Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

3 måneder, 28 dage siden
Isolation
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sidder hjemme idag, og arbejder ud fra min computer. Jeg vidste det ville blive slemt, - læser man om Italien, så vil man se hvor slemt det i virkeligheden er. Jeg vidste det, men folk havde travlt med at tro på, at det kun var som en normal influenza, og at det hele var hype. · But
3 måneder, 28 dage siden
3 måneder, 29 dage siden
Som enhver søndag
Alice Kristensen (ecila)
Som enhver søndag uden planer har jeg været hjemme. Slappet af med hunden, gået tur, ryddet op og læst. Ting jeg vil gøre normalt. Jeg har været i kontakt med de nærmeste via telefonen, det heller ikke usædvanligt på en almindelig søndag hvor mange har fri. · Dog adskiller denne søndag sig fra alle a
3 måneder, 29 dage siden
4 måneder, 1 dag siden
Ingen kø
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var ovre for lige at købe noget aftensmad, og en sodavand. Bag mig kommer så en fyr, og stiller en flaske alkohol på båndet sammen med noget andet. Det første jeg tænkte var, at den flaske nok vælter, når båndet igen bliver startet, da det første der gerne sker er et ryk..men valgt
4 måneder, 1 dag siden
4 måneder, 1 dag siden
Pas på med hvad du ønsker dig.
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Uhhhhe ha da da. · Skrev til Hampus i dag, imens jeg var på arbejde "Hej hvad laver du?" "Hej Daniel. Jeg er i Aarhus" · "Hvad laver du i Aarhus Hampus!" "Jeg er nede til job samtale" · Det er vildt. Havde snakket med Hampus 1 uge før og fortalte, at jeg overveje at flytte dernede og nu skal han sku :O
4 måneder, 1 dag siden
4 måneder, 1 dag siden
Jeg udkommer
Lars Peter Hansen (Suez)
Ja jeg gør, udkommer.! Sidste efterår blev jeg kontaktet af en redaktør. Det viste sig at hun følger min Facebook-gruppe "Digt" · Inden jeg havde set mig om, havde jeg skrevet under på en bogkontrakt. Selvom digtsamlingen var færdig, da hun kontaktede mig, har det været et langt stræk at få bogen nurs
4 måneder, 1 dag siden
4 måneder, 3 dage siden
hjem sendelse, - jeg fik tanken...
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - her idag da jeg kom ind af døren til min opgang, kom tanken til mig..hvad hvis vi alle blev sendt hjem i 2 uger? det er hvad jeg ville gøre...kom tanken først..men så begyndte jeg at hakke på min tanke, som jeg altid gør..men vil det nytte noget? jeg mener, hvis vi ikke alle bliver ind
4 måneder, 3 dage siden
4 måneder, 3 dage siden
onsdag
Dana Huus
Min nabo har sat John Mogensen på anlægget og givet den fuld skrald. Jeg brækker mig. · Jeg er i forvejen irritabel og har ikke meget tålmodighed tilovers, slet ikke hvad angår min wannabehippie/rastafari nabo med dertilhørende alt for lyse cultural appropriation dreadlocks, skramlet guitar og alt for
4 måneder, 3 dage siden
4 måneder, 4 dage siden
Det usynlige glas af Corona
Daniel Nielsen (Daniel-00)
I dag fik vi det at vide på arbejdet. Der starter en ny mand mandag morgen. En ny elev altså. Nu har jeg heller ikke dårlig samvittighed mere og kan sagtens flytte når jeg har lært ham op. Jeg har også gjort et godt stykke arbejde for min arbejdsplads og de har altid kunne regne med mig, men jeg er
4 måneder, 4 dage siden
4 måneder, 4 dage siden
jeg vidste det inden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det sker engang imellem, at jeg pludselig får nogle tanker omkring noget, som jeg senere finder ud af, var rigtig. Idag, til pause kiggede jeg på en af de kvindelige lærere og tænkte, hun er da vist blevet gravid. Nå ja, men hun var også lige blevet gift for et par måneder siden..var m
4 måneder, 4 dage siden
4 måneder, 5 dage siden
Søvn? Aldrig i livet!
