Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 3 dage siden
Mad?
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så var der sidste skoledags frokost. Vi plejer at få noget lækkert smørebrød, med mulig flue gylp, hvis man ikke skyndte sig. Det var dog ikke tilfældet denne gang. Fanatikeren havde bestemt noget andet. Så denne gang var det hele i hver i en dåse. Jeg fik 2 tørre stykker franskbrød med
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Tumult i hjertet
Sophie Hatter (Femininum)
..shit altså! Hvad sådan en omgang sex dog kan gøre, når det altså bare er godt! · ..jeg bekymrer mig for, om manden kyssede så meget, så inderligt på mig, fordi han (også) er vild med mig? Faktisk har det ædt det meste af min hjernekapacitet, siden i går aftes. Det var vilde, bløde, passionerede og
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Mit livs Mr. Grey..
Sophie Hatter (Femininum)
..Jeg troede jeg var stærkere! · ..Jeg troede jeg var helt færdig med ham! · ..Jeg troede ikke jeg havde mere han kunne hjælpe mig med! · Men jeg tog fejl.. · En snap af hunden under dynen i morges, udviklede sig på rekordtid til noget mega hot og endte med at han kiggede forbi i tre kvarter på vejen hjem
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Hvis jeg havde...
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg kom til at tænke på nogle engelske ord, som jeg hørte en sige..Jeg kom til at tænke på det på vej hjem fra bussen..jeg tænkte på, om man kunne omsætte det til et dansk digt, med perspektiv et mere personlig perspektiv ..mest af alt fordi jeg diskuterede noget, ud fra den sædvanlige
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 5 dage siden
pension
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - En kontor dame går nu på pension. Jeg har snakket en del med hende, - hun er flink nok overfor mig, men f...hvor gør hun mig glad for, at jeg aldrig er blevet gift..glad for at jeg er single. Manden har været bankmand, og nu vil han bare gerne sumpe derhjemme..men Nej, - det må han ikk
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
To besøg og en vaccine..
Sophie Hatter (Femininum)
I morgen kommer der fint besøg! · En gammel studiekammerat lægger vejen forbi på vej til Jylland. Det er vel 10 år siden jeg sidste gang talte med ham. Han var min bedste ven - og lige pludselig forsvandt han bare. Han fik sig en kæreste og forduftede. Så slog han op på face, at han cyklede tværs ige
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Raid dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg vil prøve at optage mit raid i star wars. Så var der en af ungerne der kom til mig i dag, og sagde at han så mine video'er - det tror jeg nu ikke på. Jeg overvejer stadig at lave min spille kanal om til en debat kanal..ikke at jeg har så mange gode råd..her er dog et,..Uanset hvor
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Børne snak.
Inge Erhard (Inghard)
I går var vores søn her og ordnede græsplænen. Min mand kom til at strække en scene på armen og må passe lidt på for tiden. Den yngste 7 årige var med. Ved bordet spurgte jeg ham: Hvor gammel tror du jeg er. Efter et kort øjeblik kom det · 84 ( Jeg er 80 ) Jeg spurgte: Ser jeg så gammel ud? Svar: Ja d
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Så er det i dag.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Dette bliver nok ret anti klimaktisk, men jeg sidder og venter på at tage afsted. Det er vaccinations dag for mig. Jeg har sat "our lady Peace" med "whatever" over igen..Jeg har en anelse ondt i hovedet, og er lidt utilfreds med den tid jeg fik valgt. Den lægger lige i min normale spil
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
sløv dag i dag.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Imens jeg venter på i morgen, hvor jeg får mit første stik..så startede jeg dagen med at spille Demeo i VR. Jeg blev lvl45 som er max level..hvilket jeg blev sammen med en flok begyndere, jeg brugte så min strategiske hjerne til at køre det hele glat igennem. Så var jeg ovre for at han
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Hvordan er det nu...
Sophie Hatter (Femininum)
...det der med at falde for nogen, og føle det er lidt gengældt skal føles? · Er det ikke noget med tanker, sommerfugle i maven, smil og lidt tøsefniseri? · Jeg kan næsten ikke huske det. Jeg var på tur med en super flink fyr i går. Godt uddannet. Godt styr på tingene - umiddelbart i hvert fald. · Ryger
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 10 dage siden
En gåtur i skoven
Sophie Hatter (Femininum)
Gik en tur her til aften, med en ny date. · 37 år. Flink fyr. Det tog 4 sekunder at bygge den kinesiske mur op omkring mit hjerte, selvom jeg tog hjemmefra og vitterligt forsøgte IKKE at gøre det. · Hm. Jeg er ikke tilfreds med mig selv, men jeg går ud fra, at det bare er sådan det så må være. Øv øv ø
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 11 dage siden
En tænkepause lækkede
Louise Amkær (Anlou)
En tænkepause lækkede, og måneder undslap. Jeg var så pinlig opmærksom på tidens spild, at jeg glemte at tænke, og nu skriver jeg i nutid. Jeg er her, lige her efter mange måneders ensomt kontor ved spisebordet, corona træthed og apati. Jeg er her. · Vi kan igen hjælpes ad med at samle vores brikker
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Aftenarbejdet....
Sophie Hatter (Femininum)
...gik total fløjten! Skrev med brandmanden efter han havde afvist mig - efter lidt tekst frem og tilbage, fik jeg spurgt ind til om han fiskede efter et knald. Det endte med at han dukkede op med hans massageolier og så fik jeg full body massage på gulvet til god musik. Fantastisk. · Man kommer ikke
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Det der........
Sophie Hatter (Femininum)
Det var en fin tur i dag. · Rundt i et fedt naturområde. Halvanden time og en is. · Vi snakkede om alting og ingenting. Det var hyggeligt. Jeg skrev nogle timer efter. · Han svarede, jeg spurgte om han var frisk på at mødes igen - og så kom beskeden om at "det der" der helst skulle være der, ikke var d
1 måned, 13 dage siden

