At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Der sker så meget for tiden. Min ældste datter vil flytte hjemmefra til sommer, og min yngste skal på efterskole. Det bliver godt nok mærkeligt, at de ikke er der hver dag mere. Oven i det, vil vi sætte huset til salg og flytte på landet. Det har jeg drømt om længe, men det er først nu, at vi begge vil det.
Så er jeg også snart færdig som psykoterapeut. Tænk for 4 år siden, da jeg startede, tænkte jeg ikke, at jeg ville gå hele vejen. Jeg gik i gang for at lære mig selv bedre at kende og arbejde med mine svagheder og blive en mere harmonisk person, men nu er jeg snart klar til at hjælpe andre med en lignende rejse.
Desværre er det svært at finde træningsklienter, og dem skal man have mindst en af for at blive færdig. Jeg har en supervisor en dygtig psykolog, men jeg har intet at dele med ham endnu, fordi jeg ikke kan finde klienter. Jeg er ikke god til at sælge mig selv, og jeg sætter mig sjældent til skue. Fyldepennen er det eneste virtuelle medie, jeg er bruger af. Engang brugte jeg FB, men jeg fik min profil hacket af et netdating firma, der brugte min tekst og billeder til en datingprofil, jeg ikke selv kunne komme ind på. Så mistede jeg ligesom lysten til sociale medier. Men nu skal jeg finde en måde, at finde mig bare en træningsklient. Det burde da ikke være så svært?

Vi har kigget på flere landsteder, men hver gang vi finder noget, vi kan lide, er vi for langsomme, og det er solgt, inden vi når i banken. Boligmarkedet er helt vildt for tiden. På vores egen er vej, er der også solgt 4 huse indenfor kort tid, og vi får hele tiden oplysninger fra mæglere, der gerne vil sælge vores hus i postkassen. Så det bliver nok ikke svært at sælge, det svære bliver at finde noget nyt, vi begge kan lide, og som ikke bliver solgt for næsen af os.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye veje er svære er publiceret 22/03-2021 13:25 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.