Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

20 dage siden
STOR NYHED. :)
Jacob Patrick Poulsen
SÅ! Kommer der en stor nyhed. Det her er noget jeg har været spændt på i de seneste dage og jeg tror folk vil tage vel imod det jeg skriver her. Jeg vil gerne afsløre, at jeg er kommet ind på Administrationsbacheloren på UCN her i Aalborg, hvor jeg også bor. Hvis folk er nysgerrige så har jeg brugt
20 dage siden
20 dage siden
Får en (potentiel) god nyhed om en ...
Jacob Patrick Poulsen
Er meget spændt på en stor og (potentiel) god nyhed jeg finder ud af her efter midnat. Så jeg har tænkt mig at være vågen i hvertfald igennem den næste times tid, indtil jeg finder ud af om nyheden er positiv. Så vil jeg også gerne offentliggøre det herinde bagefter. :)
20 dage siden
21 dage siden
Jeg elsker dig men er bange.
karlaskvadrater
Jeg elsker dig. Men kan ikke overskue det. · Mon du ved, at jeg hver eneste dag tænker på dig- især nu, hvor det er så varmt ,at man bare kan sidde og glo i skyggen, læse lidt, glo ind i en skærm. Åh jeg glæder mig til regn. Jeg glæder mig til jeg kan bevæge mig krop, Jeg kan bevæge mig ud af mange ti
21 dage siden
21 dage siden
Fortsat dejlig fredag og weekend ti...
Jacob Patrick Poulsen
Vil gerne ønske jer alle en dejlig fredag aften. Jeg håber i har nydt varmen der forsat hersker her i Danmark og det ser ikke ud til at temperaturen falder før engang i den kommende uge. Jeg synes det er MEGET varmt og jeg har haft åbent for alle vinduerne herhjemme i min lejlighed for, at lufte ud.
21 dage siden
21 dage siden
Dagens begivenheder. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været på arbejde som jeg plejer her henover sommeren. Jeg fik også hentet mine sko, som jeg bestilte i onsdags. Det er to par Björn Borg sko og jeg sparede 70 % på dem, da jeg købte dem inde på nettet. Sammenlagt fik jeg købt skoene til 500 kr. og jeg sparede over 1000 kr. på dem hv
21 dage siden
22 dage siden
Kærestesorg og hedebølge.
karlaskvadrater
Jeg er træt af varmen. Jeg plejer at kunne handle mig ud af det der gør ondt. Male en væg, danse, gå en lang tur- men nej. Man kan sidde og glo ud i luften imens sveden hagler ned af en. Smerten og lidelsen der ingen ende vil tag eller det vil sige den kommer i bølger. Måske var din SMS alligevel ba
22 dage siden
22 dage siden
Tanker om mennesker. :)
Jacob Patrick Poulsen
Alle mennesker er smukke. Alle mennesker er unikke og perfekte, fordi de er dem, som de er. Det bedste man kan gøre er, at acceptere sig selv, som det menneske man er. Fordi alle pladser er taget og den eneste plads der er tilbage, er det sæde der er der til dig. :)
22 dage siden
22 dage siden
Hentet bøger på biblioteket her i A...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg også været ovre og hente bøger på det lokale bibliotek her i Aalborg. Så nu er der lidt mere litteratur der skal læses henover de kommmende dage. Jeg ønsker jer alle en fortsat dejlig torsdag og jeg håber i også kommer udenfor og nyder det fantastisk varme sommervejr. :)
22 dage siden
22 dage siden
En tur i Safaripark og hvepse invas...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Her i mandags var jeg med søs og mormor i Knuthenborg Safari Park. Det var den årlige søster/mormor tur og vi havde besluttet at invitere hende på safari i år. Det er hendes fødelsdagsgave hvert år; en dag med sine børnebørn. Så hygger vi bare sammen alle tre. · Hun elsker det og ser fr
22 dage siden
22 dage siden
En stor nyhed jeg kan afsløre om to...
Jacob Patrick Poulsen
Så er der kun to dage til, at jeg kan afsløre en stor nyhed. Jeg har søgt ind på både Administrationsbacheloren og Serviceøkonom uddannelsen på UCN og det får jeg svar om på lørdag. Altså hvilken af disse to studier jeg kommer ind på. Jeg kan sige at jeg har fået godkendt både en motiveret ansøgning
22 dage siden
23 dage siden
I F****** dit it!
SoffiG
Jep, endelig tog jeg skridtet og kom videre. · Rettere sagt, er jeg faktisk blevet skilt og skilsmissepapirerne er gået igennem og godkendt. Min eksmand har overtaget huset og min gæld, og jeg er fri! · Jeg er lettet, jeg er glad, jeg er mega hamrende bange for den store verden - men jeg er klar på at
23 dage siden
23 dage siden
Beskrivelse af i dag og i morgen (M...
Jacob Patrick Poulsen
Havde en travl morgen i dag. Jeg var oppe lidt i 7:00 fordi jeg skulle snakke med min kontaktperson og det gik meget godt som det plejer. Derefter skulle jeg hurtigt over på arbejde og der fik jeg fri ca. 14:30. I morgen skal jeg på arbejde igen og så skal jeg også hente nogle bøger på biblioteket o
23 dage siden
23 dage siden
Dagens begivenheder og generelle ta...
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg lige kommet hjem fra arbejde og det har været en dag hvor jeg har været involveret i et samarbejde, hvor jeg er i gang med at bygge en internetside op, som jeg tror bliver pæn stor indenfor en relativ kort periode, da det er en oplagt side for turister der kommer til Danmark og også for os
23 dage siden
23 dage siden
Købt nye sko. :)
Jacob Patrick Poulsen
Fandt ud af via. min mor at der inde på Boozt's hjemmeside er gode køb, at gøre da der på mange varer er op til 70 % rabat. Så nu har jeg bestilt to par Bjørn Borg sko hvor jeg sparede et hav af penge på dem. Sammenlagt på begge par sko sparede jeg godt og vel 1000 kr. :)
23 dage siden
24 dage siden
Dagens begivenheder.
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg igen været på arbejde fra klokken 9:00 til 14:30. Jeg var alene på kontoret i dag og derfor hjalp jeg en af min chefs samarbejdspartnere med at skrive artikler inde til hans hjemmeside, der omhandler turistattraktioner i Danmark. Så hjemmesiden retter sig både imod folk der rejser til Dan
24 dage siden