Nytilkomne dagbøger

8 dage siden
Sommer
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Herude i skoven sidder jeg og funderer over livet. Sover længe, drikker gode mængder af kaffe, maler og læser på livet løs. Inden hverdagen bryder sam... [...]
8 dage siden
2 dage, 7 timer siden
Samlebåndsmenneske i et senmoderne ...
nn20
Grib dagen! Bidrag til samfundet. Tag dig en uddannelse. Få dig et job. Bevæg dig fremad. Tag ansvar for dit liv. Ask not what your country can do for... [...]
2 dage, 7 timer siden
7 dage siden
Flydende dage
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Jeg har været beskæftiget inden for et andet medie end skrivning, da jeg også maler og bruger mine hænder kreativt. I dag har jeg været i gang med at ... [...]
7 dage siden
2 dage, 10 timer siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
2 dage, 10 timer siden

Populære dagbøger

12 dage siden
I varmen kan nætterne noget særligt...
Sophie Hatter (Femininum)
Wauv, det er varmt!! · Grey kommer i morgen tidlig. Jeg kommer til at være så træt. Vækkeuret er sat til kl 6:15, vil gerne lige op, i bad, smøres ind o... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Jester går til kamp igen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så får jeg anden vaccine sprøjte på tirsdag. · Damn..jeg har haft gang i debatterne..en af mine gamer venner..er en trumper, konspirations n... [...]
9 dage siden
7 dage siden
Loftrum
SeMig
Gulvet synes uendelig blødt under mine hænder. · På loftet ser jeg skygger bevæge sig hen over ubearbejdet træ, duften af indelukket eg og min mors parf... [...]
7 dage siden
2 dage, 10 timer siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
2 dage, 10 timer siden
10 dage siden
En skriver drøm del 1
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Kære dagbog måske er jeg i katalogi med de ældste store digter i verden eller som jeg kald det en passion og lidenskab i at man elske drømme og tanken... [...]
10 dage siden
7 dage siden
Flydende dage
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Jeg har været beskæftiget inden for et andet medie end skrivning, da jeg også maler og bruger mine hænder kreativt. I dag har jeg været i gang med at ... [...]
7 dage siden
6 dage siden
Livet efter
Ayah
Jeg ved godt, at der har været stille længe.. Måske nok også for længe.. · Men jeg har haft brug for at tænke.. Et før lukkede kapitel åbnede for ikke s... [...]
6 dage siden
1 dag, 22 timer siden
Ferien er forbi og mere om Sarah Si...
tcbk
Ferien er forbi. Vesterhav, Randers regnskov, famile og det hele har egentlig været meget godt. De stridende parter har indgået våbenhvile. For nu. · Me... [...]
1 dag, 22 timer siden