Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 18 dage siden
Sødt til halsen
Kenny Raun (thejester)
Hej igen Dagbog, - Jeg var selvfølgelig hjemme for at se til min mor. Der er ikke sket det store, - hun har det stadig dårligt, og har feber. Nu snakker hun om, at hun måske har fåët svamp pga den kemo..så hun har en dårlig smag i munden, også.. ENDELIG fik hun forsigtig sagt, at jeg havde sagt at h
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Fra morgen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg startede min dag med at forklare hvor dum, det er at sammenligne koran afbrænding med at sige noget til en rocker. Paludan stiller sig ikke bare op, men anmelder en demonstration, som politiet så kan sige god for, eller ej. Det gør du ikke, ved blot at sige noget til en rocker.. sk
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Frugt
Kenny Raun (thejester)
Jeg havde købt en plastik skål fyldt med frugt der var skåret i skriver. Melon, ananas, mango.. og den slags. Min mor havde dog frugt nok i forvejen. · Jeg løste nok et printer problem på arbejdet i dag, via mine detektiv evner. Folk var glade.. · Så læste jeg, at Danmark bliver truet af al queda. Jeg
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 21 dage siden
feber
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Mor har lidt feber lige nu. Jeg er ret sikker på, at der er gået hul et sted på tarmen. Det er der flere ting der tyder på. Hun spiser stadig ikke så meget.. så jeg prøver at få hende til det, da man ikke får energi ved ikke at spise. Hun sveder også.. men det er også lidt varmt idag. ·
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Så har Sørensen
Ann R. Sørensen (Savanti)
Så har Sørensen været på jensens ( bøfhus).kan varmt anbefales. Søde tjenere · God atmosvere maden smager godt. · Jar fødselsdag i morgen 43 år. Ja man kan faktisk ikke se det endnu så det er lidt underligt haha jeg spørger tit min mor om der er en fejl i min dåbs attest. · Men jeg kan egentlig godt lide
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Ret normal
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, lørdag d. 12/8 2023, · inden noget andet vil jeg dele et instagramopslag af dr. Ira Byock på profilen @HealingFromComplexPTSD - det er en meget inspirerende, opløftende og informativ profil om PTSD og healing deraf. For god ordens skyld vil jeg også anbefale @Healing.And.CPTSD. Oversat f
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 23 dage siden
Den ene af mine stedsøstre er død (...
Jacob1993
Igår fik jeg den besked som jeg havde vidst ville komme i den seneste tid. Min stedsøster som i over et år har været ramt af kræft sov ind igår eftermiddag. Jeg har nu kun tre stedsøstre på min stedfars side af familien og så har jeg to stedsøstre og en stedbror på min stedmors side af familien. Min
1 måned, 23 dage siden
1 måned, 23 dage siden
Hej fylde
Ann R. Sørensen (Savanti)
Godt råd til fyrerene snyd adrig en kvinde der har sit lort og prøv ikke engang at tænke på det. · Så er det lige sagt. · Nå jeg bliver 43 år på aøndag, det bkiver fejret lidt i morgen gider ikke på selve dagen. · Nå så får man loge vakset tøj godt det er psrfyme fri vsskemiddel så stinler der ikke af alt
1 måned, 23 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Oprejst
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Mor var oppe idag, hun havde det måske lidt bedre, - men sagde at det ikke hjalp hende bare at lægge ned og ha ondt af sig selv. · Jeg lavede noget pasta til min far igår, det var ikke noget der var godt desværre.. men der var ikke andet. I dag fik vi nogle færdig retter med nogle karto
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Efterveer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg oplever en intens hovedpine og træthed efter jeg er kommet hjem. Hvilket er meget normalt - siger de. Er alt andet heldig at det ikke har gået ud over mit bevægelsesapparat, balance og tale. Havde i dag besøg af en ergoterapeut for at vurdere hvor jeg er i dagligdagen. Hun mente at jeg muligvis
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Tilbagegang
Ayah
Jeg er tilbage.. Tilbage for en stund, hvor længe ved jeg ikke. Men jeg har brug for luft, brug for at trække vejret dybt ind. Længere ind end, jeg har gjort i mange år. Herinde er mit frirum mit skriverum, min stemme, mit andet liv, hvor jeg kan være mig selv, uden filter og uden forventninger.. Je
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Enndu en uheldig og tragisk nyhed i...
