phoenix

Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har svært ved at gå igen, der er igen gået gigt i mit knæ. Jeg kan ikke lade være med at sige, at det er en gammel krigs skade, når folk spørger om jeg har ondt i knæet. Jeg ved godt, jeg også bare kunne sige, Nej, jeg håber på EU støtte til en gakket gang art. Jeg ved jeg nok skal komme mig over det igen, - jeg er med min alt gået ind i en dansk guild, de vil så komme til at bygge min alt op. Jeg håber på, at jeg med tiden vil komme godt op af i power, og blive en betroet mand..noget jeg vil kunne bruge, til at hverve folk til MIN guild, - den jeg er Guild master for, og leder. Jeg leder stadig efter en god debat, - eller rettere sagt, Nemme ofre, der har slynget noget ud, uden at tænke logisk over det..hvilket faktisk er de fleste debatter. Mine yndlings ofre er religiøse..men de render for det meste væk fra enhver debat. cowards, selv om de godt ved, at de skal give deres grund til deres tro. det er sjovt at se i folks ansigts udtryk, når de pludselig forstår, at jeg lige har fjernet et af de kort de stod med, som bygger deres tros korthus op.


Jeg må se, om jeg ikke kan lave en lille VR youtube video idag, - selv om det er svært, når knæet er så øm som det er.

Jeg ændrede også lige min profil, - blev mere aggressiv, for jeg er ligeglad med om jeg finder en. så jeg kan ligeså godt sætte de hyklere på plads. Ja, det finder man ikke en ved, - man skal jo helst ikke kunne uddebatere en kvinde, men blot være tæt på, og så smile og sige ja..fuck that..if you cant hang with me debate wise, i dont hate you, - but i will, if you think insults has any chance in effecting me. sagen er den, jeg gider ikke kvinder der lever i deres negative fortid, svøber sig med den som var den deres bedste ven..kom videre..offer kortet er dødt.

Min mor sagde en masse gode ting om mig igår, at jeg var utrolig betænk som..det ved jeg nu ikke..blot fordi jeg ikke ønsker, at være ham der udsætter en bestemt person for livsfare. suk, jeg ville og skulle ha været med vedkommede..vi er blevet tættere på grund af det..men, jeg havde bare mit leder job i guilden også..det er svært..at være der for alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget phoenix er publiceret 17/11-2019 11:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.