Min mormor er død...

Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det sket. Hun er borte - væk - død.

I dag var ellers min første dag på jobbet efter min lille uges ferie. Da jeg kom hjem gik der ca. en halv time, så ringede min mor - og fortalte mig, at min mormor var død tidligt her til morgen. Sovet stille ind. Hendes hjerte var simpelt hen holdt op med at slå - hun havde givet op.

Min mor prøvede, at trøste mig med, at jeg skulle huske på alle de gode minder og at det var sådan mormor ønskede at dø - at sove stille ind. Hun sagde også mange andre ting.

Min mor tager til Sjælland i morgen for at ordne det der skal ordnes sammen med sine to brødre. Begravelsen skal være i denne weekend, men det er stadig for tidligt at sige hvornår. Men min mor har sagt, at det skal være i stilhed og at min mormor ønskede at blive brændt og komme på de ukendtes grav - ligesom min morfar.
Det er jeg ked af, for så har jeg jo ikke noget gravsted hvor jeg kan ligge blomster og sige, at lige præsis DER ligger min mormor.

Lige siden min mor ringede i eftermiddags har jeg ikke bestilt andet end at græde... Jeg ved ikke... jeg føler mig bare så tom og kold og har bare lyst til at græde hele tiden...

Nu kan jeg ikke længere finde ord, så jeg vil stoppe her...men jeg savner min mormor...hun var den sidste af mine bedsteforældre jeg havde tilbage...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min mormor er død... er publiceret 22/03-2004 20:28 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.