Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Min første dagbogstekst - altså på nettet. Jeg har skrevet dagbog flere gange, mere eller mindre vedvarende. Mens jeg gik i folkeskolen skrev jeg en hel del, mest om hvad jeg lavede og hvad der skete. Senere har jeg skrevet dagbog om hvad der skete, men også om tanker der optog mig.

For ca. 8 måneder siden begyndte jeg at skrive dagbog om ting jeg tænkte over, ideer, dagdrømme og håb og også om hvad der sker og hvad jeg laver. Det har været en stor støtte for mig og en meget udviklende oplevelse at skrive så meget. Jeg ville slet ikke undvære det. Det er lidt forskelligt hvor tit jeg skriver, men mindst én gang om ugen helst oftere.
Det er ligesom om at tankerne er meget nemmere at have med at gøre hvis man får skrevet dem ned. Man får tænkt mere over tingene og kan bedre forholde sig det der sker.

Derfor er det spændende nu at begynde at skrive dagbogstekster på en anden måde. Jeg har nu stadig et særligt forhold til mine notesbøger som jeg normalt skriver i. Der er noget særligt ved at skrive tingene sort på hvidt med sin egen personlig håndskrift og noget lige så særligt ved at bladre gamle bøger igennem og læse hvad der optog en dengang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog på nettet er publiceret 13/12-2003 17:17 af Johanna Mogensen (Johanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.