Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 12 dage siden
æsel ryg og hunde røv
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - lige et lille hurtigt indspark på min dag. Jeg sad til pause, da en af de religiøse begynde at forklare , at man på æslets ryg ville kunne se et billede af "vor herre" med hendes ord ,- og at det var fordi den engang havde båret på ham..hehe..så var jeg lynende hurtig, - imens jeg grin
2 måneder, 12 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
Kære far idag er dagen hvor du skulle have været fejret, jeg savner dig så utrolig meget selvom det næsten er 13 år siden du forlod denne jord så er du stadig i mine tanker. Jeg er sikker på at du kigger ned på din dejlige kone og dine børn du skal vide at jeg i hvertfald er stolt af at du var/er mi
2 måneder, 18 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
Så skal der løbes
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så er det idag jeg stiller op til motionsløb. Sammen med alle de andre, - jeg stiller op for at teste mig selv, fordi man har undervurderet mig og min vilje. Jeg stiller op som ham gameren, man tror ikke kan være i træning, fordi de ikke har fattet, at det at spille computerspil også k
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 19 dage siden
video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik lige blå skærm før, da jeg var ved at skrive min dagbog, - så jeg opdatere den lidt løbende indetil jeg er helt færdig med at skrive den. · sagen er den, at jeg har lavet min video nr 3 til min debat kanal. så har jeg også svaret på en del debat tråde omkring religion. for jeg s
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Danse dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg danser bedre og bedre i dance central spillet i VR. Synd man ikke kan vælge anden musik end det der er med i spillet. Jeg var tæt på at ha smidt de 77 kg her i morges..må se om jeg ikke kan nå et par hundrede gram mere i dag. Der var en der råbte efter mig den anden dag, - så jeg r
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Jubilæum efter Finlands VM-titel
Nahkuri Markku (Dyppepennen)
Jeg var i jubilæumsstemning endnu dagen efter, at Finland havde vundet VM-titlen i ishockey. Jeg besluttede at gøre glæden fuldkommen og besluttede at støvsuge lejligheden før min kone vågner. Men støvsugeren ville ikke være med på festen, den sat sig i hak bag rynkerne af gulvtæppet. Jeg hev i slan
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Haptisk VR dragt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, som du ved er jeg all in på vr. Jeg danser og boksetræner osv for tiden, men en ting har vagt min interesse, og det er en haptisk VR dragt. Den bliver nok for dyr for mig i starten, dvs de næste par år..men derefter,..jeg håber på jeg engang har sådan en. Hvad gør dragten? Se filmen read
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
Ingen følelser, der er fred.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog. Det har været en begivenhedsrig dag. Især da jeg besøgte makerspace. De havde købt en oculus quest, og fået den for et par dage siden..selv har jeg fået min rift s for omkring en uge siden. De snakkede om VR, heh..mit vidensområde..også kunne jeg ellers dupere dem med lidt ekstra viden..
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
Valg til EU.
N. Damgaard
%90%%Hej. · Det er nu gået et par dage siden der var valg til EU. Hvor er vi heldige at vi har stemmeret og er vi utilfreds med politkerne kan vi skifte dem ud. Jeg stemte som jeg har ret til, og pligt til.Og jeg stemte efter mim overbevisning. jdet højest man kan komme i vort samfund er at blive tilf
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Dagbogsblad fra det yderste land.
Søren Yssing (Per Nilen)
1/3 2019. · Godmorgen. Dagbog igen! Den mørke klare himmel er fyldt md forår og forårsfornemmelser. En hvidglødende atomsol har illuderet eksploderende brintbombe hele den udslagne dag, og min stue var her i eftermiddag så strålende oplyst som i sin tid Hiroshima . Flaksende drømmebilleder huserede h
2 måneder, 27 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
Danser mig videre i form
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så har jeg købt mig et danse spil til VR. Her skal man synkron danse med en af 5 forskellige danse figurer. Det lykkes mig lige før, at ende på en 7 plads på en rangliste ud af over 500 mindst..sikkert flere, men jeg ender aldrig under top 500 i det mindste. Musikken denne gang var "pump
2 måneder, 28 dage siden
3 måneder siden
Hadet til ham der ødelagde mig
Musenmia
Det jeg mærker aller mest er hadet til mig selv, jeg føler mig forkert, bange, ikke god nok. Ja for at være ærlig ville jeg ønske jeg kunne glemme alt det der er sket. Voldtægten æder mig langsomt de mange nætter jeg har lagt at være bange for at se ham igen angsten for at støde på ham igen angsten
3 måneder siden
3 måneder siden
Motionsløb
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så er jeg skrevet op til et lille motionsløb. Det er godt nok et konkurence løb, men jeg er ligeglad med, hvilken placering jeg får..jeg skal bare gennemføre. For under et år siden, ville jeg stadig ha haft ondt i hjertet bare ved få meters gang..siden har jeg smidt 75 kilo på et år, sam
3 måneder siden
3 måneder, 1 dag siden
At gro et menneske
Thisisme
Jeg sidder i vores sofa. Kigger lidt ud af vinduet. Kigger lidt rundt. Og holder på min mave. Min voksende, runde mave, som hver dag kommer med bump og små hop. Eller, det er jo ikke maven, der gør det, men derimod det, der er inde i min mave. Et lille, hurtig voksende menneske. · Jeg skal være mor! ·
3 måneder, 1 dag siden
3 måneder, 3 dage siden
Kill your darlings, som man siger
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Der er ikke noget jeg elsker mere end at diskutere. Jeg har nok en lille indre liste, over folk jeg gerne ville diskutere med. Jeg ved nogle ser det kun, som om jeg altid søger konflikt, - men det handler ikke om konflikt, men om at fornuften må råde og vinde. Selv dem jeg har elsket a
3 måneder, 3 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

11 dage siden
Det lykkes
Turid Nielsen (Tasma)
Og så helt uden stige og grensaks. · Det er ved at være 3 uger siden at vi hentede lille Emma. Selv om Claus var i tvivl om at det var for tidlig for ha... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Drømme
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har efter min psykose sidste sommer været i behandling i et lille årstid nu og jeg har det i dag så godt at jeg er begyndt at spekulere igen på om... [...]
12 dage siden
5 dage siden
It ain't 'till the fat lady sings
Dus
I sensommeren 2017 - få måneder efter min far døde -tog min mor og jeg til Prag. En tur hun skulle have haft med min far. Nu blev det så med mig isted... [...]
5 dage siden
11 dage siden
Intet andet end arvæv her - brev ti...
Casper Gyrup Wiedenbein (Cranker)
Den er virkelig ikke god I knolden i nat Alex.. ved ikke j hvem fanden jeg kan snakke bare LIDT med om det her.. Undskyld, du har ikke bedt om at høre... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg har hos de lokale søgt om sponsorat til en grillfest som jeg /vi afholder den 25/8 da det er den sidste officielle Søndagsjam. 13 stk jam blev det... [...]
6 dage siden
2 dage, 19 timer siden
Droppede wow
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - længe siden sidst, - men jeg har droppet WoW spillet. Jeg har droppet alle mine venner derfra, - jeg tænker stadig på spillet, min figur... [...]
2 dage, 19 timer siden
4 dage siden
Brev til dig i himlen 17
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Jeg vil lige fortælle dig hvad jeg oplevede for et par uger siden ude ved din grav der var jeg helt sikker på at du sommetider kommer og ... [...]
4 dage siden