folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Hele denne weekend har stået på hygge. Fredag lavede vi vist ikke så meget, jeg var død. Lørdag var vi tidligt oppe, nede for at handle, da vi kom hjem efter en lang bytur tog vi drengene ud på en lille vandretur (de havde været hjemme hele formiddagen uden at lave noget indenfor *juble*), og den kære Batman gik meget flot. Næsten hele tiden uden at skulle "lokkes", og ved siden af stolen. Da de fik fri på græsset til at løbe og lege blev det også nydt af dem begge. Chili tonser jo bare rundt.
Ved hjemme efter at have fixet forskelligt, bagte vi vafler *uhm* - og derefter lå vi på en boxmadras (efter at have rykket sofa og bord) foran pejsen. Så med søsters PC sumpede vi resten af aftenen med en DVD (den var nu okay nok), levende lys omkring os, og ikke mindst - ind i pejsen (da den er på gas, skal den ikke fyldes, og giver ikke røg i hytten - eller sviner. Det er jo ok).

Imorges gav jeg min kære mand en stak hint om at det ville være lækkert om han hentede morgenbrød - hvilket han så gjorde (det er vist 2. gang på det ½år vi har boet her ;)) - og vel hjemme spiste vi dette foran pejsen - som vi dog ikke havde tændt for.
Dagen er gået med ren råhygge - film, lys, pejs mm - og nu smuttede jeg så herind mens han laver min lille bakke (og kartoflerne koger) - vi skal nemlig have plankesteak.
Jeg har jo fået til 4 her i efteråret - 2 af Marianne og Flemming som tak for at vi fixede PCen - og 2 af mor og Jens i fødselsdagsgave *uhm*.
2 vaskede egetræs-planker der venter på en god steak på hver, omkranset af kartoffelmos, og i midten - over kødet kommes der idag champignion, bacon, og revet porrer + gulerødder (som jeg har beordret manden til at vi IKKE smider på panden med det andet, da de 2 ting skal beholde farven ifølge mig).
Nej hvor jeg glæder mig.
Drikkelse?? Tror ikke vi har vin hjemme, og er heller ikke så god til det - omend det plejer at følges med vores steak, men... vi finder nok på noget ;)

Så resten af aftenen vil også være hygge - og sådan har vores 1års-bryllupsdag været ren sump....

Åhh ja - da jeg kom herind var der en af vennerne der havde skrevet et tillykke med dagen, og igår da vi kom hjem fra byen var der en flot buket fra mor og Jens - som også kunne huske det.. Ai hvor dejligt :)
*smutte fra PCen ind til min mand igen*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllupsdag/weekend er publiceret 30/11-2003 17:12 af Annika Pedersen (Annika).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.