Chili blomster

Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hej dagbog, - Mine chili er i blomst. Jeg har også fået små tomater på min tomat plante. Må hellere sætte noget musik over, imens jeg skriver dagens dagbog, - Piutbull "back in time" Jeg var inde på et VR chat sted, med min sortklædte hvide figur. Heh, der var en der mente at jeg så en der var farlig..det sagde han til, til en anden han stod sammen med..jeg gad ikke sige noget..kiggede bare lidt rundt. Der var iøvrigt en scammer, der begyndte at skrive til mig..den traditionelle, - den der med..jeg er usa hær..osv..jeg svarede vedkommende tilbage, - og mit svar, er jeg ret sikker på, vil få ham til at holde sig langt fra mig. Jeg fortalte ham kun et par fakta..der nok vil skræmme folk som ham..kald det karma..Jeg har ikke nået at få lavet min podcast..

Så sidder jeg og venter på, om ham jeg kæmper imod i GA, foretager sit første træk. hvis han ikke kan tage min bund..så vinder jeg, - jeg håber han går efter min top, og failer på min bund..for fjerner jeg hans bund..uden han kommer igennem min..så vinder jeg. Jeg har vundet over de sidste 2 på den måde..jeg har satset på en stærk bund..og en svagere top..i håb om, at de går efter det lette først..og dermed ødelægger deres egne muligheder for at komme igennem min bund.

Jeg søger stadig et nyt medlem til min guild..jeg er som sagt leder for 48 andre..og har skabt forbindelser til en anden guild også..der har brug for min alt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Chili blomster er publiceret 01/06-2020 15:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.