brænde
Peter
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Hej dagbog, bussen snegler sig afsted på grund af en kø af biler.

Jeg sidder som altid med tv2 nyhedsappen, - jeg burde slette den, den indeholder altid mandehad, hvilket bliver pumpet ud konstant. Det er nærmest på mode efter opskriften, find en med dårlig moral og læg alle for had Denne gang lader en kvinde som om hun er fuld, for at lægge en fælde.

Du vil aldrig se en artikel der hedder, kvinder der lyver! Om kvinder der har sex og får barn med en anden end den mand der tror hun er ham tro. Det er ikke god skik af kritisere kvinder, men mænd er der fri jagt på. Tv2, så ved man hvor man skal finde de feministiske madehadere, der ikke ser kæppen i deres eget øje.

Jeg burde slette deres app, hvis ikke den var med til at bevise min påstand, om at man driver mandehad i samfundet. Dem der har magten er altid dem man ikke må kritisere.. aka kvinder.

Forskellen på om en mand er creepy eller ikke når denne forsøger at tage kontakt, kun om hun mener at han er lækker eller ej.

Svaret på det hele er mgtow, vend dem alle ryggen og ønsk dem held og lykke med deres liv.. slut med kommunikation og hjælp.. we dont need woman!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I bus er publiceret 23/05-2023 07:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.