7 måneder, 1 dag siden

Dit og dat

Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
No name girl
8 år siden
Jeg var nede med det sidste hold tøj til refugiet i går. De er overvældet over de bidrag de har fået, og har måtte sende noget videre til de hjemløses venner. Vi har en fantastisk præst her i byen, som gør en utrolig indsats for de hjemløse. Hun har også hjulpet André i egen bolig med møbler etc. når han efter en periode frivillig har været hjemløs. Jeg regner med at lave endnu et opslag på Facebook sidst på året mht. vintertøj.
Jeg måtte kapitulere forleden hvor jeg var træt. Jeg fik det simpelthen så skidt at jeg valgte at lægge mig på sofaen. Ikke fordi jeg sov så meget, men nok. Havde heldigvis ingen problemer med at falde i søvn om aftenen. Jeg måtte have brug for det.
Jeg var uheldig at tabe mine briller forleden på arbejde. Den ene stang knækkede på en måde at de må skiftes ud med nye. Jeg kan godt bruge dem med en stang, men det er ikke holdbart i længden. Har været inde og bestille nye, men der kan gå op til 14 dage før de er klar. Heldigvis har jeg en arbejdsforsikring der dækker det meste.
Har netop været ude og købe en brugt tremmeseng til Emma. Er spændt på hvad hun siger til det. Må hellere få den samlet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dit og dat er publiceret 27/07-2023 12:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.