Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 29 dage siden
Lyssky element
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg ved godt at man ikke kan tillade at brokke sig om vejret, men jeg synes dæleme at det er varmt at arbejde i haven med den temperatur Men som jeg plejer at sige " hvis man KUN har vejret at brokke sig over, så har man det i bund og grund godt." · Vi er langt om længe kommet i gang i haven. Overordn
2 måneder, 29 dage siden
3 måneder, 3 dage siden
Af jord er du kommet, af jord skal ...
Poul Brasch (Blækhuset)
Jeg har gjort en - Dagbogs illustration - som jeg stort set gør hver dag. Jeg holder af planter, så mit indlæg handlede om min kærlighed til mine planter. Nogle er meget gamle, jeg har slæbt dem rundt i verden i min verden, hvor jeg end har bevæget mig hen. Jeg taler med mine planter når jeg vander,
3 måneder, 3 dage siden
3 måneder, 4 dage siden
Vandt over spilletrangen.
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Jeg har i de sidste par dage kæmpet med spillelyst. Trangen til at spille. Jeg var faktisk gået så vidt, at jeg havde hævet 500 kr. og var på vej ned på den lokale spillehal. Jeg vidste godt det var dumt... Jeg vidste også godt at jeg ville have svært ved at se mig selv i spejlet igen
3 måneder, 4 dage siden
3 måneder, 7 dage siden
Bogen - vejen til psykose eller gen...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Så er jeg begyndt på bogen. Den handler om en person som er på rejse ind i sig selv. Spørgsmålet er så hvad han finder der, og om han overhovedet finder noget. · På nuværende tidspunkt har jeg ikke den store ide om hvad der kommer til at ske. Rejsen er nemlig samtidig min egen rejse og på denne måde
3 måneder, 7 dage siden
3 måneder, 8 dage siden
Sjældent indspark
Per Jørgensen (Hellerhigh)
Er sgu sjældent jeg føler behov for at ytre mig efterhånden! · Der var dog en "kæk" kunstner fra samme årgang som mig, der reklamerede med at han allerede havde købt sin gravsten/gravsted...med inskription og livsmotto og hele pivtøjet...det eneste der manglede var "sidste udløbsdato" · Jeg kommenterede
3 måneder, 8 dage siden
3 måneder, 8 dage siden
Min hudløse ærlige erkendelse
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har haft mange planer for mit liv samt idéer til hvad jeg kunne blive til. Jeg har søgt ind på arkitektskolen, været optaget på læreruddannelsen, gået på kunstdaghøjskole i et år med henblik på at søge ind på kunstakademier, men fortrød lige i sidste øjeblik. Jeg har også gået på en film daghøjs
3 måneder, 8 dage siden
3 måneder, 9 dage siden
Der hvor der handles
Turid Nielsen (Tasma)
Da var barn, boede der en kvinde i det samme område som jeg. Hun blev kaldt Dullermaren - af hvilken grund jeg ikke husker. Denne kvinde havde ry for at rode i div. container. Og hvorfor kom jeg til at tænke på hende? · Jo i min iver for køb og salg bruger jeg meget det at komme i genbrugsbutikker, hv
3 måneder, 9 dage siden
3 måneder, 10 dage siden
Sæt dit mærke i livet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - noget af familien var hjemme ved mine forældre. Der blev snakket om en af min mors brødre der var død. Hun så billederne af ham i hans syge seng, og efter han var død. Det skulle hun ikke ha gjort, det vidste jeg. Da de tog afsted, kunne hun ikke holde sine tåre tilbage. Jeg forstår he
3 måneder, 10 dage siden
3 måneder, 12 dage siden
På snarest gensyn
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · En behagelig dag blev til aften. Dog stadig behagelig. Det regner stille udenfor. Jeg er alene og har været det, det meste af dagen. Det har været rart bare at flyde helt ud i rummet og samtidig ind i sig selv. Dagen er gået med et nyt spil jeg har downloadet. Anno 2205. Fint spil at l
3 måneder, 12 dage siden
3 måneder, 13 dage siden
Dagen i dag, kort og godt (1)
Johannes Hansen (svævende-sind)
