Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 2 dage siden
Jule Hjerter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg læste lige det med politikeren, der mente at man skulle pynte til jul, for at vise at man var dansker. Jeg pynter ikke til jul, - men ikke nok med det, jeg er også udmeldt af folkekirken, for jeg kan ikke se noget tegn på, at jeg skulle ha en usynlig ven. Faktisk synes jeg, at alle
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 5 dage siden
jeg vandt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg så lige et proram omkring en debatør, og det mindede mig om mig og en debat jeg havde med en, som ikke kunne kontrollere sine følelser. Hoved punktet er, når folk begynder at angribe mig personligt med ord, så er det fordi jeg er igang med at vinde debatten, ellers ville de ha hold
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
Gode karakterer og en forstuvet fod...
Camilla Ahlehuus (HK4ever)
Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet herinde, så jeg tænker - at det er en god idé at gøre det nu. :) · For at starte en del tid tilbage, så gik jeg på uddannelsen som SOSU assistent, men jeg endte med at blive syg og få det dårligt til sidst, så jeg var væk i 3 uger, og så fik jeg lave
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 7 dage siden
65 kilo smidt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har nu smidt de 65 kilo, vil gerne smide 15 mere..smerterne er måske midlertidig få i min ankel, men lige nu går jeg ok igen, efter sprøjten med binyrebark hormon. Endnu en førtidspensionist skrev til mig i dag, - men jeg har nu højere krav til, hvem jeg vil date. De sidste har vis
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Biluheld....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Her i onsdags var jeg i et ret alvorligt biluheld. · Der sker det, at jeg kommer kørende i Stenlille med min ven i et lille hvid Toyota Aygo. Vi når et lille trevejs kryds, hvor vi kommer fra sidevejen og skal dreje ud på hovedvejen og der er INGEN BILER at se. · Min ven holder helt stil
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Eksploderet spejlæg og 5 kg ekstra
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Mine øjne hænger nede ved patella, OT er vågnet kl. 05.00 hver dag den sidste uge, nogle nætter har hun også været vågen et par eller tre timer om natten. Der har været opkast i hele sengen og jeg har eksamener. Ja det er ikke for sjov at man bliver diagnosticeret med stress, jeg gav det en uge, det
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Brev til dig i himlen 8 ( fødselsd...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · I lørdags havde jeg fødselsdag den 57. i rækken, men den første uden dig. Jeg havde inviteret Nogle venner + familie til middag i byen for ligesom at gøre lidt ud af dagen. Vi blev 8 men jeg havde bestilt til 10 for i skulle jo også været med på dagen, det var en hyggelig aften hvor je
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Min tur gennem portalen
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Efter en Uffe Lorenzen koncert, var der en usynlig pige der hjalp til at få sat alt mit udstyr sammen. Sgu utorligt at der kan eksisterer så mange porte og ledninger. Men da jeg havde vandret rundt i min lejlighed et utal af gange, og lavet brunkål. Da der var helt rent, bankede min kontakt person f
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Verdens mindste violin
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bestilte lige en meget lille violin, som jeg kan tage frem, når folk brokker sig. Jeg ved pædagogerne har en pyt knap, jeg har så om lidt over en måned, en lille violin..der kan lægge i min hånd. · Jeg mærker min vrede vokse, når jeg tænker på folks holdninger omkring det at spille. D
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Det kan godt være jeg er en dør...
Fisk8
... til sociale sammenkomster, men jeg er satme go til mit arbejde! Kanon dag i dag, elsker når der skal handles akut og elsker når mennesker får noget ud af min hjælp føler sig hjulpet godt på vej, selvom det er svært... Det gir da mening hva '! Fuck hoveder! · (ved ikke lige hvem fuck hovederne er,
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Er da bare en dør...
Fisk8
... Når det gælder at small talke med 2.generations, måske 3. Generations bekendte-langt ude mennesker! Jeg går helt i baglås. Og det kan tydelig vis ses. Sikken en 40 års fødselsdag. Ingen alkohol til mig, men en masse smart i en fart typer, jeg slet ikke snupper! De var på hjemmebane og det var je
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Hvorfor føler jeg mig så nedern
Fisk8
En fin begravelse, som egentlig var en bisættelse. Bagefter suppe kage og kaffe. Fint nok. Præsten kom. Fin fyr, lidt den nervøse type. Jeg ved ikke om han forstod min humor, men han kunne godt lide suppen. Barnet opførte sig pænt og var det smukkeste menneske tilstede. Han græd da han skulle puttes
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Giver aldrig op!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog,- Idag var der termins prøve, så jeg hjalp med det. Så var jeg også til møde med den nye leder, sammen med de andre. · Så til pausen var der en af de der "vi skal da ikke kunne argumentere for vores påstande" pædagoger, der mente at børn ikke skulle ha lov til at sidde og lege med deres ip
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
I morgen begravelse, fredag julefro...
Fisk8
En bedre uge findes ikke... · Nå ja og lørdag 40 års abefest, som han så fint skriver i indbydelsen. Det stikker helt af for mig, og så med æggeløsning - what a party! · Min muslim kollega kom ind og viste mig sit nye sår på læben i dag og talte om kaffemaskine... Ja jeg ku tage ham lige der. Men selvfø
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Note til mig selv
Fisk8
Jeg får det dårligt når jeg er for længe sammen med min familie af gangen. · Det er råddent. Jeg har lyst til at slette dem fra min hukommelse. Når en dør, så blir jeg lige lidt mere let omkring hjertet. En mindre at bekymre sig om. Det lyder du mærkeligt.
1 måned, 21 dage siden

