Hjem igen
Salomon
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Hey, hvem end du er. En dagbog? En notesbog? Eller måske en af de forskellige farvede stickers? Nok ikke det sidste. Nok heller ikke en ven, eftersom mit sociale liv har gået ned af bakke siden jeg blev født.

Dog har jeg snakket med en person over internettet, hurra! Det er sikkert snart verdens undergang! :D Jeg har ødelagt universets balance ved rent faktisk at tale til et andet menneske kreatur!
Du tænker nok: "en person fra internettet? Pas på, der er skumle mennesker derude." Og ja, selvfølgelig passer jeg på.
Jeg gik gennem Reddit på r/mentalhealth, der hvor alle unge mennesker tager hen med et plastik smil, når alting er i gang med falde sammen. Og så så jeg kom jeg ind på den her post med titlen "Overdosis" hvor en person spurgte, hvad man kan overside på, som ligger i huset. Og som et hvert andet menneske med empati, ville jeg jo komme i kontakt med den person og jeg ville ikke gøre det over bare at skrive en kommentar, det bliver for nemt og overfladisk. Så jeg spørger først i kommentaren om de vil skrive sammen over Reddit Chat og personen tog i mod tilbudet og så skrev vi sammen om livet, om venskaber og skolen. Efter tre timer, takkede hun mig for at berolige hende. Jeg har fortalt hende, at jeg gerne ville være hendes ven (selvfølgelig tager jeg min hjerne med og passer på) og så har vi fortsat skrevet sammen gennem dagen, som hvis vi ikke boede flere tusind kilometer væk fra hinanden. Men det er rart at hjælpe andre. Det er det eneste tidspunkt, hvor jeg føler mig tilfreds med migselv.
Tak for at komme til min Ted Talk, vi ses måske igen i morgen, ellers glemmer jeg nok det her og skriver aldrig herinde igen, bye.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget U/Titan on Reddit er publiceret 26/01-2022 01:18 af Clara Tabo (ClaTab).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.