Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik lige mit loot i star wars spillet, men noget fik mig til at tænke alle argumenterne igennem, som de religiøse er kommet med. Jeg faldt især over et, - det med at religion kan give noget "åndeligt" hvad det så end er, eller en form for ro eller trykhed. Så er det bare jeg tænker, at det ikke gør den rigtig. Til gengæld synes jeg det er ret lækkert, at livet ikke bare er en test, og at der ikke venter nogen diktator på os, når vi dør. Jeg finder også en kæmpe næsten bevægende følelse, når jeg tænker på hvor stort universet er. Vi har kun set en lille brøkdel af det..et univers der stadig udvider sig. Det får mig altid til at tænke på deres næste, - at dette er skabt til os argument. Desværre nej, selv på jorden er det færre områder vi mennesker kan leve, end der er hvor vi kan. Vi er en vandpyt, der har udviklet os til, at kunne leve der hvor vi gør..via tilpasselse..det kan blandt andet ses på vores pigment..og hvordan ville vi, eller andre ha set ud..hvis betingelserne på jorden havde været anderledes..

alle disse ord flyver igennem mit hoved, så snart jeg høre det mindste. Jeg var ved at forsøge at skrive det alt sammen ned i en bog, som en slags interview..men efter kapitel 1. fik jeg ikke gået videre. Jeg ville ha lavet det som et opslags værk over alle argumenter. Fra de ydre til de indre...men omfanget blev for stort, og jeg følte et vis behov for at linke til den viden der hørte med..det gjorde bare omfanget endnu større..

Jeg har ondt i hovedet nu..aaaargh..Alle ordene..de køre igennem min hjerne som togene på en banegård..og nu skal jeg snart sove..come on, - why cant i just think of porn..

selv om jeg beundre dette univers vi lever i, omfanget af det..med "Sole" der er mange gange større end vores egen..så spekulere jeg også på, hvordan livet ser ud på nogle af de andre planeter..for der må være noget..omend livet ikke handler om hvor klog man er, men om hvor god man er til at overleve. Hvilket kan være faktore som hastighed, udholdenhed eller rå styrke..Mennesket er i øvrigt nogen lunde udholdende...viste en anden video mig...ah, alt information.,.det vælter ind over mit hoved..det er lagret..Hjerne, find nu Ro! please, min hovedpine bliver værre og værre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ro er publiceret 16/05-2021 23:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.