Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg ser forskellige videoer på nettet, og de minder mig alle om min mor. Det at bruge datid om hende føles uvirkeligt.. jeg ved hun var stolt af mig, og nåede at tale om, at jeg kom hjem blot for at se hende, i alt slags vejr. Jeg er så glad for, at jeg også kunne være der for hende, bare en flig af det hun havde været for mig. Jeg er glad for, at jeg kunne fange nogle af hendes ønsker, og give hende små ting i gennem livet.. de mange gange hun sagde til mig, og mindede mig om mine gaver til hende. Af alt det jeg købte, er der i stedet nogle få ting som jeg selv lavede, der havde en stor plads i hendes hjerte. Jeg lavede ud af perler, via flere plader.. nogle store julestjerner, som hun hængte op til jul over hendes vinduer.. jeg lavede nogle store haner, som hun hang op til påske.. og et par engle prydede også hendes vinduer ved juletid. Lavet i perler, sammensat med flere plader i størrelse.

Jeg gav også min mormor sådan en engel.. den var der i hendes stue ved hendes død. Jeg selv har det smukkeste billede der altid har inspireret mig.. det vil altid være ved min seng.. det er et avis udklip der er sat i ramme.. ja, det er et gammelt stykke udklippet papir...det viser en engel der leder 2 børn over en bro.. jeg tror ikke på engle, men jeg tror på, at vi mennesker kan finde en godhed i os, der kan hjælpe hinanden over de broer, som vi er bange for at krydse... eller måske blot hjælpe med det første skridt.

Jeg ønsker mig kun få ting, at modtage et kram fra min mor..og være der for hende.. i morgen laver jeg pizza til min far og mig.

På onsdag er min praktikant der nok igen i en time og 50 min. Denne unge elev glæder sig til i det tidsrum at dele rum med mig.. jeg håber jeg kan smitte lidt af på ham.. give ham succes. Jeg fornemmere at han lever i den samme verden som jeg gjorde, da jeg var barn. Alene, uden nogle at kunne snakke med.. frygt for mange mennesker følger ham.. måske kan en praktisk succes vise, at han kan noget..samtidig med, at jeg snakker med ham om den verden vi lever i.. jeg forventer ikke det store.. men håber på at han måtte tage et skridt over sin bro.. pga mig.,

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Minder er publiceret 21/04-2024 23:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.