Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Hej alle herinde.

Hvor er det ved at være længe siden jeg har skrevet her inde. Men der sker ikke så meget i mit liv i øjeblikket. Det hele går op i skole og amerikansk fodball.
Skolen er vi begyndt på andet halvdel. Nye fag. Engelsk, som jeg er vild med. Samfundslære, som er utroligt tørt. og Salg og service, som jeg godt kan lide.
Heldigvis har vi kun fået en ny lærer. I salg og service. Laurens er dygtig, men også sjov. Det synes vi er en god kompination.
Amerikansk fodball, nyder jeg hver weekend, som dem der kan se zulu nok ved. Men nu er det snart slut. Næste weekend med divisionskampene, og så en hvileweekend inden de går til Super Bowl. Det er mærkeligt at jeg siden begyndelsen af November har levet for søndage. Nu er det snart slut. Så går der igen et halvt år inden de går igang igen.
Desværre blev mit ynglingshold, Greenbay Packers, slået ud i sidste weekend.

jeg var til hyggeaften hos en af mine gamle naboer, som nu er flyttet. Hendes søn og min søn går i børnehave sammen. Det var så hyggeligt. Vi fik tøsesnakket og grinet, og aftalte at jeg skulle komme og vise hende smykkerne på et tidspunkt. Men desværre er hun ikke så stabil på det punkt. Så jeg overlod hende katalogene og så må vi se, om jeg får en betilling fra hende.
Dagen efter ringede hun og fortalte at hendes søn har fået skoldkopper. Så jeg skal være lidt opmærksom på ham det næste stykke tid. Men det er ikke noget nyt. Han er god til at samle sygdomme op fra børnehaven. Han har haft Hånd-Mund og fod, diverse forkølelser og lus ikke at forglemme. Men det er betingelsen når de er i daginstitution.
Min ældste datter, har været i praktik i børnehaven denne uge. Dog ikke på samme stue som lillebror. Som ikke kunne forstå at han ikke kunne spise med storesøster. Men da han så fik lovning på at han kunne spise med hende, gad han ikke. :) Men så har pigerne på hans stue på skift fået lov til at spise med hende.

Men ellers går det godt. Travlt men godt. Kan I nu alle have en god Fredag. Hvis I bor her i Århus og har børnehave børn, er I nok sammen med dem. At vågne op til strejkende børnehaver er nok ikke lige det man ønsker sig. Men jeg kan godt forstå de gør det. Børnehaverne altser.

Knus Birgitte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pigeaften og skoldkopper. er publiceret 16/01-2004 12:43 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.