1 år, 4 måneder siden

Idioti

Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej dagbog, dagen starter tidlig med idioti. Buschaufføren kunne ikke finde ud af, at manden var "stemplet ind" og derfor ikke kunne stemple ind igen. Så fik han skiftet til stemple ud, men så skiftede han ikke tilbage til ind igen, da nye passagere kom. Det gav ham et.. jamen kortet virker ikke moment, indtil han endelig opdagede, at den stod forkert. Første gang sagde jeg det til ham..da en mand blokerede os fra at komme ind i bussen, pga hans problem. Jeg foretrækker ellers ikke at sige noget..men deres idioti stod i vejen.

På arbejdet, kom en kvinde der arbejder tæt på hvor jeg bor,.-. Jeg ved ikke hvad hun har med skolen at gøre...men hun havde brug for hjælp til at kunne logge ind. Imens hun er ved at skifte kode siger hun, åååh gud! Jeg laver den gamle joke med, bare kald mig kenny... den flyver total hen over hovdet på hende, og hun begynder at skrive mit navn som kode.. jeg stopper hende..

Så kommer der en, der har et problem med lyden i deres klasselokale, hun forklare at de er nået til et kortfilms forløb, så det går ikke at de mangler lyd.. imens jeg går derover, kommer jeg med forslaget, at de kan skifte til et stumfilms forløb,.;) haha,.evt charlie chaplin.

Derover har de sat alle ledninger i.. lærerinden siger, at ungerne var den bedste hjælp hun lige havde.. jeg høre tid voksne mennesker snakke om, hvor gode børn er til it... det passer bare ikke her..sætter man 2 forskellige ledninger i computeren på samme tid, så virker intet.. børn ved hvordan man starter et spil..men hardware, og software ud over at trykke start, så er de ligeså dumme, som de teknologi forskrækkede voksne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Idioti er publiceret 05/12-2022 09:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.