret er blevet gul og blå siden, men fantastisk følelse at få den arbejdet ordentligt igennem. · Kom hjem igen, gik tur med hunden. Skønt vejr. ·
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Så er det gjort
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så var jeg i biffen med min bror, - filmen var okey, ikke den bedste. Det var dog fedt nok at være afsted med ham, i stedet for bare at tage ind og se den alene. Han mente at popkornene var alt for saltet, - godt det kun var en lille der fulgte med hver billet.. jeg tænker ikke de er s
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Lune, kolde tre dage...
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har lige faktureret for de sidste tre dage.. · På 3 (!) dage, har jeg tjent hvad andre mennesker tjener på en måned. Hvad jeg selv drømte om at kunne tjene, på en måned. · 3 dage! · Jeg har også fået sendt lidt andet afsted, så alt i alt er det en ret fornuftig uge det her, hvis man måler på indtje
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 7 dage siden
drøm, minder, fredfuldt selvinsigt
Maria jayashree (MariaMolgaard)
24 December jeg valgte på den koldeste morgen kl 4:00, jeg kigger ud af vinduet, kunne jeg se det stadig var mørk, · lyset fra gadens lanterne, skinnede på det hvide sne, Det ellers så kolde land i vintertiden tog jeg mine grimmeste bukser på og sweater, gik igennem familiens hus, jeg er kommet hjem t
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Et øjeblik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så er det snart. Mine forældre gjorde det i går, - De skabte et øjeblik, der gjorde en anden glad. De tog ud og besøgte en af min ældre dame vi er i familie med. De havde lidt kage med. Jeg tager i biffen med min bror, der ikke har det for godt..vi kan kun skabe nogle øjeblikke..og hus
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Mænd er bange for kvinder som os..
Sophie Hatter (Femininum)
Nogle gange, er verden bare mikro mikro lille! · Jeg sidder på en afsides lokation i Norge, på arbejde ugen ud. · Møder så - på sitet - en gammel studiekammerat. · Den sødeste, rareste navnesøster og vi beslutter at spise aftensmad sammen og det er råhygge. · Vi spiste også morgenmad sammen og snakken fl
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
IS
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har de sidste par dage lavet is. Den første var en chokolade is, med 85% chokolade stykker i. Dagens is, som jeg har lavet..er en Vanilje med boysenbær marmelade. Jeg tror det bliver den bedste is, jeg nogen sinde har lavet. Chokoladen var også god..men jeg har altid været mere til
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Tidligt efterslæb!
Sophie Hatter (Femininum)
Fik banket 5 rapporter af i går. · Efterslæb fra tidligere, FANTASTISK at have den ude af verden. · Rejste til Norge for at arbejde i går eftermiddags. Landede klokken 18 i Norge, samlet tid til destinationen var 4 timer. · Tjekkede mit hotel og konstaterede til min skræk, at det lå 200 km i den forker
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Jeg græmmes
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg blev lige mindet om, den kvinde verden vi lever i. Jeg læste, at nogle mandlige forfattere havde kvindelige forfatter navne. Nu blev de så beskyldt for, kun at vinde fordi de havde ladet som om de var kvinder! Hvad er det for en verden vi lever i, hvor man ikke bliver bedømt på det
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Hvem......er du?
Sophie Hatter (Femininum)
I lørdags var jeg til galla... · Full blown galla, lange rober, gyldne krøller, fuld makeup, smykker, høje hæle, ren bil, både indvendigt og udvendigt. · Jeg følte mig som en prinsesse da jeg tog den obligatoriske "heading out the door and feeling awesome"-selfie...Sådan er jeg ikke, men min mor havde
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Biffen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så var jeg nede i biografen for at få 2 billetter til en film. Så mig og min bror skal i biffen i næste uge. Det bliver fedt, - jeg ved ikke hvor god filmen er, men det er fedt nok at tage afsted med min bror. · Startede dagen med at læse en artikel om, at det var gået galt for nogle dr
1 måned, 10 dage siden

Nytilkomne dagbøger

12 dage siden
På hospice
PernilleBB
Jeg vil hjem · Sidder her og kigger på vores nye hjem · Ingen ved hvor længe · For det bestemmer du · Men her vi · Plantet af systemet · Godt, fornuftigt · Hyggelig... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Jeg ser dig, men du er der ikke
PernilleBB
Inde bage mine øjne kan jeg se dig. · Se dig, du er smuk selvom du er syg. · Du har altid været smuk · Vil helst bare lukke mine øjne · Det føles mere trygt · F... [...]
9 dage siden
13 dage siden
Lørdag
Lahan
Kære dagbog,lørdag morgen stilheden er rar,de andre sover endnu,jeg har tænkt på en gåtur her til formiddag eller lidt i haven,det kommer nok an på ve... [...]
13 dage siden
13 dage siden
Lørdag
Lahan
Kære dagbog · Lørdag blev en god dag,haven fik en tiltrængt tur,jeg fik cyklet en kort tur,og gået en lang tur,vi så en god film,det er en hyggelig afsl... [...]
13 dage siden
7 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu du er væk...
PernilleBB
Mit hav er fyldt af tanker · Jeg har mistet dig, som ikke skulle smutte NU. Vi skulle være blevet gamle sammen, drikke kaffe og the og spise småkager so... [...]
7 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Dogmatisk positiv
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Det virker som om, at folk er blevet lullet i søvn. Blevet dogmatisk positive. De har som altid travlt med at bekrafte hinanden i deres ... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Don't ask..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg skriver med den her fyr. Han er 42 år gammel, han har to børn og han har dem hver anden uge. I den her weekend skal de blandt andet til farmors 70... [...]
12 dage siden
12 dage siden
På hospice
PernilleBB
Jeg vil hjem · Sidder her og kigger på vores nye hjem · Ingen ved hvor længe · For det bestemmer du · Men her vi · Plantet af systemet · Godt, fornuftigt · Hyggelig... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Solen er slukket. Den har jeg selv ...
Munira Ali (nn20)
Jeg ligger her i mørkets tryghed. Trykket ned mod afgrunden. Nedtrykt. · Solen er slukket. Den har jeg selv slukket. Så skriger barnet i mig. Håbet klag... [...]
10 dage siden
3 dage siden
natten hviler sig
Peter
Det med at sove gik ikke så godt sååå nu sidder jeg her et øjeblik. · Det har været en lang arbejdsdag først på kontoret mails mails mails. så læssede j... [...]
3 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Som faldskærmsudspringer er der nogle helt basale regler, der sørger for at du kommer ned på jorden i live, så snart du træder ud af de komfortable zo... [...]
2 dage, 12 timer siden