22 år siden

Fastklemt

Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden

Som så ofte før vil jeg idag kunne skrive længe siden, hvilket vel kun betyder travlhed hvilket er ok.

Igår hente Nikolaj (7 år) bagefter tog Nikolaj og jeg familiens hjemmebyggede gule tandem cyklede til købmanden Hunden løb glad ved siden af blev luftet så utrolig mange gode ting klaret samtidig, vi købte mere end vi manglede så bagagebæren var fyldt til bristepunktet det gjorde det ikke just bedre at bagagebæren var istykker (fjeder knækket) heller ingen elastik såå kassen blev bundet med mit lilla halstørklæde hvilket så **flot* ud.

Hjem aftensmad i ovnen dejligt nemt 2. dags ret efter middagen lå jeg på sofaen kælede for Pongo (hunden) der lå udstrakt ved siden af mens jeg hørte historie som jeg har lånt på bånd på biblioteket tænk så enkelt slappe helt af mens god bog bliver læst for en SKØNT, Lea (kone) kom forstyrrede vores ro hvilket resulterede i Pongo ville op mens vi havde lagt der hygget var han gledet ind under sofaen nu fastklemt febrilsk efter at komme ud hoppede sofaen jeg lå på fældt mens Lea udbrød "har du slet ikke opdaget hunden sidder fast" tjja det var vel ingen problem før Lea kaldte.

Godnat historien i soveværelset for Nikolaj var yderst hyggeligt ligge sådan helt tæt, bagefter siger han "Far hvornår skal du lappe hullet i væggen" ja det var jo et hul du ikke kunne lade være med at pille i da du var mindre det gør du heldigvis ikke mere, Nikolaj lo "jo jeg vil ha sådan et hul i væggen så jeg kan kigge ind til mor når hun sover" nej det syntes jeg ikke "jo far vi sætter bare et vindue op" Smillede Nikolaj.

Til morgen spurgte mor så Nikolaj til vinduet Det så absolut ud til han stadig elskede tanken. Jeg er **skuffet* tænk han vil ikke have vindue ind til mig kun til mor.

Igennem dagen har jeg flere gange forsøgt ringe til min nevø Thomas jeg kom til at tale med 3 forskellige og aldrig Thomas det viste sig nummeret var mønttelefonen på barselsgangen og hvem ved hvis bare jeg nu er vedholdene nok vil jeg måske finde ham der endag ??? er hvornår **SMIL*


Må i alle have en god dag

Ses Peter



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fastklemt er publiceret 14/11-2001 15:40 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.