Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ja så har jeg været hjemme nogle dage, og det hele er kommet lidt på afstand.
Nu er det nemt at gå i den gamle gænge igen, men heldigvis husker jeg angsten endnu. Jeg må indrømme at da Jørn ringede hjem igår, for at spørge hvad vi manglede, bad jeg om en risfrutti, jeg burde skamme mig men det gør jeg ikke.
Jeg tror aldrig at jeg har spist så meget frugt, som jeg har gjort idenne uge, selv inde på sygehuset spiste jeg kun frugt, jeg spiser vindruer, appelsiner og melon, jeg har ikke rigrig lyst til "rigtig" mad, og jeg drikker lidt mælk,cacao med halv mælk, grønsagssaft ( jeg kan ikke fordrage ret mange grønsager) og så drikker jeg selvfølgelig kaffe.
Er der nogen af jer på fyldepennen der har nogle menne tips eller kommentar, vil jeg modtage dem med glæde. Jeg er nemlig kommet til at tænke på om man kan spise for meget frugt. Det som jeg har skrevet op er faktisk det jeg har spist den sidste uge plus 3 grovboller med mager ost. Jeg syntes selv at det skulle være meget fedtfri og jeg er begyndt at få noget vanddrivende, fordi vægten steg lige 4kilo på 2dage inden jeg blev indlagt, men vægten står squ på det samme, selv med de 4 kilo ekstra. Er der nogen der har nogele gode ideer? jeg skulle jo nødig miste gejsten, eller hvad man nu kan kalde den.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme igen er publiceret 20/03-2004 07:22 af ankjær.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.