Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 26 dage siden
Min far er barnemorder.
Catrin Sandberg (Cattieeee)
Hvordan kan man egentlig leve et normalt liv nu? Trække vejret? Stå op om morgenen? Gå på arbejde? Skole? Smile til verden, som om intet var hændt. Være glad. Men ikke oprigtigt. · Når... Svigt. Vold. Misbrug. Overgreb. Død. Ødelæggelse. Tab. Drab. Tumult. Ondt i krop og sjæl har fyldt så ekstremt meg
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
endnu en retorisk smadret, -
Kenny Raun (thejester)
Hey hom, - Jester her, - hehe, jeg fik lige smadret endnu en i en debat, - staklen troede han kunne måle sig med mig..hehehehehe, - så kaldte han mig for arrogant, - Ja, tillykke, til det skrev jeg, at det er nemt at blive arrogant, når man møder retoriske modstandere som ham. inden havde jeg lige p
5 måneder, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

6 timer, 11 minutter siden
Happy Single
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg får tit at vide, af hende rengørings damen..at jeg skal finde en kvinde..Men jeg må indrømme, jeg bliver mere og mere afvisende og b... [...]
6 timer, 11 minutter siden
6 dage siden
Brev til dig i himlen 22
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Så er dagen ved at slutte og det er jeg glad for da det har været en dag hvor jeg ikke været uden for min dør, ikke fordi jeg er syg men ... [...]
6 dage siden
18 timer siden
Reese Witherspoon revisited
tcbk
Kære læser · Du har ventet på svaret. Hvis du orker at læse videre får du det her! · Konelækker - helt sikkert. Bevares, der er sgu et eller andet underli... [...]
18 timer siden