10 måneder, 5 dage siden

Modgang og medgang.

Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hvorfor kommer modgang altid sammen med mange andre ting?
Altså min mand Fritz begyndte at føle sig svindel og havde også en hurtig puls. Lægen rådede ham til at undgå kritiske situationer for ikke at få et hjerte stop. Dertil kom, at lægen rådede ham fra at køre bil og at opgive kørekortet, som også blev fra taget ham for en måned.
Jeg kikkede på hans medikamenter, han har nemlig haft 2 OP for brug siger man vist på dansk. Derved opdagede jeg, at han stadigvæk tog et medikament som netop førte til disse symptomer. Han holdt op med at tage dem og pulsen blev bedre, han følte sig også bedre.
En undersøgelse af hjertet viste art han ikke fejlede det mindste, ja han havde et godt stærkt hjerte som kunne tåle lidt af hvert. Han meldte sig hos den læge som afgjorde, om han kunne køre bil eller ikke. Denne spurgte ham, hvorfor han kom, man ville sende kørekortet tilbage sidst på måneden, for sikkerheds skyld skulle han til prøve sidste på året.
Der er så meget i verden i dag som trækker en ned og det kræver styrke til at sige, det er ikke sandt og stå stå til det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Modgang og medgang. er publiceret 21/06-2023 16:27 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.