Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

14 dage siden
Lidt personlige informationer om mi...
Jacob Patrick Poulsen
De ting jeg skriver her synes jeg er lidt personlige, at komme ind på. Først og fremmest er det der udadtil får mig til, at skille mig ud er, at jeg har en læbespalte. Jeg har også et ar på min mave, fordi jeg fik fjernet min blindtarm da jeg var 4-5 år gammel. Jeg er meget slank og nok slankere end
14 dage siden
14 dage siden
Mit forhold til alkohol (drikker ik...
Jacob Patrick Poulsen
Jeg ved ikke hvor mange ved dette om mig. Men jeg drikker ikke alkohol. Så når jeg er sammen med mine venner, så må de gerne drikke hvad de vil. Men jeg begiver mig ikke ud i, at drikke alkohol. Jeg er nok for meget en kontrol-freak. Jeg ved godt, at der er en del mennesker der kommer ud af kontroll
14 dage siden
14 dage siden
Mød Alexa Hase
Syrene Hvid
Jeg har den seneste måned boet sammen med digteren, Alexa Hase. · Alexa er fra Hamborg, hun er yngre end jeg er, blot 22 år gammel, og så er hun dedikeret aktivist. Hun arbejder for LGBTQ-individers rettigheder i sit lokalsamfund - og hun er derudover radikal feminist. · Vi har dét til fælles, at vi b
14 dage siden
14 dage siden
Michael Strunge dokumentar. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så en ny Michael Strunge dokumentar igår aftes inde på Bonanza (DR's hjemmeside, hvor man helt gratis kan se deres udsendelser). Jeg synes det er fedt, at få et indblik i hans liv og høre fra hans venner og kollegaer, hvordan han levede hans liv. Michael Strunge var den første digter jeg begyndte at
14 dage siden
14 dage siden
Har hjulpet en af mine medstuderend...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg her til morgen hjulpet en af mine medstuderende med en opgave vi skulle lave til i morgen. Jeg har fået afleveret min opgave, da vi afleverer det elektronisk og derfor kan jeg også aflevere min opgave i weekenden. Jeg synes det er meget gavnligt for mig selv, at hjælpe andre mennesker med
14 dage siden
15 dage siden
Klipning på onsdag. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg har også bestilt en tid hos en frisørsalon jeg plejer at besøge her i Aalborg rimelig ofte. Da jeg efterhånden har fået lidt langt hår, så det bliver dejligt at blive studset og være helt med på moden til resten af efteråret. Så skulle min klipning også gerne kunne holde mit hår fra at blive for
15 dage siden
15 dage siden
Basketball sammen med venner. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så skal jeg også spille basketball sammen med nogle af mine venner på onsdag. Det er folk jeg er sammen med en gang om ugen. Vi spiller som regel i et par timer med en eller to 5 min. pauser undervejs. Hvor vi bruger den tid på, at vende aktuelle ting der sker i livet. :)
15 dage siden
15 dage siden
Udfyldt papirer fra møde med min ko...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg udfyldt nogle papirer fra min kontaktperson. Jeg har en mental diagnose, som jeg har skrevet lidt om før. Det er ikke noget der hæmmer mig det store mens jeg går på Administrationsbachelor uddannelsen. Det påvirker dog mine tanker indimellem og det er ikke altid, at jeg selv kan kontrolle
15 dage siden
15 dage siden
Koncerter med Nephew og Maroon 5 ti...
Jacob Patrick Poulsen
Der er visse ting jeg ser frem til i det kommende år. Jeg ved, at jeg b.la. skal se to koncerter sammen med min far til næste år i Aalborg. Jeg skal se Nephew den 16. Marts i Gigantium her i Aalborg og Maroon 5 den 1. Juni i Skovdalen, der også ligger i Aalborg. Det ser jeg meget frem til. Da det bl
15 dage siden
16 dage siden
Får mere selvtillid og selvværd. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg har ofte haft tvivl om mine egne evner. Jeg har altid gjort det, som folk har forventet af mig og det vil jeg også gerne gøre fremadrettet. Men jeg har også hjertet med i de ting jeg foretager mig. På Administrationsbachelor uddannelsen har jeg kun fået endnu større selvtillid og selvværd. Det b
16 dage siden
16 dage siden
Snakket med min mentor og kontaktpe...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg også i dag snakket med min kontaktperson og mentor i morges før jeg skulle til forelæsninger på UCN på Administrationsbachelor uddannelsen. Det er rart, at jeg kan have et forum hvor jeg kan dele alt det der sker i mit liv. Også de ting jeg ikke deler herinde i mine dagbogsindlæg, da det
16 dage siden
16 dage siden
Selvforkælelse. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg i dag også købt mig en Diesel parfume. Det er ikke en meget dyr parfume, men den kostede stadigvæk omkring 250 kr. Det er i den dyrere afdeling af hvad jeg vil give for en parfume når jeg selv køber dem til mig selv. Jeg er dog meget glad for købet og jeg vil sikkert bruge den ofte. :)
16 dage siden
16 dage siden
Øver mundtlig fremlæggelse til på m...
Jacob Patrick Poulsen
Så skal jeg lave et mundtligt oplæg til på mandag på Administrationsbachelor uddannelsen. Så jeg har fået printet min fremlæggelse ud, som jeg har skrevet ind i et word dokument på min computer. Jeg ser frem til, at fremlægge og det kommer til, at være indenfor et emne jeg interesserer mig meget for
16 dage siden
17 dage siden
Gravid og skal skilles...
xangelx
Puha.. !!! · Ved ikke helt hvad der sker, hvad der skulle have været en dejlig tid er pludseligt med nogle få ord blevet vendt til noget ubehageligt og stor uvished og usikkerhed... · Weii.. jeg er gravid !!! · Halvvejs igennem med en sund og livlig lille dreng i maven... · Dette skulle være den søde tid
17 dage siden
17 dage siden
Arbejdet på mundtligt oplæg til stu...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg efter forelæsningerne i dag på Administrationsbachelor uddannelsen været igang med at lave et mundtligt oplæg, jeg skal lave på mandag. Det er ikke noget hvor jeg skal fremlægge det foran andre medstuderende. Det er udelukkende foran min underviser og en anden lærer, at jeg skal gøre det.
17 dage siden