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Sov! Ark. Ja umuligt? · Jeg kan ikke sove. Løgnen i mit hovede holder mig vågen. Trætheden holdes tilbage. Livets kilde tom. Hjertet knust. Længsen er lang og kærligheden er tabt. · Ælder men klogere? Klogere ja, men smerten større nu. Fri mig fra den lidelse jeg bærer. Sorgen er størst, når stilheden
4 måneder, 5 dage siden
4 måneder, 6 dage siden
100 på et døgn
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg læste lige, at der i italien er 100 der er døde på et døgn. Jeg håber folk læser de artikler, så de måske kan begynde at forstå, at de skal tage den slags virus seriøs. Måske dør de ikke selv, man vi er mange der har pårørende, der hvis de bliver ramt, er i en noget værre situation
4 måneder, 6 dage siden
4 måneder, 8 dage siden
frihed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - har sat "the force is with me" sangen over..jeg ser en del ting nu jeg ikke før så..nu jeg er blevet en af de mænd der går sine egne veje..jeg sov engang, - dengang jeg troede på kærlighed, på at det var det vigtigste i verden. Jeg er fri, - nu ser jeg en del kvinder som de er,..og jeg
4 måneder, 8 dage siden
4 måneder, 8 dage siden
Drømte om Dig. Rejse væk
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Drømte. · Vågnede i en seng. Tog dynen af. Den var dækket til med is. Stod op. Var fuldstændig nøgen fra top til tå. Jeg befandt mig inde i en gammel træhytte. Der var et tykt lag is overalt. Ned af væggene og op langs siderne. Der var så koldt. Jeg måtte udenfor. · Fandt døren og gik ud. Da jeg var k
4 måneder, 8 dage siden
4 måneder, 9 dage siden
Fyldt med fejllogik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser fejllogik alle vegne. F.eks folk der sammenligner andre sygdomme med corvid, - og lader som om, at den ikke er så farlig..fordi der er færre der er døde af den..De har ikke fattet noget som helst af, hvad der foregår i verden. Jeg har været nød til at diskutere det med en del,
4 måneder, 9 dage siden
4 måneder, 10 dage siden
Endnu en dag er gået...
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Jeg er så glad for, at jeg har et arbejde. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden det i denne svære tid for mig lige nu. Det for tankerne på afstand, men ikke helt. Der er gået 2 uger nu.17 dage for at være helt præcis. Der blev livet godt nok vendt op og ned for mig. · Er rigtig glad for at jeg
4 måneder, 10 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

5 dage siden
overskrift er en underskrift
Ansu Orheim (Prem)
Puhhh, sikke en dag, og klokken er kun 16:00. Jeg drikker endnu en kop kaffe for at kunne skrive dette, ryger endnu en smøg for at trække vejret lidt ... [...]
5 dage siden
3 dage siden
Biologisk Krig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mine chili er som sagt ramt af spinmider..jeg har forsøgt at isolere de planter der er ramt..men jeg har også sat nogle rov mider ud..jeg ... [...]
3 dage siden
11 dage siden
Psykopaten
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens skær. Spørger han mig. Om hvilket dyr jeg helst ville være. Hvis jeg selv kunne bestemm... [...]
11 dage siden
12 dage siden
200 ord
Carina Malene Rømer (Lillemor)
Du er alene i huset men. Du lukker døren til køleskabet og. Du bliver forstyrret af en lyd fordi. Du synker resten af juicen samt. Du sitrer indvendig... [...]
12 dage siden
3 dage siden
spændende !
pædagokken
Igår var jeg til info møde på en stilling, jeg virkelig gerne vil have, opdagede jeg, da jeg sad der ude, det lyder bare super spændende, og meget udf... [...]
3 dage siden