Jacob1993
Det sidste dagbogsindlæg, som jeg skrev herinde omhandlede den ene af mine onklers begravelse efter han fik mange hjerneblødninger og døde efter han ikke kunne vågne op fra en koma han var i igennem en måned. Tidligere i dag da jeg snakkede med min mor fik jeg så af vide, at den ene af mine stedsøst
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Pas på svindlere
Ann R. Sørensen (Savanti)
Fyck jeg er træt af svindlere på nettet og svindlere generelt var lige ved st komme i en fælde . Men hoppede ikke helt på. Pas på dem på ig der skriver direkte og vilhave noget af dig og bliver ved med at Presse på nej de skulle have nogle tæsk. Er virkelig træt af sådanne typer og der er · sku godt n
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Babu babu
Turid Nielsen (Tasma)
Onsdag morgen sad jeg her ved computeren og skulle rette en fejl jeg havde skrevet. Fik svært ved at fokusere og blev ramt af massiv svimmelhed. Claus fik mig til at tage hovedet imellem benene, men det gjorde det ikke bedre. Fik mig ind i sengen og hævede fodenden, men det gjorde heller ingen forsk
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Troltex
Peter
Lige et pip fra mig. Jeg har fået troltex plader hjem til skråvægge/lofter. · Den første pakke var våd. Jeg var så uvidende om det var en fejl. · Men nu ligger der 105 plader på loftet. De 40 er våde. Brugsanvisning siger de tørre skal ligge med luft imellem i mindst 14 dage inden montage. Jeg er lidt t
1 måned, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

2 måneder, 28 dage siden
Ingen Retfærdighed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg viste min mor overskriften fra en artikel omkring en rocker der havde fået 15 år i fængslet, men nu var blevet præst, og vist mente ... [...]
2 måneder, 28 dage siden
2 måneder, 21 dage siden
En god gerning
Turid Nielsen (Tasma)
Der har lige været en debat på en Facebook side vedr. misbrug. Bidragsyderne gik meget op i at det var kommunes mangel på hjælp, samt forældrenes mang... [...]
2 måneder, 21 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Godmorgen
Ann R. Sørensen (Savanti)
Godmorgen til jer der stadig gider følge mig. · Har holdt lidt pause med at skrive på mine bøger. Men om snart går jeg igang ugen. · Nu har jeg også købt ... [...]
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 29 dage siden
Solsort
Peter
Godmorgen jeg har været forbi mit barndomshjem. Det var under forandring man havde lavet yderdør ind til toilettet så man skulle ud for at komme derin... [...]
2 måneder, 29 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
En helt almindelig dag
Linette K. A. Pedersen
Onsdag d. 19/7-23 kl. 22:39 · Kære dagbog: · Jeg stod op kl. 08:40 i dag. Eller.. Der blev jeg blev vækket af min alarm. Jeg skulle op i HUSET, der som sæ... [...]
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
Tanker om min onkels begravelse.
Jacob1993
Igennem den seneste måned har mine tanker kredset meget om selve livet og også døden. Den helt overskyggende tanke har omhandlet hvad som meningen med... [...]
2 måneder, 14 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Ret normal
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, lørdag d. 12/8 2023, · inden noget andet vil jeg dele et instagramopslag af dr. Ira Byock på profilen @HealingFromComplexPTSD - det er en m... [...]
1 måned, 21 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Putin
Inge Erhard (Inghard)
Jeg sover 6 timer i gennemsnit, et par timer mindre end før i tiden. · Derfor har jeg min private time med Vorherre, før jeg står op. · For et par måneder... [...]
2 måneder, 22 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Kongen af kaos…
JetLi
Normalt har jeg altid svært ved at finde en sigende overskrift, men denne gang synes jeg der var flere der kom springende til mig. Som f.eks. "hvor f.... [...]
1 måned, 14 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Nu
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Så blev det igen et stykke tid siden at jeg sidst har berettet noget her. I dag vil jeg bare skrive ud fra nu'et og lade det flyde som det... [...]
2 måneder, 22 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Tilbagegang
Ayah
Jeg er tilbage.. Tilbage for en stund, hvor længe ved jeg ikke. Men jeg har brug for luft, brug for at trække vejret dybt ind. Længere ind end, jeg ha... [...]
1 måned, 26 dage siden
1 dag, 8 timer siden
klokken slår snart 01:00
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg bryder mig om mørke, og jeg frygter den samtidig. · Jeg bryder mig om stilheden; tanken om at alle er svundet ind i deres trygge madrasser, mens jeg... [...]
1 dag, 8 timer siden