1 år, 7 måneder siden

køkkenvagten 2

Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
4 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
En god aften
Bastian
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
6 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
8 år siden
same presidie, som sidste måned , altså et kig , i køleskab og fryser , tage det op til optøning om fredagen, som jeg kunne tænke mig at skulle bruge om mandagen .
Det var ret begrænset hvad der var , noget røget svinefilet , og hambrugryg , til det lavede jeg noget røræg , og en italienskesalat.
For variationens skyld rørte jeg lidt ekstra mayonnaise, for der var noget dåsetorskerogn , som lige kunne røres op til en torskerognsalat .
En økologisk svinenakke , stegt i et par timer , ved 160 gr. til der var opnået en kernetemperatur på 70 gr., men det blev sværen ikke rigtig sprød af , så af med den , skrue op for ovnen og ind i ovnen, i en anden bradepande , 10 minutter var ikke nok , den skulle lige have lidt mere , og der var jeg lige ved at glemme sværen , jeg fik reddet den på stregen .
på sådan en øko øffer er spæklaget noget tykkere , en fordel for sværen ,og i det hele taget er den lidt mere, end dobbelt pris,er absolut , pengene værd , jeg gen oplevede min ungdoms smags oplevelse af flæskesteg . heldigvis kom der hjemmekogt rødkål til , samt en æble-svedskekompot , og frisklavet agurkesalat , af de komponenter lavede jeg et stykke smørrebrød med flæskesteg som vakte minder .
Normalt laver vi omkring 50 stk .smørrebrød, men denne mandag blev det til 73 stk.
Min normale makker kom ikke, fordi hun lige var blevet opereret , sidst jeg så hende syntes jeg da ikke der var noget, der trængte til at skæres væk .
Så der skulle en afløser til, for at erstatte Ulla . Det blev så Leif , på grund af reklamens magt , jeg har et fjernsyn af mærket LG. og hvergang jeg tænder det så komme der en tekst : leif is good.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget køkkenvagten 2 er publiceret 17/11-2019 14:22 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.