9 måneder, 16 dage siden

Meget træt

Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg var hjemme ved de gamle, - og ja, mor er meget træt. Hun skal ha taget den blodprøve i morgen. Jeg tvivler på, at den bliver god. Trætheden tvivler jeg på er et resultat af kemo'en, - i sær ikke nu.

Hvor ville det være godt, hvis der var noget mere imellem himmel og jord end det kendte univers. Desværre er der absolut ingen, der har ville bevise deres påstande om, at der skulle være det. Alle der har forsøgt, er blevet godt og grundigt afvist videnskabeligt og logisk. Jeg så i øvrigt en Youtuber, der var på besøg ved bobby mackeys, - det er et sted, der påståes at være hjemsøgt.. Men da han er en nede på jorden fyr, og ikke render rundt med en tro på det, så var han der for at prøve at finde rigtige beviser for spøgelser..men han fandt intet. Jeg ved der er shows, som påstår at de har fundet beviser, - men det er også kommet frem, at disse folk ikke er helt neutrale.. og beviser kan være fabrikeret.. Det er derfor, at det er vigtigt at flere tjekker data for det.. Fordi der findes kun en sandhed. Det er i øvrigt en af de ting jeg hader mest, - det er når folk tror, at de kan sige at de har deres egen.. beklager, - men vi lever i samme verden..så hvad der er sandt, er sandt for alle. Hvad er så sandheden? - sandheden er hvad beviserne fortæller.

Jeg er ikke typen der håber uden beviser! Da jeg ikke anser håb for været entydig godt. Jeg husker filmen omkring andy kaufman, da han tog til indien fuld af håb om at blive kurreret.. og hvad skete der, - en svindler lavede et trick, der ikke kunne hjælpe ham på nogen som helst måder. Det er hvad jeg ser... jeg husker uri geller, hvordan folk troede at han kunne bøje skeer.. men da han skulle bevise det videnskabeligt, og folk havde fundet ud af tricket,, så kunne han pludselig ikke. Det ser endda ud til, at han var i tivoli og optræde i år.. Det skal nok passe, - for selv om folk kunne se ham udstillet, så blev en del ved med at tro..folk vil bedrages..folk, ikke alle.. og ikke mig!



Sammen med min far, fik vi skiftet dæk og kæde på min cykel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meget træt er publiceret 25/07-2023 20:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.