Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 19 dage siden
Når du føler dig som en prinsesse o...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Når du føler dig som en prinsesse ude på dansegulvet og der så kommer en fyr hen og spørger dig om du ikke har lyst til en trekant med ham og hans ven... -.- · Du bliver først pisse irriteret over dette grænseoverskridende tilbud, men tænker dig så om: · "Why not..." · ___ · Du venter spændt på at ham d
2 måneder, 19 dage siden
2 måneder, 20 dage siden
Ravnen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg forstår ikke dem, der tør invitere mig til at synes godt om alt muligt.Det virker som om de tror, at de kender mig, kan kontrollere mig? men de overvurdere deres kendskab. De invitere en sort ravn, der ikke er bange for at starte en debat med dem, man ellers regner mig for en ven.
2 måneder, 20 dage siden
2 måneder, 20 dage siden
Retfærdighed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg snakkede med hende der gør rent, - hun var lidt glad for at komme til vores afdeling af skolen, men føler nu ikke, at hendes kollegaer er noget værd. Hun siger de sidder bare der, og siger ingen ting. Hun er vandt til at snakke med et par på den anden afdeling, her er ikke rigtig n
2 måneder, 20 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørensen
Jeg har det med at samle på "skæve" ting og sager · her til morgen hentede jeg et stykke kunst lavet af egnens graffiti guru L:Ron Harald, jeg husker jeg som meget ung rendte rundt knokleskæv og kiggede hans værker i Kvicklys parkeringskælder i Sønderborg (eksisterer ikke mere) , nu er jeg ikke lige
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
3 Leve regler
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg lyver ikke, stjæler og eller tager røven på folk (I hvert fald ikke med vilje.) · Jeg har indtil for et par mdr. siden haft 2 reoler, og en gulvplads ved Guld og rod i Ribe. Synes ikke at salget der var tilfredsstillende, så jeg er flyttet til Floh i Varde. Der går det betydelig bedre. Udover at
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
Likes fra folk jeg ikke kan lide.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg kommenterede endnu et indlæg idag. Indlægget jeg kommenterede på, handlede om, at de ikke kunne lide, at man kunne fyre nogle der bare tørklæde. Folk er villig til at falde på halen, og lave undtagelser, blot fordi det er religion. Så jeg fortalte dem om, hvordan jeg havde haft en pr
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 25 dage siden
Leder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - bruger en del tid på at lede min guild. folk laver lort de ikke skal, og kan ikke fatte at de skal lade være med at gøre det. De tror de skal starte et raid på må og få, - Men jeg har sat det til at auto starte klokken 18:00 det bedste tidspunkt for alle, - men det kan folk ikke forstå
2 måneder, 25 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
Ingen Defination
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - "sjovt" som jeg ser en del kvinder for tiden, der tror de har patent på at definere hvad en rigtig mand er. Ok, well, then let me define af women..ooh you dont want that?! well.. kald mig hvad du vil, men jeg kan gøre det samme den anden vej, men nægter at gøre det, for mit niveau er s
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
Er så inderlig træt
Turid Nielsen (Tasma)
Det har stået på en par uger nu. Det er et meget typisk tegn på at jeg har været hård ved mig selv. Ikke arbejdsmæssigt, men psykisk. Jeg ansøgte for noget tid siden politiet om aktindsigt mht. politirapport, samt obduktionsrapport. Havde for lang tid siden talt med en betjent telefonisk, som gennem
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
Godt Nytår
Hanna Fink (Fink)
Lidt nye ord, i det nye år. · Nytåret er altid hos mig tid til refleksion, hvad bringer det nye år, hvad var højdepunkterne i det gamle år? · Jeg vil bestræbe at holde mig i gang som jeg plejer, sørge for at forkæle mig selv, og give den gas med maleriet. · Sidste år udstillede jeg i alt 3 måneder, med ma
2 måneder, 28 dage siden
3 måneder, 1 dag siden
Ingen nytårs tale
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har haft travlt med at spille og lave video'er til guilden, over hvad jeg ser vi kan forbedre os inden for..og hvad jeg laver med min alt, i en anden guild. så jeg har ikke fået skrevet min nytårs tale, i en tid hvor folk omkring mig ikke har det så godt. · Jeg gik så ind for at for
3 måneder, 1 dag siden
3 måneder, 2 dage siden
Pas på postkassen!
Søren Sørensen
Da jeg var en ung knægt... · ...da tømte jeg selv heksehyl og lavede kanonslag ud af krudtet eller slog et søm igennem toppen på 5 skuds romerlys så dette forvandlede sig til et kanonslag, der gik mange postkasser til dengang, specielt postkasser fra skolens lærerer var udsatte, romerlys var også "sj
3 måneder, 2 dage siden
3 måneder, 3 dage siden
Vandt igen idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg sad imorges og fyldte mit hoved med lidt mere om menneskets evolution. Inden så jeg manden i den sjoveste video, hvor han klipper sig selv ind i en af de samtaler religiøse tror de kan vinde..og svare så videnskabelig på det, at det får den religiøse til at lige et uoplyst fjols. Der
3 måneder, 3 dage siden
3 måneder, 5 dage siden
juledage 2019
Peter
Glædelig jul til jer alle. lyder til julefreden er ved at sænke sig. · Jeg har vanen tro været hos mine børn juleaften der samles hos Charlotte og Rene i Pandrup, så 6 voksne og 2 børnebørn Luna på 9 md og Liam på 3 år. jeg var så snot og tung i hovedet, men fik mig en eftermiddagslur, mens næste gen
3 måneder, 5 dage siden
3 måneder, 5 dage siden
Du vil være savnet.
Daniella Helvant (Eddie)
Læææænge siden jeg har skrevet et dagbogsindlæg herinde, men NU er det tid. · Mest fordi jeg ikke rigtigt synes at jeg kan tude over det til andre end netop en dagbog. · Juleaftensdag mistede jeg en virkelig elsket ven. · Politiet er lige nu i gang med at opklare hvad der er sket, og en kvinde er varetæg
3 måneder, 5 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
Så mange
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu et par kvinder har henvendt sig til mig..men ja, må indrømmen, at jeg er mere ligeglad nu. I used to care but, things have changed..... [...]
9 dage siden
6 dage siden
Tankemylder og afledning
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg sidder her sat godt til rette med mit eget selskab, mens jeg beskuer verden uden for min rude. Når jeg kigger ud af mit vindue ser alt helt normal... [...]
6 dage siden