Nytilkomne dagbøger

29 dage siden
Møen i efterårets skær
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 19/10-17 kl. 20:59 · Vi kørte på vejen, som var omringet af træer i efterårsfarver. Bladene på vejen føj op, som var en storm på vej, når bil... [...]
29 dage siden
28 dage siden
En livsnydende destination
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 14/6-18 kl. 21:53 · Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinationen. En destination fyldt med mennesker man kender og ik... [...]
28 dage siden
14 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg b... [...]
14 dage siden
28 dage siden
Tårer på mine kinder
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 22/06-18 kl. 23:37 · ​Mine øjne er røde og hævede. Mine kinder er våde og der er dråber på mit tøj fra mine tårer. Min næse er fyldt med snot ... [...]
28 dage siden
8 dage siden
Mit elskede barnebarn.
Charlotte Hope
Et par store brune øjne, som nysgerrigt følger med i alt. Et dejligt sortbrunt hår og et smil, der smelter mit hjerte. Ja, hvem andre kan det være end... [...]
8 dage siden
29 dage siden
Skyernes drømmeverden
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Fredag d. 29 september 2017 kl. 18:43 · Jeg drømte om at falde, ned i skyerne. Røre ved ingenting. Alt i slowmotion og i regnbuens skær. Der var helt st... [...]
29 dage siden
29 dage siden
Er det kærlighed?
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Mandag d. 29/1-18 kl. 12:48 · Hun er giftig, en sygdom. En man aldrig kan komme af med. Ligesom kræft har hun spredt sig til hver en celle i min krop og... [...]
29 dage siden
13 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
13 dage siden
28 dage siden
Dagdrømmeri
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdags.19/4-18 kl. 22:34 · Jeg sidder i klassen. Læren snakker. Folk lytter, med undtagelse fra en lille gruppe, der hvisker om noget på en computer. ... [...]
28 dage siden
28 dage siden
Kom hjem
Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg)
Torsdag d. 17/5 kl. 18:41 · Jeg sidder på højen. Spottet. Det er aften og solen maler himmelrummet med sine røde, gyldne og violette farver. Jeg giver s... [...]
28 dage siden

Populære dagbøger

11 dage siden
Venskaber. :)
Jacob Patrick Poulsen
Har en tanke jeg gerne vil dele med jer. Jeg synes at venskaber på ingen måde kommer af sig selv. Venskaber skabes for mit vedkommende, som regel, når... [...]
11 dage siden
11 dage siden
når indbakken er tom
jebomik
hmmm sider og kikke på en blank skærm, min indre indbakke er tom for ideer. Hvordan dælen kommer man af ude dette, det ville være nemt og bare falde t... [...]
11 dage siden
13 dage siden
Ét forhold blev smidt ud og et ande...
SoffiG
Jeg har i mange år vidst at jeg ikke skulle have været gift med min eksmand, jeg har ligeledes vidst at jeg nok aldrig rigtig har elsket ham, men mere... [...]
13 dage siden
13 dage siden
Min børnebog
Charlotte Hope
Nu går det endelig fremad med den børnebog, jeg længe har drømt om at skrive. Målgruppen er fra 12 år, og det er den realistiske genre. Det er lang ti... [...]
13 dage siden
10 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en d... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok e... [...]
8 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Alene
krebsen81
37 år, 3 år til jeg er 40, mor til 3, single 4,5 år. Jeg er alene, alene om morgenen når børnene skal op, have morgenmad, i tøjet og sendes afsted til... [...]
2 dage, 12 timer siden
5 dage siden
Gerd
Peter
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove. · Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget t... [...]
5 dage siden
1 dag, 22 timer siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg har søgt ind på et skrivekursus, som forlaget Gladiator afholder. Jeg har lidt blandede føelser omkring det.Jeg er bange for et afslag, og for at ... [...]
1 dag, 22 timer siden
3 dage siden
Den dag hun opgav kærligheden.
karlaskvadrater
De sagde hun var smuk. De sagde hun var sød og det var alt sammen meget godt. Men kærligheden kunne hun ikke finde. Igen og igen blev hun gjort forker... [...]
3 dage siden