svinenakken

Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
tiden går , nu kommer køkkenvagten igen .
krydderierne er fyldt i glas , og det er blevet firs gange mere overskueligt , man kan rimeligt hurtigt finde ud af hvad man mangler.
overskrift nakken er en økologisk sv.nakke som koster en bondegård , ca. firegange mere end de nakker man kan finde på tilbud.
jeg vil langtidsstege den , og tage den med til pålæg som flæskesteg , og så afvente kommentarer om smagen , jeg laver selv rødkål til den .
da der skal laves ca halvtreds stk, og de fleste skal have to stk hver , så skal jeg have en anden gennemgående mulighed , der, kunne jeg forestille mig en eller anden form for fisk,
hvidvins dampet fiskefilet. mayonnaise rejer.
fredag går jeg over og ser hvad der er , så jeg kan finde ud af hvad jeg skal købe.
overliggende har jeg problemer med div. levr. af krydderi .
og nu også kød og ben.
godt jeg startede i god tid. den sidste bemærkning er møntet på pastrami projektet og rullepølsen , og benene til kogning af sky , suppe , for at undgå kunstige smagsgivere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget svinenakken er publiceret 07/11-2019 20:35 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.