Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Puh, der sker meget...

Christian er taget til sin søster i Sønderborg, og jeg har sendt Thor hjem til sin far. Tror ikke jeg formår at være en RIGTIG god mor i disse dage, og det forstod Thors far også. Hans kæreste ligeså. De har tilbudt at tage Thor til alt er faldet på plads, og jeg er klar til at fortælle sønnen hvad der skal ske. Det bliver en hård dag.

Jeg har allerede set på den første lejlighed, og har forelsket mig i den. Mangler kun 5000,- og dem mener mor godt de kan låne mig. Så kan jeg betale af som jeg har gjort før.

Lejligheden er (næsten) alt hvad jeg ønsker mig. 65kvm fordelt på stue, værelse, badeværelse og køkken. Ikke stort, men virkelig hyggelig. I stuen er en hems, som vil fungere som mit soveværelse. Rummelig hems. Der er synlige bjælker, og alt er nyt og flot. Helt nye trægulve, nyt bad, nyt køkken...ny start? Der er tilhørende gårdhave, så vi kan grille, hvis vi vil. Thor kan sendes ud, uden jeg er bange for at han stikker af. Det er 150 m. fra gågaden, femten m. fra Odense Å. Børneværelset er pænt stort, og dejligt lyst.

Jeg har ikke smaddermeget lyst til at gå ind i de "følelsesmæssige detaljer" lige nu. Det er tiden ikke til. Sørmodigt befriende, må jeg bare sige...

Glæder mig bare til at blive hentet her kl. 20,30 - og køre den lange tur i bil ud til Fyns Hoved og blive blæst godt igennem af vinden, snakke om livet og så´n...fremtiden. Måske?

Maya

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På vej... er publiceret 18/05-2004 18:58 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.