Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 1 dag siden
Hjælper
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - min hjælper var der i dag.. så kom den anden pedel også forbi.. så fik vi os den abort debat. Min hjælper beskyldte mig for, at det blot var fordi jeg var imod kvinder.. Men hvad min motivation er, er irrelevant, - da mine argumenter ikke bygger på følelser. punkt 2, - Det at snakke om
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 1 dag siden
Gode nyheder.
Inge Erhard (Inghard)
Det må være gode nyheder for mange, hvis man kan finde noget som kan helbrede kræft. Millioner af mennesker dør hvert år af den sygdom. Jeg har lige hørt et video på you-tube, om at det er lykkes. · Midical miracle clinical trial managed to free 14 patience of cancer you tube. · I Israel har man en vac
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 2 dage siden
Konsekvent
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog :) haha.. Der var lige en der kommenterede på mit svar omkring abort. Hun mente at mænd bare kunne lade være med at ha sex, hvis de ikke vil ha børn. Så jeg svarede, at jeg håbede hun var konsekvent i sin argumentation, for det samme kan sige til kvinder. Jeg har hørt kvinder sige, at sex
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Kun mig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - skriver på min telefon. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg aldrig har været rigere! Jeg er blevet skarp, og rummer en mængde viden. Troen på at en partner findes er forsvundet, og erstattet af et syn på, at jeg kan gøre hvad jeg vil. · Jeg har nu en del råd til mænd omkring kv
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Snart mere klarhed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg håber på, at der kommer mere klarhed på tirsdag. Det går ikke så godt, og min hjerne skriger af sorg pga min viden. Der var en lære der fortalte mig, at en kollega var død af kraft, men at vedkommende havde gået længe med mave smerter.. uden at ha gjort noget ved det. Jeg er bange
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Brugt argumentation
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg stødte lige på De/Dem debatten. Hvor en sagde, at man havde brugt det før, og at folk var hade fulde i deres kommentare. · Jeg satte lige hurtigt Friends in tokyo med "call me devil" over. Så befyndte jeg ellers... · For det er rigtigt at sproget udvikler sig, og man har brugt de ord
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
En Finger
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, Jeg var lige hjemme ved de gamle, - og min fars operation var gået godt. Han havde besluttet sig til, at få fjernet sin lille finger. Han mente, at den kun var i vejen efter den var blevet gjort stiv. Så jeg ringede til ham i går for lige at høre.. og kom så også til dem i dag. Det har a
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Ingen magt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg havde en ulækker drøm i nat. Den handlede om en eller anden nøgen kvinde, der lagde mig ned. Jeg beholdte mit tøj på, og hun kom ikke videre med mig. Så hun fandt noget klamt at lave med en anden. · Nå, der var i øvrigt en der skrev hej til mig igår, jeg svarede med et hej tilbage..
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Det er morgen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har sagt det før, men damn.. så snart man kommer ud af sin dør, så bliver man bombet med "god morgen". Jeg har ikke haft en stibe gode morgner i snart 40 år. Hvis de kommer med et udsagn er jeg uenig i dette, og hvis det er et ønske, kunne de så ikke ønske noget mere realistisk.. s
2 måneder, 10 dage siden
2 måneder, 12 dage siden
Jeg kan ikke tro det.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg kender en der er småt begavet. Jeg kan næsten ikke tro det, men der har været flere tegn på det. Vedkommende tror, at covid ikke var farlig og at det bare var for at skabe angst hos folk. Personlig nød jeg, når religiøse der havde samme holdning, og som mente at deres gud ville hjæ
2 måneder, 12 dage siden
2 måneder, 12 dage siden
lava
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har lige set nogle afsnit af en netflix serie, hvor 3 grupper skal bevæge sig igennem en forhindringsbane, - men hvis de fejler et hop eller glider.. så kan de ryge ned i "lava'en" slimet. Der er mande hold og der er blandede hold, også er der kvinde hold..der kæmper imod hinanden.