Nytilkomne dagbøger

28 dage siden
Knust
julielindhardtmejlholm
Der har været godt vejr i næsten 6 uger, og jeg har levet livet fuldt ud med høj sol, men i dag ramte vinden og skyerne mig. Jeg er i tvivl, i tvivl o... [...]
28 dage siden
28 dage siden
Fortabt håb
julielindhardtmejlholm
Verden bliver stående, også selvom du ik er hos mig længere. Egentlig har du jo aldrig været min. Ellers nogens. Kun din egen. Og det er først gået op... [...]
28 dage siden

Populære dagbøger

13 timer siden
Hvorfor uploader jeg ikke så mange ...
Jacob Patrick Poulsen
Beklager, at jeg ikke har uploadet digte eller andre tekster herinde på det seneste. For, at skrive digte eller andre tekster synes jeg det er vigtigt... [...]
13 timer siden
11 dage siden
Kompromisløs
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbag, - lad mig starte med at sige "this is my life" så har jeg vist sat tonen. Jeg høre folk stadig snakker om mig, ikke blot på arbejdet, men ... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Jeg shavede mine øjenbryn....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er nu helt hårløs. Min manke røg for nogle uger siden (igen, igen) og så her forleden besluttede jeg at gå et skridt videre og shave ... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Fornægtelse
Turid Nielsen (Tasma)
Har svært ved at acceptere livets afslutning. At der er sat et punktum, og præsten der sagde " og til jord skal du blive. "Tænker, at hvis jeg gøder g... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Mine underbukser matcher min bluse ...
Carina Malene Rømer (Lillemor)
Zebrastriber. · Jeg fandt et interessant job som jeg tænkte jeg ville søge. Eneste kriterie jeg ikke opfylder er, at man skal have været patient i psyki... [...]
9 dage siden
11 dage siden
Sker lidt..
xangelx
Nå så har vi møde med banken i næste uge, spændende hvad de siger... · Vi fik sendt ansøgning om skilsmisse afsted igår, så må vi se hvad der sker.. · Vi ... [...]
11 dage siden
9 dage siden
Endelig
Halina Abramava (JaGalina)
Jegvil gerne skrive på dansk, men ..denne "men" er desværre i flertal og jeg havde ikke nok energien til alle ønskede sager.Jeg starter på ny og ,håbe... [...]
9 dage siden
4 dage siden
Kære psykolog
SoffiG
Depression, angst, umættelig trang til at føle kærlighed og tryghed. · Omsorg? Nærvær? · Jeg mangler det, samtidigt med at jeg får det hele på en gang. · Va... [...]
4 dage siden
9 dage siden
Moders kærlighed
Anne Sophie Schou (Fitte)
Kærlighed er et uendeligt begreb. Det kan være stort eller småt. Trist eller umådelig lykkeligt. · Kærlighed kan være intimt og nærværende, kompliceret ... [...]
9 dage siden
3 dage siden
Sandheden Om Livet
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Jeg er ved at være så træt af livet, træt af at være den der skal føle sig som en fejl, føle sig som om man ikke hører til. Jeg tager alt... [...]
3 dage siden