Hverdagsramt og træt....og krig i Europa....

Vand
Halina Abram...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Jo jo, man kommer da vist ikke helt udenom, at kunne kalde det krig efterhånden..
Civile der bliver fanget i massive bombardementer, uden reelle chancer for at flygte - hvad I al verden sker der..

Lukket for spredning af falske nyheder i Rusland, til gengæld for statsstyret propaganda..

Jeg betragter det hele - selvfølgelig - på afstand, men interesseret. Jeg er dårlig til navne, hvilken russer der lige er hvem, udover præsidenten, uha, den har jeg svært ved at gennemskue lige på stående fod, men skræmmende er det, at et helt folk kan hjernevaskes på den måde..

Jeg har i den forbindelse taget hul på en lydbog - bare for sjov egentlig, men uha! Red Notice, som beskriver en investeringsbankmands oplevelser - på godt og ondt - med russisk økonomi, indblanding fra staten, mord osv osv..

Kort kan det siges, at de opererer efter et HELT andet "kodeks" end man gør i Europa.. En russer tager gerne et tab på en krone, hvis det betyder naboen får et tab på to kroner.. Det gælder efter sigende over alt i Rusland, så alle er sig selv nærmest, hvilket gør det fuldkommen umuligt at lave og eller indgå aftale med langt størstedelen af russere.. Kun ganske få, omkring 7%, har været udenfor Rusland og oplevet andet end "Mother Russia", og tilliden til politikere og leder mv er generelt lav, eftersom alle beviser at ingen kan stole på nogen.. Jeg har også læst mig til, at den almindelige russer intet mærker til krigen og at alt kører som normalt - europæiske restriktioner til trods.. Mange informationer kort opridset og jeg slår knude på mig selv for at forblive opdateret omkring situationen.. Det er spændende, skræmmende, og i Ukraine er livet ikke helt appelsinfrit - der findes også korruption mv og der er en grund til, at de ikke tidligere har været med i EU..

Snakker med flere omkring situationen, når frossen sætter ind, kan det have negativ betydning for Ukraniere, der ikke har varme, vand og strøm - for det bliver koldt! Omvendt giver det gode invasionsmuligheder for de russiske bæltekøretøjer, hvis jorden fryser til..

Verden er sq lidt af lave - og som nogen påtalte det - jamen så er Covid-19 pist væk..!

Hverdagen er der fuld skrue på - lidt for meget fuld skrue faktisk. Jeg har varslet prisstigninger til min største kunde - det skulle op på ledelsesniveau, før det kunne godkendes. Jeg har bedt det om at træde i kraft pr 1. april 2022 - så det er om tre uger - de burde kunne arbejde så hurtigt.. Brændstof er steget, gassen som jeg fyrer med er også steget - og der er kun en til at betale - nemlig mig selv.. Derudover, har jeg kun én måde at tjene min løn på, det er via mine kunder, så de kommer til at betale prisen.. ISÆR dem her, som i forvejen betaler ALT for lidt for min ydelse..
Om jeg så kommer til at bryde med dem, tja, det vil tiden så vise..

Jeg spiser godt i øjeblikket, jeg får lige præcis den slags mad jeg gerne vil have og jeg stortrives.. Jeg får spillet badminton, svømmet og jeg har endda fået løbet en enkelt gang også..

Hey!
Det kaldes forår!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hverdagsramt og træt....og krig i Europa.... er publiceret 08/03-2022 10:56 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.