9 måneder, 11 dage siden

snart slut

Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg tog selvfølgelig også hjem til mine forældre idag, - for jeg vidste at det ville blive en dårlig dag, og at min mor skulle ha et kram. hendes Cancer tal var som jeg vidste steget vildt. kemo'en har ikke virket, hvilket jeg vidste fordi hun på den sidste uge inden blodprøven kun er blevet mere træt. Hun har også fået lidt feber nu.. så det er ikke gode tegn. De færreste lever længere end 2 år, med den kræft type. Det har været godt med en sommerferie, hvor jeg har kunnet tage hjem til dem, og holde af hende og hjælpe lidt, selv om hun helst vil alt selv.. jeg har dog kunne købe lidt mad til dem engang imellem..

Som sagt, jeg ville ønske der var mere imellem himmel og jord, - men der er desværre kun påstande uden beviser. Hvor mange bare vil tro for at håbe.. så ved jeg, at tro og håb uden beviser.. kun narre folk, inden et stort ingen ting... også er jeg ikke naiv.

Det er selvfølgelig ikke altid fedt, at kunne se virkeligheden i mens andre håber på noget urealistisk. Som jeg sagde til en anden i går, - des mere man ved, des klogere folk tror man er, des mere kommer man til at leve sit liv på "hard mode" Det eneste der hjælper lige nu, - som kan dulme strømmen af tanker, er at sætte noget musik på.. jeg kan for tiden godt lide "Fall Out Boy" med "I Don't Care"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget snart slut er publiceret 27/07-2023 13:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.