Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 22 dage siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Julegaveshopping - well well - i år bliver det online!

Jeg er simpelthen ikke hjemme til at nå og shoppe.. Og når jeg hjem og får jeg tid til at shoppe, jamen så kommer det til at være fordi jeg synes det er råhyggeligt at vade rundt i gaderne i Odense, drikke en kop varm kakao og glo på smukke vindues-udstillinger..

Jeg har det lidt stramt med at de sætter hele udvalget ned efter jul.. Det fjerner en del af glæden ved juleshoppingen, i hvert fald for mig.. Når det så er sagt, så går jeg også fuldt ind for at være dobbeltmoralsk her, for selvfølgelig skal de lokale erhvervsdrivende da støttes, endda som det mest naturlige i hele verden! ...Jeg har bare ikke tid til det..!

Selvfølgelig skal der betales fuld pris for tingene, så der er både til husleje og lønninger - men - der er jo mulighed for at spare og det er nederen at skulle tjene ekstra penge for at ende med at kunne give de samme gaver?

Min rengøringskone har været forbi i dag - alarmen er koblet til igen - hun har brugt fem kvarter. Spændt på om hun er blevet afbrudt eller om det kun har taget hende fem kvarter på at komme igennem. Der var langt fra lige så beskidt denne gang som sidst, eftersom W og jeg dårligt har været hjemme, men nu ser vi.

Sidder i Trondheim, på arbejde egentligt, men er tjekket lidt ud og bruger tiden på at få indhentet noget af det forsømte.

Som ventet, kom der respons fra rengøringen. I dag har hun haft sin datter med. Det har jeg godt nok ikke godkendt - men spændt på at se hvordan der ser ud, når jeg kommer hjem.

Irriterende.. Bare irriterende..!

Men pyt, indtil da holder jeg mig til min optur over at turen går til midtfyn sammen med hunden i aften.. Turen starter i det splitsekund jeg lander i Billund - hjem til de gamle og hente ham og så afsted..

Hello weekend!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Getting there..! er publiceret 02/12-2021 10:44 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.