Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

14 timer siden
Regression
Ansu Orheim (Prem)
Kære Dagbog, · dette er ikke en reklame, det er en påmindelse sat i værk af i dag at ville høre Tupac Shakur hele dagen, gratis på nettet, når dagens mange gøremål lige er overstået: hvordan kan det være en reklame i et dagbogsindlæg at skrive en ABC-anbefalelsesliste for undergrundsartister??? Hvorda
14 timer siden
1 dag, 6 timer siden
Født klar..
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - på med Zayde wolf, - Born Ready. Jeg var sammen med min kæreste i weekenden. Hun er sød, - hun har forsøgt, om hun kunne få mig til at stoppe med et af mine spil, - uden at sige noget direkte, men via manipulation..desværre ser jeg lige igennem folk, også hende...og det kommer ikke til
1 dag, 6 timer siden
2 dage, 12 timer siden
Omgå Youtubes blokade (ikke en opfo...
Ansu Orheim (Prem)
Kære Dagbog, · sikke en dag allerede, men det ved du jo godt. Vidste du at man kan omgå Youtubes blokade af musik og videoer for os danske brugere? Og at det endda er lovligt, så vidt jeg ved (dette er dog IKKE en opfordring til at gøre det, hvis det er et brud med (evt. ny) lovgivning)? Tyskland var
2 dage, 12 timer siden
2 dage, 23 timer siden
En fiks ide, eller en fremtidssikri...
Dus
Det er ikke svært at se skriften på væggen, når jeg for alvor kigger lidt på de nybygninger der spyttes ud her for tiden. De bliver større og større, samtidig med at den skibstype jeg er på, er en uddøende race i takt med at rederiet bliver mere og mere grønt orienteret og satser på vindmøllemarkede
2 dage, 23 timer siden
4 dage siden
Håb
Ansu Orheim (Prem)
Kære dagbog, · jeg har lige fundet anledning til at få genhørt et musiktrack der i sin tid hjalp mig noget så meget; Searching, af Blackalicious og Erinn Anova, der sammen synger om håb og mening med livet - det er særligt det at det er en duet, at det er kønsneutralt når de eksempelvis nævner gud, de
4 dage siden
8 dage siden
Forteltet
Dus
Jaah, idag har jeg givet virtuelt håndslag på et nyt, brugt fortelt til campingvognen. Det der fulgte med den fra forhandleren sidste år, er et halvmørnet, jordslået gammelt telt, med defekte lynlåse. Det var med lodder og trisser at det kom op og stå i Bøsøre for et år siden, uden at slå revner nog
8 dage siden
8 dage siden
Når himlen river mig ned i helvede....
Dus
Planen var klar - eller kærestens plan var klar. Og til start lød det også skidegodt med det hus (se forrige dagbog). Min fejl var bare, at jeg ikke tænkte nøjere over det, inden vi var så langt henne i forløbet, at jeg var kommet hjem og været med kæresten ude og se huset. · Det var sgu nowet klejnt
8 dage siden
9 dage siden
kryds i kalenderen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - damn, - min kæreste var lige forbi..fra ca klokken 12 til nu..vi snakkede en 30 minutter..også, ja..3 timers..igen overdrivelse. Hun forsikrede mig om, at hun var min..mit hoved hvisker stadig til mig, at hun kun er der fordi jeg er..well, - the devil is in the detail, looking..always
9 dage siden
9 dage siden
Søndag - tid til at slappe af
Ansu Orheim (Prem)
Kære dagbog, så er det søndag! Dagen i dag bliver god, uden noget som helst kreativt planlagt, kun tid sat af til at slappe af, med tv-serierne Mr. Robot (intellektuelt/lidt stressende at følge) og Shogun (afstressende, måske fordi den er set så mange gange (og bøgerne læst 2 gange, på dansk og enge
9 dage siden
11 dage siden
Turen går til sommerhus
Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
I dag har jeg klaret skole og spist fint uden at brække mig. Fremskidt. · Jeg har mere mod på skolen igen, selvom jeg stadig tvivler. · Jeg snakkede med min mentor i dag og han er så sød og behjælpelig. Det er dejligt. Jeg håber, jeg kan komme mere afsted. Men min kalender er helt fyldt næste uge, så bl
11 dage siden
12 dage siden
Kan jeg holde til skole?
Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
Jeg er begyndt at få meget fravær. Mit overskud er ikke eksisterende. · Jeg har ikke været i skole og så da jeg kom afsted i dag, kunne jeg kun holde til to timer.. Mit hoved er helt kørt ud og jeg kan bare ikke. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal finde balance i alt det, som jeg vil. Jeg føler mig udueli
12 dage siden
14 dage siden
Kaotisk weekend og en rigtig mandag
Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
Min weekend blev brugt på arbejde og druk... · Jeg føler mig ikke værdsat på arbejde, men elsker at arbejde der, så man kan sige, jeg er mega splittet... · Fedag arbejdet jeg til kl 3 om natten, vi lukkede kl 2, som man skal og så var der oprydning. Det var fint. Sov hjemme hos svigermor og så stod lørd
14 dage siden
14 dage siden
Manden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så, jeg vil skrive noget,som jeg har brug for at få af mit bryst. Desværre kan jeg ikke skrive det direkte, så jeg vil skrive det hele i kode sprog. Jeg er tilbage som mand, fuldstændig, uden støttehjul, eller hænder på styret. 1 til 2 timer, uden at tage tid..og en kvinde der kigger p
14 dage siden
14 dage siden
Corona.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Nu stiger smittetallet igen. Jeg tænker på, hvordan det vil se ud i morgen. · I dag var jeg ude i Agroland og købte en stor sæk tørfoder til mine katte, også selvom vi havde nok til hen i næste uge. Men så behøver jeg ikke at tænke på det i flere måneder. Og fordi jeg kun har en cykel, er jeg nødt til
14 dage siden
16 dage siden
Ensom
Ansu Orheim (Prem)
Kære dagbog, · hold kæft hvor er jeg ensom. Trods jeg nu i mange, mange år har tilbragt livet alene, med kontakt til "kun" en enkelt ven, D, der bor fucking langt væk på Djursland, så har jeg alligevel aldrig været så ensom som nu. Indtil i marts 2020, hvor jeg stoppede i gruppeterapi for seksuelt mis
16 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
Søndag - tid til at slappe af
Ansu Orheim (Prem)
Kære dagbog, så er det søndag! Dagen i dag bliver god, uden noget som helst kreativt planlagt, kun tid sat af til at slappe af, med tv-serierne Mr. Ro... [...]
9 dage siden
8 dage siden
Når himlen river mig ned i helvede....
Dus
Planen var klar - eller kærestens plan var klar. Og til start lød det også skidegodt med det hus (se forrige dagbog). Min fejl var bare, at jeg ikke t... [...]
8 dage siden
9 dage siden
kryds i kalenderen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - damn, - min kæreste var lige forbi..fra ca klokken 12 til nu..vi snakkede en 30 minutter..også, ja..3 timers..igen overdrivelse. Hun for... [...]
9 dage siden
12 dage siden
Kan jeg holde til skole?
Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
Jeg er begyndt at få meget fravær. Mit overskud er ikke eksisterende. · Jeg har ikke været i skole og så da jeg kom afsted i dag, kunne jeg kun holde ti... [...]
12 dage siden