2 måneder, 12 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
Jeg forstår ikke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg starter denne morgen med at undre mig over, hvorfor folk invitere mig til at synes godt om dem eller deres klub?! Vi har sikkert været allieret på et spørgsmål, en ide om hvordan tingene hænger sammen, og de har nok synes godt om det jeg skrev. Det virker som om det er tilfældet i hv
2 måneder, 14 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
vafler
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde købt nogle vafler til mine forældre for et par dage siden, - nu havde de så prøvet en af dem i går.. og de kunne godt lide dem. Jeg føler det stadig lidt som om at hun har opgivet kampen på forhånd, bare fordi det ser slemt ud. Jeg ville ønske alle var mere som mig, - selv om
2 måneder, 14 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Blæverværk
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg deltog tidl. på året i et forløb på Syddansk overvægtsinitiativ på sygehuset. Der blev bla. taget blodprøver, samt scanning af min mave mht. fedt på og i maven. Heldigvis var midt placeret om maven, og ikke om sådan i organerne. Undersøgelsen viste dog fedtlever, men talende er så små, at der pt
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
At føle sig låst i systemet
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
FØLELSEN AT AT VÆRE LÅST I SYSTEMET OG SAMTIDIGT SKULLE FØLE SIG PRIVILIGERET · går ikke op i en højere enhed, vis du spørger mig... · Jeg er så heldig at bo i Danmark med en velfærdsstat til at passe på os psykisk sårbare med f.eks. flexjob, førtidspension, kontanthjælp etc. Men alligevel er der alli
2 måneder, 15 dage siden

Nytilkomne dagbøger

10 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen?... [...]
10 dage siden
1 dag, 18 timer siden
Jeg måtte slippe det, lige så snart...
Sara Nuur (Sara111)
"Yahya fik aldrig noget af nogen, tværtimod. Og alligevel havde han så meget at give til os andre. Tænk på, hvor mange mennesker, der findes i verden,... [...]
1 dag, 18 timer siden
18 timer siden
Alene fordi jeg er
Sara Nuur (Sara111)
De her sider er ikke rettet igennem, de er klimpret ned, mens et uvejr har raset. · Teksterne er nok distanceret fra min person. Mit ordforråd står øde.... [...]
18 timer siden
24 dage siden
Det er ikke let
Baru
Der er mange ting der har ændret sig i gennem årende. Jeg ser bl.a. mange nye teknologier, som er udviklet for, at løse de sociale problemer. Men er d... [...]
24 dage siden
22 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfohss
Det er blevet mandag i mit snarligt nye, andet liv. Min 'version 2.0'. Jeg tænker sjældent på mig selv, men her til formiddag markerer en lang rejse i... [...]
22 dage siden
19 dage siden
den svære start
Bizarre
Nå - jeg læste straks et fedt digt og skrev et længere brev til forfatteren for at spørge om et evt samarbejde · - kun for at finde ud af jeg ikke kan s... [...]
19 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
hej fra kvinde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - der var en kvinde der skrev til mig, - meget kort.. bare "hej med dig" efter hun havde brugt "vis interesse" funktionen på mig. Jeg svar... [...]
12 dage siden
1 dag, 18 timer siden
Jeg måtte slippe det, lige så snart...
Sara Nuur (Sara111)
"Yahya fik aldrig noget af nogen, tværtimod. Og alligevel havde han så meget at give til os andre. Tænk på, hvor mange mennesker, der findes i verden,... [...]
1 dag, 18 timer siden
9 dage siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog (7/8, 2022), · i går havde jeg en skøn dag! Min søster kiggede forbi og vi så hinanden for første gang i 4 år. Hun bor langt væk og har 2 bø... [...]
9 dage siden
10 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen?... [...]
10 dage siden
18 timer siden
Jeg har savnet pennen.
Görkem Acar (grkemacar)
Heya, længe siden. · Der er måske nogen, der kan huske mig. Måske endda savnet mine ord og poesi. · Jeg har i hvert fald savnet den her side, selvom jeg h... [...]
18 timer siden