1 år, 2 måneder siden

Fødselsdag imorgen

Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Hej dagbog, så har jeg fødselsdag imorgen. Jeg har haft en del af dem, og som jeg sidder her, også på mange andre måder.

Jeg er nok senest født som en "lone wolf" en langt bedre fødselsdag end dagen som offer. Klart man kan få flere dage som offer, ligesom kvinder får flere dage som 27. - det handler dog om at skippe de dage så hurtigt som mulig.

Jeg så en video her til morgen, med 8 tidligere feminister, der undskyldte deres adfære og var kommet på andre tanker.. det sker nok ret sjældent.

Jeg har købt 2 æblekager til imorgen. Det er ikke noget jeg spiser, men noget skal man jo ha med.

Ellers bliver dagen som de fleste.. gaming, mad, og lidt grin af kvinder der tror at manden kommer til dem, selv om de har flere ofre under sig, end en predator fra filmen af samme navn.

Jeg vandt min sidste GAC kamp, - han opgav imod mit forsvar. Det er fedt nok, jeg har tiden til, at gøre alt det jeg har lyst til, min tid er min.

16:22 jeg læste iøvrigt det med de katolske præster der var pædofile.. det er åbenbart ikke færdigt endnu.. lad det ikke lyde som om, at jeg mener at det er alle katolske præster der er sådan, men problemet er, at de alle er medlem af en organisation der blot flytter dem rundt, så de kan undgå retsforfølgelse i landet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag imorgen er publiceret 22/02-2023 09:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.