1 år, 11 måneder siden

ytringsfrihedens sande værdi

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 2 måneder siden
Dagen i dag
Salomon
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
5 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Hej dagbog, - Så har jeg ferie, og Ja..jeg ender altid inde på en eller anden debat på fjæsen. Det er ret træls, fordi det optager min hjerne. Jeg tillader mig at afsætte nogle af mine ressourcer på det, hvilket får mig til at glemme andre ting. Min mor havde fødselsdag igår..og jeg var simpelthen nød til at køre hjem igen til mig selv, fordi jeg havde glemt gaverne til hende, hjemme ved mig selv...

Nå, så var der en der var igang med at undskylde, at religiøse kan gifte sig med mindre årige piger i udlandet..ved at sige, at der også findes dårlige folk i Danmark. Seriøst, det er ikke lovligt i Danmark, i modsætning til i nogle af de lande, hvor religionen er i centrum. Det pissede mig af, at man kan give det som en undskyldning for, at det er iorden for religiøse...ja, jeg kan ikke få de ord over mine læber, så sur blev jeg...for at forsvare en religion, giver man køb på sin FUCKING MORAL! - jeg har sat whitesnake over, med "Here i go again"

Så var folk i en anden tråd igang med at tale dårligt om en person, de fleste af os ikke kan lide. De kan ikke lide, at han siger noget, som andre ikke kan lide at høre. Lad mig stille det på spidsen, - deres version af ytringsfrihed er, at du har den, så længe du er enig med dem..men så er den jo ligegyldig..ok..

18:35, - jeg kunne ikke nære mig..Jeg gjorde samtlige folk opmærksom på, at de ikke fattede hvad der giver ytringsfriheden værdi, - og at de ikke har nogen ret til IKKE at blive provokeret. Jeg bliver også provokeret, hver gang en religiøs banker på min dør...citat fra mit indlæg..sidste del..omkring det at jeg også kan blive provokeret.."en af historiens mest nederdrægtige og uvidende, umoralske og massedræbende, jaloux syg og smålig, homofobiske, racistiske samt blodtørstig men fiktive skikkelse, i nogen bog overhovedet. en fiktiv skikkelse, de mener at jeg også burde mene var hellig! Provokerne som nogle kan give køb på alt god moral og menneskelig anstændighed for sådan en skikkelse!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ytringsfrihedens sande værdi er publiceret 10/10-2020 18:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.