1 år, 2 måneder siden

Stadig ferie

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 10 måneder siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hej dagbog, - i dag kunne jeg så vågne op til en meget kort video fra Aronra. Han forsøgte at tale rationelt med 2 senere 3 fra JW, - Men JWerne vil ikke lytte til hvad andre siger, de vil kun prædike. Så jeg skrev det som en kommentar til hans video, at sådan plejer de at være, - og at det er umuligt at tale rationelt med folk, der ikke kan lytte og indgå i en rationel samtale. De tror på alt hvad der står i biblen, - så Aronra forsøgte at sige, Men slanger kan ikke tale! Vi ved at der aldrig har været en global oversvømmelse, og at folk udviklede forskellige sprog pga et tårn. Så stod de bare der og kiggede, i mens en henviste til deres website.. Men seriøst! - Der er ingen grund til at tale med dem, - når de ikke kan komme med en god grund til at tro på det de tror. De kan komme med påstande, men ikke bakke dem op.

Det er nok en af de grund til, at de ikke rigtig kommer ved min dør mere.. og at de skynder sig væk, når jeg begynder at snakke med dem..Det var ikke som da jeg var barn, da turde de godt snakke lidt mere..

heh, hans video var ikke meget mere end 6 minutter - ted plejer at kunne snakke med religiøse der ikke er JW'er i over en time..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig ferie er publiceret 08/04-2023 10:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.