kære dagbog. · Det har været en ganske fin dag. Stod op kl. 13:00, fik et par rugbrødsmadder og tog mod Roskilde. Skulle mødes med min far omkring kl. 15:00. Vi startede med at købe en fransk hotdog i 7, eleven og gik herefter i føtex for at købe en kop kaffe i deres bistro. Vi hyggede os og jeg tog
3 måneder, 13 dage siden
3 måneder, 14 dage siden
Sommerferie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så har jeg sommerferie. Jeg sagde farvel til en, der var glad for at ha haft mig som støtte til dit it. · Nå, men det bliver en ferie i VR land, fyldt med debat på facen. Alt for længe har jeg set på jobcentrets ofres ekkokammer af debat tråde. Jeg læste deres orakel skrive, med andre ord
3 måneder, 14 dage siden
3 måneder, 15 dage siden
kram
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har ordnet en del problemer idag. En lærer, havde brugt lang tid på en ugeplan..også var den væk fra hendes computer. hun sagde at den hed noget med uge 33..og den ene af disse kunne jeg først ikke åbne..det lykkes mig dog at få den gendannet, men det var ikke den. Der havde kun væ
3 måneder, 15 dage siden
3 måneder, 16 dage siden
Samhørighed
Turid Nielsen (Tasma)
I forbindelse med Michelles bisættelse og nu min tidl. svigermor, har jeg oplevet en form for et bånd imellem Michelles far og mig. Et bånd der tager os tilbage til tiden hvor det der var engang, og som var fælles. Vi var hinandens første store kærlighed -hvilket er noget man sent glemmer. Men vi va
3 måneder, 16 dage siden
3 måneder, 16 dage siden
Fremtiden lysner + lidt flere tanke...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Over de sidste par dage er min kæreste blevet mere og mere involveret i min gældssituation. Hun vidste godt jeg havde gæld og at det var slemt. Hun var dog ikke glad for at jeg i fremtiden ville skulle forhandle med mine kreditore og stå med en milliongæld. Det har været smerteligt at
3 måneder, 16 dage siden
3 måneder, 17 dage siden
Under det kolde vand
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Under det kolde vand. · Jeg var lige kommet hjem fra arbejdet og sat mig på toilettet. Det første jeg måtte af med var tøjet. For søren en hede i denne her taglejlighed. Mens jeg sad der begyndte roen at falde på og jeg kunne høre samfundets evige hamsterhjul udenfor. Det var så min led
3 måneder, 17 dage siden

Nytilkomne dagbøger

21 timer siden
frit stillet
ordkløver6
med den lige overstået køkken vagt , er der kun de ugentlige rutiner at forholde sig til , og det er studiekredsen torsdag , det varme hjørne onsdag ,... [...]
21 timer siden
4 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
4 dage siden
1 dag, 23 timer siden
køkkenvagten
ordkløver6
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få ... [...]
1 dag, 23 timer siden
4 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
4 dage siden
4 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
4 dage siden
4 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
4 dage siden

Populære dagbøger

10 dage siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere in... [...]
10 dage siden
4 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
4 dage siden
6 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at... [...]
6 dage siden
11 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - ... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Strukturjunkie
Tantelillas adhd-dagbog
Det her diagnosticering af mandens arbejds-narkomani har kastet mig ud i en krise jeg kun delvist forstår. · Jeg er stresset, grådlabil, orker ikke at o... [...]
12 dage siden
3 dage siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opl... [...]
3 dage siden
12 dage siden
Dykker under, med drømme om at få l...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Jeg har i et stykke tid ikke berettet om mine dage. Du har været efterladt i uvished og mange detaljer er gået tabt. En status skal du dog... [...]
12 dage siden
4 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
4 dage siden