Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 2 dage siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
Hej. · Let's talk about that. Jeg er den eneste i min venindegruppe, der er single. Det vil sige, at jeg har meget fritid, alenetid og kan gøre, hvad jeg vil i forhold til mine veninder. De er mere låst, behøver ikke søge menneskelig kontakt og kan nemmere få tilfredsstillet deres sult for kropskonta
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Den om hegnet..
Sophie Hatter (Femininum)
Ingen kan få mig til at føle mig som en total idiot i højere grad, end min far kan. · Han slår til gengæld sindssygt mange rekorder på det punkt. · Jeg skal have lavet der her hegn. · Vi kan bare overhovedet ikke blive enige om noget som helst. Overhovedet. · Han slog rekorderne i dag, da han kaldte mit
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Brev til dig i himlen 27
Flemming Trier (Tagmusen)
God påske min skat · Ja så er påsken over os, det er ikke den mest sjove tid for mig, for jeg tænker på hvordan påsken var før i tiden, Vi var som regel altid sammen her påskedag, for det er hyggede vi os sammen med din mor hvor vi fik rigtig god påskefrokost du ved sådan med sild snaps og øl, det va
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
Hej. · Jeg sad lige og tænkte på en god overskrift, men den må skrives efter indlægget. Jeg ved ikke, hvad jeg helt vil fortælle i dag. Påsken startede godt i torsdags, med en bror og søster tur i naturen. Vi skulle sove i telt, lave mad over bål og gå en laaaang tur. Det var perfekt til at lufte min
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Ridser, blomster, hegn og mit nye h...
Sophie Hatter (Femininum)
Sikke en vild uge! · Grey tog med i Ikea. Vi mødtes derude, han var en engel hele vejen igennem og vi hyggede os. Naturligt, ikke akavet og bare super godt at se ham igen. · Bustede trailerstikket på min hestetrailer, så jeg fik lov at låne hans. Som jeg så præsterede at ridse, da jeg kom tilbage til
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 5 dage siden
En god mand døde
Kenny Raun (thejester)
Jeg fik nyheden her i morges. · En af mine gaming venner fra Kuwait, ansat i USA hær er død. En af hans venner, der også spiller fortalte mig det. Han var altid så glad og optimistisk når vi talte sammen. hans glæde for sin kone og familie skinnede igennem. Jeg ville ha snakket med ham forleden, men
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
tak for min video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Der var en der i dag takkede mig for min video omkring VR motion. Det er en youtube video jeg har lavet, hvor man ser mig starte med at bruge VR til at komme i form med. man kan se jeg sveder osv..også ser man mig også efter jeg har smidt de 75 kilo..hvor jeg snakker om, at jeg var på
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Perfektionismen dræber mig eller gø...
Neola
Hej. · I dag har været en af de dage, hvor stressen har peaket. Jeg har løbet rundt som en hovedløs kylling og havde på ingen måde lyst til at komme hjem til et tomt hus. Men det gjorde. Tomt, ikke rengjort og mig selv, som skulle lave mad. Jeg måler mig selv på succes, pæne ting og rene linjer. Jeg
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Min første Fantasy novelle.
JesperSB
Jeg har skrevet et par bøger, over det sidste par år. · Jeg skriver på engelsk, og det er kun været non-fiction. · Det er små bøger på 30-40 kindle sider. · Jeg er hypnotisør, mest som hobby. · Jeg kan får folk til at tabe sig, men de færrest gider tabe sig. · Så jeg har ledt efter en alternativ ting at tje
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Wow, en regnbue af følelser.
Neola
Hej. · Når solen skinner fra morgenstunden, så ved jeg at humøret som udgangspunkt bliver virkelig godt. Hele dagen har jeg også været i et rigtig fint humør. Jeg har mega travlt på arbejde med at styre min afdeling og få lanceret det hele i morgen. Det er vanvittig op til en lancering - hvilket helt
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Hun skrev
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - hun skrev igår til mig..selv om hun havde skrevet at jeg kunne skrive til hende hvis det var.. · Så skrev hun alligevel til mig til sent ud på natten..om livet osv.. hun bor for langt væk, og er ryger..2 ting der gør, at jeg ikke tænker at et forhold kan komme på tale. Hun bad om vi ikk
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Luftforandring.
Neola
Hej. · I går var jeg ude og se på en lejlighed. Jeg skal ikke købe lige nu, da min veninde flytter ind i mit tomme værelse i lejligheden. Men kender du ikke det? Lysten til forandring? Jeg snakker ikke om at skifte sofaen ud eller male en væg. Jeg snakker flytte i en anden lejlighed. Eller en ny by e
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Flyttestress og hjælp fra uventede ...
Sophie Hatter (Femininum)
Først...Jude! · Jeg er træt af mig selv og den negative tankespiral jeg fiser rundt i. Der var - eller er for den sags skyld - jo ikke rigtig noget at sætte finger på, det er KUN mine egne tanker der stikker af og får øje på problemer som ikke er der. · Først, så troede jeg eksempelvis at han skulle på
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Regler
Kenny Raun (thejester)
Hey dagbog, - jeg sad og tænkte på, om jeg skulle skrive mine leve regler ned, som jeg ser dem. De handler om alt muligt.. · F.eks "jagt aldrig en kvinde" · En regl jeg kommer til at bruge mere og mere..der var en der skrev til mig idag..hun skrev så senere at hun ville gå i seng..men sagde at jeg kun
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Hvad skulle vi gøre uden?
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg løste min fars bil problem. han har lige købt en anden bil, og kunne ikke finde ud af, at få kortet i den opdateret. Jeg kiggede også på det i går, og allerede der havde jeg en hypotese om, at det måtte være usb pennen der var problemet. Jeg fik dog ikke fundet ud af hvorfor. I dag
1 måned, 10 dage siden

Nytilkomne dagbøger

32 minutter siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
32 minutter siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Tanker om at turde tale..
Sophie Hatter (Femininum)
..tale og snakke og stille de spørgsmål der betyder noget.. · Jeg råhygger mig i hans selskab. Han lader til også at hygge sig i mit. Jeg undrer mig ove... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Sokratisk
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg fandt en corona benægter i dag. De er tit ligeså troende som religiøse. Anyway, de få folk der havde svaret på det hun skrev, skrev ... [...]
12 dage siden
5 dage siden
Brev til dig i himlen 28
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Ja så er det jo i morgen jeg får min nye lejlighed, ja det har jeg jo ikke fortalt dig, men jeg flytter i en større lejlighed så det bliv... [...]
5 dage siden
3 dage siden
Det skal nok gå
Turid Nielsen (Tasma)
Afvænning, nedtrapning og afgiftning. Alt sammen noget der skal og kan gøres noget ved, og som gerne skulle udmunde sig i et vægttab. Jeg er en lyste,... [...]
3 dage siden
4 dage siden
Når hunde snakker med.
Inge Erhard (Inghard)
Vores søn tog på ferie med familien og i mellemtiden skulle vi se efter deres lille hund og kaniner for anden gang. Hunden Quak Quak, kinesisk navn, e... [...]
4 dage siden
1 dag, 8 timer siden
Tredje Bog started
JesperSB
Så starter jeg på en ny bog. · Den sidste endte på 57T ord. · Den er online på Amazon, under JesperSB. · (Den er Online fra 7/5, fordi jeg prøvede at pre-la... [...]
1 dag, 8 timer siden
32 minutter siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
32 minutter siden