Nytilkomne dagbøger

21 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppe Hove-Nyborg (Jeppehn)
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og... [...]
21 dage siden
10 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · D... [...]
10 dage siden
2 dage, 13 timer siden
Papegøjen
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi knepper som kaniner. I to uger knepper vi ungdommen og rastløsheden væk. I fodenden af min seng. Han kommer hurtigt. Næsten hurtigere end han kan k... [...]
2 dage, 13 timer siden
9 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt sty... [...]
9 dage siden
10 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
10 dage siden
2 dage, 13 timer siden
Den Mekaniske Krop
Ungdommens_alter
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den ... [...]
2 dage, 13 timer siden
2 dage, 13 timer siden
Hundige Storcenter
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi drikker kaffe i Hundige Storcenter. Sammen med resten af pøblen. Hælder du dine dagpenge ned i halsen. Jeg hader Hundige Storcenter. Jeg hader Hund... [...]
2 dage, 13 timer siden
2 dage, 13 timer siden
Fredericiafisse
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Han tog mit hjerte. En sensommernat i August. Imens markerne spredte den velkendte lugt af gylle, spredte han mine fregnede ben. Man kunne alligevel i... [...]
2 dage, 13 timer siden
2 dage, 8 timer siden
Din forbudte frugt
Ungdommens_alter
Du kigger mig i øjnene. Alt det som jeg ikke vidste før jeg mødte dig. Dine pupiller, der penetrerer mine. Knepper mig. Lige her foran alle. Ydmyger m... [...]
2 dage, 8 timer siden
15 timer siden
Svenskeren
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Den sommer ryger vi fede og danser på tagene. Nogle gange er jeg så skæv, at jeg glemmer mine sko. Flere gange spankulerer jeg gennem dagen på bare fø... [...]
15 timer siden

Populære dagbøger

8 dage siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, og... [...]
8 dage siden
2 dage, 13 timer siden
Hundige Storcenter
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi drikker kaffe i Hundige Storcenter. Sammen med resten af pøblen. Hælder du dine dagpenge ned i halsen. Jeg hader Hundige Storcenter. Jeg hader Hund... [...]
2 dage, 13 timer siden
11 dage siden
Min hverdag
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . Jeg er begyndt at øve mig i at tegne nøgne kvinder . · Det kan blive bedre men det er godt klaret af en ny prøvet synes jeg selv!!!. Den d... [...]
11 dage siden
10 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit br... [...]
8 dage siden
11 dage siden
Said Mansour...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er træt af at høre om Said Mansour. · "Han er mistænkt for at være indblandet i terrorangrebene i den marokkanske by Casablanca i 2003.... [...]
11 dage siden
2 dage, 13 timer siden
Den Mekaniske Krop
Ungdommens_alter
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den ... [...]
2 dage, 13 timer siden
7 dage siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at s... [...]
7 dage siden
9 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, en... [...]
9 dage siden
1 dag, 10 timer siden
forfatter navn
Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik)
så har jeg efter et lidt for lang tilløb lagt et en billet en på et forfatter navn så nu må vi ser om om jeg flyvefærdig eller jeg styrter ned med ord... [...]
1 dag, 10 timer siden