20 år siden

Solen brød frem

Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Hejsa sidder lige her på mit job højt hævet over vejen med byens trafik som jeg har fået lov til at forstyrre 5 gange i dag mens en båd glider igennem det stille fjordvand, på en til nu grå og disset dag, jeg har ligge set jernbanebroen åbnede sin klap sådan lidt for sjov eller ja der kom ingen skibe, måske skulle jeg også prøve at åbne min bro holde trafikken lidt tilbage bare for lige at give alle de forbipasserende en velfortjent pause i dagens stres og jag.

Hurra ligge mens jeg sad her ååå skrev er der en båd på vej åååå nu er der ingen vej uden om bilister gående cyklende får deres velfortjente pause))

Broen er lukket ned igen selv om det næsten var synd ansigts udtrykkene så enormt stressede på mange da de igen fik mulighed for at passere, næste gang lader jeg rejsningen stå))

Mærkeligt at disse skriverier føre lige mine til tanker Kæresten)) som jeg besøger i dag, såå til fyraften kører jeg200 km mod syd, åååå jeg vil ikke stresse på vej derned springer over motorvejen jeg kan bedst lide mindre veje, giver mig god tid går måske stoppe gå tur med hunden?

Tidligt i morges vækkeuret ringede 4.15 jeg slog det fra ååå lyttede til fuglenes musik tænkte på hvorfor jeg aldrig står så tidligt op på fridage, ååå ja bare suger til mig af den store aktivitet i skoven udenfor. Men ja imorges overdøvede jeg kort efter fuglens kvidren da jeg startede bilen som larmede fælt mærkeligt de øldåser jeg har lappet udstødningsrøret med for et år siden hmmm dem er der ligesom ikke mere tilbage af.

Sååå ja nu kar jeg klippet et stykke blik af en spand ååå ja så skal den lige have 2 spændbånd ååå sååå går det sikkert et års tid igen))) åååå dog mon bilen kan gå gennem syn til febuar med lappet udstødning??? PYT der er jo længe til.

Nu er det lige før solen bryder igennem disen sååå måske skal jeg stoppe få lidt mad inden jeg får fri.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Solen brød frem er publiceret 11/05-2004 10:41 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.