Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 15 dage siden
72/73 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så har jeg næsten smidt 73 kilo. Jeg mangler kun et par hundrede gram. Det gik pludselig fremad igen i denne weekend. Jeg håber at ha smidt de 75 kilo, inden den 15 april. Det er den dato jeg fejre 1. års dag, for hvornår jeg begyndte at tabe mig. Jeg ser dog ikke længere tyk ud, selv
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
på tuben
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sad og så en af mine yndlings youtubere igår. Jeg synes dog, at det han sagde på en eller anden måde virkede logisk forkert. Da jeg så spillede med guilden igår, begynder de at snakke om samme emne som ham jeg så for inden. Det handlede om, hvor stort et svin michael jackson var og
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 21 dage siden
Logik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg elsker mine evner til at skære igennem bullshit når jeg ser det. Jeg har 2 episoder, jeg tænker på især. · i dag var der en profil der skrev til mig, på det dating sted jeg er, at vedkommede kun havde 2 minutter tilbage inden vedkommede ville blive slettet, så jeg skulle sende min m
2 måneder, 21 dage siden
2 måneder, 23 dage siden
Naturen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Nu da jeg har skrevet at jeg ikke er et natur menneske, så er der ikke så mange der henvender sig til mig på dating siden. Det er sjovt, som mange kvinder har fordomme overfor gaming, fordomme jeg kunne bruge imod dem selv. f.eks, der er grænser for, hvor meget jeg gider se på et træ,
2 måneder, 23 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
Det hjalp
Turid Nielsen (Tasma)
De har givet mig chaufførkortet med en tidsbegrændsning på 2 år. I deres udtagelse kan jeg se at, grunden til tidsbegrændsningen er akkurert den samme som de tidligere gav mig afslag på. Så alt den tid,energi og kræfter jeg har brugt, har lønnet sig. Nu er der kommet ro på og jeg kan slappe af. · Mine
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
Oprydning
Peter
Her i huset står den på oprydning, min kæreste arbejder på at tømme legeværelset, hun får hjælp af sin datter og de tager værd enkelt ting op og min kæreste har et meget stort hjerte med plads til kærlighed til både mig og mange ting, og det er bare dejligt :-) · Jeg selv er så hoppet på udestuen hvo
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 25 dage siden
Baluchistan ørkenen
Lars Peter Hansen (Suez)
Pakistan 1985 · Vi er kørt fra den iransk pakistanske grænse i en overpyntet Isuzu bus 600 km ind i Baluchistan ørkenen. Vi skal køre ca 450 km mere før vi er ved mellem stationen Quetta. En stor pakistansk by, lige midt i ørkenen. Bare for sjov har min kammerat og jeg siddet på tag bagagebæreren de
2 måneder, 25 dage siden
2 måneder, 25 dage siden
Flere folk
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har fået flere og flere venner på VR. Folk der gerne vil spille sammen med mig igen. Det sker næsten hvergang jeg går ind i et multiplayer spil. Jeg har spillet med hende fra usa et par gange nu, ikke at hun er på så tit. Jeg bruger mit "Dagonet" navn. Dagonet, the jester. · Jeg træ
2 måneder, 25 dage siden
2 måneder, 29 dage siden
En anden historie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fortalte en lidt anden historie idag. De spurgte mig hvordan min fødselsdag havde været, så fortalte jeg dem om, hvordan jeg vågnede til lyden af råben fra nabomanden. Jeg fortalte dem næsten alt som jeg har fortalt det her..jeg vinklede den bare på en anden måde, så jeg ikke lød s
2 måneder, 29 dage siden
2 måneder, 29 dage siden
Guldbryllup
Hanna Fink (Fink)
Min mand og jeg har guldbryllup til sommer, nærmere mere præcis den 12 juli. · Så kan jeg sidde her og tænke hvor blev de år lige af, men der er gået mange skridt, tænkt mange tanker, sagt mange ord, elsket endnu en gang, bekymret sig, grinet, holdt af og holdt ud. · Relationer i de år, været vidner til
2 måneder, 29 dage siden
3 måneder, 1 dag siden
Nabo strid
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg vågnede ved, at der blev råbt højt inde fra naboen. Det lød som om manden slog kvinden, og at hun gemte sig bag en dør. Han råbte at hun skulle komme ud, mange af de ting jeg forstår ved situationen har jeg af hvad råbene indikerede. Det lød som en rigtig dårlig situation, og mande
3 måneder, 1 dag siden
3 måneder, 2 dage siden
Ud Med Det gamle
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik ikke sovet så meget i nat, da jeg var nød til at fixe min computer. I et forsøg på, at sikre mig, at der ikke var rester af malware på computeren. · Så var der en knægt der kom ind til mig, som jeg fik snakket lidt med. Han var lidt nede over, at forældrene havde meldt ham til m
3 måneder, 2 dage siden
3 måneder, 2 dage siden
På vej i bad
Turid Nielsen (Tasma)
Om jeg vil være ved det eller ej, så har høringen tæret på kræfterne. Det er efterhånden 14 dage siden jeg sendte div. papir afsted. Ventetiden er altid lang når man venter på et afgørende svar, men der er ikke andet at gøre. Talte med Futte for ikke så lang tid siden. Grundet sukkersyge har han fåe
3 måneder, 2 dage siden
3 måneder, 3 dage siden
Førtidspensionist VS Samfundet VS J...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er kommet ind i en diskussion med M, om hvorvidt jeg "arbejder." Jeg er jo som nævnt før førtidspensionist, men jeg har ting kørende på sidelinien, som han kvalificerer som jobs: forfatter og hundesitter. Hans begrundelser: · "Vi kan sige det sådan her, når du afleverer Spooky på et
3 måneder, 3 dage siden
3 måneder, 4 dage siden
snart fødselsdag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fylder jeg snart 42. Har sat "More Than Anything" over, med jacob bellens. Sådan har jeg det. Jeg mødte 3 gutter igår i et spil, og fik 3 nye spille venner der. Det lykkes os at komme igennem flere missioner, med lethed. Jeg prøvede at fylde alle pladserne på enterprise rumskibet. V
3 måneder, 4 dage siden

Nytilkomne dagbøger

24 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over t... [...]
24 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
første debat video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg endelige taget mig sammen til at få lavet mig min første debat video til min nye side kanal. Jeg skal prøve at lave mine vide... [...]
12 dage siden
5 dage siden
Fabelagtige mandag..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har svært ved at få armene ned - weekenden har været god ved mig, og sørme ikke om det fortsætter hele vejen ind i mandagen også. · Kom en kende sen... [...]
5 dage siden
12 dage siden
Romanskibet.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
For over to måneder siden blev jeg færdig med en roman (troede jeg), men efterhånden som tiden gik, blev jeg klar over, at der var vigtige ting der sk... [...]
12 dage siden
7 dage siden
Er du gal jeg fortryder
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Det kan godt være at biblens ord ikke stemmer overens med mine egne værdier, men det er fuldstændig ligegyldigt, for det er ikke mig der bestemmer hva... [...]
7 dage siden
2 dage, 9 timer siden
At gro et menneske
Thisisme
Jeg sidder i vores sofa. Kigger lidt ud af vinduet. Kigger lidt rundt. Og holder på min mave. Min voksende, runde mave, som hver dag kommer med bump o... [...]
2 dage, 9 timer siden
1 dag, 13 timer siden
Hadet til ham der ødelagde mig
Musenmia
Det jeg mærker aller mest er hadet til mig selv, jeg føler mig forkert, bange, ikke god nok. Ja for at være ærlig ville jeg ønske jeg kunne glemme alt... [...]
1 dag, 13 timer siden