Fuld fart på livet..

Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Sidder i min midlertidige sofa, med hunden sovende på mine ben. Han er puttevorn, træt og vil gerne hygge. Jeg skal lige have lavet noget arbejde færdig til i morgen, så det er klar til afgang i morgen tidlig.

Jeg har sat en film på fjernsynet, det er rart at have lyden fra det i baggrunden. Fingrene danser hen over tasterne, føder ordene på skærmen der bliver til en sammenhængende tekst.

Jude og jeg så Druk forleden jeg var deroppe. WOW! Jeg forstår godt, hvorfor den har vundet diverse priser. Den kan bare...rigtig, rigtig meget. Så den mens jeg lå på Judes sofa i Horsens, viklet fuldkommen ind i lækker mand..

Jeg havde lovet mig selv at jeg ville prøve at presse mere på, se ham noget mere.. Jeg tog derop onsdag, overnattede til torsdag. Vi hyggede os med drinks, film og jeg faldt i søvn liggende på hans brystkasse, i hans arm. Jeg kørte igen torsdag, omkring kl 19, da vi havde hygget os HELE dagen. Morgenmad, sushi til frokost og masser og masser og masser af hygge. Vi snakker - vi er stille - vi hjælpes ad med tingene. Jeg ordner soveværelset - han ordner køkkenet. Jeg nyder det hele.

Lørdag gik turen så på Bakken i anledning af min mors fødselsdag. Ind og se revyen. Farvel til Ulf, der har været med i 40 år. Vildt nok alligevel. Det ses at han er en ældre herre - jeg tror han havde to numre. Lisbeth Dahl var syg og de andre dækkede derfor for hende. Det fungede super fint faktisk. Forestillingen sluttede klokken 20, og så kørte vi hjemad igen. Inden spiste vi sammen og tog en tur i rutchebanen. Tradition. Det var sjovt. Til gengæld formåede min far at sige absolut ingenting til mig hele aftenen. Suk. Det gør godt nok ondt.

Snappede med Jude løbende gennem hele aftenen. Han tog ud til en kammerat og hyggede. Øl og bodega i Horsens. Han snappede mig flere gange i løbet af aftenen, også på vej hjem fra byen. Der blev også snappet intenst og det endte med at jeg kørte derop efter jeg var landet hjemme fra Bakken. Jeg fik løftet sløret for nogle usikkerheder og jeg lærte ham lidt bedre at kende også - der blev snakket nøgenhed blandt andet. Jeg har gerne lånt en t-shirt af hans når jeg er deroppe, til at have på om natten. Det kom sig af en diskussion om nattøj og jeg indrømmede at jeg gerne sov uden. Han spurgte som det første, hvorfor i al verden jeg så altid sov med tøj på hos ham? Det kunne vi så grine lidt af og i nat sov vi så uden så meget som en trevl på kroppen - hverken ham eller mig. Vi lå tættere. Han hev mig tættere på. Der var flere kys, vi var viklet mere ind i hinanden og vi var bare...tættere!

Nåhr ja! Og så kommer han herned allerede igen i morgen ;-)

Jeg har det fantastisk..

Roger over og godnat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuld fart på livet.. er publiceret 16/05-2021 22:20 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.