7 måneder, 1 dag siden

Ost

De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 5 måneder siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog, - Min mor havde været afsted for at få taget den blodprøve, - de var så stoppet hjemad og taget i en rema. Der havde mor købt en ost til mig, - i tilfælde af, at jeg ikke selv havde fået købt en. Det havde jeg så, - men det er ok, den kan holde sig. Hun sagde, at jeg havde købt så meget til hende..så hun ville også lige købe noget til mig igen.. det har hun gjort mange gange før.. Jeg sagde dog til hende, at det eneste jeg har brug for, er et kram fra min mor.

Min far blødte, efter han havde været ude for at jage en kat væk fra deres have. Det er snart hans fødselsdag, han sagde for nogle dage siden, at jeg ikke skulle købe så meget til ham.. Jeg ved heller ikke hvad jeg skal købe til ham, men jeg plejer aldrig at lytte til, hvad de siger på den front.

Da jeg kom tilbage fik jeg set både sidste afsnit af det den der marvel secret invasion.. men nu sidder jeg og lytter på "the line" en youtube kanal, hvor matt og en anden snakker med religiøse. damn, der er mange af de samme stupide undskyldinger, som jeg har hørt før.. og en fra JW, der nu efter at ha lyttet på dem, og tænkt sig om.. har droppet sin tro.. nu er der bare familien. Stakkels hende, for hun bor ikke for sig selv endnu.. selv om hun er 30. Så rådet til hende er at lyve. indtil hun har sit eget sted. For Jw'er er onde mennesker, der udelukker andre også deres børn.. hvis de ikke deler deres onde tro.

Nå, men det jeg også hørte var, at nye undersøgelser viser at universet måske er dobbelt så gammel som man troede! - i stedet for de næsten 14 milliarder år, snakker de nu om næsten 27 milliarder. Det betyder dog ikke det store som jeg ser det.. det går ikke den anden vej.. med 10.000 år, som nogle troende tænker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ost er publiceret 26/07-2023 22:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.