Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 10 dage siden
Michelle
Turid Nielsen (Tasma)
Politiet en tidlig morgen, ligsyn og lammelse. Min verden er gået i stå efter min datters hjerte holdt op med at slå. Situationen har været frygtet i årevis, men derfor er chokket ikke mindre. Forberedelserne er på plads og i morgen er bisættelsen. Har ikke været i bad i en uge. Det føles så ligegyl
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Når man ikke trives i en travl hver...
nillepoulsen
Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, har jeg været hjemme med influenza. Trods sygdom og træthed, har jeg været rigtig glad, og følt, at jeg har haft en masse overskud til mine børn. · I morges, da jeg vidste, jeg skulle afsted på arbejde igen, følte jeg bare, at jeg blev hurtigt opgivende og irritere
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Få grin
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fandt lige et lille debat indlæg på facebook, jeg kunne byde ind på :) du ved, når folk begynder at snakke religion, såååee..lad mig sige det sådan, argumentations mæssig, så har de ikke længere en chance overfor mig. Der var lige den gamle, - jamen lovgivningen osv, bygge på vores
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 13 dage siden
idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Idag startede jeg med at se endnu en af de der, - posts hvor mænd kysser på facebook. Designet til at provokere, for dem der lader sig provokere. Jeg havde sådan lyst til at kommentere, du ved..GO over the top! måske skrive, at grunden til folk kigger væk er den samme som når andre par
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
On your adhd-own....
Tantelillas adhd-dagbog
Der er noget, jeg ikke forstår! · Hvis jeg går til lægen med en simpel hovedpine, så skal jeg være meget smidig for ikke at forlade klinikken med minimum 1 informationsfolder. · Men hvis man bliver diagnosticeret med adhd, så bliver man uden yderligere sendt hjem med et par recepter og besked om at prøv
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 14 dage siden
venter
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg sidder her endnu, og bevæger mig ikke ud af flækken..hvis hun skulle komme tilbage, - jeg ved hun ikke gør. · mine ben er hævet, ømme..jeg humper fremad, men jeg hver skridt tages fordi jeg skal. Jeg går de ekstra skridt om morgnen, og åbner for 9. klasses eleverne så de kan komme i
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Ny profil tekst
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så har jeg ændret min profil tekst et par steder. Jeg var ærlig før, men nu giver jeg den lige i fjæset. Samtidig siger jeg, at du er kvinde, ja men det imponere mig ikke. - hvis du vil imponere mig, så start med at være venlig og smil. Nå, ja også skriver jeg selvfølgelig at hvis de ikk
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Opgiver
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har sådan set opgivet at finde en, så derfor vil jeg til stadighed være mindre pleasende. Jeg vil begynde at blande mig mere i debatter, og give folk retorisk tørt på. Dette vil jeg gøre med logik, ikke blot ved at kalde folk noget, men med saglige argumenter og retorik. · Jeg læste e
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Struktur
Tantelillas adhd-dagbog
I virkeligheden er det påfaldende, at hverken jeg eller andre har tænkt på adhd før nu. · I de sidste 18 år har jeg skreget på struktur og (emotionel) stabilitet. Stort set alle Ingeniørens og mine skænderier handler om struktur, manglen på samme i vores familie og mit behov for at have den. Hos dive
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 17 dage siden
Først opslag ordblind forfatter
CRamskov
Da jeg først hørt om fyldepennen, for nogen år siden, overveje kort at tilmelde mig, som ny forfatter mente jeg det vel var en del af mit nye liv. Dog som ordblind havde jeg ikke lyst eftersom alt for mange i dag har travlt med at hakke ned på en persons tekst, fordi man ikke staver ordenligt, men n
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 17 dage siden
Spand med sand, der skal blive til ...
Michala Escherich (Machula T.)
Wow... om tre uger har vi holdt Helenes konfirmation... Jeg skal vist snart have aftalt et slutspurtsmøde med Daniel, så vi har 100% styr på det sidste... Og de der andre småting som jeg selv bare skal have styr på, som gave, tale og album og sang og... er vist snart på plads... · Som jeg vist nævnte
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 17 dage siden
Jeg håber på solskin
Tantelillas adhd-dagbog
Jeg håber, at vejret er dejligt i weekenden, så jeg kan komme ud i sol og frisk luft! · Alt det her medicinafprøvning og konstant observering af mig selv er lige nu lidt overvældende. · Og jeg er ligesom i en fase nu, hvor virkeligheden rammer mig lidt - altså, jeg HAR ADHD, det går IKKE væk og jeg ka
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Karma
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, engang imellem er der intet som Karma! Når en pige blockere en fordi man spiller computer, med en masse negative ord, selv om man selv har talt pænt tilbage..og hun så senere klager over alle de mænd der blokere hende...Karma! Husker hende der altid sagde grimme ting til folk ved posten,
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Im looking at you through the glass...
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Det gør ondt i mit hjerte at du fik mig til at føle sådan, hvorfor? Har du glemt os, det vi havde? Vi havde noget specielt, vi havde en connection jeg aldrig ville have været foruden, alle vores ture til norden og tilbage igen. · Jeg er sikker på at der er en mening med alt her i livet, at vores veje
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
buhu
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg svarede lige på et link til en artikel. Det var en der beklagede sig over den teknologi hun brugte, og ikke kunne slippe. Det lød som om hun sagde buuuhuuu, skal jeg tisse..vil i andre med?!! Nej det vil vi ikke :) der hvor hun finder afslapning, finder jeg kedsomhed. Der hvor hun
1 måned, 19 dage siden

Nytilkomne dagbøger

20 dage siden
At rejse sig igen
Iben Kierkegaard (Circle)
Det hele ser ualmindeligt håbløst ud til tider, det kan virkelig se ufattelig sort ud. Det har det gjort i perioder de sidste 10 år. 10 år, som har bu... [...]
20 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
En god nyhed. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg i går en god nyhed. Det viser sig, at min storsøster (hende jeg skal besøge i USA) og hendes mand kommer hjem til jul. Så det har de allere... [...]
12 dage siden
11 dage siden
utroligt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser noget melodi grandprix, - utroligt, at den ringste sang er ved at vide ved halv tid..israel. en typisk stupid feministisk sang, ... [...]
11 dage siden
10 dage siden
Et visit til Danmark's Stonehenge.....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke om i ved dette, men på Lolland ligger der sådan et sten figur kunstværk ved navn Dodekalitten, som de betegner som Danmarks ... [...]
10 dage siden
8 dage siden
Når enden er go
Søren Sørensen (thevoid)
Idag har jeg været hos tandlægen og blive undersøgt i kæften, de har haft et hårdt liv, det er aldrig rart at være ved tandlægen når man er mig, ikke ... [...]
8 dage siden
8 dage siden
To dødsboer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde ta... [...]
8 dage siden
5 dage siden
Solen skinner på den anden side
Tukanen
Udefrakommende påvirkning kan medføre lidt af hvert. I dette tilfælde et lille skriv inspireret af andres skriblerier... med en efterfølgende lyst til... [...]
5 dage siden
16 timer siden
Efterløn nej tak
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Så er det bestemt ... jeg bliver på arbejdsmarkedet til jeg er 67 år, jeg har fået udbetalt min efterløn.. · Så spøger du måske hvorfor ? ? J... [...]
16 timer siden
1 dag, 23 timer siden
Det går faktisk ret godt
nillepoulsen
Okay. Det går faktisk ret godt i mit lille, rodede hoved for tiden. Eller det vil sige, tankerne flyver, som altid, men føler i det mindste, de er mer... [...]
1 dag, 23 timer siden