De der gifte mænd...!

Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
19 dage siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
For pokker da også..!

Jeg har lige været ude og gå en tur med en af der mænd jeg har støvet op på scor og som er røget igennem nåleøjet. Han er gift - det vidste jeg godt fra start af.

PRÆCIS som frygtet, så er han bare skide sød altså. Sådan, vild kemi og kunne godt falde pladask for ham. Han indrømmede da også, at han var blevet total genert.

I morgen aften, torsdag aften, får jeg besøg af en anden fyr, med næsten ingen ord. Der skal hygges på sofaen ses film og så må vi se om han overnatter eller hvad der sker. Har ingen intentioner what so ever om at knalde med ham, med mindre jeg kunne blive vild med ham. Lige nu tvivler jeg, så eksperimentet går egentligt mest på at snakke.

Jeg skal også har arbejdet for fuld skrue, og lige om lidt kommer der gæst! For fanden altså! Og jeg bliver næsten nødt til at smide hende ud før hun er kommet, fordi der bare SKAL rapporteres altså..


Jeg har heller ikke nået at gøre rent.. Og jeg magter bare ikke at blive dømt over det, men der er nok ikke nogen vej udenom.. Det sucks big time.. Det måtte gerne stå sno lige, men det gør det bare ikke. Mangler at ordne en gulvvask i hele hytten, men det når jeg bare ikke nu.. Bare ærgerligt! Det bliver SÅ godt at få PA på, så der kan komme styr på tingene!

Hun starter til august, jeg glæder mig!

Indtil da.. Dater jeg videre.. Han må vel for pokker være derude et sted, ham, der ikke er gift og som synes jeg er fantastisk..

God dag :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De der gifte mænd...! er publiceret 30/06-2021 11:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.